2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Sadece bezle kaliyorlar.. Bizden bebek bezi istediler ama niyeyse 1 numara istediler.. Bebek bakim ortuleri varya alt degstrmek için kullan at olanlardan ondan istediler.. Başına şapka istiyorlar.. Bebek yağı.. Başka bisey gelmedi aklima.. Eşim almisti bunlari.. Tabi biz hala götürüyoruz bunlardan surekli uzun kaldığı için

Ben de ne annemden ne kv den bir beklentim yok Allah nasip ederse normal doğum yaparım inşallah da hemen toparlanirim diyorum. Şimdi eşim görevde diye annem ve babam yanıma geldi kimse yalnız kalmamı istemiyo çünkü ilk aylarim kanamalı geçmişti ve yalnızdım. Doğumdan bir hafta sonra annemler evlerine dönerler kv kp gelir onlar da bi hafta kalır sonra yavrumla baş başa kalırım. Mizaç olarak hiç naz yapan ya da başkalarından bişey bekleyen bi insan olmadım , hamilelikte de çok duygusal olmadım ama lohusayken nasıl olurum bilmiyorum eşime her zaman anneler on kaplan gücündedir diyorum eğer lohusalıkta içimdeki kaplanı görürse herkes şok olacak

Hangi hastane canm. Benim ilk doğum yaptığım yerde hemşireler ilk bebeği giydirip nasıl emzircegimi anlattılar sonra ortadan kayboldular
bursa acıbadem hastanesi canım. orda baya ilgileniyorlarmış hatta gece rahat uyumak istersen bebeği alıyorlarmış yanından sadece emmeye getiriyorlarmış

Canım bugünlere de şükür inşallah biticek bu hasretlik . Bezini kendin degistiriceksin o totosunu öpe öpe

1 numara mi ? Hadi ya.Ben de primanin 0 numarasini aldim bir paket hatta esime birkac tane daha alalim,yetmez bu dedim ama almiyim o zaman.Kac numara isterlerse o kadar aliriz.Kullan - at alt acma da var primanin almistim.Onu da koyayim valize o zaman. Bebek yagi ne alaka acaba.Baglanti kuramadim nedense.

Canım senin meleklerin kaç haftalık oldular

Lohusalikta kalabalığı hiç istemiyorsun, şu kalabalık gitse de çekirdek ailemle başbaşa kalsam diyor insan Bende öyle olmuştu yani. Hatta kv me anne ben artık iyiyim gelmene gerek yok demiştim.

Insana oyle tuhaf geliyor ki.. Kaynanama tonlarca laf ediyorum esim bisey demiyor.. Dese kendi annen ilgilenmiyor bnm annemden bekliosun bi de ne diycemi bilemem.. Oyle ama kaynana el diyoruz kendi annemiz de boyle yapinca zoruna gidiyor insanın.. Ben öyle anneci biri de degilim.. Her işimde ille annem olsun da demem.. Mecbur kalmadikca bisey istemem.. Ama anla be halimden.. Bakamadm işte eymene sbh telefondaben olsam noolcakki yine doktor ne diosa onu yapcaz diyo.. Ha olmusum ha olmamisim diyo.. O kadar doldum ki basladm saymaya bnde.. Bu zmna kadar ihtiyacm olmadi kendi isimi kendim gördüm.. Kimseyede gelmedgni belli etmedim.. Ama bu sefer ihtiyacm oldu ama sen gelmemenin pesindesin dedim.. Belki bi hafta ihtiyacim olcak sana bi hafta tolere eder isverenlerin dedim.. Cok uzuldum ama.. Tmm annem eymenin tekrar girmesinin sorumlusu degil.. Ama insan evladinin torununun yaninda olur.. Çok kirildim.

Bakamadım diye düşünme hiç. Niye bakamayasın, Prametüre doğdu bebeğin, elinden geleni yaptın sen, bak vermemiş kilo en son kontrolde. Pazartesi gününe kadar toparlar tamamen, evinde olunca daha rahat bakacaksın

Bebek yagi ciltleri filan kuruyo sanki ondan gibime geldi.. Eymenin bacaklarinda bazi yetler kuru gibi geldi bana.. Yinede bilemedim.. Yarılamislardi bebek yagini valla.

İnşallah pzt gunu geliriz evimize.. Ama niyeyse bakamadm gibi geliyor.. Evde daha rahat ederim tabi.. Hastane odasi buz gibiydi hatta yavrum belki de ondan usudu ayacıklari

Herkese sancisiz gunler olsun insallah.

Arkadaslar bu bebege cogumuzun aldigi isimli hastane cikislarini ilk mi giydireceksiniz yoksa ilk dogar dogmaz normal hastane cikisini mi vereceksiniz?

Ben 2. Gün icin ayırdım isimli takımı ilk gün halim olmaz bende iyi olayım

Sık sık kontrol olmak insanı da rahatlatıyor. İcin rahat olur cnm. zaten kocaman olmuş maşallah. Çatı muayenesi kısa sürüyor cnm. Demo bu Doğum anında sağlam bakıyorlar

Herkese sancisiz gunler olsun insallah.

Arkadaslar bu bebege cogumuzun aldigi isimli hastane cikislarini ilk mi giydireceksiniz yoksa ilk dogar dogmaz normal hastane cikisini mi vereceksiniz?

Ben 2. Gün icin ayırdım isimli takımı ilk gün halim olmaz bende iyi olayım

Sık sık kontrol olmak insanı da rahatlatıyor. İcin rahat olur cnm. zaten kocaman olmuş maşallah. Çatı muayenesi kısa sürüyor cnm. Demo bu Doğum anında sağlam bakıyorlar

Son cümlene gülücük koymak istedim ama kırmamak için koymadım haklı bi isyan olmus

İnşallah pzt gunu geliriz evimize.. Ama niyeyse bakamadm gibi geliyor.. Evde daha rahat ederim tabi.. Hastane odasi buz gibiydi hatta yavrum belki de ondan usudu ayacıklari

Canim zaten ne kadar sure yanyana kaldin ki kendini bakamamakla sucluyosun.Hic oyle dusunme.Emin ol bebegini senden baska kimse okadar dusunup,uzerine titremez.Eve bir gelsin tostoparlak yapacaksin emiinim.

bursa acıbadem hastanesi canım. orda baya ilgileniyorlarmış hatta gece rahat uyumak istersen bebeği alıyorlarmış yanından sadece emmeye getiriyorlarmış
Ay onu istemem gözümün önünde olsun kuzum ben ilk bebeğimde annem ve eşim uyudu ben sabaha kadar gözümü kirpmadim bebegimi izledim

Bebek yagi ciltleri filan kuruyo sanki ondan gibime geldi.. Eymenin bacaklarinda bazi yetler kuru gibi geldi bana.. Yinede bilemedim.. Yarılamislardi bebek yagini valla.
Canm bebeğe masaj yapiolardir. Biz kışın duştan sonra bebek yağıyla yazın bebek losyonuyla masaj yaptık hem gazı olmasin diye hem vücut nemlensin diye.

Ay onu istemem gözümün önünde olsun kuzum ben ilk bebeğimde annem ve eşim uyudu ben sabaha kadar gözümü kirpmadim bebegimi izledim
Annem, ablam doğum yapınca bebeğe masaj yapıcaz diye götürmüş hemşireler, hastane de acıbadem yine. Kaçırılır diye korkmuş gitmiş takip falan etmiş kapıda beklemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…