2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimde panık atağım vardı çok şükür tedaviyle atlattım ayy insanı maf ediyor sürekli ağlama krizleri tutuyor insanı helede gebelikte daha da kötü olur.Kusman neden var ki canım?
Canım ben hamilelik boyunca hep kustum midem cok hassas ne yesem sindiremiyor. Ben 10 senedir tedavi oluyorum. Sana yemin ederim aglamadığım gün sayılıdır

Benim de bugün karnım epey aşağı inmiş gibi. Salı gününe kadar beklese
Bugün kasıklarımda ciddi baskı yapıyor sıpa. Adet sancısını unutmuş gibiyim belimden giriyor falan ama acep gaz sıkışması olabilir mi şu sıra bqğırsaklarım bqyq sorunlu gibi

İnşallah pzt gunu geliriz evimize.. Ama niyeyse bakamadm gibi geliyor.. Evde daha rahat ederim tabi.. Hastane odasi buz gibiydi hatta yavrum belki de ondan usudu ayacıklari
Muhtemelen ellerinde 0 numara ve premiture bez fazladır o yüzden 1 numara istemişlerdir.
Bebeği fazla sıcağa alistirmayin diyorlar ama en ufak bir rüzgar ceyranda kalmada hasta ediyor.en azından 40 i cikana kadar evler sicakta olsa çorap üstü patik olmali ayaklarinda.sirtini asla yeleksiz bırakma.bizi ateş bastıkça çocuğuda soymaya çalışacağız ama o hareketsiz olduğu için herdaim üşür .
Seninki bakamamak olamaz zaten ne kadar kaldiki yaninda.bizimkiler şöyle yapar çocuğu beşiğinden alip emziriyoruz ya yorgani yine kapatırız ki yatak sogumasin soguk yataga yatırmış olmayalim.pzt inşallah eve çıktığında yerini , tenini sicak yapip guzelcede gazsiz gazsiz beslersen 15 günde zaminindaki bebelere yetişir .
Sen zaten zoru atlattin annen yaninda olsada olur olmasada . iş o ki zorunda yaninda olsaydi şimdi evde seninle oturmaya gelmesin zaten.yeri gelincede herşeyi tek hallettim bir günde yanimda degildin demeye hakkin olur.
Son cümlene gülücük koymak istedim ama kırmamak için koymadım haklı bi isyan olmus
Kirilmam canim niye kirilayim bizi biden baskasi anlamiyor.ama yalanmi bebek yok bu gece burda kalayim diyor.gulermisin ağlar mı
Ay onu istemem gözümün önünde olsun kuzum ben ilk bebeğimde annem ve eşim uyudu ben sabaha kadar gözümü kirpmadim bebegimi izledim
Ben 1 hafta uyumadim ya .heyecan mutluluk olağan üstü birşey evladim olmuştu üstelik dünyalar güzeli muazzam birşey yüzüne baktıkça içim titriyordu.1 hafta sonunda sarılık olunca ağlamaktan sizmistim . yada biran önce sabah olsun diye uyumuşum.

Hanımlar bugün kontrolüm vardı önce 2600 dedi sonra 2400 dedi . 1 ay önce acil 2400 demişti 2 hafta önce dogumhanede acil de bakmışlardı 2400 demişti doktorum ama acil yanlış ölçebilir demişti. Geçen hafta kontrolümde 2400 demişti e şimdi de 2400 dedi. Sorun nerde ki doktorum sıkıntı yapma kiloyu diyorAma kurtulamadık 2400 den

Benim ki de iki hafta önce 2970 demişti. Hatta iki hafta önde çıkıyordu. Son gitmem de 2950 ölçtü. Dedim zayıflamış mı bu çocuk. Makina 300 gr +, - yanlış ölçebiliyor dedi. Önemsemedi yani

34+4 üm ama kilolari az.Gelisim geriliyor 31. Haftadan beri gittikce.Haftaya sali kontrolum var ozamana kadar dayanirlrsa ve yine almazlarsa kilo alabilir doktor minişlerimi.
Canım sen biraz da karbonhidrat yesene.. Nereden biliyorum ilk oğlumda Dr 34.haftada sadece protein agırlıklı ye dedı kılo alması dıye. Ben de sade protein yedım ama bebek 34 ten 40 A kadar 200 gram zor aldı... Bunda drum asla yeme demiyor abartma dıyor. Ben valla 3 öğunde de ekmegı bulgur pilavı ı yiyorum. Hergun 1 muz. 1 vuc fındık 1 avuc badem 1 avuc cevız. Yogurt yiyorum hergıçun 1 haşlama yumurta bebek 3400... Daha dogama kadar da buyur.. Şeker sorunun yoksa tatlı da ye. Ben 2 gune bır hakiki maral dondurması yiyorum. Kunefe bıle yiyorum... O kadar kasmaya gerek yok. Kaldı az hafta dıledıgın herseyı ye, sen de kılo al bebeklerde

Ayni sey benimde aklima geldi.Acaba krbonhidrat mi yemiyorum dedim.Hatta artik ekmek yemege basladim zaten,makarna,kek yiyorum.Tatli da yaptirayim bari kayinvalideye.Muzlu sut iciyorum.Hic boyle sorun olacagini tahmin etmezdim Resmen varsin bende kilo alayim yeter ki biraz alsinlar diyorum.Doktor korkuttu beni 13 kilo almissin cok ekmegi tamamen kes dedi.34 bitiyor 14 kilo aldim.keske 20 kilo almis olsaydim da bebeklerim 2nin ustu olsaydi..

Benim de 12.30 gibi randevum. Nst ye filan gireceğim artık haftada bir kontrolüm oluyor sabırsızlanıyorum ya gelsin istiyorum bir an önce

13 kilonun nesi cokmus allah askina bu drler şaşırtıyor beni ayrica sen ikizlere hamilesin
Valla bende karbonhidrat tüketiyorum bol bol tatli da yiyiyorum,kuruyemiş,muz,yumurta,kaşar yuklen onlara
Bugun gittim bende kontrole 2.875 olmus bebek bende üzülüyordum et tavuk hic yiyemiyorum bebek kilo alamıyor diye ama cok sukur iyimis kilosu

Valla anlamadim bende.Gunde 2 yumurta,2 bardak sut,2 kase yogurt,ceviz,muz,hele kaşari kalıp kalıp bitiriyorum ekmeksiz ama.20.haftadan bu yana 3 kilo aldim sadece.Dururlar insalllah bebelerim de ne var ne yok silip supurucem valla.
Masallah 2.800 gayet iyi canim.Kimisi de beslenmeyle alakasi yok diyor.Anlamadim gitti.

Beslenme degil de genetikle ilgili bence. Esimde bende minyon degiliz ama dogdugumuzda ikimizde cok zayif dogmusuz. Boyumuz iyiymis ama kilo yokmus. Benjm bebegimde kilo almamakta. En son 32 de 1870 gramdi. Bende yedigime ictigime dikkat ediyorum 15 kilo aldim ama cok bir sey degismedi.

Bugün kasıklarımda ciddi baskı yapıyor sıpa. Adet sancısını unutmuş gibiyim belimden giriyor falan ama acep gaz sıkışması olabilir mi şu sıra bqğırsaklarım bqyq sorunlu gibi
Bende biraz yürüsem aşağıya baskı oluyor. Çıkacakmış gibi geliyor bana. Gece çatı kemiği ağrısına uyanıyorum

Annem ilk hamileliğinde 6 kilo vermiş. Dedemin vefat ettiği gün Ablam 7 aylık 2300 gr dı yanlış hatırlamıyorsam öyle doğmuş. Beslenme ile çok da alakalı değil sanırım

5 kilomu alman gerekiyormuş acaba tekli gebelik için bilet 15 kilo ideal diyorlar ki ikiz 13 kilo nasil çok oluyormuş.ben 13 kilo aldim ki halen şaşkınım yiyorum da niye az almışım diye. cok almissin diyen dr a 18 kilo üzerinde degilseniz hiçte tinlamayin, gelen kilo en fazla 1 sene içinde gidecek.vucutun hersey gibi karbonhidrat a da ihtiyaci var .

2 hftada almistir canim senin minnosun.Henuz yeri de genis ya.Diger kontrolunde eminim 2 yi gecmistir.benimkiler zaten sıkış tepiş.Bende iri yapiliyim.Benden cikacak olan buyuk olur diyordu hep cevrem ama gorucez bakalim artik.Bir yandan diyoruz saglikli olsunlar da sonradan toparlariz insallah

Annem ilk hamileliğinde 6 kilo vermiş. Dedemin vefat ettiği gün Ablam 7 aylık 2300 gr dı yanlış hatırlamıyorsam öyle doğmuş. Beslenme ile çok da alakalı değil sanırım

Ben de artik beslenmeyle alakali oldugunu dusunmuyorum.Saglikla gelsinler de aldiririm meme +mama yuklemesiyle insallah

Yok canım 30 eylüle yetişmez dedi kontrolleri 3 günde bire çıkarttı bir risk gördüğü an alıcak belki cumartesi bile alabiliriz dedi suyum azalmış birde sancı başlamış
Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim hic canini sıkma artik gelcekler yavas yavas...1 Hafta once olmus olcak cok erken degil yani

Bizde ayniyizo kadar yememe dikkat etmeme rağmen 32. Hafta da 1.850 gramdı bende 15 kilo aldım ama bebiş almıyor hafta da 200 300 alır diyorlar ama sanki benim ki ayda o kadar alıyormuş gibi geliyor haftaya salı kontrol var bakalım 1 ay olmuş olacak muayene süresi ne kadar olmuşuz almışız belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…