2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet onu yapıyor sık sık. Bel ağrısı yapıyor. Hatta dalağoım falan da ağrıyor o zaman da. Elimle okşuyorum toplandığı yeri, biraz yürümeye falan çalışıyorum. Bazen işe yarıyor

Bel sırt kasık ağrısından ayağa kalkamıyorum bi an yürüyüş imkansız gibi.. bebekte daha dönmemişti ki korkuyorum 2. Gebelik erken gelir falan diyolar ters kanala girer mi acaba

Lohusalikta kalabalığı hiç istemiyorsun, şu kalabalık gitse de çekirdek ailemle başbaşa kalsam diyor insan Bende öyle olmuştu yani. Hatta kv me anne ben artık iyiyim gelmene gerek yok demiştim.
Valla ben şimdiden her iki tarafa da benim işime çok karışır müdahale ederseniz hepiniz artık evinize gidin derim diye söylemiştim ama.muhtemelen şaka yapıyorum sandılar
34+4 üm ama kilolari az.Gelisim geriliyor 31. Haftadan beri gittikce.Haftaya sali kontrolum var ozamana kadar dayanirlrsa ve yine almazlarsa kilo alabilir doktor minişlerimi.
Onlar miniminnacik ama güçlü minişler. Rabbim sana da evlatlarına da sağlık sıhhat versin inşallah tüm süreç huzurlu ve güzel geçer

Benzerlerini gectim fazlasi bile var sana hangisi lazim hangisini verelim

Artik durumu espriye vuruyorum. Baktim ahlana vahlana gecmeyecek cekecegiz artik. Zaten biliyorsunuz hamilelikse her sey normal

Bende de var fazlası bel sırt kasık ağrısı hatta ayak yanması

Bende de var fazlası bel sırt kasık ağrısı hatta ayak yanması

Aynisi canim sorma. Kasik ve bel agrisini gebelik basindan beri cekiyordum asagi yukari. Ama artik cok normal geliyor. Kazara agri hissetmesem o zaman anormal gelecek bir seyler sirt ayrisi yeni cikti ama son 1 1.5 aydir var. Diger agrilarla yatiliyordu ama sirt agrisiyla yatmak mumkun degil ne yone donsen agriyor

Sırt ağrısını iki aydır had safhada yaşıyorum öylemi nefes alirken ciğerlerim acio sanki çok kötü sade maden suyu masaj biraz fayda edio

Dönmekte mesele artık öyle zorlaniyorum ki.. bel ve sırt ağrısı hiç geçmiyor sanki

Annem, ablam doğum yapınca bebeğe masaj yapıcaz diye götürmüş hemşireler, hastane de acıbadem yine. Kaçırılır diye korkmuş gitmiş takip falan etmiş kapıda beklemiş
Yaa ben de başta korkuyodum ya çocuğumu alıp gotururseler falan diye ama hastanem bebeği odadan bile çıkarmıyo tüm işlem yanımda yapılıyo ama yine de dışarda bekleyenlere tembihlerim gözleri açık olsun
Canım artık bebekler büyüdü ölçüm yapmak oldukça zor doktorlar içinde . Sen içini rahat tut sağlıkla gelsin inşallah aslında biz anneler her şeyi biliyoruz ama bir tek kendimize laf anlatamkyoruz
Canım bi akrabamız var prof. Beni aradı kaç kilo aldın vs diye konuştuk ikiz gebeliklerde 18 kiloya kadar normal demişti . Doktor muhtemelen tekli gebeliğe alışık ağız alışkanlığı ile söylemiştir . Zararlı şeyler yemediğin sürece her şeyi ölçüyle ye. Hele ki uzun boyluysan yapiliysan hamilelik öyle diyet yapılacak bi vakit değil sekerin değerlerin normalse ye gitsin .

kizlar bugün kontrolüm vardi tam 34+0 2250 gram 46 cm oğlus. bası aşağıda normal doguma uyumlu dedi nstde istedi ama çekilemedim hastaneden çıktık hemen nikaha yetişmek icin :). sabah ac karnına kan tahlili vermiştim saglik ocağında sonuçları yarin alicam. ve bugün gebe okuluna gittim cok guzel gecti bn 37.haftadan sonra pilatese gitcez diye anlamıştım ama geç bile kalmisim yarin 10 da pilates icin gidicem . evdede yaparsin ayni hareketleri günlük dediler :) gebe okulunda ortam cok guzeldi insallah sizlerinde hastanelerinde vardir . bu hafta ck gerekli bilgiler alamadm cunku ilk aylardan falan bahsedildi ama haftaya persembe nefes egzersizleri ve dogum agriyla bas etme yontemleri hakkinda konusucakmisiz:)

Bizimde bugün kontrolümüz vardı. 34+0ız..

Kızım 2500gr olmuş göbeği 35+6da gidiyor hala göbekli kızım
Plt değerimiz çok şükür yükselmiş 133 olmuş 104ten yeşil mercimek yedim 2 hafta da 2 kere inşallah onun faydası olmuştur. Haftaya kontrole kadar mercimeğe ve kırmızı ete devam.. Başı artık aşağıda doktor poz vermiyor artık yüzü gözükmüyor dedi
Artık hafta da 1e düştük kontrolde ve nstye bağlıyoruz gittiğimde

Aaa aynı gün gitmişiz kontrole
Maşallah oğluna canım

Benim de geçen hafta 2300 demişlerdi, dün detaylı ultrasonda 1900 dedi uzman..ben sorunca doktor makinalar farklı ölçebilir önemli olan fark değil, gelişiminin uyumlu olmadı dedi.

Soda içiyorum şuan ama 10 yaşındaki kızımla kavga ettik az önce şişeyi öyle bir tutup içmem varki sanirsin efkardan 70 lik rakiyi diktim kafaya.hepten sinirlerim bozuldu.35 ten sonra çocuk dersen olacağı bu evdeki ayri karnimdaki ayri ansiyetem şaştı yine basanlar basıyor o ayri , dogurmayin tutun içinizde benim yine dogurasim gitti birkaç ay daha tutsam mi içimde acaba

Zaten hassas donemdeyiz.. Niye boyle yapiyorlar anlamiyorum.. Biz annelerimize guvenerek cocuk yapmıyoruz elbette.. Ama insan annesinden bunu görünce kırılıyor senin kayinvalide iyiymis yine.. Benimki 2 yil sonra caliscam eymene bakarsin dedigimde bakamam dedi direkt.. Zaten benim ilerlememi istemez, ezmeye bastirmaya çalışır hep beni.. Dünde annem bi banyosu zor gelir yardim ederim sende edersin suna abla dedi... Ayyy ben korkarm yapamam diyo.. Eşim 2600 doğmuş.. Neyinden korkuyor anlamadm.. Her konuda ozellikle para konusunda aşırı cevval başka biseyde totosunu kaldircak ya yapamaz.. Gerci kendi annesine bakmayan bir kadindan neyi bekleyebilirim ki senin gibi gelip yemegimi yapsa ohooo.. Gerci herseye karistigi için istemem bile.. Boyle kafada rahat.. Ama annemden beklemezdim.. Taa en basindan hep dedim 15gun kalirsin diye.. Demekki vakti gelince başımdan savarım bi sekilde diye düşündü.. Üzüldüm

Ben 11 kilo vermişim.. Eylulun 12sinde tartilmistim.. 12 günde 11 kilo normalde hayatta veremem daha doğrusu hayal dahi edemem bu kiloyu.. Bugun yine tartildim ayniyim.. 3 kilo daha verirsem evlenirkenki kiloma doncem.. Ama benim perhiz yemem ve bol su icmem etkili oldu.. Bi de evdeyken aşırı hareketliydim.. Sürekli iş cikariyordum kendime.. Daha yeni evi oturttum yerine.. Yikadgm camasirlarin haddi hesabi yok.. Ütü vsvs her gun bisey yapa yapa evi duzene soktum.. Süt sagmak kilo verdiriyor mu bilemiyorum ama şu 11 kilo benim için hayaldi.. Ins böyle devam eder az biraz daha versem bisey istemem

Eymen eve gelsin bı yapissin memeye o zaman görcen kilo vermeyi ha bu arada bırak ütü yapmayı çamaşır yıkarken acilleri on plana alıcaksın

Eymen eve gelsin bı yapissin memeye o zaman görcen kilo vermeyi ha bu arada bırak ütü yapmayı çamaşır yıkarken acilleri on plana alıcaksın

Zaten gelir gelmez disarda giyincegim rahat kiyafetlerimi yikadim sonra eymenin butun kiyafetlerini yikadim... Allaha şükür acil bisey kalmadi.. Bugunde alezini ve puset minderini yikadim.. Baska yikancak bisey kalmadi eymenin.. Her şerde bir hayır aramalı ya insan şu an hamile olsam bu isleri hayatta yapamazdim.. Son zmnlar aşırı bunaliyordum sicaktan.. Şimdi bir ağırlık yok ustumde herseyi yapiyorum.. Eve silinmedik bir tek avizeler kaldi.. Onlarda kalsin umrumda değil artık.. Eymenin etkilenmeyecegi şekilde tozdan pisten arindirdim evi şükür.. Gelmeden tekrar süpur sil yaptim mi tamamdir

Ayyy keşke eymenim sömurse memelerimi valla.. Nasil isterim.. Belki süt de artar.. Yetmiyormuş.. Bugun ikinci mamayı alıp verdik

Bugün o kadar çok sinirlerim bozuldu ki saatlerce nefes bile almakta zorlandım ağlamaktan. En sonunda mideme kramplar girdi ve kustum
İş yerimizde 2 senedir beraber çalıştığımız ve benim doğumda güvenip onlara emanet edeceğimi bildiğim insanlar ayrılacaklarını söylediler.
Doğuma kalmış 2 hafta ben iş düzenimi nasıl oluştururum yeniden, bu kadar düşüncesiz nasıl olur bir insan. Ben çocuk m doğurayım yoksa işe mi gideyim. Eşim benden bağımsız başka bir iş yerinde çalışıyor, her şey mahvoldu
İnsanlara ne açıklama yapacağım nasıl toparlayacağım bilmiyorum, yediğim şu haksızlıkla Allaha havale ediyorum....

Canim cok kotu bir olay yasamissin Allah yardimcin olsun insallah ama yapma. Bebegin her seyden etkileniyor ona en ufak zarar gelsin istemezsin. Ondan onemli hicbir sey yok.

Canim cok kotu bir olay yasamissin Allah yardimcin olsun insallah ama yapma. Bebegin her seyden etkileniyor ona en ufak zarar gelsin istemezsin. Ondan onemli hicbir sey yok.

Öyle tabi ama insan bu kadar haksızlığa uğradığında da nasıl olur diyorsun yaaa hamile bir insana bari yapma, bırak işe döneyim 1 ay sonra söyle bana bunu, ben gidiyorum de.
Resmen içlerinde ki pislik fesatlıkla bu zamana kadar beklemişler sanki.
Saat başı özel ders veriyoruz, 2çalışanın aynı anda işten ayrılmak istiyoruz demesi ne demek
ard arda 5-6 saat... Saatte 2 kişi kayıp demek. gelen insanlara m açıklama yapayım, yeni birini nasıl bulup güveneyim bilemiyorum.
Hamile hamile bana bunları yaşayanların yanına kalmaz diyorum. Yazık...

Doğumdan sonra ne yapacağım bilmiyorum benim evde geçirecek zamanım da olmayacak inşallah normal doğum olur. 2 3 haftaya kadar işe dönmem gerek. Nasıl yaparım bilmiyorum. Emzirme bebek bakımı hiç bir fikrim yok
İş bana ait olduğu için herhangi bir doğum izni söz konusu değil bana, ve çalışanların da böyle bir kazık atması...
Bebeğim doğar doğmaz nasıl bir hayat beni bekleyecek ona zaman ayırmak işe zaman ayırmak...... Hepsine yetemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…