2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Cok haklisin... belli ki planli bir sekilde yapmislar. Allaha havale et birak onlari. Yine en mantiklisi birini bulmak gibi geliyor. Guvenmek zor olacak ama.

Ben de artik beslenmeyle alakali oldugunu dusunmuyorum.Saglikla gelsinler de aldiririm meme +mama yuklemesiyle insallah
Beslenmeyle alakası yok oğlumda 20 kilo aldım 2700 doğdu. Hem genetik hem kan akımı etkili. Hiç canını sılma senlik bi durum yok. Kimi dopunca gğzel gelişir kimi anne karnındq

Mama veriom diye sakın üzülme bebek düzenli emmeye başlayınca süt artar. Ama artmasa bile neolcak mamayla büyüyen nice çocuklar var. Ben tamamen mamayla büyümusum problem yok yani

Aaa aynı gün gitmişiz kontrole
Maşallah oğluna canım
aynen smdi okudum snin kızçene de masallah kilosu cok iyi gidiyor masallah . bizimkinin de kafa geride vucud önde fl tam haftaylauyumlu sanirm buda göbekli bisi ama zayıf ya kizim bundan iyi gidiyordu sanirm beslenemiyorum yeterince bugün gebe okulunda ebe de dedi cok az kilo almışsın yeterli beslenememissin diye . hayirlisi bakalm

tecrübeli birine baksaniz ? bakarsniz cok güvenilir biri çıkar karsiniza . Allah iyi imzalarlar karsilastirsin

tecrübeli birine baksaniz ? bakarsniz cok güvenilir biri çıkar karsiniza . Allah iyi imzalarlar karsilastirsin

AMİN inşallah ama hemen olmuyor ki bu işler kaldı 2 3 hafta zaten bu süreci yönetmek sonrasını kontrol etmek planlamak hepsi beni düşündürüyor.
Bebeğimle evde 40 gün bile geçiremeyeceğim

AMİN inşallah ama hemen olmuyor ki bu işler kaldı 2 3 hafta zaten bu süreci yönetmek sonrasını kontrol etmek planlamak hepsi beni düşündürüyor.
Bebeğimle evde 40 gün bile geçiremeyeceğim
buyuk talihsizlik ya .bu durumu atalatana kadr sabretselerdi bari

Bende senin gibi düşünüyorum o yuzden doguma yakin gelecek. Kizim var sonra bana çok lazım. Birde benden 10 gun sobra erkek kardesimin esi dogum yapacak. Onada gidecek nasil olacak bilmiyorum.
Bende direk 1 numara ile basladim hic sıfır almadim.
Sanirim tek kiloya takmayan benim doktorum. Kendimi kısıtlamadan herşeyi yiyiyorum. Bebegim saglikli olsun kilolari veririm.
Aaa aynı gün gitmişiz kontrole
Maşallah oğluna canım
Ucumuzde ayni gun dogum tarihi. Sanirim ilk ben doğuracağım.

Canım ben hamilelik boyunca hep kustum midem cok hassas ne yesem sindiremiyor. Ben 10 senedir tedavi oluyorum. Sana yemin ederim aglamadığım gün sayılıdır
Benimki konversyonel bozukluktu ( kitleniyordum) panik atağın bir çeşidi çok şükür psikiyatri ve psikolog eşliğinde 2yılda kurtuldum. İnşallah sende atlatırsın yapacağına inanırsan yaparsın. Hiç hayatım boyunca kusamadım ilk okuka giderken zehirlenmiştim tek o zaman olmuştu hiç çıkartamam öyle

Canım ben anoreksiya atlattım kusmaya cok meyilli bi vücudum var her şeye kusabilirim aslında baya atlattım çünkü xok agır geçirdim. Tüm korkularımın üzerine gittim. Geçmek zorunda iyi olmalıyım oğlum bana en büyük destek

Mama veriom diye sakın üzülme bebek düzenli emmeye başlayınca süt artar. Ama artmasa bile neolcak mamayla büyüyen nice çocuklar var. Ben tamamen mamayla büyümusum problem yok yani

Vaktinde dogsa belki bu kadar takmazdm kafama.. Premature olunca x2 hassasiyet oldu bende.. Bende mamayla buyumusum.. Olabiliyor tabi.. Aç kalcak değil bebekler.. Peygamber efendimiz bile dogunca anne sutunu icememis süt anne tutulmuş.. Koskoca peygamber bile annesinin sutunu tadamamis.. Eee riziklari dagitan Allah herseyin en iyisini bilir.. Amine validemiz için ne zor olmuştur şimdi anlayabiliyorum..
Eymen gelsin artcak zaten hissediyorum.. Diğer mememin ucu acayip yara olmuştu.. Eymen emince memenin ucu bile düzeldi sanki.. Hersey birbirimizden uzak kalmaktan biliyorum.. Insallah az kaldi

Büyük ihtimalle senin dönmen uzun süreceği için simdiden işten çıkalım dediler.. Ama madem böyle bir düşünceleri var bari 1 ay önceden deselerdi.. Bu ara bebege mi yogunlascan isyerine mi.. Off cok zor.. Bak sakın yılma zorlukla beraber mutlaka bir kolaylik olacaktır.. Kendini kötülüğe verme.. Hep iyiyim hep halledecegim diye düşün.

Hepimizin ayri ayri dertleri var.. Ama burada herkesin birbirine destek olmasi muhtesem bir olay

Kızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
Sezeryanım canım iri bi bebek degil normal gidiyor işte 2600 2700civarı hadi fazla ölçtü desek 2500boy 48cm yeter valla kilo okadar önemli degil

Senin annenin de pek kalma şansı yokmuş yaa İnşallah o zamana kadar toparlanırsınŞimdi idare ediyoruz ama doğumdan sonra çok ihtiyacımız olucak

Kızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
suan normal gözüküyor canim bnm pozisyon almis kilosu haftasına gore iyi dedi doktor 2250 bnce 3 kilo anca olur doguma kadr yeter :) iyi olsnlar sadece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…