Öyle tabi ama insan bu kadar haksızlığa uğradığında da nasıl olur diyorsun yaaa hamile bir insana bari yapma, bırak işe döneyim 1 ay sonra söyle bana bunu, ben gidiyorum de.
Resmen içlerinde ki pislik fesatlıkla bu zamana kadar beklemişler sanki.
Saat başı özel ders veriyoruz, 2çalışanın aynı anda işten ayrılmak istiyoruz demesi ne demek
ard arda 5-6 saat... Saatte 2 kişi kayıp demek. gelen insanlara m açıklama yapayım, yeni birini nasıl bulup güveneyim bilemiyorum.
Hamile hamile bana bunları yaşayanların yanına kalmaz diyorum. Yazık...
Beslenmeyle alakası yok oğlumda 20 kilo aldım 2700 doğdu. Hem genetik hem kan akımı etkili. Hiç canını sılma senlik bi durum yok. Kimi dopunca gğzel gelişir kimi anne karnındqBen de artik beslenmeyle alakali oldugunu dusunmuyorum.Saglikla gelsinler de aldiririm meme +mama yuklemesiyle insallah
Mama veriom diye sakın üzülme bebek düzenli emmeye başlayınca süt artar. Ama artmasa bile neolcak mamayla büyüyen nice çocuklar var. Ben tamamen mamayla büyümusum problem yok yaniZaten gelir gelmez disarda giyincegim rahat kiyafetlerimi yikadim sonra eymenin butun kiyafetlerini yikadim... Allaha şükür acil bisey kalmadi.. Bugunde alezini ve puset minderini yikadim.. Baska yikancak bisey kalmadi eymenin.. Her şerde bir hayır aramalı ya insan şu an hamile olsam bu isleri hayatta yapamazdim.. Son zmnlar aşırı bunaliyordum sicaktan.. Şimdi bir ağırlık yok ustumde herseyi yapiyorum.. Eve silinmedik bir tek avizeler kaldi.. Onlarda kalsin umrumda değil artık.. Eymenin etkilenmeyecegi şekilde tozdan pisten arindirdim evi şükür.. Gelmeden tekrar süpur sil yaptim mi tamamdir
Ayyy keşke eymenim sömurse memelerimi valla.. Nasil isterim.. Belki süt de artar.. Yetmiyormuş.. Bugun ikinci mamayı alıp verdik
aynen smdi okudum snin kızçene de masallah kilosu cok iyi gidiyor masallah . bizimkinin de kafa gerideAaa aynı gün gitmişiz kontrole
Maşallah oğluna canım
tecrübeli birine baksaniz ? bakarsniz cok güvenilir biri çıkar karsiniza . Allah iyi imzalarlar karsilastirsinDoğumdan sonra ne yapacağım bilmiyorum benim evde geçirecek zamanım da olmayacak inşallah normal doğum olur. 2 3 haftaya kadar işe dönmem gerek. Nasıl yaparım bilmiyorum. Emzirme bebek bakımı hiç bir fikrim yok
İş bana ait olduğu için herhangi bir doğum izni söz konusu değil bana, ve çalışanların da böyle bir kazık atması...
Bebeğim doğar doğmaz nasıl bir hayat beni bekleyecekona zaman ayırmak işe zaman ayırmak...... Hepsine yetemeyeceğim.
tecrübeli birine baksaniz ? bakarsniz cok güvenilir biri çıkar karsiniza . Allah iyi imzalarlar karsilastirsin
buyuk talihsizlik ya .bu durumu atalatana kadr sabretselerdi bariAMİN inşallah ama hemen olmuyor ki bu işler kaldı 2 3 hafta zaten bu süreci yönetmek sonrasını kontrol etmek planlamak hepsi beni düşündürüyor.
Bebeğimle evde 40 gün bile geçiremeyeceğim
Hamilesin annen seve seve yaparAnneme gidince bunu yap diye isterim de yap gönder diyemiom işte
Bana ağlama de en sevdiğim şeyKafa kafaya verip ağlayalımbende bu ara aglamaya yer arıyorum zaten .
Hamilesin annen seve seve yaparAnneme gidince bunu yap diye isterim de yap gönder diyemiom işte
Bana ağlama de en sevdiğim şeyKafa kafaya verip ağlayalımbende bu ara aglamaya yer arıyorum zaten .
Bende senin gibi düşünüyorum o yuzden doguma yakin gelecek. Kizim var sonra bana çok lazım. Birde benden 10 gun sobra erkek kardesimin esi dogum yapacak. Onada gidecek nasil olacak bilmiyorum.Evet ama idare edebildiğim kadar dayanayım doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olucak. Kardeşim lise son sınıf okul dersane kurs falan derken oda baya sıkıntı oluyor eve gelip yemek yiyip gittiği için annem bırakamıyor
Bende direk 1 numara ile basladim hic sıfır almadim.1 numara mi ? Hadi ya.Ben de primanin 0 numarasini aldim bir paket hatta esime birkac tane daha alalim,yetmez bu dedim ama almiyim o zaman.Kac numara isterlerse o kadar aliriz.Kullan - at alt acma da var primanin almistim.Onu da koyayim valize o zaman. Bebek yagi ne alaka acaba.Baglanti kuramadim nedense.
Sanirim tek kiloya takmayan benim doktorum. Kendimi kısıtlamadan herşeyi yiyiyorum. Bebegim saglikli olsun kilolari veririm.Ayni sey benimde aklima geldi.Acaba krbonhidrat mi yemiyorum dedim.Hatta artik ekmek yemege basladim zaten,makarna,kek yiyorum.Tatli da yaptirayim bari kayinvalideye.Muzlu sut iciyorum.Hic boyle sorun olacagini tahmin etmezdimResmen varsin bende kilo alayim yeter ki biraz alsinlar diyorum.Doktor korkuttu beni 13 kilo almissin cok ekmegi tamamen kes dedi.34 bitiyor 14 kilo aldim.keske 20 kilo almis olsaydim da bebeklerim 2nin ustu olsaydi..
Ucumuzde ayni gun dogum tarihi. Sanirim ilk ben doğuracağım.Aaa aynı gün gitmişiz kontrole
Maşallah oğluna canım
Benimki konversyonel bozukluktu ( kitleniyordum) panik atağın bir çeşidi çok şükür psikiyatri ve psikolog eşliğinde 2yılda kurtuldum. İnşallah sende atlatırsın yapacağına inanırsan yaparsın. Hiç hayatım boyunca kusamadım ilk okuka giderken zehirlenmiştim tek o zaman olmuştu hiç çıkartamam öyleCanım ben hamilelik boyunca hep kustum midem cok hassas ne yesem sindiremiyor. Ben 10 senedir tedavi oluyorum. Sana yemin ederim aglamadığım gün sayılıdır
İnşallah canımHayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim hic canini sıkma artik gelcekler yavas yavas...1 Hafta once olmus olcak cok erken degil yani
Canım ben anoreksiya atlattım kusmaya cok meyilli bi vücudum var her şeye kusabilirimBenimki konversyonel bozukluktu ( kitleniyordum) panik atağın bir çeşidi çok şükür psikiyatri ve psikolog eşliğinde 2yılda kurtuldum. İnşallah sende atlatırsın yapacağına inanırsan yaparsın. Hiç hayatım boyunca kusamadım ilk okuka giderken zehirlenmiştim tek o zaman olmuştu hiç çıkartamam öyle
Mama veriom diye sakın üzülme bebek düzenli emmeye başlayınca süt artar. Ama artmasa bile neolcak mamayla büyüyen nice çocuklar var. Ben tamamen mamayla büyümusum problem yok yani
Doğumdan sonra ne yapacağım bilmiyorum benim evde geçirecek zamanım da olmayacak inşallah normal doğum olur. 2 3 haftaya kadar işe dönmem gerek. Nasıl yaparım bilmiyorum. Emzirme bebek bakımı hiç bir fikrim yok
İş bana ait olduğu için herhangi bir doğum izni söz konusu değil bana, ve çalışanların da böyle bir kazık atması...
Bebeğim doğar doğmaz nasıl bir hayat beni bekleyecekona zaman ayırmak işe zaman ayırmak...... Hepsine yetemeyeceğim.
Sezeryanım canımKızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
Senin annenin de pek kalma şansı yokmuş yaaBende senin gibi düşünüyorum o yuzden doguma yakin gelecek. Kizim var sonra bana çok lazım. Birde benden 10 gun sobra erkek kardesimin esi dogum yapacak. Onada gidecek nasil olacak bilmiyorum.
Bende direk 1 numara ile basladim hic sıfır almadim.
Sanirim tek kiloya takmayan benim doktorum. Kendimi kısıtlamadan herşeyi yiyiyorum. Bebegim saglikli olsun kilolari veririm.
Ucumuzde ayni gun dogum tarihi. Sanirim ilk ben doğuracağım.
suan normal gözüküyor canim bnm pozisyon almis kilosu haftasına gore iyi dedi doktor 2250 bnce 3 kilo anca olur doguma kadr yeter :) iyi olsnlar sadece:)Kızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?