2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim tam tersi bir bünyen varmış. Panik ayağın nasıl başladı? Benim büyük bir korku sonucu başlamıştı? Canım seninkinin de bir sebebi var mı? Maşallah inşallah oğlunla birlikte atlatırsınız

Sezeryanım canım iri bi bebek degil normal gidiyor işte 2600 2700civarı hadi fazla ölçtü desek 2500boy 48cm yeter valla kilo okadar önemli degil
Senmi istedin sezaryen olmasını canım yada doktor neye göre karar verdi ayy zaman yaklaştıkça beni bi telaş sarıyo sanki

suan normal gözüküyor canim bnm pozisyon almis kilosu haftasına gore iyi dedi doktor 2250 bnce 3 kilo anca olur doguma kadr yeter :) iyi olsnlar sadece:)

Epidural düşünüyomusun canım? Benimkide şimdilik normal gidiyo heran herşey olabilir hazırlıklı ol dedi doktor tırsmaya başladım sanki

Senmi istedin sezaryen olmasını canım yada doktor neye göre karar verdi ayy zaman yaklaştıkça beni bi telaş sarıyo sanki
Kuzım benim ilk sezeryandı zorunlu sezeryan oyüzden buda öyle olacak o telaşa bi dur de aklına hiç getirme herşey olacağına varıyor.

Kuzım benim ilk sezeryandı zorunlu sezeryan oyüzden buda öyle olacak o telaşa bi dur de aklına hiç getirme herşey olacağına varıyor.
Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah rabbim burdaki bütün arkadaşlarımın bende dahil doğumumuza kolaylık versin canım

Canım gittim bayağı aşağıda 1 2 haftaya kalmaz gibi ondan acilma varmı bakalım dedi yada nst cekelim dedi nst çektik hafifvsancilarim var artık bekliycez bakalım bizim küçük bey ne zamn gelmek isteyecek heycanlı birazda korkutucu zaman dilimi hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
Benim inşallah normal görünüyor canım ilk gebeliğim. Bebek baş aşağı duruyor doğum pozisyonunda ama kanala henüz girmedi bekliyoruz bakalın. 3.100 olmuş kilomuz boy da 51 cm

Kızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
Benim sezeryan. Doktorum 16 ekime gün verdi. Ha o zamana kadar normal doğum gerceklesirsede hayir demem gecen hafta 2390gr di. Benim doktorum boyunu söylemiyor. C.tesi kontrolum var. Bakalim kac kilo aldi.

Benim inşallah normal görünüyor canım ilk gebeliğim. Bebek baş aşağı duruyor doğum pozisyonunda ama kanala henüz girmedi bekliyoruz bakalın. 3.100 olmuş kilomuz boy da 51 cm
Maşallah boyuda baya uzunmuş benimki 47 cm dedi doktor,biraz kısa gibi geldi ama normal dedi bilemiyorum ki birde göğüsten süt gelme olayından bahsediyo bazıları sende öyle bişey varmı ? Bende tık yok kupkuru

Benim sezeryan. Doktorum 16 ekime gün verdi. Ha o zamana kadar normal doğum gerceklesirsede hayir demem gecen hafta 2390gr di. Benim doktorum boyunu söylemiyor. C.tesi kontrolum var. Bakalim kac kilo aldi.
Genelde haftada 250-300 gr alıyolar sanırım canım benimki hep öyle oldu şaka maka zaman ne çabuk geçti ya bu sayfada bizler daha kalp atışlarını duymak için beklediğimizi bilirim ey gidi günler

Genelde haftada 250-300 gr alıyolar sanırım canım benimki hep öyle oldu şaka maka zaman ne çabuk geçti ya bu sayfada bizler daha kalp atışlarını duymak için beklediğimizi bilirim ey gidi günler
Şimdi doğum için gün sayıyoruz 26 günüm kaldı.

Epidural düşünüyomusun canım? Benimkide şimdilik normal gidiyo heran herşey olabilir hazırlıklı ol dedi doktor tırsmaya başladım sanki
evet artık senin her an olabilir . :) devlet hastanesine gidiyorm bn epidural vermezler orda kolay kolay suni sanci faln bile vermiyorlar . bugün ebe cok kisa guzel şeyler söyledi zevk aldığınız seyleri yapın . enerjisi guzl motive eden kişilerle görüşün. dans edip müzik dinleyin falan dedi . sen düşünüyormusun epidural? epidural konusunda fikrim süreç uzarsa ve gercekten cokstrese girersen almalısın ama hersey yolunda ilerliyorsa guzl gidiyorsa halin keyfin yerindeyse alma derim

Allah kalbine gore versin ablam .i insan bi yerde o sancıları görmek istiyor suyun gelmesi nasil bisi faln bilmek istiyor . sonuc normal mi olur sezaryenmi bilmiyorum ama umarim dogum kendiliğinden baslar o arada tüm bunLri az cok yaşamış olursun . onceki sezaryenin uzerinden ancak 2 yil gecmis olacagi icin doktorun riske atmaz muhtemelenn ama bi bakmissin hastaneye gittm diyene kade 6 7 cmn acillik bakarsın denersiniz. var yani ne olduğunu anlamadan 5 cm 6 cm açılmaya varanlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…