2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kuzum aslında epidural düşünmüyorum baştan beri normal doğum istiyodum zaten ama epidural kalıcı bel ağrısı yapabiliyomuş diye aklımdan geçirmiyodum ama aşırı zor diye anlatıyolar biraz korku sarmaya başladı ilk gebelik tecrübesizlik ayrı bi stres hayırlısı olur inşallah hepimiz için

Anlatılanları dinleme kesinlikle bazısı oyle bir anlatıyor ki sanki ölmüş . bazen zor ve müdahaleli doğumlar oluyor tabi ama kısmet orasi risk herzamn var. ya bir de bn anlamıyorum dogum yapacak insani motive edecek yerde niye kötü seyler anlatılır . bu gebelikte cok anlatmak isteyen olmadi da ilk gebelikte cok kisiye anlatma lütfen bni strese sokuyorsun dedim. gecen biri gene anlattı ilk doğumunu berbat anlatıyordu 2.yi de oyle anlattı ama nasıl konusuyor ölüyordum su bu ilk dogum neydi ki prenses gbiymisim faln . bebegnboynunda kordon varmis ondan ıkınma süreci uzun sürmüş doktoru varmis dogumda gayet güzel bi sekilde müdahele edip almis bebegi dikişi bile yok denecek kadr az kendiliğinden yırtılmış azcik ama anlatisi dile sen bazen kasti yapıldığını düşünüyorm nazar olmasin diye mi düşünüyorlar cok zor du ama doğurdum demk icin mi bilmiyorm bir kadın bir kadına neden bunu yapar

Haklısın valla canım insanlar bi garip,göz korkutmayı öyle seviyolar ki Allah büyük yardımcımız olur inşallah korkunun ecele faydası yok napalım artık

Haklısın valla canım insanlar bi garip,göz korkutmayı öyle seviyolar ki Allah büyük yardımcımız olur inşallah korkunun ecele faydası yok napalım artık
ahahha aynen faydasi yok bi sekilde çıkacak o bebek ordan Allah yardımcımız olsun

Dr a soyle. Ped verir sana.

Sağol canım. Yaşadıklarımdan dolayı benim doktorum riske atmıyor. Ilkimde de bekleyelim dedim sen bekleyebilirsin ama ben beklemem dedi. 38+4 de kadar suyyn gelir açılman olur alırım normal doğuma dedi. Ama o gun geldiginde 1 gun beklemem dedi. Kiymetli bebek diyordu kizim icin.
Benimde 20 günüm kaldı ama doktor heran herşey olabilir dedi canım
Artık hepimizin öyle. Her an hersey olabilir. Sağlıkla gelsinler
Sinir oluyorum abartarak anlatanlara. Sezeryanda eskisi gibi degil. Abarttikca abartıyorlar

her ikisindede ayni var böyleleri. fazla acı çekmek marifetmi acaba

banyodan sonra iyice kuruladım bi iki damla zeytin yağı üzerinede kucuk bi parca sargı bezi bırakıp giydirdik . ama bisi damlatmamak daha saglikliymisondan sonra yapmadm gerçek ya 3. gündü ya 4 gün bezini bağlarken düştü:) baktıktan sonra yıkanır yani asla yıkanmaz degl :)

Gerçekten bu emzirme işi tamamen nasip işi. Nasıl normal hayatta diyoruz rızkı Allah verio kimine yürü ya kulum diyo. Kimine kanaat et. Öyle yani. Ama tecrübe ettiğim şey insanlardan ve sitresten uzak kalıp huzurlu emzirme olunca bebek te daha güzel emio annenin de sütü daha verimli oluo. Sitres olmucak anne aç kalmicak bol su icicek. Gerisi gelir Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…