- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Kuzum aslında epidural düşünmüyorum baştan beri normal doğum istiyodum zaten ama epidural kalıcı bel ağrısı yapabiliyomuş diye aklımdan geçirmiyodum ama aşırı zor diye anlatıyolar biraz korku sarmaya başladı ilk gebelik tecrübesizlik ayrı bi stres hayırlısı olur inşallah hepimiz içinevet artık senin her an olabilir . :) devlet hastanesine gidiyorm bn epidural vermezler orda kolay kolay suni sanci faln bile vermiyorlar . bugün ebe cok kisa guzel şeyler söyledi zevk aldığınız seyleri yapın . enerjisi guzl motive eden kişilerle görüşün. dans edip müzik dinleyin falan dedi . sen düşünüyormusun epidural? epidural konusunda fikrim süreç uzarsa ve gercekten cokstrese girersen almalısın ama hersey yolunda ilerliyorsa guzl gidiyorsa halin keyfin yerindeyse alma derim
Meraba kızlar sizce varmı 4 gün önce yapmıştım
5Canım ben orda hayalet bi çizgi görüyorumkaç gün geçti adetin?
Hemen sabah kan tahlili yaptır canım bence hamilesin tebrikler
Anlatılanları dinleme kesinlikle bazısı oyle bir anlatıyor ki sanki ölmüş . bazen zor ve müdahaleli doğumlar oluyor tabi ama kısmet orasi risk herzamn var. ya bir de bn anlamıyorum dogum yapacak insani motive edecek yerde niye kötü seyler anlatılır . bu gebelikte cok anlatmak isteyen olmadi da ilk gebelikte cok kisiye anlatma lütfen bni strese sokuyorsun dedim. gecen biri gene anlattı ilk doğumunu berbat anlatıyordu 2.yi de oyle anlattı ama nasıl konusuyor ölüyordum su bu ilk dogum neydi ki prenses gbiymisim faln . bebegnboynunda kordon varmis ondan ıkınma süreci uzun sürmüş doktoru varmis dogumda gayet güzel bi sekilde müdahele edip almis bebegi dikişi bile yok denecek kadr az kendiliğinden yırtılmış azcik ama anlatisi dile senKuzum aslında epidural düşünmüyorum baştan beri normal doğum istiyodum zaten ama epidural kalıcı bel ağrısı yapabiliyomuş diye aklımdan geçirmiyodum ama aşırı zor diye anlatıyolar biraz korku sarmaya başladı ilk gebelik tecrübesizlik ayrı bi stres hayırlısı olur inşallah hepimiz için
bence var canim. hayirli olsun inslh :)
Daha çok yeni gb gozüküyö
Hemen sabah kan tahlili yaptır canım bence hamilesin tebrikler
Haklısın valla canım insanlar bi garip,göz korkutmayı öyle seviyolar kiAnlatılanları dinleme kesinlikle bazısı oyle bir anlatıyor ki sanki ölmüş . bazen zor ve müdahaleli doğumlar oluyor tabi ama kısmet orasi risk herzamn var. ya bir de bn anlamıyorum dogum yapacak insani motive edecek yerde niye kötü seyler anlatılır . bu gebelikte cok anlatmak isteyen olmadi da ilk gebelikte cok kisiye anlatma lütfen bni strese sokuyorsun dedim. gecen biri gene anlattı ilk doğumunu berbat anlatıyordu 2.yi de oyle anlattı ama nasıl konusuyor ölüyordum su bu ilk dogum neydi ki prenses gbiymisim faln . bebegnboynunda kordon varmis ondan ıkınma süreci uzun sürmüş doktoru varmis dogumda gayet güzel bi sekilde müdahele edip almis bebegi dikişi bile yok denecek kadr az kendiliğinden yırtılmış azcik ama anlatisi dile senbazen kasti yapıldığını düşünüyorm nazar olmasin diye mi düşünüyorlar cok zor du ama doğurdum demk icin mi bilmiyorm bir kadın bir kadına neden bunu yapar
ahahha aynen faydasi yok bi sekilde çıkacak o bebek ordanHaklısın valla canım insanlar bi garip,göz korkutmayı öyle seviyolar kiAllah büyük yardımcımız olur inşallah korkunun ecele faydası yok napalım artık
Aminn canım aminnnahahha aynen faydasi yok bi sekilde çıkacak o bebek ordanAllah yardımcımız olsun
Dr a soyle. Ped verir sana.Çamaşırımda hep Bi ıslaklık var su gibi, internetten araştırdım genelde amniyonn sıvısı azalmış olanlarda olmuş bu durum.
Damla damla gidiyor sanırım suyummm
Doktor da suyum azaldığı için artık 3 günde bir gel dedi. İnşallah bebeğim zarar görmez, dua edin
Sağol canım. Yaşadıklarımdan dolayı benim doktorum riske atmıyor. Ilkimde de bekleyelim dedim sen bekleyebilirsin ama ben beklemem dedi. 38+4 de kadar suyyn gelir açılman olur alırım normal doğuma dedi. Ama o gun geldiginde 1 gun beklemem dedi. Kiymetli bebek diyordu kizim icin.Allah kalbine gore versin ablam .i insan bi yerde o sancıları görmek istiyor suyun gelmesi nasil bisi faln bilmek istiyor . sonuc normal mi olur sezaryenmi bilmiyorum ama umarim dogum kendiliğinden baslaro arada tüm bunLri az cok yaşamış olursun . onceki sezaryenin uzerinden ancak 2 yil gecmis olacagi icin doktorun riske atmaz muhtemelenn ama bi bakmissin hastaneye gittm diyene kade 6 7 cmn acillik bakarsın denersiniz. var yani ne olduğunu anlamadan 5 cm 6 cm açılmaya varanlar :)
Artık hepimizin öyle. Her an hersey olabilir. Sağlıkla gelsinlerBenimde 20 günüm kaldı ama doktor heran herşey olabilir dedi canım
Sinir oluyorum abartarak anlatanlara. Sezeryanda eskisi gibi degil. Abarttikca abartıyorlarAnlatılanları dinleme kesinlikle bazısı oyle bir anlatıyor ki sanki ölmüş . bazen zor ve müdahaleli doğumlar oluyor tabi ama kısmet orasi risk herzamn var. ya bir de bn anlamıyorum dogum yapacak insani motive edecek yerde niye kötü seyler anlatılır . bu gebelikte cok anlatmak isteyen olmadi da ilk gebelikte cok kisiye anlatma lütfen bni strese sokuyorsun dedim. gecen biri gene anlattı ilk doğumunu berbat anlatıyordu 2.yi de oyle anlattı ama nasıl konusuyor ölüyordum su bu ilk dogum neydi ki prenses gbiymisim faln . bebegnboynunda kordon varmis ondan ıkınma süreci uzun sürmüş doktoru varmis dogumda gayet güzel bi sekilde müdahele edip almis bebegi dikişi bile yok denecek kadr az kendiliğinden yırtılmış azcik ama anlatisi dile senbazen kasti yapıldığını düşünüyorm nazar olmasin diye mi düşünüyorlar cok zor du ama doğurdum demk icin mi bilmiyorm bir kadın bir kadına neden bunu yapar
her ikisindede ayni var böyleleri. fazla acı çekmek marifetmi acabaSağol canım. Yaşadıklarımdan dolayı benim doktorum riske atmıyor. Ilkimde de bekleyelim dedim sen bekleyebilirsin ama ben beklemem dedi. 38+4 de kadar suyyn gelir açılman olur alırım normal doğuma dedi. Ama o gun geldiginde 1 gun beklemem dedi. Kiymetli bebek diyordu kizim icin.
Artık hepimizin öyle. Her an hersey olabilir. Sağlıkla gelsinler
Sinir oluyorum abartarak anlatanlara. Sezeryanda eskisi gibi degil. Abarttikca abartıyorlar
banyodan sonra iyice kuruladım bi iki damla zeytin yağı üzerinede kucuk bi parca sargı bezi bırakıp giydirdik . ama bisi damlatmamak daha saglikliymisondan sonra yapmadm gerçek ya 3. gündü ya 4 gün bezini bağlarken düştü:) baktıktan sonra yıkanır yani asla yıkanmaz degl :)
Gerçekten bu emzirme işi tamamen nasip işi. Nasıl normal hayatta diyoruz rızkı Allah verio kimine yürü ya kulum diyo. Kimine kanaat et. Öyle yani. Ama tecrübe ettiğim şey insanlardan ve sitresten uzak kalıp huzurlu emzirme olunca bebek te daha güzel emio annenin de sütü daha verimli oluo. Sitres olmucak anne aç kalmicak bol su icicek. Gerisi gelir Allah'ın izniyleVaktinde dogsa belki bu kadar takmazdm kafama.. Premature olunca x2 hassasiyet oldu bende.. Bende mamayla buyumusum.. Olabiliyor tabi.. Aç kalcak değil bebekler.. Peygamber efendimiz bile dogunca anne sutunu icememis süt anne tutulmuş.. Koskoca peygamber bile annesinin sutunu tadamamis.. Eee riziklari dagitan Allah herseyin en iyisini bilir.. Amine validemiz için ne zor olmuştur şimdi anlayabiliyorum..
Eymen gelsin artcak zaten hissediyorum.. Diğer mememin ucu acayip yara olmuştu.. Eymen emince memenin ucu bile düzeldi sanki.. Hersey birbirimizden uzak kalmaktan biliyorum.. Insallah az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?