2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
illa ki ilk başlarda senin kızın da kıskançlık yapar ufaktan ama çabuk alışır bence küçük olduğu için
Aslinda daha kardeşin ne oldugunu bilmiyor. Kendi halinde yavrum bebek dedigimizde kendi bebeklerini gösteriyor. Ama cok merakli. O merakını yenmek icin puset besik herseye dalacak o kesin.

Bugün izin günümün ilk günü. 10 gibi uyandım kahvaltı yaptım valla bi öyle bi böyle yatıyorum çok keyifli :)) birazdan kalkıp salonda ki koltuğu silesim var sonra da doktora gideceğim zaten 2 de kontrolüm var. Özledim minnagımı 37 hafta çalışamaz raporu alacağım gitmişken de iyi dayanıp çalıştım valla kendimi tebrik ediyorum

Benim oğlumda beşiğin sallanma aparatını kırdı erkek çocuğu bildiğin haşarı oluyor
Oyyy neler gorucez acaba . Bebeğin üç aylıkken giyeceği hirkayi giymek istedi. Oğlum olmaz sana küçük o . Sen bebekken giydin şimdi kardesn giycek dedim yok illa denedi kollarını yirtiyodu nerdeyse kiskanmasin diye sakiniyor gibi davranmak istemiyorum ama herşeye izin versek bebeğe sağlam bişey kalmicak

Ben haftaya dayanacaktım ama dayanamadım allahtan mudur pazartesıye kadar idare edecek. Pazartesı dogum iznini baslayacagım. Cunku pazartesı cakısır raporu aldıgım ıcın pazartesı ızne ayrılmam gerekiyormus hastane dedi. Müdür eger ıyı hissedersen gel dedı 1 hafta 1 haftadır bu ara sancım kalmadı. Hep yattım ıyı oldu, şimdi kayınvalıde de evde ya yemeklerini yapıyo makineye atıyor... Ben de dra gidecegım bugün. Benım sağ ayak çok şiş diğerinde fazla yok. Nedenini anlayamadım. Bendeki tek sıkıntı sırtustu yatıp bacaklarımı dilemiyorum. Karın aşırı buyuk oldugu ıcın nefes alamıyorum. Otururkende ayakları uzatınca yukarı kasıklara baskı yapıyo. Dr hep yukarı dik dıyor ama ben beceremiyorum nefes alamıyorum... 10 ekime az kaldı... Ben kendimi sezaryana şartlasıö cunku ben bu koca karnımla ıkınamam bebek 20 gunde ne olur bilmiyorum. Birı elimden tutmasa yerimden kalkamıyorum. Dönerken sıla yatayım dıye az kalsın yataktan yuvarlanıyprdum. Şimdi kayınvalıde var dıye mecburen eşimi yanıma aldım haliyle yatak daraldı dönüşler zorlastı, ne rahatmış tek yatmak... Ama ıyı Kı varmış o tuttu da yataktan yuvarlanmadım ama ne çok güldük. Eşim top gıbı yuvarlanıyordun sen bu halde derste nasıl oturup kalkıyorsun da ders anlatıyordum ben öğrenci olsam gulerdım dıyo.

Kıskançlık başlamış benim daha görmedi. Bir gorsun tepkisine göre bende kaldırırım
Bizimki dört yaşında olduğu için anlatiyoruz ama işine geldiği gibi davranıo senin kızın daha küçük. Tepkileri daha farklı olabilir

Ben hiç ayrı yatmadm eşim teklif edio tek rahat yatarsin dio ama istemiom sağdan sola dönerken kalkarken falan hep esimden destek alıyorum gece sırtım belim agrio masaj yaptırıyorm . Bı gece ayrı yattık oda eşim hasta diye. Gece sırtım ağrıdi gittim masaj yapsın diye yalandan sırtımı sivazladi bıraktı yok dedim ayrı yatmak yok artk. Beraber yatınca inlemelerimi duyuyo kiyamio hep masaj yapio

Bizimki dört yaşında olduğu için anlatiyoruz ama işine geldiği gibi davranıo senin kızın daha küçük. Tepkileri daha farklı olabilir
Senide zor günler bekliyor. Alışana kadar sıkıntı cekeceksin.
Ne güzel eşin yapıyor ilgileniyor. Benimki hayatta ne uykusunu böler nede masaj yapar. Kac aydır ayrı yatiyoruz

Belki dinlenmek iyi gelir şimdi Pazartesi durumuna göre bakarsın işe git eve gel yataarsın. Amq kötüysen de canından kıymetli değil ya girme boşver. Evet öğrencilere de ayrı komedi çıkıyordur paytak yürüyüşlerimiz falan oluyor çünkü artık. Benimde sadece sol bacağım sisyor ilk hamileliğimde hem ikisi sistigi icin şaşırtıyor beni bu durum tabi soracağım bugün doktora

Bizd masaj çok nadir ayda yılda bir çok kıyamazsa ama bizde ayrı yatmıyoruz hatta bide gece 6 yasında oğlum korktum falan diyip geliyor dün gece 4 de geldi uykum bitti uyuyamıyorum diye beraber yattık. Anne baba oğul bide göbekte bebek he bide benim esek ölüüs gibi hamile yastığım

seninde bugün işte son günün değil mi :)

Benim dün sondu bugün doktora gidip raporu mail atacağım. 6 ay kadar görmeyi hedeflemiyorum

Korkma yahu! Yavruna kavuscan. Tenine kucucuk bedeninin degdigi sesini duydugunda sustugu ani dusun. Kotu seyler dusunme.

Siz dogurdukca biz heyecanlaniyoruz Hadi siz gaz meme kismini yazinda biz de uc bes tecrube edinelim.

Sakin ol. Korkulacak birsey olmuyor. Hersey cok hızlı gelisiyor. Senin aklinda tek bebegin olacak. Spinal mi olacaksin. Sağlıkla gelsin

Ayy ne güzel işte beklenen gün gelmiş. Hayırlısı ile sağlıkla al kucağına mis kokusunu cek doya doya. Bizde son sabırsız bekleyişlerimiz zaten hepimiz çok kısa zamanda o anlara geleceğiz kısmetse

Günaydın bayanlar, nasılsınız? Uzun zaman oldu giremedim siteye bir türlü.
Doğum yapan var mı? Sağlığınız nasıl?
Ben hafta 1kontrole gidiyorum. Kızım iyice aşağıya indi. Sancım hiç yok. Doktora göre bu haftalarda doğum yapmam lazım ama bence erken henüz. İlki 39+4, ikincisi 40+0 da doğduğu için bana 38 erken geliyor. Sağlıklı olsunlar, zaten zamanı gelince doğacak diyorum, kendimi kasmıyorum.

Ayyyyy hadi gözün aydın yarın bebeğine kavuşuyorsun

Her şey çoook kolay olur inşallah. Rahat ol, bu anın eşsizsiliğini yaşamaya bak. Gez, dolaş, yarın bebişinle ilk günün olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…