illa ki ilk başlarda senin kızın da kıskançlık yapar ufaktan ama çabuk alışır bence küçük olduğu içinKıskançlık başlamışbenim daha görmedi. Bir gorsun tepkisine göre bende kaldırırım
Aslinda daha kardeşin ne oldugunu bilmiyor. Kendi halinde yavrumilla ki ilk başlarda senin kızın da kıskançlık yapar ufaktan ama çabuk alışır bence küçük olduğu için
Kızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
Oyyy neler gorucez acaba . Bebeğin üç aylıkken giyeceği hirkayi giymek istedi. Oğlum olmaz sana küçük o . Sen bebekken giydin şimdi kardesn giycek dedim yok illa denedi kollarını yirtiyodu nerdeyseBenim oğlumda beşiğin sallanma aparatını kırdıerkek çocuğu bildiğin haşarı oluyor
Ben haftaya dayanacaktım ama dayanamadım allahtan mudur pazartesıye kadar idare edecek. Pazartesı dogum iznini baslayacagım. Cunku pazartesı cakısır raporu aldıgım ıcın pazartesı ızne ayrılmam gerekiyormus hastane dedi. Müdür eger ıyı hissedersen gel dedı 1 hafta 1 haftadır bu ara sancım kalmadı. Hep yattım ıyı oldu, şimdi kayınvalıde de evde ya yemeklerini yapıyo makineye atıyor... Ben de dra gidecegım bugün. Benım sağ ayak çok şiş diğerinde fazla yok. Nedenini anlayamadım. Bendeki tek sıkıntı sırtustu yatıp bacaklarımı dilemiyorum. Karın aşırı buyuk oldugu ıcın nefes alamıyorum. Otururkende ayakları uzatınca yukarı kasıklara baskı yapıyo. Dr hep yukarı dik dıyor ama ben beceremiyorum nefes alamıyorum... 10 ekime az kaldı... Ben kendimi sezaryana şartlasıö cunku ben bu koca karnımla ıkınamam bebek 20 gunde ne olur bilmiyorum. Birı elimden tutmasa yerimden kalkamıyorum. Dönerken sıla yatayım dıye az kalsın yataktan yuvarlanıyprdum. Şimdi kayınvalıde var dıye mecburen eşimi yanıma aldım haliyle yatak daraldı dönüşler zorlastı, ne rahatmış tek yatmak... Ama ıyı Kı varmış o tuttu da yataktan yuvarlanmadım ama ne çok güldük. Eşim top gıbı yuvarlanıyordun sen bu halde derste nasıl oturup kalkıyorsun da ders anlatıyordum ben öğrenci olsam gulerdım dıyo.Bugün izin günümün ilk günü. 10 gibi uyandım kahvaltı yaptım valla bi öyle bi böyle yatıyorum çok keyifli :)) birazdan kalkıp salonda ki koltuğu silesim var sonra da doktora gideceğim zaten 2 de kontrolüm var. Özledim minnagımı 37 hafta çalışamaz raporu alacağım gitmişken de iyi dayanıp çalıştım valla kendimi tebrik ediyorum
Bizimki dört yaşında olduğu için anlatiyoruz ama işine geldiği gibi davranıo senin kızın daha küçük. Tepkileri daha farklı olabilirKıskançlık başlamışbenim daha görmedi. Bir gorsun tepkisine göre bende kaldırırım
Ben hiç ayrı yatmadm eşim teklif edio tek rahat yatarsin dio ama istemiom sağdan sola dönerken kalkarken falan hep esimden destek alıyorum gece sırtım belim agrio masaj yaptırıyorm . Bı gece ayrı yattık oda eşim hasta diye. Gece sırtım ağrıdi gittim masaj yapsın diye yalandan sırtımı sivazladi bıraktıBen haftaya dayanacaktım ama dayanamadım allahtan mudur pazartesıye kadar idare edecek. Pazartesı dogum iznini baslayacagım. Cunku pazartesı cakısır raporu aldıgım ıcın pazartesı ızne ayrılmam gerekiyormus hastane dedi. Müdür eger ıyı hissedersen gel dedı 1 hafta 1 haftadır bu ara sancım kalmadı. Hep yattım ıyı oldu, şimdi kayınvalıde de evde ya yemeklerini yapıyo makineye atıyor... Ben de dra gidecegım bugün. Benım sağ ayak çok şiş diğerinde fazla yok. Nedenini anlayamadım. Bendeki tek sıkıntı sırtustu yatıp bacaklarımı dilemiyorum. Karın aşırı buyuk oldugu ıcın nefes alamıyorum. Otururkende ayakları uzatınca yukarı kasıklara baskı yapıyo. Dr hep yukarı dik dıyor ama ben beceremiyorum nefes alamıyorum... 10 ekime az kaldı... Ben kendimi sezaryana şartlasıö cunku ben bu koca karnımla ıkınamam bebek 20 gunde ne olur bilmiyorum. Birı elimden tutmasa yerimden kalkamıyorum. Dönerken sıla yatayım dıye az kalsın yataktan yuvarlanıyprdum. Şimdi kayınvalıde var dıye mecburen eşimi yanıma aldım haliyle yatak daraldı dönüşler zorlastı, ne rahatmış tek yatmak... Ama ıyı Kı varmış o tuttu da yataktan yuvarlanmadım ama ne çok güldük. Eşim top gıbı yuvarlanıyordun sen bu halde derste nasıl oturup kalkıyorsun da ders anlatıyordum ben öğrenci olsam gulerdım dıyo.
Bizimki dört yaşında olduğu için anlatiyoruz ama işine geldiği gibi davranıo senin kızın daha küçük. Tepkileri daha farklı olabilir
Senide zor günler bekliyor. Alışana kadar sıkıntı cekeceksin.Ben hiç ayrı yatmadm eşim teklif edio tek rahat yatarsin dio ama istemiom sağdan sola dönerken kalkarken falan hep esimden destek alıyorum gece sırtım belim agrio masaj yaptırıyorm . Bı gece ayrı yattık oda eşim hasta diye. Gece sırtım ağrıdi gittim masaj yapsın diye yalandan sırtımı sivazladi bıraktıyok dedim ayrı yatmak yok artk. Beraber yatınca inlemelerimi duyuyo kiyamio hep masaj yapio
seninde bugün işte son günün değil mi :)Ben de normal Doğum icin bekliyorum. Bugün kontrolümüz var heyecanlıyım
Bence var bi kan ver cnm
Ben haftaya dayanacaktım ama dayanamadım allahtan mudur pazartesıye kadar idare edecek. Pazartesı dogum iznini baslayacagım. Cunku pazartesı cakısır raporu aldıgım ıcın pazartesı ızne ayrılmam gerekiyormus hastane dedi. Müdür eger ıyı hissedersen gel dedı 1 hafta 1 haftadır bu ara sancım kalmadı. Hep yattım ıyı oldu, şimdi kayınvalıde de evde ya yemeklerini yapıyo makineye atıyor... Ben de dra gidecegım bugün. Benım sağ ayak çok şiş diğerinde fazla yok. Nedenini anlayamadım. Bendeki tek sıkıntı sırtustu yatıp bacaklarımı dilemiyorum. Karın aşırı buyuk oldugu ıcın nefes alamıyorum. Otururkende ayakları uzatınca yukarı kasıklara baskı yapıyo. Dr hep yukarı dik dıyor ama ben beceremiyorum nefes alamıyorum... 10 ekime az kaldı... Ben kendimi sezaryana şartlasıö cunku ben bu koca karnımla ıkınamam bebek 20 gunde ne olur bilmiyorum. Birı elimden tutmasa yerimden kalkamıyorum. Dönerken sıla yatayım dıye az kalsın yataktan yuvarlanıyprdum. Şimdi kayınvalıde var dıye mecburen eşimi yanıma aldım haliyle yatak daraldı dönüşler zorlastı, ne rahatmış tek yatmak... Ama ıyı Kı varmış o tuttu da yataktan yuvarlanmadım ama ne çok güldük. Eşim top gıbı yuvarlanıyordun sen bu halde derste nasıl oturup kalkıyorsun da ders anlatıyordum ben öğrenci olsam gulerdım dıyo.
Ben hiç ayrı yatmadm eşim teklif edio tek rahat yatarsin dio ama istemiom sağdan sola dönerken kalkarken falan hep esimden destek alıyorum gece sırtım belim agrio masaj yaptırıyorm . Bı gece ayrı yattık oda eşim hasta diye. Gece sırtım ağrıdi gittim masaj yapsın diye yalandan sırtımı sivazladi bıraktıyok dedim ayrı yatmak yok artk. Beraber yatınca inlemelerimi duyuyo kiyamio hep masaj yapio
seninde bugün işte son günün değil mi :)
Korkma yahu! Yavruna kavuscan. Tenine kucucuk bedeninin degdigi sesini duydugunda sustugu ani dusun. Kotu seyler dusunme.Kızlar normalde doğumum 4 ekim görüyordu. Ancak makat geliş oldugu için kilosundan dolayı da artık dönmesinin mümkün olmadığı için yarın sabah sezeryanla doğum var. Tam 38+0 oluyorum. Ben de bir korku var ki anlatamam düşündükçe nefes alamıyorum sanki.
Sakin ol. Korkulacak birsey olmuyor. Hersey cok hızlı gelisiyor. Senin aklinda tek bebegin olacak. Spinal mi olacaksin. Sağlıkla gelsinKızlar normalde doğumum 4 ekim görüyordu. Ancak makat geliş oldugu için kilosundan dolayı da artık dönmesinin mümkün olmadığı için yarın sabah sezeryanla doğum var. Tam 38+0 oluyorum. Ben de bir korku var ki anlatamam düşündükçe nefes alamıyorum sanki.
Kızlar normalde doğumum 4 ekim görüyordu. Ancak makat geliş oldugu için kilosundan dolayı da artık dönmesinin mümkün olmadığı için yarın sabah sezeryanla doğum var. Tam 38+0 oluyorum. Ben de bir korku var ki anlatamam düşündükçe nefes alamıyorum sanki.
Kızlar normalde doğumum 4 ekim görüyordu. Ancak makat geliş oldugu için kilosundan dolayı da artık dönmesinin mümkün olmadığı için yarın sabah sezeryanla doğum var. Tam 38+0 oluyorum. Ben de bir korku var ki anlatamam düşündükçe nefes alamıyorum sanki.
Her şey çoook kolay olur inşallah. Rahat ol, bu anın eşsizsiliğini yaşamaya bak. Gez, dolaş, yarın bebişinle ilk günün olacak :)Kızlar normalde doğumum 4 ekim görüyordu. Ancak makat geliş oldugu için kilosundan dolayı da artık dönmesinin mümkün olmadığı için yarın sabah sezeryanla doğum var. Tam 38+0 oluyorum. Ben de bir korku var ki anlatamam düşündükçe nefes alamıyorum sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?