2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kızlar sitede sorun var değil mi google ye yazdığımda ilk başlarda çıkardı hep şimdi sonlarda çıkıyor ve direk form kısmına geçmiyor sadece bende mi var
Benim de öyle .ben de sadece bende böyle saniyodum.
Adam belki kendi rahatı için ayrı yatmayı istiyodur
Çamaşırımda ki su gibi ıslaklık suyun gelmesiymşşşş
Çok geçmiş olsun canım. Hiç stres yapma doktorlar gerekli müdahaleyi yapar artık meleklerimiz çok kuvvetli Rabbim sana hem melegine sağlık sıhhat versin saglikla kavuşun

Doktora sordun mu cnm? Ped mi koydun nasıl anladınız? Bende de az az oluyor ama sürekli değil diye önemsemiyordum

Gün içerisinde çamaşırım az az su oluyordu,
Islaklık sadece akıntı değil, ayağa kalkınca ya da tuvaletim gelince falan.
Bende önemsemedim önce doktor suyun azalmış diyince söyledim bunu sızdırma oluyor dedi. Suyun bundan azalmıştır dedi.
Biraz önce de arkadaşımla konuştum aynısı ona da olmuş bir hafta sonra doğumum başlamıştı dedi.
Doktor da suyun azalıyor ama tehlikeli Bi durumda değil ekstra kontrol edicezz dedi

Senide zor günler bekliyor. Alışana kadar sıkıntı cekeceksin.
Ne güzel eşin yapıyor ilgileniyor. Benimki hayatta ne uykusunu böler nede masaj yapar. Kac aydır ayrı yatiyoruz
Ayrı yatınca soğukluk girio gibi gelio bana. Hasta olsanda ayrı yatmayi kabul edemiyourm. Çok yakınımda bibcift çocuk hamilelik vs yüzünden ayrı çok yattılar çok soğukluk girdi aralarına belki de bahanesi oldu bilmiom ama bosanmanin esiginden döndüler. Şimdi iyiler şükür.

Size iki tane çift kişilik yatak lazımmış Allah'tan oğlum gece uyansa beni cagirio genelde kendi yatağından başka yerde uyumaz yerini yadirgiyo. Bir yaşından beri odasında yatıyor onunda etkisi oldu galiba. Biz zor sigioz zaten eşim ben sağım solum yastık oğlum gelse eşim kaçar kesin

Bende onu dedim sen beni mi dusunuyorsun kendini. Ayrı yatarsa deliksiz uyucak tabi ben sülük gibi yapisiom adama

Sakin ol. Korkulacak birsey olmuyor. Hersey cok hızlı gelisiyor. Senin aklinda tek bebegin olacak. Spinal mi olacaksin. Sağlıkla gelsin
Sanırım epidural olcak doktora tamamen bayılmayacagım dimi dedipim yok eoidural olcaksn bebeği görceksin falan dedi. Dinlemedim galiba doktoru heycandan hayal meyal hatırlıom çünkü
Ayy ne güzel işte beklenen gün gelmiş. Hayırlısı ile sağlıkla al kucağına mis kokusunu cek doya doya. Bizde son sabırsız bekleyişlerimiz zaten hepimiz çok kısa zamanda o anlara geleceğiz kısmetse
İnsallah sağlıkla alalım kucağımuza hepimiz.
Ayyyyy hadi gözün aydın yarın bebeğine kavuşuyorsun
Teşekkür ederim
Her şey çoook kolay olur inşallah. Rahat ol, bu anın eşsizsiliğini yaşamaya bak. Gez, dolaş, yarın bebişinle ilk günün olacak :)
İnsallah. Boğazım düğüm düğüm uyuyup bir an önce doğum gerçekleşsin istiyorum beni ne beklediğini hiç bilmiyorum

Bendede ayni durum vardi. Ama doktora demek hic aklima gelmedi suyum azalmis 3 haftadir kontrollü gidiyoruz bu aralar islaklik yok su sınırda hala benimde. Umarım bir sıkıntı yaratmaz

Biz evlenirken yatağı geniş almıştık bu günleri ön görmüşüz herhalde oğlum da 2 yasından beri ayrı yatıyor ama çok erken uyanıyor bebeklikten beri 5 6 en geç 7 hele erken uyuduysa eyvahlar olsun iste. Bu sebeple bizde biraz daha uyuyabilemk icin alıyoruz aramıza mecbur

Bendede ayni durum vardi. Ama doktora demek hic aklima gelmedi suyum azalmis 3 haftadir kontrollü gidiyoruz bu aralar islaklik yok su sınırda hala benimde. Umarım bir sıkıntı yaratmaz

Doktor çok rahat baktık azalıyor doğuma alırız dedi. Artık riskli zamanları atlattık çok şükür. Havuç suyu iç bol bol dedi. Sürekli ayakta olmak çok yorulmak da etkiliyormuş.
Bende idrar m akıntı m bilemedim su da azalınca demek ki sızdırıyormuş

Banada aynısını söyledi ondan dolayı çok stres yapmamaya çalışıyorum. Oğlum zaten doğum pozisyonunda artık kendi gelsin diye bekliyorum bi an önce

Kizlar bugun park yatak geldi. Biraz once kurdum. Hosuma gitti. Gayet guzel. Ara kat icin ayrica yatak aldiniz mı?
Ara katında yatak var canım yenisine gerek bar mı ki?
Benim de akıntı hep var banada doktor suyunda azalma var 3 günde bir gel dedi. Artık her an sezeryana alabilirmiş hatta yarın bile olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…