2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Havuc suyu neye iyi geliyormus canim

korkma canım yarın bebeğin kucağında olacak ne güzel
benim de geliyo öyle doktora söylemekte aklıma gelmedi

Beş altımı akşam kaçta uyuyo. Allah yardi m etsin valla. Benimki yedide uyanio diye dert yaniom bende

Her gun ayni saatte kurulu saat gibi uyanıyorum.
Uzun zamandır ilk defa bu kadar güzel uyudum gece 1 gibi uyudum ve sabah 10da uyandım nasıl rahatladım
Gece uyandım elim gayri ihtiyari yüzüme gitti . Ağladım sandım kendimden haberim yok meğer burnum akmış . Boğazım da sızlıyo inşallah ilerlemez
Yazık bize yaaa ne hale geldik İçtiğimiz suları da göz yaşı olarak akıtıyoruz Çok dikkat et kendine doğum yaklaşmışken hastalanman çok sıkıntı olur

Beş altımı akşam kaçta uyuyo. Allah yardi m etsin valla. Benimki yedide uyanio diye dert yaniom bende

Neler denemedik ki gece 10 11 12 1 de bile yatsa erkenden çivi gibi kalkıyor. Kalkınca da yat desek daha boya yapıcam daha kart oynucam daha hamur oynucam yoksa hepsini yapamıyorum derdi. Pedagog güne koyun bütün hamur bugün boya günü gibi dedi ama maalesef ise yaramadı en son bu çocuğa bu uyku yetiyor oraua buraya yatıp sızmıyor güçsüz enerjisiz kalmıyor zorlamayın dedi bizde pes ettik ama okul zamanı başlayalı 9:30 da uyutuyoruz.

Ara katında yatak var canım yenisine gerek bar mı ki?

Benim de akıntı hep var banada doktor suyunda azalma var 3 günde bir gel dedi. Artık her an sezeryana alabilirmiş hatta yarın bile olabilirmiş

Beni de çağırdı syuu kontrol edelim diye ama doğumdan bahsetmedi daha, bu da doğum belirtisiymiş zaten beni aldı bir panik.

Beni de çağırdı syuu kontrol edelim diye ama doğumdan bahsetmedi daha, bu da doğum belirtisiymiş zaten beni aldı bir panik.
Bebeğin kendini topladı inşallah bir sıkıntı olmaz Doğum olsa bile artık çok büyük bir riskimiz yok sakin kalmalıyız ne zaman gideceksin tekrar kontrole

.
Bebeğin kendini topladı inşallah bir sıkıntı olmaz Doğum olsa bile artık çok büyük bir riskimiz yok sakin kalmalıyız ne zaman gideceksin tekrar kontrole

Salı sabah gidiyorum, nst de sancı falan çıkmadı sürekli su içiyorum en azından biraz suyu artsın. Susuz kalmasın

Kizlar kuzenim trafik kazasi gecirmis lupus hastasi beyin kanamasi gecirmis. Kanamayi durduramiyorlar. 3 gundur yogun bakimda. Dualarinizi edirgemeyin lutfen. İsmi rukiye.
Rabbim yar ve yardımcısı olsun Allah şafi ismiyle şifa versin sevenlerine ailesine kavustursun

.

Salı sabah gidiyorum, nst de sancı falan çıkmadı sürekli su içiyorum en azından biraz suyu artsın. Susuz kalmasın
Bende sürekli su içiyorum canım. Benim nst de sancı da çıktı dün gittim yarında gidicem yarın sorun olmazsa pazartesi yine çağırdı

Bizimki dört yaşında gündüz saat üç dört gibi öğlen uykusuna yatıyor birbucuk saat kadar uyuyo. Eğer evdeysek öğlen uyumazsa terör estirio sinirlenio huysuz oluo agliyo herşeye. Mecbur öğlen uyutuom. Akşam da onbucuk onbir gibi yatıp sabah yedide uyanio. Doğumdan sonra anaokuluna baslicak inşallah. Orda uyumaz bence. Gündüz uyumadigi zaman akşam dokuzda sızıp kalio resmen. Senin dediğin gibi akşam erken de yatsa gecte yatsa sabah aynin saatte uyanır. Uyanınca gel yanımda yat derim yatmaz. İlla evi turlucak dolap karıştırcak . Ben gözümü actigimda mutlaka biyerler talan olmuş oluo. Kardeşi inşallah uykucu olur büyük oğlum çit sesine uyanan bı bebekti gece tuvalete gitmeye korkardik parmak uclarinda yürüdük hep. Sessiz ortamda büyüdüğü için sese cok duyarliydi. İkinci öyle olmaz heralde evde abi olunca sessizlik sağlanamaz zaten

Ben rahat edemiyorum. Birde bir suredir kızım korkuyor o yuzden birlikte yatiyoruz. Birde eb azından o uykusunu alsın diyorum. Ise gidiyor aosam gelince en azından kizimizla oynuyor onu oyaliyor ben dinleniyorum. Uykusuz kaldiginda gidip odada uyuyor. Yine olan bana oluyor. Benek doğsun annem gitsin. Yataklari birlestiricem.
Ara katında yatak var canım yenisine gerek bar mı ki?

Benim de akıntı hep var banada doktor suyunda azalma var 3 günde bir gel dedi. Artık her an sezeryana alabilirmiş hatta yarın bile olabilirmiş
Bilmiyorum ki herkes visco yatak koy dedi. Sanirim visco yatak koyarim bende

Canim kac kilo ki neden acele ediyor dr birazda beklese

Bende sürekli su içiyorum canım. Benim nst de sancı da çıktı dün gittim yarında gidicem yarın sorun olmazsa pazartesi yine çağırdı
Benim nstde sanci çıktı ama doktorum haftaya perdem cuma gel dedi çocuk bayağı aşağıda ama canım kanalda

Evet gercekten ayri yatinca sogukluk giriyor 2 aydir ben horluyorum( insallah hamileliktendir gececek diye umit ediyorum)esimde asla uyuyamiyor ya gece kalkip gidiyor yada direk ayri yatiyor cok uzuluyorum insallah gecici bi durumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…