Havuc suyu neye iyi geliyormus canimDoktor çok rahat baktık azalıyor doğuma alırız dedi. Artık riskli zamanları atlattık çok şükür. Havuç suyu iç bol bol dedi. Sürekli ayakta olmak çok yorulmak da etkiliyormuş.
Bende idrar m akıntı m bilemedim su da azalınca demek ki sızdırıyormuş
korkma canım yarın bebeğin kucağında olacak ne güzelKızlar normalde doğumum 4 ekim görüyordu. Ancak makat geliş oldugu için kilosundan dolayı da artık dönmesinin mümkün olmadığı için yarın sabah sezeryanla doğum var. Tam 38+0 oluyorum. Ben de bir korku var ki anlatamam düşündükçe nefes alamıyorum sanki.
benim de geliyo öyle doktora söylemekte aklıma gelmediGün içerisinde çamaşırım az az su oluyordu,
Islaklık sadece akıntı değil, ayağa kalkınca ya da tuvaletim gelince falan.
Bende önemsemedim önce doktor suyun azalmış diyince söyledim bunu sızdırma oluyor dedi. Suyun bundan azalmıştır dedi.
Biraz önce de arkadaşımla konuştum aynısı ona da olmuş bir hafta sonra doğumum başlamıştı dedi.
Doktor da suyun azalıyor ama tehlikeli Bi durumda değil ekstra kontrol edicezz dedi
Beş altımıBiz evlenirken yatağı geniş almıştık bu günleri ön görmüşüz herhaldeoğlum da 2 yasından beri ayrı yatıyor ama çok erken uyanıyor bebeklikten beri 5 6 en geç 7 hele erken uyuduysa eyvahlar olsun iste. Bu sebeple bizde biraz daha uyuyabilemk icin alıyoruz aramıza mecbur
Uzun zamandır ilk defa bu kadar güzel uyudum gece 1 gibi uyudum ve sabah 10da uyandım nasıl rahatladımHer gun ayni saatte kurulu saat gibi uyanıyorum.
Yazık bize yaaa ne hale geldikGece uyandım elim gayri ihtiyari yüzüme gitti . Ağladım sandımkendimden haberim yok meğer burnum akmış . Boğazım da sızlıyo inşallah ilerlemez
Havuc suyu neye iyi geliyormus canim
korkma canım yarın bebeğin kucağında olacak ne güzel
benim de geliyo öyle doktora söylemekte aklıma gelmedi
Beş altımıakşam kaçta uyuyo. Allah yardi m etsin valla. Benimki yedide uyanio diye dert yaniom bende
Ara katında yatak var canım yenisine gerek bar mı ki?
Benim de akıntı hep var banada doktor suyunda azalma var 3 günde bir gel dedi. Artık her an sezeryana alabilirmiş hatta yarın bile olabilirmiş
Bebeğin kendini topladı inşallah bir sıkıntı olmazBeni de çağırdı syuu kontrol edelim diye ama doğumdan bahsetmedi daha, bu da doğum belirtisiymiş zatenbeni aldı bir panik.
Bebeğin kendini topladı inşallah bir sıkıntı olmazDoğum olsa bile artık çok büyük bir riskimiz yok sakin kalmalıyız ne zaman gideceksin tekrar kontrole
Rabbim yar ve yardımcısı olsunKizlar kuzenim trafik kazasi gecirmis lupus hastasi beyin kanamasi gecirmis. Kanamayi durduramiyorlar. 3 gundur yogun bakimda. Dualarinizi edirgemeyin lutfen. İsmi rukiye.
Bende sürekli su içiyorum canım. Benim nst de sancı da çıktı dün gittim yarında gidicem yarın sorun olmazsa pazartesi yine çağırdı.
Salı sabah gidiyorum, nst de sancı falan çıkmadı sürekli su içiyorum en azından biraz suyu artsın. Susuz kalmasın
Bizimki dört yaşında gündüz saat üç dört gibi öğlen uykusuna yatıyor birbucuk saat kadar uyuyo. Eğer evdeysek öğlen uyumazsa terör estirio sinirlenio huysuz oluo agliyo herşeye. Mecbur öğlen uyutuom. Akşam da onbucuk onbir gibi yatıp sabah yedide uyanio. Doğumdan sonra anaokuluna baslicak inşallah. Orda uyumaz bence. Gündüz uyumadigi zaman akşam dokuzda sızıp kalio resmen. Senin dediğin gibi akşam erken de yatsa gecte yatsa sabah aynin saatte uyanır. Uyanınca gel yanımda yat derim yatmaz. İlla evi turlucak dolap karıştırcakNeler denemedik ki gece 10 11 12 1 de bile yatsa erkenden çivi gibi kalkıyor. Kalkınca da yat desek daha boya yapıcam daha kart oynucam daha hamur oynucam yoksa hepsini yapamıyorum derdi. Pedagog güne koyun bütün hamur bugün boya günü gibi dedi ama maalesef ise yaramadı en son bu çocuğa bu uyku yetiyor oraua buraya yatıp sızmıyor güçsüz enerjisiz kalmıyor zorlamayın dedi bizde pes ettik ama okul zamanı başlayalı 9:30 da uyutuyoruz.
Ben rahat edemiyorum. Birde bir suredir kızım korkuyor o yuzden birlikte yatiyoruz. Birde eb azından o uykusunu alsın diyorum. Ise gidiyor aosam gelince en azından kizimizla oynuyor onu oyaliyor ben dinleniyorum. Uykusuz kaldiginda gidip odada uyuyor. Yine olan bana oluyor. Benek doğsun annem gitsin. Yataklari birlestiricem.Ayrı yatınca soğukluk girio gibi gelio bana. Hasta olsanda ayrı yatmayi kabul edemiyourm. Çok yakınımda bibcift çocuk hamilelik vs yüzünden ayrı çok yattılar çok soğukluk girdi aralarına belki de bahanesi oldu bilmiom ama bosanmanin esiginden döndüler. Şimdi iyiler şükür.
Bilmiyorum ki herkes visco yatak koy dedi. Sanirim visco yatak koyarim bendeAra katında yatak var canım yenisine gerek bar mı ki?
Benim de akıntı hep var banada doktor suyunda azalma var 3 günde bir gel dedi. Artık her an sezeryana alabilirmiş hatta yarın bile olabilirmiş
Canim kac kilo ki neden acele ediyor dr birazda bekleseKızlar normalde doğumum 4 ekim görüyordu. Ancak makat geliş oldugu için kilosundan dolayı da artık dönmesinin mümkün olmadığı için yarın sabah sezeryanla doğum var. Tam 38+0 oluyorum. Ben de bir korku var ki anlatamam düşündükçe nefes alamıyorum sanki.
Benim nstde sanci çıktı ama doktorum haftaya perdem cuma gel dedi çocuk bayağı aşağıda ama canım kanaldaBende sürekli su içiyorum canım. Benim nst de sancı da çıktı dün gittim yarında gidicem yarın sorun olmazsa pazartesi yine çağırdı
Ya ne kadar islak oluyor arada bende goruyorum hele ki yurudugum zaman dr da suyu iyi dedigi icin terledim falan saniyordummÇamaşırımda ki su gibi ıslaklık suyun gelmesiymşşşş
Evet gercekten ayri yatinca sogukluk giriyor 2 aydir ben horluyorum( insallah hamileliktendir gececek diye umit ediyorum)esimde asla uyuyamiyor ya gece kalkip gidiyor yada direk ayri yatiyor cok uzuluyorum insallah gecici bi durumdurAyrı yatınca soğukluk girio gibi gelio bana. Hasta olsanda ayrı yatmayi kabul edemiyourm. Çok yakınımda bibcift çocuk hamilelik vs yüzünden ayrı çok yattılar çok soğukluk girdi aralarına belki de bahanesi oldu bilmiom ama bosanmanin esiginden döndüler. Şimdi iyiler şükür.
Salı günü 3750 dedi kilosuna sıkış sıkış olmus içerde. Bilmiyorum ki erken mi tamam dedim ama sanırım 38.hafta sezeryan için ideal oluormuş.Canim kac kilo ki neden acele ediyor dr birazda beklese
Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsunKizlar kuzenim trafik kazasi gecirmis lupus hastasi beyin kanamasi gecirmis. Kanamayi durduramiyorlar. 3 gundur yogun bakimda. Dualarinizi edirgemeyin lutfen. İsmi rukiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?