2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynı bende senin gibiyim. Tek yediğim faydalı ve senden şey arada et balık o kadar cevizde yiyorum ama sağlıklı olan herşeyi sevmiyorum bende inşallah beyinleri kemikleri herşeye rağmen gelişmişyir güzel

cok buyuk olmasa iyi aslinda hastaneye falan tasicam ki hem zayıf hem de kisa boyluyum 60 cm li olanlara bakaym bnde o zaman :)
50-60 cm falan bakın . Zaten internetten aldığınızda beğenmezseniz iade edersiniz benncok şey iade de ettim hiç sorun yaşamadım
N11
Trendyol
Morhipo
Markafoni
GittiGidiyor
Hepsiburada
Gibi sitelerden çok ürün aldım iade ettiklerim oldu hiç sorun yaşamadım

Çok sağol canım yapacağım

Pilates topunun yararı çokmu sanki bana abartılıyor geldi hiç üstüne düşmedim birde sadece doğum zamanı başlamak lazım

Benimkide benim dizlerimi n arasına koyduğum yastıklara göz koydu bı ara bı uyaniom yok yastigim almış hemen

Göğüs ucunda kuruyan süt cnm gelen sıvı da süt tabi. Bebek doğunca rengi daha yoğun olur.

Pilates topunun yararı çokmu sanki bana abartılıyor geldi hiç üstüne düşmedim birde sadece doğum zamanı başlamak lazım
Canım ben gebelik öncesi pilates yapıyodum ciddi faydaları var. Omurga kemiklerinin arasındaki boşluk mesafesini koruma noktasında çok etkili öyle olunca da zaten bel ağrısı olmuyo. İlk aylar kanamalı riskli durumlar yaşayınca bırakmak zorunda kaldım sonra hafif ağrım olunca bile hemen yapıyorum çok rahatlatıyo

cok buyuk olmasa iyi aslinda hastaneye falan tasicam ki hem zayıf hem de kisa boyluyum 60 cm li olanlara bakaym bnde o zaman :)

Benim de var pilates topum kac cm tam bilmiyorum uzun suredir bende pilates yaparken set almistim. Onu goturecegim ben de. Ne kadar ozel hastane olsa da hastanedekiler hijyenik degil. Ebem de mutlaka kendi topumu getirmemi soyledi. Normal dogumda faydasi cok.

İşteyken öğle tatiliydi aralardı daha sıkı takip ediyordum, şimdi okumayı bitirebilmek için bir saattir başındayım telefonun
@Axelia çok geçmiş olsun, en yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah

@happiness87 şimdiden hayırlı olsun sağlıkla al inşallah kucağına, elimden geldiğince doğum listesini burada tutucam sonra ilk sayfa için yardımcı olur, bebişin cinsiyetini de söyler misin düzenli gidiyim

Etiketlemelerim niçin olmamış Night owl H happiness87

aynen oyle kanala doğru girermiş bebekler bi hareket öğrendik bugunde.

Moralim.bozuldu ya resmen yerlerde hersey kolestrol yükselirmiş gebelikte de diğer herseyde düşük serbest t3 az düşük cikmis varmi boyle bi sorun yaşayan?

Eklentiler

• 20190920_172650.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 49
  • 20190920_172613.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…