aynen sorun değil kilosu iyi olsun yeter . sadece şuna üzülürüm beslenemememden kaynakliysa sadece kilo acısından degil kemik gücü olsun beyin gelişimi olsun iyi gitsin isterim . ama yumurta yiyemedim, süt zaten içemem balıkta yiyemedim hele peynir yani en faydalı şeyler hep fiyasko bende . onların yerine bol yoğurt ayran ceviz fındık yemeye çalışıyorum ama açığı kapatırım umarm :)
Aynı bende senin gibiyim. Tek yediğim faydalı ve senden şey arada et balık o kadar cevizde yiyorum ama sağlıklı olan herşeyi sevmiyorum bende inşallah beyinleri kemikleri herşeye rağmen gelişmişyir güzel
50-60 cm falan bakın . Zaten internetten aldığınızda beğenmezseniz iade edersiniz benncok şey iade de ettim hiç sorun yaşamadım
N11
Trendyol
Morhipo
Markafoni
GittiGidiyor
Hepsiburada
Gibi sitelerden çok ürün aldım iade ettiklerim oldu hiç sorun yaşamadım
görseldeki hareket canm topugn yere degebilir kalcayi kaldirirken burundan derin nefes alip geri indirirken agizdan mum ufler gbi verirsen hem rahatlarmissin :) bunun haricinde "Kedi deve pozu" diye bi hareket daha var onu da nete yaz çıkar video dan izlesen daha iyi olur onu oda çok iyi ağrılara boyun, bel :)
Ben internetten almıştım 70 cm baya büyük benim de boyum uzun olduğu için büyük boy aldım. İnternetten daha uyguna alırsın. Alalı çok oldu fiyatını da hatırlamıyorum ama çok uygundu ya 35 ya 37 TL idi
Benim eşim göreve gitti ama son zamanlar artık o da benim gibi uyumaya başlamıştı sırtıma destek diye koyduğum yastığı bacak arasına koyuyodu, yatağı çapraz kullanmaya başlamıştı ben de o uyanmasın diye kenara sıkışıyodum ... Böyle böyle şeyler gitti özlüyorum ama gece de acayip yayıla yayıla uyuyorum
EVet doktorumuz da uzun dedi ama eşim uzun benim 1.90 boyu. Yani eşim ve ailesi hep uzunlar genetik. Her bebek kendi ailesine çekiyor canım 47 kısa değil doktorun da normal demiş. Göğüsten de galiba geceleri hafif bi akıyo çünkü her sabah kalktığımda göğüs ucumda kurumuş ufak parçalar oluyo. Süt kuruyo sanırım. Bir de sadece sol göğsümü az sıkınca sıvı geliyo ama süt renginde değil şeffaf sağ göğüste bişey yok
Canım ben gebelik öncesi pilates yapıyodum ciddi faydaları var. Omurga kemiklerinin arasındaki boşluk mesafesini koruma noktasında çok etkili öyle olunca da zaten bel ağrısı olmuyo. İlk aylar kanamalı riskli durumlar yaşayınca bırakmak zorunda kaldım sonra hafif ağrım olunca bile hemen yapıyorum çok rahatlatıyo
Benim de var pilates topum kac cm tam bilmiyorum uzun suredir bende pilates yaparken set almistim. Onu goturecegim ben de. Ne kadar ozel hastane olsa da hastanedekiler hijyenik degil. Ebem de mutlaka kendi topumu getirmemi soyledi. Normal dogumda faydasi cok.
İşteyken öğle tatiliydi aralardı daha sıkı takip ediyordum, şimdi okumayı bitirebilmek için bir saattir başındayım telefonun
@Axelia çok geçmiş olsun, en yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah
@happiness87 şimdiden hayırlı olsun sağlıkla al inşallah kucağına, elimden geldiğince doğum listesini burada tutucam sonra ilk sayfa için yardımcı olur, bebişin cinsiyetini de söyler misin düzenli gidiyim
İşteyken öğle tatiliydi aralardı daha sıkı takip ediyordum, şimdi okumayı bitirebilmek için bir saattir başındayım telefonun
@Axelia çok geçmiş olsun, en yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah
@happiness87 şimdiden hayırlı olsun sağlıkla al inşallah kucağına, elimden geldiğince doğum listesini burada tutucam sonra ilk sayfa için yardımcı olur, bebişin cinsiyetini de söyler misin düzenli gidiyim
Benim de var pilates topum kac cm tam bilmiyorum uzun suredir bende pilates yaparken set almistim. Onu goturecegim ben de. Ne kadar ozel hastane olsa da hastanedekiler hijyenik degil. Ebem de mutlaka kendi topumu getirmemi soyledi. Normal dogumda faydasi cok.
Moralim.bozuldu ya resmen yerlerde hersey kolestrol yükselirmiş gebelikte de diğer herseyde düşük serbest t3 az düşük cikmis varmi boyle bi sorun yaşayan?