2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimkide cekindi ilk soyleyemedi geceleri oturma odasina gidiyordu niye gidiyorsun diyince mecbur kaldi garibim alt kattaki horlasa uyuyamazdi insallah dogumdan sonra gecer dusundukce uzuluyorum bende hep agliyorum

Bebek 3560 gram olmus de tamamen ekmeği kes dedi.. Sol ayagim sag ayagıma göre daha şiş. Doğuma kadar kan sukandırıcı iğne verdi. Canım ona sıkıldı. Korkulacak birsey yok. Dolasıma engel olmasın dıye dedi. Ya koldan ya karından yapılacak. Koldan yaparım... Ya ellerimde yuzum de sis yok. Sadece sol ayak ve bilek çok şiş. Sağda şiş ama sade ayak ama fazla değil. Bilemedim.. Bır arkadas da korkuttu pıhtı atmasın diye iğne vermıstı dedı. Muane 3 gune ındı. Dr ekmegı tatlıyı komple kesti... Yoksa 5 kg dogar dedı. 1 haftada 400 gr almış.

Teşekkür ederim nasipse bir oğlum olacak

canm bence yakin takipte ol su azalırsa bebek strese girer suyun sızıyormuş aslnda sanci da olması lazm biraz biraz . normal dogum mu bekliyorsun.? eger öyleyse acaba dogumu başlatacak seyler mi denesen

Evet bugün bende bunu düşündüm farkında olmadan acaba doktor sonra gel dediğinde suyu iyice azalırsa
Salı günü net Bi şekilde konuşcamm gerekirse doğsun alalım hemen sancıyla normal istiyorum. Allah korusun o halde beklemesi de sakıncalı beyin hasarı olabiliyormuş.

Pilates topunun yararı çokmu sanki bana abartılıyor geldi hiç üstüne düşmedim birde sadece doğum zamanı başlamak lazım

Bir pilates eğitmeni olarak söylüyorum baya baya faydası var, hem hamilelik süresince yapmanın hemde doğuma yakın zamanda egzersiz ve esneme hareketlerinin doğumu kolaylaştırdığı kesin.

Kızlar karnı aşağı indiği halde mide yanması devam eden var mı. Zararı olmayacağını bilsem günde beş tane soda icebilirim ne yesem midem yanio.
Aynen rennie duo surup iciyorum iyi geliyor..gece uykudan uyandiriyor o kadar şiddetli oluyo benim

Benim esim de sehir dışında tam da ona ihtiyacim olan gunlerde yanimda yok...yalniz olmak biryandan iyi bir yandan zor

Korkacak birşey yok keyfini çıkart.kalk saçını makyajini yap ama suya dayanikli degilse rimel sürme birdaha kaç kere yasayacaksin bu duyguyu gül gülümse güzel bir doğum geçir sağlıkla kavuş inşallah.

Kızlar karnı aşağı indiği halde mide yanması devam eden var mı. Zararı olmayacağını bilsem günde beş tane soda icebilirim ne yesem midem yanio.
Sabah ac karna lansor gun içinde 3 kere 2 kasik gaviscon verdi dr.gavisconu gece yatmadan içiyorum ona rağmen gece miğde yanmasina uykudan uyanıyorum.

Maşallah kilosu çok iyi ama insan niye bu kadar iyi diyede tedirgin oluyor.iri kemikli yapili bir oğlan olacak o kesin.
İğne ne için olursa olsun önlem almak iyidir düzenli kullaninca düzelir umarım.

Korkma canim cok kullanan var kan sulandirici igne.Dolasimi kolaylastirsin diye veriyor dedigin gibi .Ayaklarini cok sarkitma bir de.
Masallah 1 haftada 400 gram.Keske benimkiler alsalar oyle valla.Seninki iyice tosuncuk olucak masallah.Varsin olsun ne guzel ele avuca gelicek dogdugunda

Ben varım. Karnım indi aşağıya, ama tam tersi mide yanmam arttı. Bu işte bir terslik var bence de

Bende bugün acayip yoruldum. Bir arkadaşın çocuğu sünnet olmuş, onu ziyarete gittik, sonra hastaneden anestezi raporunu aldık. Geri de bir ilçeye pazar alışverişine gittik. Orda yemekti, dolaşmaydı derken evden 12 de çıkmıştım yeni girdim.

Birde kırmızı biber aldım biber salçası yapıcam

Oksapar ıgnenın adı.. Canım bugün ikiz kızlara hamıle bayanla tanıstım sıra beklerken... 38.haftasında...ben diyor karbonhidrat ısa yedım ekmek tatlı kek bebeklerinin birı 3 kg birı 3200.. Ama yazık karnı aşırı büyük. Diyoki dru dinlesem bebekler zapzayıf dogar. Ben ekmek yemesem midem bulanıyor dedı. Yumurta mu kasar bulgur yogurru cok arrrıdım ama şekerim yok ekmek de yiyorum kel de dedi... Pazartesi doğumu olacakmış... Bence tuzu azalt geriye kalan herseyı hamur işi ekmek ye surda 2 haftamız kaldı.. Ben de sabahları midem bulamasın dıye ekmek yiyorum. Pilav da sadece bulgur pilavı. Dr dedı ki bebek anneden glıkozu çeker dedi. Suyu çok iç ama herseyı de ye

Su, 3 -3 bucuk litre bazen 4 iciyorum zaten gunde belki o kilo tutturmadi bende.Bugun ilk defa cok afedersiniz dürüm yedim hamileligin basindan bu yana ,aksama sutlu tatli yicem yine.bakalim saliya kadar sabrederlerse biraz artiş olsun insallah.Benim karnimi gorsen ikiz 35 e 2 gun kala demezsin,top gibi bir karin.Biraz bile almis olsalar,gelisim daha da makas acilmazsa haftasiyla saldim valla yicem 1 hafta bulursam yani.Insallah ise yarar minik ogullarima. Dua ediyorum hep .

Bu halinle salça mi yapacaksın

Benimkide cekindi ilk soyleyemedi geceleri oturma odasina gidiyordu niye gidiyorsun diyince mecbur kaldi garibim alt kattaki horlasa uyuyamazdi insallah dogumdan sonra gecer dusundukce uzuluyorum bende hep agliyorum
Üzülme cnm gebelikte hersey mübah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…