belki de artık gelsinler istiyorum
Geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin..Kizlar kuzenim trafik kazasi gecirmis lupus hastasi beyin kanamasi gecirmis. Kanamayi durduramiyorlar. 3 gundur yogun bakimda. Dualarinizi edirgemeyin lutfen. İsmi rukiye.
Benimkide cekindi ilk soyleyemedi geceleri oturma odasina gidiyordu niye gidiyorsun diyince mecbur kaldi garibim alt kattaki horlasa uyuyamazdi insallah dogumdan sonra gecer dusundukce uzuluyorum bende hep agliyorumKilo alınca horlama yapar. Hiç bilmiyorum horluyo muyum . Bı defa hamile değildim cok yorgundum horlamisim gece eşim ses kaydı almış. Dinletince agladim çok kızdım. Simid horlasam diyemez galiba aglicak yer arıyorum. Bide cnm ne isterse soyluom al diye son bı haftam sonra isteyemicemaseriom ayağına ne bulursam yiyorum battı balık yan gider
Teşekkür ederim nasipse bir oğlum olacakİşteyken öğle tatiliydi aralardı daha sıkı takip ediyordum, şimdi okumayı bitirebilmek için bir saattir başındayım telefonun
@Axelia çok geçmiş olsun, en yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah
@happiness87 şimdiden hayırlı olsun sağlıkla al inşallah kucağına, elimden geldiğince doğum listesini burada tutucam sonra ilk sayfa için yardımcı olur, bebişin cinsiyetini de söyler misin düzenli gidiyim
canm bence yakin takipte ol su azalırsa bebek strese girer suyun sızıyormuş aslnda sanci da olması lazm biraz biraz . normal dogum mu bekliyorsun.? eger öyleyse acaba dogumu başlatacak seyler mi denesen
Pilates topunun yararı çokmu sanki bana abartılıyor geldi hiç üstüne düşmedim birde sadece doğum zamanı başlamak lazım
Aynen rennie duo surup iciyorum iyi geliyor..gece uykudan uyandiriyor o kadar şiddetli oluyo benimKızlar karnı aşağı indiği halde mide yanması devam eden var mı. Zararı olmayacağını bilsem günde beş tane soda icebilirim ne yesem midem yanio.
Benim esim de sehir dışındaBenim eşim göreve gitti ama son zamanlar artık o da benim gibi uyumaya başlamıştısırtıma destek diye koyduğum yastığı bacak arasına koyuyodu, yatağı çapraz kullanmaya başlamıştı ben de o uyanmasın diye kenara sıkışıyodum ... Böyle böyle şeyler gitti özlüyorum ama gece de acayip yayıla yayıla uyuyorum
Teşekkür ederim nasipse bir oğlum olacak
Maşallah hadi al gel kucağına oğlunu bizleri de haberdar etTeşekkür ederim nasipse bir oğlum olacak
Korkacak birşey yok keyfini çıkart.kalk saçını makyajini yap ama suya dayanikli degilse rimel sürmeKızlar normalde doğumum 4 ekim görüyordu. Ancak makat geliş oldugu için kilosundan dolayı da artık dönmesinin mümkün olmadığı için yarın sabah sezeryanla doğum var. Tam 38+0 oluyorum. Ben de bir korku var ki anlatamam düşündükçe nefes alamıyorum sanki.
Sabah ac karna lansor gun içinde 3 kere 2 kasik gaviscon verdi dr.gavisconu gece yatmadan içiyorum ona rağmen gece miğde yanmasina uykudan uyanıyorum.Kızlar karnı aşağı indiği halde mide yanması devam eden var mı. Zararı olmayacağını bilsem günde beş tane soda icebilirim ne yesem midem yanio.
Maşallah kilosu çok iyi ama insan niye bu kadar iyi diyede tedirgin oluyor.iri kemikli yapili bir oğlan olacak o kesin.Bebek 3560 gram olmus de tamamen ekmeği kes dedi.. Sol ayagim sag ayagıma göre daha şiş. Doğuma kadar kan sukandırıcı iğne verdi. Canım ona sıkıldı. Korkulacak birsey yok. Dolasıma engel olmasın dıye dedi. Ya koldan ya karından yapılacak. Koldan yaparım... Ya ellerimde yuzum de sis yok. Sadece sol ayak ve bilek çok şiş. Sağda şiş ama sade ayak ama fazla değil. Bilemedim.. Bır arkadas da korkuttu pıhtı atmasın diye iğne vermıstı dedı. Muane 3 gune ındı. Dr ekmegı tatlıyı komple kesti... Yoksa 5 kg dogar dedı. 1 haftada 400 gr almış.
Bebek 3560 gram olmus de tamamen ekmeği kes dedi.. Sol ayagim sag ayagıma göre daha şiş. Doğuma kadar kan sukandırıcı iğne verdi. Canım ona sıkıldı. Korkulacak birsey yok. Dolasıma engel olmasın dıye dedi. Ya koldan ya karından yapılacak. Koldan yaparım... Ya ellerimde yuzum de sis yok. Sadece sol ayak ve bilek çok şiş. Sağda şiş ama sade ayak ama fazla değil. Bilemedim.. Bır arkadas da korkuttu pıhtı atmasın diye iğne vermıstı dedı. Muane 3 gune ındı. Dr ekmegı tatlıyı komple kesti... Yoksa 5 kg dogar dedı. 1 haftada 400 gr almış.
Ben varım. Karnım indi aşağıya, ama tam tersi mide yanmam arttı. Bu işte bir terslik var bence deKızlar karnı aşağı indiği halde mide yanması devam eden var mı. Zararı olmayacağını bilsem günde beş tane soda icebilirim ne yesem midem yanio.
Oksapar ıgnenın adı.. Canım bugün ikiz kızlara hamıle bayanla tanıstım sıra beklerken... 38.haftasında...ben diyor karbonhidrat ısa yedım ekmek tatlı kek bebeklerinin birı 3 kg birı 3200.. Ama yazık karnı aşırı büyük. Diyoki dru dinlesem bebekler zapzayıf dogar. Ben ekmek yemesem midem bulanıyor dedı. Yumurta mu kasar bulgur yogurru cok arrrıdım ama şekerim yok ekmek de yiyorum kel de dedi... Pazartesi doğumu olacakmış... Bence tuzu azalt geriye kalan herseyı hamur işi ekmek ye surda 2 haftamız kaldı.. Ben de sabahları midem bulamasın dıye ekmek yiyorum. Pilav da sadece bulgur pilavı. Dr dedı ki bebek anneden glıkozu çeker dedi. Suyu çok iç ama herseyı de yeKorkma canim cok kullanan var kan sulandirici igne.Dolasimi kolaylastirsin diye veriyor dedigin gibi .Ayaklarini cok sarkitma bir de.
Masallah 1 haftada 400 gram.Keske benimkiler alsalar oyle valla.Seninki iyice tosuncuk olucak masallah.Varsin olsun ne guzel ele avuca gelicek dogdugunda
Oksapar ıgnenın adı.. Canım bugün ikiz kızlara hamıle bayanla tanıstım sıra beklerken... 38.haftasında...ben diyor karbonhidrat ısa yedım ekmek tatlı kek bebeklerinin birı 3 kg birı 3200.. Ama yazık karnı aşırı büyük. Diyoki dru dinlesem bebekler zapzayıf dogar. Ben ekmek yemesem midem bulanıyor dedı. Yumurta mu kasar bulgur yogurru cok arrrıdım ama şekerim yok ekmek de yiyorum kel de dedi... Pazartesi doğumu olacakmış... Bence tuzu azalt geriye kalan herseyı hamur işi ekmek ye surda 2 haftamız kaldı.. Ben de sabahları midem bulamasın dıye ekmek yiyorum. Pilav da sadece bulgur pilavı. Dr dedı ki bebek anneden glıkozu çeker dedi. Suyu çok iç ama herseyı de ye
Bu halinle salça mi yapacaksınBende bugün acayip yoruldum. Bir arkadaşın çocuğu sünnet olmuş, onu ziyarete gittik, sonra hastaneden anestezi raporunu aldık. Geri de bir ilçeye pazar alışverişine gittik. Orda yemekti, dolaşmaydı derken evden 12 de çıkmıştım yeni girdim.
Birde kırmızı biber aldım biber salçası yapıcam
Ayy bir heves aldım, tencerede pişiricem, 5 kg biberBu halinle salça mi yapacaksın
Üzülme cnm gebelikte hersey mübahBenimkide cekindi ilk soyleyemedi geceleri oturma odasina gidiyordu niye gidiyorsun diyince mecbur kaldi garibim alt kattaki horlasa uyuyamazdi insallah dogumdan sonra gecer dusundukce uzuluyorum bende hep agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?