2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Lansor çok kuvvetli bı mide koruyucu aslında ona rağmen diosun

Ben varım. Karnım indi aşağıya, ama tam tersi mide yanmam arttı. Bu işte bir terslik var bence de
Acaba ayaklarmi baskı yapio mideye normalde internet te bebeğin aşağı indiğini mide şikayetleri nin azalmasindan anlicaksiniz dio. Bebek ayan beyan indi aşağı ama midem daha kötü oldu

Ne ilk kez dürüm mü şaka mı.. Ben et diye diye 9 ayda yemedıgı dürüm, döner adana kalmadı.. Haftada bır kez mutlaka kebapcıya gıttım. Bulantı dönemlerimde de tek yedıhım et dürüm ve dönerdi.. Bir zararı yok ki... Ben aşüre içtim, 15 günde künefe yedim... Künefe hep aşermiştim. Ama Dr 15 gunde bır bırsey olmaz dedı hem de yarım porsiyon yiyorum dedim... Valla ye arkadasım kadın yemiş bebekleri gayet iyi sadece yurıken zorlanıyor ama Kendı de dedı ikizlere 38.haftayo gördum ya dedı yeter dedı. 32 den ıtıbaren yemeyi arttırmış

Salça mi saygıyla eğiliyorum önünde. Nazar etcen kendine yapadim falan de

Maşallah bebegine

Valla katılıyorum ilk bebeğimde doktor iri bebek dedi az ye dedi tatliyi hamuru kes dedim doktoru dinlediğim ay bebek az kilo aldı vicdan azabi çektim . Şekerim yoktu. Sonraki ay bildiğim gibi gittim ekmek değilde tatlı falan cevizdi bademdi bol süt ne bulsam yedim içtim. Bebek güzel kilo aldi. Her yiyen annenin bebeği kilolu olmuo ama bu bebegimde bebeğe sol taraftan giden kan akışı azmis detaylida görüldü. Doktor dediki normalde aspirin destegi yaparız bebek gelişsin diye. Ama bebekte gerileme yok takio edicez bebek buyumezse hemen hap iğne baslicaz dedi. İlk bebeğim gibi iri bebek değil ama sağlıklı haftasıyla uyumlu gidiyor çok şükür . Kan sulandirici ya gerek kalmadı. Çarşamba doğum inşallah

Oksapar ben de kullanıyorum canım, kan pıhtılaşmasını önlemek amaçlı hem bebeği koruyor, hem de doğumdan sonra da devam edeceğim bir süre, beni de koruması için pıhtı atma riskinden. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi de

30 a kadar hep normal aralikta gitti kilolari sonradan acildi o aralik iste.Et,kofte yedim de.hep ekmeksiz,lavassiz.Sadece yaninda ayranla.Keske dinlemeseydim doktoru.Simdi ne yaparsam kâr kârdır diyorum.Mamaya asla karşı degilim zaten ikizlerde sadece meme yetmiyor.Umarim sutum de gelir mamayla birlikte toparlariz insallah dogunca .

Kontrollerin 1 haftaya düştü nasil olsa 1hafta dene bakalim anne yiyince bebek kilo alıyormu hee yok ayni kalıyorsa dr un dediğine uyarsin.benimde 2 gündür iştahım tavan yapti ağzım hiç boş durmuyor.bir öncekinde 10 gunde 200 gr almıştı bakalim bende ne olmuş.

Açıkçası doktorunun rahatlığı bni şaşırttı. yada burda abartıyorlar bnm bildiğim kadarıyla kese açıldıysa enfeksiyon riski yükseliyor. panik etmek istemem ama seni burda bütün süreci paylaşıyoruz bildiğimi de demem gerek düşüncesindeyim. istersen bi araştır.

Kızlar neler doğum belirtisiydi
haberci belirtiler ishal sırt ağrısı bebegin iyice aşağı inmesi oyle ki yürüyemez oluyorsun. aniden gelen enerji :) yalanci sancıların artması hatta duzenli gidiyo sonra birden bozuluyo bunlar hep belirti. ama doğum başladıysa biliyorsn zaten duzenli ve pozisyon değişikliğiyle geçmeyen sancilar. şiddeti de artmalı tabi. bide bulanti oluyor diyorlar genelde bndede olmustu

Bende de bi anda ishal başlamış ondan sordum zaten aslında sırt ve bel ağrısı var. Ayaklarimda yanma karında bebek kasiliyo sanki. Aşağıda değil ama ve enerji denen bise yok bende . Çok yorgunum aksine hasta mı oldum acaba

Saydıklarının hemen hemen çoğu bugün bende mevcut

yediğin bisilerdende olmus olabilir ishalin bu ara bnde oluyorum 2 3 oldu biri fındıktan oldu diğeri anlamadm. ama oluyor nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…