Rennie şurup içtim ama çabuk bitio diye tabletini aliyorum artk artı günde iki soda içiyorum ona rağmen gecmioAynen rennie duo surup iciyorum iyi geliyor..gece uykudan uyandiriyor o kadar şiddetli oluyo benim
Lansor çok kuvvetli bı mide koruyucu aslında ona rağmen diosunKorkacak birşey yok keyfini çıkart.kalk saçını makyajini yap ama suya dayanikli degilse rimel sürmebirdaha kaç kere yasayacaksin bu duyguyu gül gülümse güzel bir doğum geçir sağlıkla kavuş inşallah.
Sabah ac karna lansor gun içinde 3 kere 2 kasik gaviscon verdi dr.gavisconu gece yatmadan içiyorum ona rağmen gece miğde yanmasina uykudan uyanıyorum.
Maşallah kilosu çok iyi ama insan niye bu kadar iyi diyede tedirgin oluyor.iri kemikli yapili bir oğlan olacak o kesin.
İğne ne için olursa olsun önlem almak iyidir düzenli kullaninca düzelir umarım.
Acaba ayaklarmi baskı yapio mideye normalde internet te bebeğin aşağı indiğini mide şikayetleri nin azalmasindan anlicaksiniz dio. Bebek ayan beyan indi aşağı ama midem daha kötü olduBen varım. Karnım indi aşağıya, ama tam tersi mide yanmam arttı. Bu işte bir terslik var bence de
Ne ilk kez dürüm mü şaka mı.. Ben et diye diye 9 ayda yemedıgı dürüm, döner adana kalmadı.. Haftada bır kez mutlaka kebapcıya gıttım. Bulantı dönemlerimde de tek yedıhım et dürüm ve dönerdi.. Bir zararı yok ki... Ben aşüre içtim, 15 günde künefe yedim... Künefe hep aşermiştim. Ama Dr 15 gunde bır bırsey olmaz dedı hem de yarım porsiyon yiyorum dedim... Valla ye arkadasım kadın yemiş bebekleri gayet iyi sadece yurıken zorlanıyor ama Kendı de dedı ikizlere 38.haftayo gördum ya dedı yeter dedı. 32 den ıtıbaren yemeyi arttırmışSu, 3 -3 bucuk litre bazen 4 iciyorum zaten gunde belki o kilo tutturmadi bende.Bugun ilk defa cok afedersiniz dürüm yedim hamileligin basindan bu yana ,aksama sutlu tatli yicem yine.bakalim saliya kadar sabrederlerse biraz artiş olsun insallah.Benim karnimi gorsen ikiz 35 e 2 gun kala demezsin,top gibi bir karin.Biraz bile almis olsalar,gelisim daha da makas acilmazsa haftasiyla saldim valla yicem 1 hafta bulursam yani.Insallah ise yarar minik ogullarima.Dua ediyorum hep .
Salça miBende bugün acayip yoruldum. Bir arkadaşın çocuğu sünnet olmuş, onu ziyarete gittik, sonra hastaneden anestezi raporunu aldık. Geri de bir ilçeye pazar alışverişine gittik. Orda yemekti, dolaşmaydı derken evden 12 de çıkmıştım yeni girdim.
Birde kırmızı biber aldım biber salçası yapıcam
37+0 ile kontrolden çıktık 3300 olmuş kuzumuz. Hersey yolunda çok şükür doktor her an gelebilir artık bizim icin sıkıntı yok bebek gelişimi iyi dedi. Haftada 1 kontrol dedi. Nst icin kagıt yazdı gelince direk çektir öyle gel yanıma dedi.
Valla katılıyorum ilk bebeğimde doktor iri bebek dedi az ye dedi tatliyi hamuru kes dedim doktoru dinlediğim ay bebek az kilo aldı vicdan azabi çektim . Şekerim yoktu. Sonraki ay bildiğim gibi gittim ekmek değilde tatlı falan cevizdi bademdi bol süt ne bulsam yedim içtim. Bebek güzel kilo aldi. Her yiyen annenin bebeği kilolu olmuo ama bu bebegimde bebeğe sol taraftan giden kan akışı azmis detaylida görüldü. Doktor dediki normalde aspirin destegi yaparız bebek gelişsin diye. Ama bebekte gerileme yok takio edicez bebek buyumezse hemen hap iğne baslicaz dedi. İlk bebeğim gibi iri bebek değil ama sağlıklı haftasıyla uyumlu gidiyor çok şükür . Kan sulandirici ya gerek kalmadı. Çarşamba doğum inşallahOksapar ıgnenın adı.. Canım bugün ikiz kızlara hamıle bayanla tanıstım sıra beklerken... 38.haftasında...ben diyor karbonhidrat ısa yedım ekmek tatlı kek bebeklerinin birı 3 kg birı 3200.. Ama yazık karnı aşırı büyük. Diyoki dru dinlesem bebekler zapzayıf dogar. Ben ekmek yemesem midem bulanıyor dedı. Yumurta mu kasar bulgur yogurru cok arrrıdım ama şekerim yok ekmek de yiyorum kel de dedi... Pazartesi doğumu olacakmış... Bence tuzu azalt geriye kalan herseyı hamur işi ekmek ye surda 2 haftamız kaldı.. Ben de sabahları midem bulamasın dıye ekmek yiyorum. Pilav da sadece bulgur pilavı. Dr dedı ki bebek anneden glıkozu çeker dedi. Suyu çok iç ama herseyı de ye
Oksapar ben de kullanıyorum canım, kan pıhtılaşmasını önlemek amaçlı hem bebeği koruyor, hem de doğumdan sonra da devam edeceğim bir süre, beni de koruması için pıhtı atma riskinden. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi deOksapar ıgnenın adı.. Canım bugün ikiz kızlara hamıle bayanla tanıstım sıra beklerken... 38.haftasında...ben diyor karbonhidrat ısa yedım ekmek tatlı kek bebeklerinin birı 3 kg birı 3200.. Ama yazık karnı aşırı büyük. Diyoki dru dinlesem bebekler zapzayıf dogar. Ben ekmek yemesem midem bulanıyor dedı. Yumurta mu kasar bulgur yogurru cok arrrıdım ama şekerim yok ekmek de yiyorum kel de dedi... Pazartesi doğumu olacakmış... Bence tuzu azalt geriye kalan herseyı hamur işi ekmek ye surda 2 haftamız kaldı.. Ben de sabahları midem bulamasın dıye ekmek yiyorum. Pilav da sadece bulgur pilavı. Dr dedı ki bebek anneden glıkozu çeker dedi. Suyu çok iç ama herseyı de ye
Ne ilk kez dürüm mü şaka mı.. Ben et diye diye 9 ayda yemedıgı dürüm, döner adana kalmadı.. Haftada bır kez mutlaka kebapcıya gıttım. Bulantı dönemlerimde de tek yedıhım et dürüm ve dönerdi.. Bir zararı yok ki... Ben aşüre içtim, 15 günde künefe yedim... Künefe hep aşermiştim. Ama Dr 15 gunde bır bırsey olmaz dedı hem de yarım porsiyon yiyorum dedim... Valla ye arkadasım kadın yemiş bebekleri gayet iyi sadece yurıken zorlanıyor ama Kendı de dedı ikizlere 38.haftayo gördum ya dedı yeter dedı. 32 den ıtıbaren yemeyi arttırmış
Yaa ona rağmen dün gece hele uyurken boğazıma acı su geldi öksür öksür bi hal oldum.soda falan kesmiyor beni surupta ancak 1 2 saat iş görüyor.Lansor çok kuvvetli bı mide koruyucu aslında ona rağmen diosun
Kontrollerin 1 haftaya düştü nasil olsa 1hafta dene bakalim anne yiyince bebek kilo alıyormu hee yok ayni kalıyorsa dr un dediğine uyarsin.benimde 2 gündür iştahım tavan yapti ağzım hiç boş durmuyor.bir öncekinde 10 gunde 200 gr almıştı bakalim bende ne olmuş.30 a kadar hep normal aralikta gitti kilolari sonradan acildi o aralik iste.Et,kofte yedim de.hep ekmeksiz,lavassiz.Sadece yaninda ayranla.Keske dinlemeseydim doktoru.Simdi ne yaparsam kâr kârdır diyorum.Mamaya asla karşı degilim zaten ikizlerde sadece meme yetmiyor.Umarim sutum de gelir mamayla birlikte toparlariz insallah dogunca .
Açıkçası doktorunun rahatlığı bni şaşırttı. yada burda abartıyorlar bnm bildiğim kadarıyla kese açıldıysa enfeksiyon riski yükseliyor. panik etmek istemem ama seni burda bütün süreci paylaşıyoruz bildiğimi de demem gerek düşüncesindeyim. istersen bi araştır.Evet bugün bende bunu düşündüm farkında olmadan acaba doktor sonra gel dediğinde suyu iyice azalırsa
Salı günü net Bi şekilde konuşcamm gerekirse doğsun alalım hemen sancıyla normal istiyorum. Allah korusun o halde beklemesi de sakıncalı beyin hasarı olabiliyormuş.
Valla ben hamilelikte hiç duygusallasmamistim ama şimdi eşime ait en ufak bişey görsem gözlerim doluyo kendimi zor tutuyorumBenim esim de sehir dışındatam da ona ihtiyacim olan gunlerde yanimda yok...yalniz olmak biryandan iyi bir yandan zor
haberci belirtiler ishal sırt ağrısı bebegin iyice aşağı inmesi oyle ki yürüyemez oluyorsun. aniden gelen enerji :) yalanci sancıların artması hatta duzenli gidiyo sonra birden bozuluyo bunlar hep belirti. ama doğum başladıysa biliyorsn zaten duzenli ve pozisyon değişikliğiyle geçmeyen sancilar. şiddeti de artmalı tabi. bide bulanti oluyor diyorlar genelde bndede olmustuKızlar neler doğum belirtisiydi
haberci belirtiler ishal sırt ağrısı bebegin iyice aşağı inmesi oyle ki yürüyemez oluyorsun. aniden gelen enerji :) yalanci sancıların artması hatta duzenli gidiyo sonra birden bozuluyo bunlar hep belirti. ama doğum başladıysa biliyorsn zaten duzenli ve pozisyon değişikliğiyle geçmeyen sancilar. şiddeti de artmalı tabi. bide bulanti oluyor diyorlar genelde bndede olmustu
Salça misaygıyla eğiliyorum önünde. Nazar etcen kendine yapadim falan de
Saydıklarının hemen hemen çoğu bugün bende mevcuthaberci belirtiler ishal sırt ağrısı bebegin iyice aşağı inmesi oyle ki yürüyemez oluyorsun. aniden gelen enerji :) yalanci sancıların artması hatta duzenli gidiyo sonra birden bozuluyo bunlar hep belirti. ama doğum başladıysa biliyorsn zaten duzenli ve pozisyon değişikliğiyle geçmeyen sancilar. şiddeti de artmalı tabi. bide bulanti oluyor diyorlar genelde bndede olmustu
yediğin bisilerdende olmus olabilir ishalin bu ara bnde oluyorum 2 3 oldu biri fındıktan oldu diğeri anlamadm. ama oluyor nedense.Bende de bi anda ishal başlamış ondan sordum zaten aslındasırt ve bel ağrısı var. Ayaklarimda yanma karında bebek kasiliyo sanki. Aşağıda değil ama ve enerji denen bise yok bende . Çok yorgunum aksine hasta mı oldum acaba
haftanda ileri senin olabilir doguma az kaldi zaten senin şafak kaçSaydıklarının hemen hemen çoğu bugün bende mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?