2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Prospectüsünde epidural ya da sezaryan öncesi bırakılması gerekir aksı halde omurilik etrafına anestezi verılecegı ıcın felç yapabılır yazıyor. Korktum bana dogu A kadar kullanacaksın dedi. Karından yaparsam bebege zararı olur mu... Plesanta delınmez mi.. Bır de domuzun bırseyinden yapılmış. Aklıma takıldı kullanmadım.

Tabikide sorunlu dogumlar var.. Ama gebe okulundaki ebe hersey sizin bakış acinizla alakali demisti.. Korkarsanz kötü geçer.. Iyi dusunurseniz iyi olur.. Beyninizle oynayin demişti.. Bi de doğum esnasinda hayal kurmak rahatlatıyomus.. Bilginiz olsun

Domuzdan elde edildiği doğru canım, ama gerekli bir tedavi sonuçta ve başka yoldan elde edilen muadili yok diye biliyorum. Plasentaya zararı olmuyor, küçük iğneler, 20’li haftalardan beri karından yapıyorum ben de. Doğuma kadar kullanacağım, sezaryenden 24 saat önce kesilir dedi bana da, tam zamanını söyleyecek yine yarın kontrolümüz var.

Kızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
Benim simdilik normal dogum olarak görünüyor. 2700 kiloydu en son. Boyunu soylemedi. Baş asagi dönmüş. Sancilari bekliyoruz artik

Kizlar bugun park yatak geldi. Biraz once kurdum. Hosuma gitti. Gayet guzel. Ara kat icin ayrica yatak aldiniz mı?

Pamuk yun karisimi yatak yapti halasi

Saglikla gelsin bebegin insallah

Sabah ogle aksam 3er tane yersen guzel gider canim hurma çekiyor ya bi oturusta koca paketi yerim gibi geliyor. Şaka bir tarafa da 9 cok ya sekeri oynar insanin

Yaaa cok heyecanlı yarin yavrun kucaginda olucak saglikla gelir insallah

Kizlar kuzenim trafik kazasi gecirmis lupus hastasi beyin kanamasi gecirmis. Kanamayi durduramiyorlar. 3 gundur yogun bakimda. Dualarinizi edirgemeyin lutfen. İsmi rukiye.
Allah acil sifalar versin

Kızlar karnı aşağı indiği halde mide yanması devam eden var mı. Zararı olmayacağını bilsem günde beş tane soda icebilirim ne yesem midem yanio.
Ben ayni durumdayim. Guya azaliyordu mide yanmasi. Tam tersi oldu. Soğuk sutle yatistiriyorum

Moralim.bozuldu ya resmen yerlerde hersey kolestrol yükselirmiş gebelikte de diğer herseyde düşük serbest t3 az düşük cikmis varmi boyle bi sorun yaşayan?

Gecen ay da test yaptirmis miydin

Usutmuste olabilirsin istanbul bugun serin evde halida yok terlikte giymemiştim yanıyorum zaten diye ama akşamdan beri gaz doldu karnıma pıt pıt çıkıyorda sanci yapmadı.ayagini sıcak tut belki sende üşütme oldu.

bebegin hala makat geliş dimi ? bilemedm canm dogumda olablir 36.hafta yi gectin

En son öyleydi. Ki bende hep yukarda kafası var gibi hissediyorum. 36+2. Ilkinde hiç kendi sancim da çekmedim nasıl bise bilmiyorum bu günlerde çokta gergin ve huzursuzum ruh halim mi etkiledi acaba kasilmayi

Bende hergun vuruluyorum. 8 aydir karnimdan vuruyorum. Kolum cok morardigi icin karnimdan yapiyorum. Bebeginin sağlığı onemli baska alternatifi yok o yuzden mecbur vuruluyorsun. Bu yuzden gunahi yoktur bence. Aksatma iğneni allah korusum birsey olursa cok pisman olursun

Ayağın sanki alev topu gibi bi yanıyor ki anlatamam ama üşütmüş olabilirim tabii ayağımın altı yaniyo diye çorapsiz takiliyorum. Ee mevsim gecişi ve coook yorgunum bu ara. Belki de bunyem zayif dustu istahimda yok hic hamile.gibi yemiyorum. Bi çocuk kadar yiyebiliyorum

Canım bende oksapar 0,6 iğneyi hamileliğin başından beri kullanıyorum.
Henüz bıraktırmadı doktorum.
Doğum sonrası da emboli riskine karşı 1 hafta kullanılıyor sanırım.
Göbekten eskiden yapıyordum ama son aylarda karın gergin diye genelde koldan yapıyorum.
Ama göbekten yapmanın plesanta ya da bebeğe bir zararı yok.
Endişe etme lütfen

Valla hurmayı çok severim bir oturuşta baya bi yiyebilirim bende ama günde 9 yersem doğumu tetiklemez mi diye de endişe ettim her gün hurma ye dedi kaç tane yiyeyim diyince 9 falan dedi o an zaten doğum hakkında konuştuğumuz için heyecanlıydım sonradan geldi aklıma fazla olabileceği, birde yüzünü de kanala gireceği yöne dönmesi için egzersiz önerdi sanki bebek gelmek üzereymiş de açıkça söylemiyormuş gibi hissettim

Ben haydarpasaya pzt yatis yaptgmda suyum 130muş.. Cum günü ameliyata girmeden baktiklarinda 60 çıktı.. Sınır 50ymiş.. Ben hic yorulmamistm o bir hafta boyunca.. Aksine sürekli yatmistim.. Ama su icmemek etkiliyor bence.. Suyu azalttgmda bebegin suyuda azalmıştı.. Cuma gunu kontrol ederlerken doktor da şaşırdı.. Pzt boyle degildi diyo.. Belki de ondan aldilar ameliyata.. Bana uyguladiklari islemlerin dökumunu verdilerde okumadm

aynen oyle valla aslinda o anlarda bnm aklimdan icimden gecen dua etmek.ayete kursi okumak :)

Evet öyle ciddi bir su gelmesi yok ama doktor gibi rahat da düşünemem. Salı günü kontrol sonrası içim rahat etmezse teyit etmek için başka bir doktora daha gideceğim.

yapildi ama sanirm sadece kan degerlerime bakildi cunku ac gitmemistm kolestrol ve ths t3 t4 degerlerine bakıldığını sanmiyorum en som 24.haftada bakıldı bunlara

Aaaa öyle değerler mi varmış bana baktı Ultrasonda biraz suyu azalmış kontrol edelim biz bunu dedi. Sonra ben kendimi izleyince aslında çamaşırmda ki ıslaklığın da amniyon sıvısı olduğunu öğrendim. Salı günü kontrol de riskli bir durum oluşmadan gerekirse alalım bebeği dicem. Benim için ilk haftalar neyse son haftalar da o derece risk erken doğsun daha iyi. Anne karnında sıkıntıya girmesin Allah korusun

Bunların hiç biri yok bende
Sadece sıvı kaybı, kontrol ediyoruz.

En son öyleydi. Ki bende hep yukarda kafası var gibi hissediyorum. 36+2. Ilkinde hiç kendi sancim da çekmedim nasıl bise bilmiyorum bu günlerde çokta gergin ve huzursuzum ruh halim mi etkiledi acaba kasilmayi
cidden niye hepimiz böyleyiz bnde sinirden kendimi yiyecegim moralim bozuk ağlaya ağlaya bi hal oldum bugün. bekle bakalm neler olacak saat ilerledikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…