yediğin bisilerdende olmus olabilir ishalin bu ara bnde oluyorum 2 3 oldu biri fındıktan oldu diğeri anlamadm. ama oluyor nedense.
bebegin hala makat geliş dimi ? bilemedm canm dogumda olablir 36.hafta yi gectinOnu düşünüyorum ama bulamıyorum neyden olmuş olabilir. Işgal yapacak bise yemedim sanki
Prospectüsünde epidural ya da sezaryan öncesi bırakılması gerekir aksı halde omurilik etrafına anestezi verılecegı ıcın felç yapabılır yazıyor. Korktum bana dogu A kadar kullanacaksın dedi. Karından yaparsam bebege zararı olur mu... Plesanta delınmez mi.. Bır de domuzun bırseyinden yapılmış. Aklıma takıldı kullanmadım.Oksapar ben de kullanıyorum canım, kan pıhtılaşmasını önlemek amaçlı hem bebeği koruyor, hem de doğumdan sonra da devam edeceğim bir süre, beni de koruması için pıhtı atma riskinden. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi de
aynen oyle bencede :) ama gerçekten sorunlu doğumlar var onların hakkını yiyemeyz asla.Allah herkesin yardımcısı olsun kolay da degil . bugün hastanedeydim ebelerle görüştü dogumu kabusunuzhâline getirmeyin faln dedi . bide bi hastanın öyküsünü anlattı bir gun once kadin dogumhaneyi inletmis bn normal dogurmam diye o kadrda guzldi ki herseyi bi ugras caba oyala oyala smi smdi alcaz ameliyata diye dogurttuk masaya götürüp dedikadin bn dogurdummu diyormus o kadr teşekkür etmiş ki daha sonra gelip ebe diyor kadını dinledim ki ilk dogumunda yasatilan ve yasadigi seyler ürkütücü hak verdm o zaman diyor o kadr cok dikisi varmis ki bildigin sezaryenden beter olmus .
Domuzdan elde edildiği doğru canım, ama gerekli bir tedavi sonuçta ve başka yoldan elde edilen muadili yok diye biliyorum. Plasentaya zararı olmuyor, küçük iğneler, 20’li haftalardan beri karından yapıyorum ben de. Doğuma kadar kullanacağım, sezaryenden 24 saat önce kesilir dedi bana da, tam zamanını söyleyecek yine yarın kontrolümüz var.Prospectüsünde epidural ya da sezaryan öncesi bırakılması gerekir aksı halde omurilik etrafına anestezi verılecegı ıcın felç yapabılır yazıyor. Korktum bana dogu A kadar kullanacaksın dedi. Karından yaparsam bebege zararı olur mu... Plesanta delınmez mi.. Bır de domuzun bırseyinden yapılmış. Aklıma takıldı kullanmadım.
Benim simdilik normal dogum olarak görünüyor. 2700 kiloydu en son. Boyunu soylemedi. Baş asagi dönmüş. Sancilari bekliyoruz artikKızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
Kizlar bugun park yatak geldi. Biraz once kurdum. Hosuma gitti. Gayet guzel. Ara kat icin ayrica yatak aldiniz mı?
Çamaşırımda hep Bi ıslaklık var su gibi, internetten araştırdım genelde amniyonn sıvısı azalmış olanlarda olmuş bu durum.
Damla damla gidiyor sanırım suyummm
Doktor da suyum azaldığı için artık 3 günde bir gel dedi. İnşallah bebeğim zarar görmez, dua edin
Herkese günaydınnnuzun zamandır baya geriden takip ediyorum yazılanlara yetişemedim de yazamadım da dün kontrolüm vardı kızım 2850gr olmuş nstye girdim karnımın ortasında toplanma gibi his oluyordu meğer onlar kasılmaymış nstde de 2 kere çıktı ama doktorum doğuma hazırlık kasılmaları olduğunu söyledi endişelenecek birşey yokmuş. Bebeğim uzun zamandır başaşağı ama yüzünü de doğum pozisyonuna dönmesi için egzersiz verdi günde 9 tane falan hurma yiyecekmişim ebeyle perine masajını falan konuştuk baya yaklaştı doğumlarımız sanki hiç doğmayacakmış gibi geliyor hala ama ciddi ciddi doğum konuşmaya başladık çok heyecanlandım ama günde 9 hurma yemek için daha erken değilmi sizce ya bana fazla gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz
Kızlar normalde doğumum 4 ekim görüyordu. Ancak makat geliş oldugu için kilosundan dolayı da artık dönmesinin mümkün olmadığı için yarın sabah sezeryanla doğum var. Tam 38+0 oluyorum. Ben de bir korku var ki anlatamam düşündükçe nefes alamıyorum sanki.
Allah acil sifalar versinKizlar kuzenim trafik kazasi gecirmis lupus hastasi beyin kanamasi gecirmis. Kanamayi durduramiyorlar. 3 gundur yogun bakimda. Dualarinizi edirgemeyin lutfen. İsmi rukiye.
Ben ayni durumdayim. Guya azaliyordu mide yanmasi. Tam tersi oldu. Soğuk sutle yatistiriyorumKızlar karnı aşağı indiği halde mide yanması devam eden var mı. Zararı olmayacağını bilsem günde beş tane soda icebilirim ne yesem midem yanio.
Moralim.bozuldu ya resmen yerlerde herseykolestrol yükselirmiş gebelikte de diğer herseyde düşük serbest t3 az düşük cikmis varmi boyle bi sorun yaşayan?
Usutmuste olabilirsin istanbul bugun serin evde halida yok terlikte giymemiştim yanıyorum zaten diye ama akşamdan beri gaz doldu karnıma pıt pıt çıkıyorda sanci yapmadı.ayagini sıcak tut belki sende üşütme oldu.Bende de bi anda ishal başlamış ondan sordum zaten aslındasırt ve bel ağrısı var. Ayaklarimda yanma karında bebek kasiliyo sanki. Aşağıda değil ama ve enerji denen bise yok bende . Çok yorgunum aksine hasta mı oldum acaba
bebegin hala makat geliş dimi ? bilemedm canm dogumda olablir 36.hafta yi gectin
Bende hergun vuruluyorum. 8 aydir karnimdan vuruyorum. Kolum cok morardigi icin karnimdan yapiyorum. Bebeginin sağlığı onemli baska alternatifi yok o yuzden mecbur vuruluyorsun. Bu yuzden gunahi yoktur bence. Aksatma iğneni allah korusum birsey olursa cok pisman olursunProspectüsünde epidural ya da sezaryan öncesi bırakılması gerekir aksı halde omurilik etrafına anestezi verılecegı ıcın felç yapabılır yazıyor. Korktum bana dogu A kadar kullanacaksın dedi. Karından yaparsam bebege zararı olur mu... Plesanta delınmez mi.. Bır de domuzun bırseyinden yapılmış. Aklıma takıldı kullanmadım.
Usutmuste olabilirsin istanbul bugun serin evde halida yok terlikte giymemiştim yanıyorum zaten diye ama akşamdan beri gaz doldu karnıma pıt pıt çıkıyorda sanci yapmadı.ayagini sıcak tut belki sende üşütme oldu.
Canım bende oksapar 0,6 iğneyi hamileliğin başından beri kullanıyorum.Prospectüsünde epidural ya da sezaryan öncesi bırakılması gerekir aksı halde omurilik etrafına anestezi verılecegı ıcın felç yapabılır yazıyor. Korktum bana dogu A kadar kullanacaksın dedi. Karından yaparsam bebege zararı olur mu... Plesanta delınmez mi.. Bır de domuzun bırseyinden yapılmış. Aklıma takıldı kullanmadım.
Valla hurmayı çok severim bir oturuşta baya bi yiyebilirim bende ama günde 9 yersem doğumu tetiklemez mi diye de endişe ettim her gün hurma ye dedi kaç tane yiyeyim diyince 9 falan dedi o an zaten doğum hakkında konuştuğumuz için heyecanlıydım sonradan geldi aklıma fazla olabileceği, birde yüzünü de kanala gireceği yöne dönmesi için egzersiz önerdi sanki bebek gelmek üzereymiş de açıkça söylemiyormuş gibi hissettimBenim simdilik normal dogum olarak görünüyor. 2700 kiloydu en son. Boyunu soylemedi. Baş asagi dönmüş. Sancilari bekliyoruz artik
Pamuk yun karisimi yatak yapti halasi
Saglikla gelsin bebegin insallah
Sabah ogle aksam 3er tane yersen guzel gidercanim hurma çekiyor ya bi oturusta koca paketi yerim gibi geliyor. Şaka bir tarafa da 9 cok ya sekeri oynar insanin
Yaaa cok heyecanlıyarin yavrun kucaginda olucak saglikla gelir insallah
Allah acil sifalar versin
Ben ayni durumdayim. Guya azaliyordu mide yanmasi. Tam tersi oldu. Soğuk sutle yatistiriyorum
Gecen ay da test yaptirmis miydin
Kizlar kuzenim trafik kazasi gecirmis lupus hastasi beyin kanamasi gecirmis. Kanamayi durduramiyorlar. 3 gundur yogun bakimda. Dualarinizi edirgemeyin lutfen. İsmi rukiye.
Doktor çok rahat baktık azalıyor doğuma alırız dedi. Artık riskli zamanları atlattık çok şükür. Havuç suyu iç bol bol dedi. Sürekli ayakta olmak çok yorulmak da etkiliyormuş.
Bende idrar m akıntı m bilemedim su da azalınca demek ki sızdırıyormuş
Tabikide sorunlu dogumlar var.. Ama gebe okulundaki ebe hersey sizin bakış acinizla alakali demisti.. Korkarsanz kötü geçer.. Iyi dusunurseniz iyi olur.. Beyninizle oynayin demişti.. Bi de doğum esnasinda hayal kurmak rahatlatıyomus.. Bilginiz olsun
Açıkçası doktorunun rahatlığı bni şaşırttı. yada burda abartıyorlar bnm bildiğim kadarıyla kese açıldıysa enfeksiyon riski yükseliyor. panik etmek istemem ama seni burda bütün süreci paylaşıyoruz bildiğimi de demem gerek düşüncesindeyim. istersen bi araştır.
yapildi ama sanirm sadece kan degerlerime bakildi cunku ac gitmemistm kolestrol ve ths t3 t4 degerlerine bakıldığını sanmiyorum en som 24.haftada bakıldı bunlaraBenim simdilik normal dogum olarak görünüyor. 2700 kiloydu en son. Boyunu soylemedi. Baş asagi dönmüş. Sancilari bekliyoruz artik
Pamuk yun karisimi yatak yapti halasi
Saglikla gelsin bebegin insallah
Sabah ogle aksam 3er tane yersen guzel gidercanim hurma çekiyor ya bi oturusta koca paketi yerim gibi geliyor. Şaka bir tarafa da 9 cok ya sekeri oynar insanin
Yaaa cok heyecanlıyarin yavrun kucaginda olucak saglikla gelir insallah
Allah acil sifalar versin
Ben ayni durumdayim. Guya azaliyordu mide yanmasi. Tam tersi oldu. Soğuk sutle yatistiriyorum
Gecen ay da test yaptirmis miydin
Ben haydarpasaya pzt yatis yaptgmda suyum 130muş.. Cum günü ameliyata girmeden baktiklarinda 60 çıktı.. Sınır 50ymiş.. Ben hic yorulmamistm o bir hafta boyunca.. Aksine sürekli yatmistim.. Ama su icmemek etkiliyor bence.. Suyu azalttgmda bebegin suyuda azalmıştı.. Cuma gunu kontrol ederlerken doktor da şaşırdı.. Pzt boyle degildi diyo.. Belki de ondan aldilar ameliyata.. Bana uyguladiklari islemlerin dökumunu verdilerde okumadm
haberci belirtiler ishal sırt ağrısı bebegin iyice aşağı inmesi oyle ki yürüyemez oluyorsun. aniden gelen enerji :) yalanci sancıların artması hatta duzenli gidiyo sonra birden bozuluyo bunlar hep belirti. ama doğum başladıysa biliyorsn zaten duzenli ve pozisyon değişikliğiyle geçmeyen sancilar. şiddeti de artmalı tabi. bide bulanti oluyor diyorlar genelde bndede olmustu
cidden niye hepimiz böyleyiz bnde sinirden kendimi yiyecegim moralim bozuk ağlaya ağlaya bi hal oldum bugün. bekle bakalm neler olacak saat ilerledikceEn son öyleydi. Ki bende hep yukarda kafası var gibi hissediyorum. 36+2. Ilkinde hiç kendi sancim da çekmedim nasıl bise bilmiyorumbu günlerde çokta gergin ve huzursuzum ruh halim mi etkiledi acaba kasilmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?