2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende sürekli su içiyorum canım. Benim nst de sancı da çıktı dün gittim yarında gidicem yarın sorun olmazsa pazartesi yine çağırdı

Acaba diyorum sezeryana kaçmak için bahane mi ediyorlar. Ben salı günü doktor kontrolünden sonra yine aynı devam ederse Bi kontrole daha başka bir Dr gitmek istiyorum. İçim rahatlasın en azından.
Yok suyun az yok bebek ters kordon dolanmış..... Vs vs vs

cidden niye hepimiz böyleyiz bnde sinirden kendimi yiyecegim moralim bozuk ağlaya ağlaya bi hal oldum bugün. bekle bakalm neler olacak saat ilerledikce

Aman sakın üzmeyin kendinizi ben dün resmen ağlama krizi yaşadım ilk defa hayatımda ağlamaktan kustum

Acaba ayaklarmi baskı yapio mideye normalde internet te bebeğin aşağı indiğini mide şikayetleri nin azalmasindan anlicaksiniz dio. Bebek ayan beyan indi aşağı ama midem daha kötü oldu

Beni de mide mahvederdi.. Annem saçlanıyor derdi.. Ben o kadar mide yanmasina kesin tam tersi az saçlı bebegim olcak saniyordum.. Ama bir gorseniz alni bile saç nerdeyse annem sizlerde sacliydiniz tüyluydunuz sonra döküldü dedi

Bende bilmiyordum.. Beni takip eden doktorlardan biri dedi.. Demekki sayisal degerleri var suyun da.. Sende onu sor.. Eger normal bir degerse sorun yoktur.. Ama bu su gelmesini filan bilmiyorum ben.. Yasamadm hiç dogumhanenin yaninda kalirken hayal kurardim acaba bende dogum sancisi cekebilecek miyim diye.. Onlar bagirdikca ben keke benimde normal dogum ihtimalim olsa diye iç çekiyordum

aynen oyle valla aslinda o anlarda bnm aklimdan icimden gecen dua etmek.ayete kursi okumak :)

Felak nas okumakta bebegein sagligini korumasına yardim edermiş.. Benim zaten aliskanlikti gece yatarken hep okurdum.. Ameliyata girerken de okudum hep.. Anesteziyi verirlerken en son şehadet getiriyordum ama bebek dogarken ne konusulursa hipotalamusuna kaydoluyormus.. Aslnda dua etmek en güzeli çünkü baska alemden dunyaya geliyor.. Korkutmamak lazim.. Yada guzel seyler soyleyecekmissin hoageldin bebegim gibi.. Benim oglana ne dediler acaba doktorlar..benimki yıkmış ortalığı.. Kiz kardesim disardan duymus sesini zatn o minnak cusseden o ses nasil çıkıyor anlamadk

Kizlar ben bir yardim istiycem sizden.. Istanbul anadolu yakasi umraniye atasehir uskudar vsvs gibi civarlarda bildiginiz iyi bir çocuk doktoru var mi? Eymenin takibini güzel yaptirmak istiyorum.. Ama hiç bilmiyorum hangi doktor iyidir.. Özel devlet farketmez.. Isinin ehli olsun yeter.. Onerebileceginiz varsa cok memnun olurum

Canım benim de sadece sol bacağım sisiyor sağ biraz ayak şişmesi gibi ama sol bacağım ciddi sisiyor doktor bu bizim icin damardan gelmediği bebeğin baskısı olduğunu gösterir ki iyi birseydir. İkisi aynı şekilde sisse daha korkutucudur dedi. Bu arasa bende sol leğen kemiğimde daha çok agrı hissediyorum kafayı sola dayadı herhalde. Kan sulandırıcı falan da vermedi.

Maşallah bebegine
Teşekkür ederim cnm

Ben de çok saçlı doğmuşum. İlk oğlumda mide yanması hiç olmadı kel doğdu bunda aylardır felaket yanio midem şu saatte soda içiyorum bakalım nasıl dogcak kuzum

Kızlar kimler normal doğum yapıcak doktorunuz ne diyo birde bebişlerinizin kilo ve boyu nasıl?
Benim her şey normal Doğuma uygun görünüyor ama son ana kadar allah bilir Canım. Boyu 50 cm olmuş yaklaşık, kilosu 2900 dedi. Ne kadar doğru çıkacak göreceğiz

sinirlenmis demekki beyimiz :) onların kucuk olduğuna bakma sen ortalığı anasını atlatırlar

İçinde bir şüphe kalacaksa tabi başka doktora görün canım. Benim doktorum bana o güveni verdiği için içimde en ufak bir acaba bile yok ki geçen gün şehir hastanesinde acile gittim oradaki doktorda makat geliş dedi.

Anne olmuşsun sen alametler tutuo dün gece bende hiç uyumadim midem çok kötüydü her yerim agriodu . Değil iş yapmak yataktan doğrulcak mecalim yok ben anne gibi değilde kendimi bastonlu neneler gibi hissediyorum bugün herkese hayırlı sabahlar

Son haftalrda komplikasyonlar birden olusabiliyor.30.haftadan beri iki doktora gidiyodum.31+5 Cuma gunu doktor bebeklerin rahimagzina dayanmasiyla ilgili bisey dememisti ,gayet guzel ilerliyor dedi ve inanilmaz titiz bir doktor kendisi ama 4 gun sonra 32+2 de her an dogum olabilir incelmis cok ,dikislerin tutuyor dendi.Oyle boyle şok olmamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…