2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Dün saat 9 buçuk da uyumuşum. Gece 12 de kalkıp 1 e kadar dolandım ama olsun, acayip dinlenmiş im

Kızlar karnı aşağı indiği halde mide yanması devam eden var mı. Zararı olmayacağını bilsem günde beş tane soda icebilirim ne yesem midem yanio.
35.Haftadayım iki haftadır karnım aşağıda oğlum baş aşağı duruyor hem baskı yapıyor yürüyemiyorum hemde dehşet mide yanması hiç birşey fayda etmiyor şurup içiyorum soda içiyorum yok özellikle hamur işi veya bulgur yediğimde gün bitmiyor. Son haftalar sabır diyorum

Dün saat 9 buçuk da uyumuşum. Gece 12 de kalkıp 1 e kadar dolandım ama olsun, acayip dinlenmiş im
Gündüz oğlum uyurken bende bı saat uyuyorum bazen çok iyi gelio . Yoksa geceleri uyku falan kalmadı. İnşallah bebisler doğunca uykucu olurlar. Bizimki abiye çekerse bana yine iki üç sene uyku yok uykusuz kalma sebebimize şükürler olsun

Daha ne alametler yasicaz bakalım
Benim eşim neden ben rahatsız olmıyim diye kalkıp salona gitmiyo yine pılı pırtı toplayıp salona taşınan ben oldum sabahlar olmadı
Canım bi ara ben de evdeki tüm koltukları dolaniyodum gece .bir türlü yer yapamiyodum en rahat salon koltuğunda bi pozisyon tutturmistum yatak odasında basliyodum uyumaya sonra uyanınca mekan değiştiriyodumbu da bize her yerde uyuyabilme yeteneği kazandırmak için

Dün kuru fasulye yemiştim bu gece mahvoldum uyurken kusuyodum nerdeyse. Soda içtim rennie tablet aldım dolaştım oturdum kaç saat ayakta kaldım bilmiom. Şimdi geçti gibi. Hele kısır yersem varya öldüm yani

Canım benim kızımda hiç uyumazdı sabah 4 te uyurdu 7 de ben işe giderdim iki üç saat uykuyla günlerim geçti. İkinci uysal oluyor diyor herkes şimdiden dua eder oldum. Allah yardımcımız olsun.

Hayırdır cnm üzme kendini. Bu ara anneler sağolsun üzüyor biraz grupcak bizi
Annemler tatilde dun sabah 2 kez aradim cevap vermedi. O an uygun olmayabilir ama geri donmedi. Aksam 7 de mesaj attim. Saar 7 oldu hic mi vakit bulamadin dönmeye diye. Mesaji okudu onada cevap vermedi. Hadi arayamiyor mesaj niye atmadi. Demekki doğursam haberi olmayacak. Insan merak etmezmi ya bu kiz hamile birşey varmi beni aradi diye. Normalde günde 2-3 kez konusuruz.

Dün kuru fasulye yemiştim bu gece mahvoldum uyurken kusuyodum nerdeyse. Soda içtim rennie tablet aldım dolaştım oturdum kaç saat ayakta kaldım bilmiom. Şimdi geçti gibi. Hele kısır yersem varya öldüm yani
Geçmiş olsun canım. İnan ki kaç gündür canım kuru fasulye istiyor şöyle güveçte gel gelelim korkudan yapıp yiyemedim. Çok hassaslaştık herşey rahatsız eder oldu sanki.

Dün Hastanede sıra beklerken aklıma düştü kısır ama nasıl düşme illa yiyeceğim eve dönerken malzemeleri alıp geldim yaptım hemen 2 koca tabak gömdüm hatta içine su küçük acı biberler var ya tombul tombul doldurdum onlarla yedim. Gece de kaç kere kalktım zaten 3 gibi uyumuştum sabah ta 8 buçukta bütün uyku olayı bitti ve uyandım ama o Kısırı yedim mi yedim

Üzülme canım belki orada yolunda gitmeyen Birseyler olmustur telefonu su almıştır bozulmuştur. Yada canları sıkılacak başka bir olay. Düşünme böyle. İyice son düzlük hassaslaştık haliyle. Üstelik sonuna kadar haklısın en çok ilgi beklenen dönem ama emin ol hersey icin gücümüz içimizde gerisi boş

Biraz once aradı. Acmayacaktim actim dayanamadım. Anneannem hastaymis iyi degilmis ona morali bozulmus. Birde babam laf söylemiş ne kadar uzun konusuyorsun tatile geldin diye. Ona tavir yapmış. Kizim hamile acmayim mi aramayim mi demiş. Sonradan babam ara demis ama annem kızmış tavir yapmis.

Bak şimdi tavır alacak hamile kızını ki buldu.anne koca kv kardeş hepsi bizden daha çok hamile , dogursakta başta onlar rahatlasa yazik bizden çok stresleri var

cidden niye hepimiz böyleyiz bnde sinirden kendimi yiyecegim moralim bozuk ağlaya ağlaya bi hal oldum bugün. bekle bakalm neler olacak saat ilerledikce

Üşütmüşüm galiba ben uzun uğraşlar sonucu uykuya dalabildim. Sonra gecenin bi yarısı uyandım yatakta döndüm durdum uyuyamadım. Son dönemde kendimi hasta etmeyi başardım

Aman sakın üzmeyin kendinizi ben dün resmen ağlama krizi yaşadım ilk defa hayatımda ağlamaktan kustum

Bi kaç seferdir bende tam bu haldeyim. Ağlamaktan kusuyorum artık öyle moralsiz mutsuzum sanki.. Allah hepimize sagsaglim doğumlar yaşatsın artık hormonlar tavan

Üşütmüşüm galiba ben uzun uğraşlar sonucu uykuya dalabildim. Sonra gecenin bi yarısı uyandım yatakta döndüm durdum uyuyamadım. Son dönemde kendimi hasta etmeyi başardım
gecmis olsun canm havalar soğudu ama biz yaniyoruz üşüdügümüzü anlamıyoruz malesef

Merhaba kizlar..Çok yazmasam da hep takip ediyorum..Bugün 35+0im.Doktor kontrolünden geldik kilosu 2200 çıktı, olması gerekenden on oniki gün kadar geride,bacaklarda öyle olmuş.
En son 20 gün önce ki kilosu 1800du.20 günde +400 gram..
Ağlamak istiyorum öyle içli içli.Esimde beni suçluyor içten içe biliyorum.Ne tavsiye edersiniz? doktor karbonhidratlı beslen dedi.onumuzdeki pazartesi tekrar kontrolüm var,9 günde ne kadar alabiliyorsa alsın istiyorum...

:)) saglikla gelsinler de... egzersizler ne peki biz de yapalim normal dogum düşünenler. Ben de haftaya sorayım doktora bari bir seyler onersin

yapildi ama sanirm sadece kan degerlerime bakildi cunku ac gitmemistm kolestrol ve ths t3 t4 degerlerine bakıldığını sanmiyorum en som 24.haftada bakıldı bunlara

Saglik ocagi her ay bakıyordu aslında. Cok uzun bir ara olmuş
Ne tedavi uygulanacakmis peki? Insallah en kisa surede normale donerler
Annem beni bugün çok üzdü. Canım o kadar sıkkın ki uyuyamiyorum. Hormonlardan benmi abartıyorum yoksa üzülmekte haklimiyim bilmiyorum. Dokunsalar ağlayacağım.

Uzulmek de haklisin da... yapacaj bir sey gelmiyor elden. Gerekirse agla açıl. Ben beklentilerimi sifirladim mesela. Üzmesine izin vermiyorum kimsenin. Beklentin olmayinca üzülmüyorsun da. Ben çözümü boyle buldum

Gece kusmaları cok sıkladı gene ne yesem midemi mahvediyor. Sağa sola hiç bi yana yatamaz oldum psikolojim berbat halde cok yorgunum ama bi türlü yatacak pozisyon bulamıyorum

Gece bir uyandim midem alev almis. 5e kadar dön o yanı dön bu yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…