- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Dün saat 9 buçuk da uyumuşum. Gece 12 de kalkıp 1 e kadar dolandım ama olsun, acayip dinlenmiş imAnne olmuşsun senalametler tutuo dün gece bende hiç uyumadim midem çok kötüydü her yerim agriodu . Değil iş yapmak yataktan doğrulcak mecalim yok ben anne gibi değilde kendimi bastonlu neneler gibi hissediyorum bugün herkese hayırlı sabahlar
35.Haftadayım iki haftadır karnım aşağıda oğlum baş aşağı duruyor hem baskı yapıyor yürüyemiyorum hemde dehşet mide yanması hiç birşey fayda etmiyor şurup içiyorum soda içiyorum yok özellikle hamur işi veya bulgur yediğimde gün bitmiyor. Son haftalar sabır diyorumKızlar karnı aşağı indiği halde mide yanması devam eden var mı. Zararı olmayacağını bilsem günde beş tane soda icebilirim ne yesem midem yanio.
Gündüz oğlum uyurken bende bı saat uyuyorum bazen çok iyi gelio . Yoksa geceleri uyku falan kalmadı. İnşallah bebisler doğunca uykucu olurlar. Bizimki abiye çekerse bana yine iki üç sene uyku yokDün saat 9 buçuk da uyumuşum. Gece 12 de kalkıp 1 e kadar dolandım ama olsun, acayip dinlenmiş im
Daha ne alametler yasicaz bakalımAnne olmuşsun senalametler tutuo dün gece bende hiç uyumadim midem çok kötüydü her yerim agriodu . Değil iş yapmak yataktan doğrulcak mecalim yok ben anne gibi değilde kendimi bastonlu neneler gibi hissediyorum bugün herkese hayırlı sabahlar
Canım bi ara ben de evdeki tüm koltukları dolaniyodum gece .bir türlü yer yapamiyodum en rahat salon koltuğunda bi pozisyon tutturmistum yatak odasında basliyodum uyumaya sonra uyanınca mekan değiştiriyodumBenim eşim neden ben rahatsız olmıyim diye kalkıp salona gitmiyoyine pılı pırtı toplayıp salona taşınan ben oldum sabahlar olmadı
Dün kuru fasulye yemiştim bu gece mahvoldum uyurken kusuyodum nerdeyse. Soda içtim rennie tablet aldım dolaştım oturdum kaç saat ayakta kaldım bilmiom. Şimdi geçti gibi. Hele kısır yersem varya öldüm yani35.Haftadayım iki haftadır karnım aşağıda oğlum baş aşağı duruyor hem baskı yapıyor yürüyemiyorum hemde dehşet mide yanması hiç birşey fayda etmiyor şurup içiyorum soda içiyorum yok özellikle hamur işi veya bulgur yediğimde gün bitmiyor. Son haftalar sabır diyorum
Canım benim kızımda hiç uyumazdı sabah 4 te uyurdu 7 de ben işe giderdim iki üç saat uykuyla günlerim geçti. İkinci uysal oluyor diyor herkes şimdiden dua eder oldum. Allah yardımcımız olsun.Gündüz oğlum uyurken bende bı saat uyuyorum bazen çok iyi gelio . Yoksa geceleri uyku falan kalmadı. İnşallah bebisler doğunca uykucu olurlar. Bizimki abiye çekerse bana yine iki üç sene uyku yokuykusuz kalma sebebimize şükürler olsun
Annemler tatilde dun sabah 2 kez aradim cevap vermedi. O an uygun olmayabilir ama geri donmedi. Aksam 7 de mesaj attim. Saar 7 oldu hic mi vakit bulamadin dönmeye diye. Mesaji okudu onada cevap vermedi. Hadi arayamiyor mesaj niye atmadi. Demekki doğursam haberi olmayacak. Insan merak etmezmi ya bu kiz hamile birşey varmi beni aradi diye. Normalde günde 2-3 kez konusuruz.Hayırdır cnm üzme kendini. Bu ara anneler sağolsun üzüyor biraz grupcak bizi
Geçmiş olsun canım.Dün kuru fasulye yemiştim bu gece mahvoldum uyurken kusuyodum nerdeyse. Soda içtim rennie tablet aldım dolaştım oturdum kaç saat ayakta kaldım bilmiom. Şimdi geçti gibi. Hele kısır yersem varya öldüm yani
yok cıktı abla 1.20 çıktı
Hemen sabah kan tahlili yaptır canım bence hamilesin tebrikler
Dün kuru fasulye yemiştim bu gece mahvoldum uyurken kusuyodum nerdeyse. Soda içtim rennie tablet aldım dolaştım oturdum kaç saat ayakta kaldım bilmiom. Şimdi geçti gibi. Hele kısır yersem varya öldüm yani
Annemler tatilde dun sabah 2 kez aradim cevap vermedi. O an uygun olmayabilir ama geri donmedi. Aksam 7 de mesaj attim. Saar 7 oldu hic mi vakit bulamadin dönmeye diye. Mesaji okudu onada cevap vermedi. Hadi arayamiyor mesaj niye atmadi. Demekki doğursam haberi olmayacak. Insan merak etmezmi ya bu kiz hamile birşey varmi beni aradi diye. Normalde günde 2-3 kez konusuruz.
Eczanelerde var ama ben çok uyguna geliyo diye internetten almıştımArkadaşlar erken gb lık testleri nerden alınıyor ?
Biraz once aradı. Acmayacaktim actim dayanamadım. Anneannem hastaymis iyi degilmis ona morali bozulmus. Birde babam laf söylemiş ne kadar uzun konusuyorsun tatile geldin diye. Ona tavir yapmış. Kizim hamile acmayim mi aramayim mi demiş. Sonradan babam ara demis ama annem kızmış tavir yapmis.Dün Hastanede sıra beklerken aklıma düştü kısır ama nasıl düşme illa yiyeceğim eve dönerken malzemeleri alıp geldim yaptım hemen 2 koca tabak gömdüm hatta içine su küçük acı biberler var ya tombul tombul doldurdum onlarla yedim. Gece de kaç kere kalktım zaten 3 gibi uyumuştum sabah ta 8 buçukta bütün uyku olayı bitti ve uyandım ama o Kısırı yedim mi yedim
Üzülme canım belki orada yolunda gitmeyen Birseyler olmustur telefonu su almıştır bozulmuştur. Yada canları sıkılacak başka bir olay. Düşünme böyle. İyice son düzlük hassaslaştık haliyle. Üstelik sonuna kadar haklısın en çok ilgi beklenen dönem ama emin ol hersey icin gücümüz içimizde gerisi boş
Bak şimdi tavır alacak hamile kızını ki buldu.anne koca kv kardeş hepsi bizden daha çok hamile , dogursakta başta onlar rahatlasa yazik bizden çok stresleri varBiraz once aradı. Acmayacaktim actim dayanamadım. Anneannem hastaymis iyi degilmis ona morali bozulmus. Birde babam laf söylemiş ne kadar uzun konusuyorsun tatile geldin diye. Ona tavir yapmış. Kizim hamile acmayim mi aramayim mi demiş. Sonradan babam ara demis ama annem kızmış tavir yapmis.
cidden niye hepimiz böyleyiz bnde sinirden kendimi yiyecegim moralim bozuk ağlaya ağlaya bi hal oldum bugün. bekle bakalm neler olacak saat ilerledikce
Aman sakın üzmeyin kendinizi ben dün resmen ağlama krizi yaşadım ilk defa hayatımda ağlamaktan kustum
gecmis olsun canm havalar soğudu ama biz yaniyoruz üşüdügümüzü anlamıyoruz malesefÜşütmüşüm galiba ben uzun uğraşlar sonucu uykuya dalabildim. Sonra gecenin bi yarısı uyandım yatakta döndüm durdum uyuyamadım. Son dönemde kendimi hasta etmeyi başardım
:)) saglikla gelsinler de... egzersizler ne peki biz de yapalim normal dogum düşünenler. Ben de haftaya sorayım doktora bari bir seyler onersinValla hurmayı çok severim bir oturuşta baya bi yiyebilirim bende ama günde 9 yersem doğumu tetiklemez mi diye de endişe ettim her gün hurma ye dedi kaç tane yiyeyim diyince 9 falan dedi o an zaten doğum hakkında konuştuğumuz için heyecanlıydım sonradan geldi aklıma fazla olabileceği, birde yüzünü de kanala gireceği yöne dönmesi için egzersiz önerdi sanki bebek gelmek üzereymiş de açıkça söylemiyormuş gibi hissettim
yapildi ama sanirm sadece kan degerlerime bakildi cunku ac gitmemistm kolestrol ve ths t3 t4 degerlerine bakıldığını sanmiyorum en som 24.haftada bakıldı bunlara
Annem beni bugün çok üzdü. Canım o kadar sıkkın ki uyuyamiyorum. Hormonlardan benmi abartıyorum yoksa üzülmekte haklimiyim bilmiyorum. Dokunsalar ağlayacağım.
Gece kusmaları cok sıkladı gene ne yesem midemi mahvediyor. Sağa sola hiç bi yana yatamaz oldum psikolojim berbat halde cok yorgunum ama bi türlü yatacak pozisyon bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?