- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
ne bilim bu saglik ocagi doğru düzgün çağırmadı bile 2 kere mi ne gittim . ilac baslar belki doktorun dedi cok düşük degil serbest t3 de geri dedi. kolestrol da yükselir zaten dedi de onu gösteririm k.dogumcuma.:)) saglikla gelsinler de... egzersizler ne peki biz de yapalim normal dogum düşünenler. Ben de haftaya sorayım doktora bari bir seyler onersin
Saglik ocagi her ay bakıyordu aslında. Cok uzun bir ara olmuş
Ne tedavi uygulanacakmis peki? Insallah en kisa surede normale donerler
Uzulmek de haklisin da... yapacaj bir sey gelmiyor elden. Gerekirse agla açıl. Ben beklentilerimi sifirladim mesela. Üzmesine izin vermiyorum kimsenin. Beklentin olmayinca üzülmüyorsun da. Ben çözümü boyle buldum
Gece bir uyandim midem alev almis. 5e kadar dön o yanı dön bu yanı
Bu doktorları anlamakta imkansiz kimisi karbonhidratı kes diyor kimisi yuklen diyor...Merhaba kizlar..Çok yazmasam da hep takip ediyorum..Bugün 35+0im.Doktor kontrolünden geldik kilosu 2200 çıktı, olması gerekenden on oniki gün kadar geride,bacaklarda öyle olmuş.
En son 20 gün önce ki kilosu 1800du.20 günde +400 gram..
Ağlamak istiyorum öyle içli içli.Esimde beni suçluyor içten içe biliyorum.Ne tavsiye edersiniz? doktor karbonhidratlı beslen dedi.onumuzdeki pazartesi tekrar kontrolüm var,9 günde ne kadar alabiliyorsa alsın istiyorum...
Ne kadar sure ile oluyor agri gelip gidiyor mu hep mi var?Sirt agrisi bele digru inen ve karnin alt kisminda sanci bu agri normal mi?
Usg aletleri de kiloyu net göstermiyor sıkma canini şimdiye kadar ne yedin ictin meselaMerhaba kizlar..Çok yazmasam da hep takip ediyorum..Bugün 35+0im.Doktor kontrolünden geldik kilosu 2200 çıktı, olması gerekenden on oniki gün kadar geride,bacaklarda öyle olmuş.
Ağlamak istiyorum öyle içli içli.Esimde beni suçluyor içten içe biliyorum.Ne tavsiye edersiniz? doktor karbonhidratlı beslen dedi.onumuzdeki pazartesi tekrar kontrolüm var,9 günde ne kadar alabiliyorsa alsın istiyorum...
Gidip gelmiyor geceden beri hep var.Ne kadar sure ile oluyor agri gelip gidiyor mu hep mi var?
Eczanede olur alabilirsinArkadaşlar erken gb lık testleri nerden alınıyor ?
Kolesterolün yükselmesi normalmis, t4 ve tsh onemli hatta benim burda t3 hic ölçülmüyor bile sen kendi doktoruna bir an once sonuclarini gosterne bilim bu saglik ocagi doğru düzgün çağırmadı bile 2 kere mi ne gittim . ilac baslar belki doktorun dedi cok düşük degil serbest t3 de geri dedi. kolestrol da yükselir zaten dedi de onu gösteririm k.dogumcuma.
Gidip gelmiyor geceden beri hep var.surekli oldugu icin kasilma oldugunu dusunmedim ama belki oyledir diye bilemedim de. İlk hamileligim.
Dogum sancisi belden karina vuruyormuş ve atiyorum 10 dakika bir oluyorGidip gelmiyor geceden beri hep var.surekli oldugu icin kasilma oldugunu dusunmedim ama belki oyledir diye bilemedim de. İlk hamileligim.
3 gündür aynı agrı var hiç geçmedi. Üşütmüş olabilirsin kendini sıcak tut bi de wc sorunun var mı varsa hallet? Ona rağmen geçmezse doktora gitGidip gelmiyor geceden beri hep var.surekli oldugu icin kasilma oldugunu dusunmedim ama belki oyledir diye bilemedim de. İlk hamileligim.
Canim bende de var saydigin agrilar ama kasilma olarak dusunmuyorum normaldir heralde diyorum. Dogum kasilmalari once agrisiz olarak karnin sertlesip durmasiyla baslayip daha sonra duzenli araliklarla agri da eklenerek (adet sancisina benzetiliyor) olusan kasilmalarmis. Icin rahat degilse doktorunu bir ara yine de. Bir de bebek hareketlerini takip et.
Dogum sancisi belden karina vuruyormuş ve atiyorum 10 dakika bir oluyor
Gectigimizi haftalarda benimde butun gun karnimin alti agridi ve kasilmalarim oldu acile gittik bisey de cikmadi istersen bi doktorunu ara yada acile ugra canim gecmis olsun
Ben haydarpasaya pzt yatis yaptgmda suyum 130muş.. Cum günü ameliyata girmeden baktiklarinda 60 çıktı.. Sınır 50ymiş.. Ben hic yorulmamistm o bir hafta boyunca.. Aksine sürekli yatmistim.. Ama su icmemek etkiliyor bence.. Suyu azalttgmda bebegin suyuda azalmıştı.. Cuma gunu kontrol ederlerken doktor da şaşırdı.. Pzt boyle degildi diyo.. Belki de ondan aldilar ameliyata.. Bana uyguladiklari islemlerin dökumunu verdilerde okumadm
Acaba diyorum sezeryana kaçmak için bahane mi ediyorlar. Ben salı günü doktor kontrolünden sonra yine aynı devam ederse Bi kontrole daha başka bir Dr gitmek istiyorum. İçim rahatlasın en azından.
Yok suyun az yok bebek ters kordon dolanmış..... Vs vs vs
Dogum sancisi belden karina vuruyormuş ve atiyorum 10 dakika bir oluyor
Gectigimizi haftalarda benimde butun gun karnimin alti agridi ve kasilmalarim oldu acile gittik bisey de cikmadi istersen bi doktorunu ara yada acile ugra canim gecmis olsun
himm anladm. perşembe eğitime gidiyorum zaten kontrol de o zamn anca onda gösteririm. internetten baktm de diğerleri daha önemliymiş dedigin gbi . biraz rahatladı icim dun birde moralim çok bozuktu noluyor bize grubcaKolesterolün yükselmesi normalmis, t4 ve tsh onemli hatta benim burda t3 hic ölçülmüyor bile sen kendi doktoruna bir an once sonuclarini goster
11 kilo aldım toplamda..şuan çalışmaya devam ediyorum,haftaya izne ayrilicam.27.haftamda ev taşıdık eşimle bir başımıza.cok kolay bir hamilelik olmadı ama sağlık açısından çok şükür hiç sıkıntı yaşamamıştım canım..peyniri yumurtayı çok fazla tüketiyorum..eti haftada bir,çok sevmediğimden.simdi baliklar çıktı neyseki ona ağırlık verebilicem..bu zamana kadar temizlik yemek hiçbir işi eksik etmedim,o zaman işleri elimden alıp yardım etmeyen eşim şimdi gelmiş suçluyor..Bu doktorları anlamakta imkansiz kimisi karbonhidratı kes diyor kimisi yuklen diyor...
Tam buğday ekmek hamur işi ama çok yağlı yeme ki kolesterol yada tansiyonu yükseltmesin kaşar peynir kırmızı et aklima gelen bunlar canım.
Eşim beni suçluyor diyede düşünme kim istemez karnındaki bebeği kilo alsin , seninle ne ilgisi var.hee kimiside ben kilo almayayim gerekirse bebek zayif doğsun der onlardan degilsen senlik bir durum yok.
Sabahları yumurta peynir,öğlenleri çerez vb ceviz fındık badem akşamları da ne yemek yaptıysam pilav harici yedim canım..gece de yatmadan çikolata ekmek yiyordum.yogurt her gün tükettim ama çok süt seven biri olamadım..şimdi karbonhidrata ağırlık vericem,inşallah toparlar..doktorun öngörüsü 2700-2800 yani 2500-3000 arası olur fazla yüksek beklemeyelim dedi.benim bebeğimin kilo almaması,ailede ablamlarin 2500le doğum yapması bunları normal karşılıyorum.Uzen kısım eşim için şimdiden kötü bir anne oluşum..Usg aletleri de kiloyu net göstermiyor sıkma canini şimdiye kadar ne yedin ictin mesela
Eczaneler bulabilirsinArkadaşlar erken gb lık testleri nerden alınıyor ?
Sakin strese girme bebek daha çok etkileniyor o durumda kendini suclama kim senden daha cok dusunebilir ki bebegini sanirim et ve hamurisi kilo aldiriyormus bebegeMerhaba kizlar..Çok yazmasam da hep takip ediyorum..Bugün 35+0im.Doktor kontrolünden geldik kilosu 2200 çıktı, olması gerekenden on oniki gün kadar geride,bacaklarda öyle olmuş.
Beklentiler gerçekten uzuyor:)) saglikla gelsinler de... egzersizler ne peki biz de yapalim normal dogum düşünenler. Ben de haftaya sorayım doktora bari bir seyler onersin
Saglik ocagi her ay bakıyordu aslında. Cok uzun bir ara olmuş
Ne tedavi uygulanacakmis peki? Insallah en kisa surede normale donerler
Uzulmek de haklisin da... yapacaj bir sey gelmiyor elden. Gerekirse agla açıl. Ben beklentilerimi sifirladim mesela. Üzmesine izin vermiyorum kimsenin. Beklentin olmayinca üzülmüyorsun da. Ben çözümü boyle buldum
Gece bir uyandim midem alev almis. 5e kadar dön o yanı dön bu yanı
Canım bende çok yaşadım hazırlık sancıları imiş bunlar takip et yine de düzenli gelmesi gerekiyormusSirt agrisi bele digru inen ve karnin alt kisminda sanci bu agri normal mi?
Ay o da iyi baba olup sana yardım etseydi hamile halinle neler yapmışsınSabahları yumurta peynir,öğlenleri çerez vb ceviz fındık badem akşamları da ne yemek yaptıysam pilav harici yedim canım..gece de yatmadan çikolata ekmek yiyordum.yogurt her gün tükettim ama çok süt seven biri olamadım..şimdi karbonhidrata ağırlık vericem,inşallah toparlar..doktorun öngörüsü 2700-2800 yani 2500-3000 arası olur fazla yüksek beklemeyelim dedi.benim bebeğimin kilo almaması,ailede ablamlarin 2500le doğum yapması bunları normal karşılıyorum.Uzen kısım eşim için şimdiden kötü bir anne oluşum..
Biraz once aradı. Acmayacaktim actim dayanamadım. Anneannem hastaymis iyi degilmis ona morali bozulmus. Birde babam laf söylemiş ne kadar uzun konusuyorsun tatile geldin diye. Ona tavir yapmış. Kizim hamile acmayim mi aramayim mi demiş. Sonradan babam ara demis ama annem kızmış tavir yapmis.
Merhaba kizlar..Çok yazmasam da hep takip ediyorum..Bugün 35+0im.Doktor kontrolünden geldik kilosu 2200 çıktı, olması gerekenden on oniki gün kadar geride,bacaklarda öyle olmuş.
Sabahları yumurta peynir,öğlenleri çerez vb ceviz fındık badem akşamları da ne yemek yaptıysam pilav harici yedim canım..gece de yatmadan çikolata ekmek yiyordum.yogurt her gün tükettim ama çok süt seven biri olamadım..şimdi karbonhidrata ağırlık vericem,inşallah toparlar..doktorun öngörüsü 2700-2800 yani 2500-3000 arası olur fazla yüksek beklemeyelim dedi.benim bebeğimin kilo almaması,ailede ablamlarin 2500le doğum yapması bunları normal karşılıyorum.Uzen kısım eşim için şimdiden kötü bir anne oluşum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?