2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bak şimdi tavır alacak hamile kızını ki buldu.anne koca kv kardeş hepsi bizden daha çok hamile , dogursakta başta onlar rahatlasa yazik bizden çok stresleri var
Öyle ne diyeyim. Rabbim bize yardim etsin.
Sanmam annem sadece ben ve annesini aramıştır. Annesi 3 yildir yatalak. Durumu iyi degilmis. babam rahatına düşkün biri

Geçmiş olsun canım. İnan ki kaç gündür canım kuru fasulye istiyor şöyle güveçte gel gelelim korkudan yapıp yiyemedim. Çok hassaslaştık herşey rahatsız eder oldu sanki.
Midene guveniosan ye ben tövbe ettm şuan. Doğumdan sonra da bı sure yiyemem zaten bebeğe gaz olmasin

Kısır en son yediğimde çok kivrandim asermem falan kalmadı. Son aserdigim bişey var bugün onuda yersem gebelik asermelerine son noktayi koyabilrim

Bak şimdi tavır alacak hamile kızını ki buldu.anne koca kv kardeş hepsi bizden daha çok hamile , dogursakta başta onlar rahatlasa yazik bizden çok stresleri var
Aynen yaaa ben hamileyim diye bağırmak istiyorum herkesi herseyi düşün herşeyi organize et valla çok sıkıldım. Hayırlısıyla bı dogurayim azıcık ayaklanayim kendimi eve kapatcam huzurla çocuklarımla oturmak istiyorum

Valla bu gidişle mutfakta yerlerde bile uyuyacağım en son sızıp

Dis cekim icin gebe elbisesi bakiyorum ama bulamiyorum. Nerden bulabilirim. İnt olur magaza olur??? Yok hic bir yerde
Ben nikah için elbise almıştım ama nasip olmamıştı pantolon tişörtle nikaha gitmiştik giymek hiç nasip olmamıştı geçenlerde bu koca gobegimle giydim daha önce hiç bi elbise bana bu kadar güzel olmamıştı eğer eşim gelirse doğumdan önce bi tane doğumdan sonra da melegimizle bi tane fotoğraf çekilmek istiyorum. Dış çekim yapmicam ama stüdyoda bi aile fotoğrafımız olsun çok istiyorum. Bu arada internette güzel elbiseler var ama ben elbiselerimin çoğunu İstanbul Fındıkzade de cuma ve salı pazarları var ordan almıştım. Çok şık ve 30 TL idi. Elbiselerimin çoğunun fiyatı o civarda abimin düğününde bi mağazadan almıştım elbiseyi ama o diğerleri kadar hoşuma gitmiyo. Eğer imkanınız varsa kesinlikle o pazarlara gitmelisiniz otobüslerle turistler falan bile geliyo. Tabi pazar olduğu için biraz karıştırarak bulmanız lazım ama gebe halinizle pazar zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…