2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Dis cekim icin gebe elbisesi bakiyorum ama bulamiyorum. Nerden bulabilirim. İnt olur magaza olur??? Yok hic bir yerde
Ben nikah için elbise almıştım ama nasip olmamıştı pantolon tişörtle nikaha gitmiştik giymek hiç nasip olmamıştı geçenlerde bu koca gobegimle giydim daha önce hiç bi elbise bana bu kadar güzel olmamıştı eğer eşim gelirse doğumdan önce bi tane doğumdan sonra da melegimizle bi tane fotoğraf çekilmek istiyorum. Dış çekim yapmicam ama stüdyoda bi aile fotoğrafımız olsun çok istiyorum. Bu arada internette güzel elbiseler var ama ben elbiselerimin çoğunu İstanbul Fındıkzade de cuma ve salı pazarları var ordan almıştım. Çok şık ve 30 TL idi. Elbiselerimin çoğunun fiyatı o civarda abimin düğününde bi mağazadan almıştım elbiseyi ama o diğerleri kadar hoşuma gitmiyo. Eğer imkanınız varsa kesinlikle o pazarlara gitmelisiniz otobüslerle turistler falan bile geliyo. Tabi pazar olduğu için biraz karıştırarak bulmanız lazım ama gebe halinizle pazar zor olur.

Bebeğin kilosu için endişe eden, kendini suçlu hissedenler için doktorumun dediklerini aynen yazmak istedim:

2 buçuğun altı ve 4'ün üstü olmadığı sürece normal. Ayrıca kilo 2 haftaya kadar geriden veya ileriden geliyorsa da normal.

Bakın bu doktorun kendisinin de 2 çocuğu var, biri 2600 biri 3650 doğmuş. İkisi de gayet sağlıklıymış, zaten şu an kocaman yetişkin ikisi de.

Yani lütfen kendinizi daha fazla yıpratmayın. Milletin ne dediğine de hiiiç kulak asmayın, çok biliyorlarsa kendileri yapsınlar

İyi yiyiyormussun o zaman dedigin gibi karbonhidrata yuklenmek en iyisi ailede de kucuk dogum varsa genetik olabilir tabi eşinin seni suclamasi inanılmaz sacma canim hic takma sen onu kafana

Hiç umursama bana da karnın küçük az kilo aldın ondan senin kız ufak olur diyorlar. Hiç alakası yok oysa oğlumda 20 kilo aldımda noldu 2700 dogdu yemeyle falan cidden alakasız canını sıkma cahil cahil konuşyorlar

Şimdi kontrolden geldim. Nst ye girdim. Sancı yok. Bebegim 2591gr olmuş. 49cm boyu. Suyun iyi dedi. Daha cok aşağıya inmemis dedi. Erken beklemiyorum dedi. Hersey yolunda yani. 16 ekim sabahi bu sekilde giderse alacam dedi. Herkes normal yap diyo dedim. Cok kızdı . Herkes cok sey biliyor dedi. Sana altin tabakta sunulmus bir bebek. Nedem riske atayim dedi. Bende riski varmi dedim. Tabiki var dedi olmazmi dedi. Rahim yirtiliyor bebdk 2 dk içinde ölüyor. Burada kac tanesine bizzat şahit oldum anne de bebek de gözümün önünde öldü dedi. Ha suyun gelir acilman olur bebek kanala inmistir saçı gözüküyordur tabiki normal alirim bebegi geri ittirecek degilim dedi. Hakli adam daha dogum yapali 2 yil olmadı rahimin yırtılma olasılığı var.

Canm ilki sezeryan miydi senin. Herkes herşeyi çok bilir. Herşeyden önemli olan anne ve bebeğin doğumdan sağlıklı bı şekilde çıkmış olması.

Acaba yorum yapanların kaç tanesi kaç doğum yaptırdı, bizde kulaktan dolma bilgilerle birilerine akıl vermek çoktur.

Doktor neyi uygun görürse öyle yap. Bana da ilki sezeryan olsa ne olacak normal yap diyor millet. Ama çatım dar. Bebek sıkışsa oraya ne olacak.

Ayni durumu yasiyoruz.Benim de bebekler 12 gun gerideler.Su anda karbonhidrata yuklendim bende.Nasip diyorum artik.Sikma canini.Senin daha en az 3 haftan var.Oyle dusun.Illaki alacaktir.Kendi doktorumun kucuk kizi 38+4 te 2500 dogmus,15 gun geriden geliyormus.Aldirsam ben aldirirdim anne karnindayken kendi kizima dedi.Esin de ayri alem.Destek olmali.Bebegini senin kadar kimse dusunmez.

Teşekkür ederim canım evet galiba tam olarak durum bu. Mevsim gecişi ama hormonlardan usudugumu anlamayinca hasta oldum.
Aman dikkat edin kızlar
Ben de nezleyim canım sabah kalkınca ve kesinlikle akşam yatmadan önce burnuma tuzlu su çekip temizliyorum ,tuzlu suyla gargara yapıyorum çok iyi geldi ne boğaz sizlamasi ne başka bişey sadece burnum arada akıyo sirkeli suyla da aynı işlemi yapabilirsiniz
Canım zaten haftan oldukça ilerlemiş. Hareketleri normalde de azalır diyolar ama bariz bi durum varsa doktora gidin tabi. Ben şuan 36+3 olduk hareketli bi bebek ama bazen hareket etmeyince sola uzanıp biraz karnımı ovuyorum totosundan totosundan sonra kiprasiyo artık aile hekimligindeki ebelere de gidip kalp sesini dinleyebilirsiniz onlar da kontrol edebiliyor

Canm ilki sezeryan miydi senin. Herkes herşeyi çok bilir. Herşeyden önemli olan anne ve bebeğin doğumdan sağlıklı bı şekilde çıkmış olması.
Evet canim sezeryandi.
Doktoruma güveniyorum. Zaten kendisine de soyledim size guvenim sonsuz ne derseniz odur dedim. Birde adam geçmişimi biliyor. Kayiplarima sahit oldu kurtajlarimi o yaptı. Psikolojimi çektiklerimi hep gordu.

Evet canim sezeryandi.

Doktoruma güveniyorum. Zaten kendisine de soyledim size guvenim sonsuz ne derseniz odur dedim. Birde adam geçmişimi biliyor. Kayiplarima sahit oldu kurtajlarimi o yaptı. Psikolojimi çektiklerimi hep gordu.
Hem sezeryan hem ikisinin arası az. Benim dört sene iki doğum arası doktoruma sordum normal doğum olurmu diye. Hastane olarak zaten yaomiyoruz ama benm görüşümü sorarsan çok sıcak bakmıyorum zaten genelde annenin eski dikislerde problem olmasın diye bebeği vakumla alıyorlar buda bebek için bazen çok riskli olabiliyor dedi. Ki kendisi normal doğum yanlısı bı doktor. Sağlıkla kavusalim yavrularımıza. Normal doğum iyi hoş ta ortada bı risk varsa asla girmem yani.

Sana da geçmiş olsun canım

Maşallah kilosuna boyuna
Doktoruna güven zaten çok net ve açık konuşmuş inşallah 16 ekimde sağlıkla alırsın oğlunu kucağına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…