Dis cekim icin gebe elbisesi bakiyorum ama bulamiyorum. Nerden bulabilirim. İnt olur magaza olur??? Yok hic bir yerde
Canım bend bu ikisine bakmıştım .ebrumaternity.comDis cekim icin gebe elbisesi bakiyorum ama bulamiyorum. Nerden bulabilirim. İnt olur magaza olur??? Yok hic bir yerde
İyi yiyiyormussun o zaman dedigin gibi karbonhidrata yuklenmek en iyisi ailede de kucuk dogum varsa genetik olabilir tabi eşinin seni suclamasi inanılmaz sacma canim hic takma sen onu kafanaSabahları yumurta peynir,öğlenleri çerez vb ceviz fındık badem akşamları da ne yemek yaptıysam pilav harici yedim canım..gece de yatmadan çikolata ekmek yiyordum.yogurt her gün tükettim ama çok süt seven biri olamadım..şimdi karbonhidrata ağırlık vericem,inşallah toparlar..doktorun öngörüsü 2700-2800 yani 2500-3000 arası olur fazla yüksek beklemeyelim dedi.benim bebeğimin kilo almaması,ailede ablamlarin 2500le doğum yapması bunları normal karşılıyorum.Uzen kısım eşim için şimdiden kötü bir anne oluşum..
Hiç umursama bana da karnın küçük az kilo aldın ondan senin kız ufak olur diyorlar. Hiç alakası yok oysa oğlumda 20 kilo aldımda noldu 2700 dogduSabahları yumurta peynir,öğlenleri çerez vb ceviz fındık badem akşamları da ne yemek yaptıysam pilav harici yedim canım..gece de yatmadan çikolata ekmek yiyordum.yogurt her gün tükettim ama çok süt seven biri olamadım..şimdi karbonhidrata ağırlık vericem,inşallah toparlar..doktorun öngörüsü 2700-2800 yani 2500-3000 arası olur fazla yüksek beklemeyelim dedi.benim bebeğimin kilo almaması,ailede ablamlarin 2500le doğum yapması bunları normal karşılıyorum.Uzen kısım eşim için şimdiden kötü bir anne oluşum..
gecmis olsun canm havalar soğudu ama biz yaniyoruz üşüdügümüzü anlamıyoruz malesef
Canm ilki sezeryan miydi senin. Herkes herşeyi çok bilir. Herşeyden önemli olan anne ve bebeğin doğumdan sağlıklı bı şekilde çıkmış olması.Şimdi kontrolden geldim. Nst ye girdim. Sancı yok. Bebegim 2591gr olmuş. 49cm boyu. Suyun iyi dedi. Daha cok aşağıya inmemis dedi. Erken beklemiyorum dedi. Hersey yolunda yani. 16 ekim sabahi bu sekilde giderse alacam dedi. Herkes normal yap diyo dedim. Cok kızdı . Herkes cok sey biliyor dedi. Sana altin tabakta sunulmus bir bebek. Nedem riske atayim dedi. Bende riski varmi dedim. Tabiki var dedi olmazmi dedi. Rahim yirtiliyor bebdk 2 dk içinde ölüyor. Burada kac tanesine bizzat şahit oldum anne de bebek de gözümün önünde öldü dedi. Ha suyun gelir acilman olur bebek kanala inmistir saçı gözüküyordur tabiki normal alirim bebegi geri ittirecek degilim dedi. Hakli adam daha dogum yapali 2 yil olmadı rahimin yırtılma olasılığı var.
13 kilo aldımKızlar kaç kilo aldınız
Acaba yorum yapanların kaç tanesi kaç doğum yaptırdı,Şimdi kontrolden geldim. Nst ye girdim. Sancı yok. Bebegim 2591gr olmuş. 49cm boyu. Suyun iyi dedi. Daha cok aşağıya inmemis dedi. Erken beklemiyorum dedi. Hersey yolunda yani. 16 ekim sabahi bu sekilde giderse alacam dedi. Herkes normal yap diyo dedim. Cok kızdı . Herkes cok sey biliyor dedi. Sana altin tabakta sunulmus bir bebek. Nedem riske atayim dedi. Bende riski varmi dedim. Tabiki var dedi olmazmi dedi. Rahim yirtiliyor bebdk 2 dk içinde ölüyor. Burada kac tanesine bizzat şahit oldum anne de bebek de gözümün önünde öldü dedi. Ha suyun gelir acilman olur bebek kanala inmistir saçı gözüküyordur tabiki normal alirim bebegi geri ittirecek degilim dedi. Hakli adam daha dogum yapali 2 yil olmadı rahimin yırtılma olasılığı var.
Kızlar kaç kilo aldınız
Merhaba kizlar..Çok yazmasam da hep takip ediyorum..Bugün 35+0im.Doktor kontrolünden geldik kilosu 2200 çıktı, olması gerekenden on oniki gün kadar geride,bacaklarda öyle olmuş.
En son 20 gün önce ki kilosu 1800du.20 günde +400 gram..
Ağlamak istiyorum öyle içli içli.Esimde beni suçluyor içten içe biliyorum.Ne tavsiye edersiniz? doktor karbonhidratlı beslen dedi.onumuzdeki pazartesi tekrar kontrolüm var,9 günde ne kadar alabiliyorsa alsın istiyorum...
Ben de nezleyim canım sabah kalkınca ve kesinlikle akşam yatmadan önce burnuma tuzlu su çekip temizliyorum ,tuzlu suyla gargara yapıyorum çok iyi geldi ne boğaz sizlamasi ne başka bişey sadece burnum arada akıyoTeşekkür ederim canım evet galiba tam olarak durum bu. Mevsim gecişi ama hormonlardan usudugumu anlamayinca hasta oldum.
Aman dikkat edin kızlar
Canım zaten haftan oldukça ilerlemiş. Hareketleri normalde de azalır diyolar ama bariz bi durum varsa doktora gidin tabi. Ben şuan 36+3 olduk hareketli bi bebek ama bazen hareket etmeyince sola uzanıp biraz karnımı ovuyorum totosundan totosundan sonra kiprasiyoKızlar 2 gündür kasıklarımda baskı var agrı oluyor birde lavanodan geri gelemiyorum devamlı sıkışıyorum. Hareketleride cok azaldı korkmayada başladım gitsemmi hastaneye bilemedim şidddetli ağrım yok ama hareketleri çok az çok yavaş artık belimde ağrıyor
Evet canim sezeryandi.Canm ilki sezeryan miydi senin. Herkes herşeyi çok bilir. Herşeyden önemli olan anne ve bebeğin doğumdan sağlıklı bı şekilde çıkmış olması.
Doktoruma güveniyorum. Zaten kendisine de soyledim size guvenim sonsuz ne derseniz odur dedim. Birde adam geçmişimi biliyor. Kayiplarima sahit oldu kurtajlarimi o yaptı. Psikolojimi çektiklerimi hep gordu.Acaba yorum yapanların kaç tanesi kaç doğu6m yaptırdı,bizde kulaktan dolma bilgilerle birilerine akıl vermek çoktur.
Doktor neyi uygun görürse öyle yap. Bana da ilki sezeryan olsa ne olacak normal yap diyor millet. Ama çatım dar. Bebek sıkışsa oraya ne olacak.
Hem sezeryan hem ikisinin arası az. Benim dört sene iki doğum arası doktoruma sordum normal doğum olurmu diye. Hastane olarak zaten yaomiyoruz ama benm görüşümü sorarsan çok sıcak bakmıyorum zaten genelde annenin eski dikislerde problem olmasın diye bebeği vakumla alıyorlar buda bebek için bazen çok riskli olabiliyor dedi. Ki kendisi normal doğum yanlısı bı doktor. Sağlıkla kavusalim yavrularımıza. Normal doğum iyi hoş ta ortada bı risk varsa asla girmem yani.Evet canim sezeryandi.
Doktoruma güveniyorum. Zaten kendisine de soyledim size guvenim sonsuz ne derseniz odur dedim. Birde adam geçmişimi biliyor. Kayiplarima sahit oldu kurtajlarimi o yaptı. Psikolojimi çektiklerimi hep gordu.
Ben de nezleyim canım sabah kalkınca ve kesinlikle akşam yatmadan önce burnuma tuzlu su çekip temizliyorum ,tuzlu suyla gargara yapıyorum çok iyi geldi ne boğaz sizlamasi ne başka bişey sadece burnum arada akıyosirkeli suyla da aynı işlemi yapabilirsiniz
Canım zaten haftan oldukça ilerlemiş. Hareketleri normalde de azalır diyolar ama bariz bi durum varsa doktora gidin tabi. Ben şuan 36+3 olduk hareketli bi bebek ama bazen hareket etmeyince sola uzanıp biraz karnımı ovuyorum totosundan totosundan sonra kiprasiyoartık aile hekimligindeki ebelere de gidip kalp sesini dinleyebilirsiniz onlar da kontrol edebiliyor
Maşallah kilosuna boyunaŞimdi kontrolden geldim. Nst ye girdim. Sancı yok. Bebegim 2591gr olmuş. 49cm boyu. Suyun iyi dedi. Daha cok aşağıya inmemis dedi. Erken beklemiyorum dedi. Hersey yolunda yani. 16 ekim sabahi bu sekilde giderse alacam dedi. Herkes normal yap diyo dedim. Cok kızdı . Herkes cok sey biliyor dedi. Sana altin tabakta sunulmus bir bebek. Nedem riske atayim dedi. Bende riski varmi dedim. Tabiki var dedi olmazmi dedi. Rahim yirtiliyor bebdk 2 dk içinde ölüyor. Burada kac tanesine bizzat şahit oldum anne de bebek de gözümün önünde öldü dedi. Ha suyun gelir acilman olur bebek kanala inmistir saçı gözüküyordur tabiki normal alirim bebegi geri ittirecek degilim dedi. Hakli adam daha dogum yapali 2 yil olmadı rahimin yırtılma olasılığı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?