Maşallah kızlar hepinize herkes güzel ve sağlıklı kilo almış ben 12 kilo aldım düzenli ve az az aldığım için çatlama da olmadı hiç şükür inşallah çatlamadan anlatırım son 5 haftayı
Kızlar 2 gündür kasıklarımda baskı var agrı oluyor birde lavanodan geri gelemiyorum devamlı sıkışıyorum. Hareketleride cok azaldı korkmayada başladım gitsemmi hastaneye bilemedim şidddetli ağrım yok ama hareketleri çok az çok yavaş artık belimde ağrıyor
Maşallah kızlar hepinize herkes güzel ve sağlıklı kilo almış ben 12 kilo aldım düzenli ve az az aldığım için çatlama da olmadı hiç şükür inşallah çatlamadan anlatırım son 5 haftayı
Ben az önce kan sukandırıcı iğneyi yaptım.. Aslında ilk oğlum tüp bebek iğne vurmayı biliyorum ama bunda korktum sanırım tam ıcıne sokamadım. Deri altına enjekte ettim. Orası da hafif şişti birşey olur mu.. Elimle ovuyorum ama dağılmıyor da... Yarın koldan yapacagım karnımdan korkuyorum karnım çok gergin
Merhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Bu durumu yasayan oldu mu hic lutfen cevaplarinizi bekliyorum
Hem sezeryan hem ikisinin arası az. Benim dört sene iki doğum arası doktoruma sordum normal doğum olurmu diye. Hastane olarak zaten yaomiyoruz ama benm görüşümü sorarsan çok sıcak bakmıyorum zaten genelde annenin eski dikislerde problem olmasın diye bebeği vakumla alıyorlar buda bebek için bazen çok riskli olabiliyor dedi. Ki kendisi normal doğum yanlısı bı doktor. Sağlıkla kavusalim yavrularımıza. Normal doğum iyi hoş ta ortada bı risk varsa asla girmem yani.
Ben az önce kan sukandırıcı iğneyi yaptım.. Aslında ilk oğlum tüp bebek iğne vurmayı biliyorum ama bunda korktum sanırım tam ıcıne sokamadım. Deri altına enjekte ettim. Orası da hafif şişti birşey olur mu.. Elimle ovuyorum ama dağılmıyor da... Yarın koldan yapacagım karnımdan korkuyorum karnım çok gergin
Kızlar ben 3 gündür bariz adet sancısı yaşıyorum. Doktor demişti zaten en fazla 2 hafta durur gibi diye. Çarşamba kontrol var sancım olsa da gitmicem 37 bitsin en azından
He kız takip etcem en ufak şüphe de gitcem ama hani adet yeni başlarken tatlı tatlı girip cıkan agrılar gibi saat başı falan oluyor bazen şiddetleniyor. Sürekli wc deyim ve aşırı hateketi arttı 3 gündür. Bakalım artık takipteyim