2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Toplamda 8 kg canım
15 kilo aldım ama hiç belli olmuyor
Toplam 8 kg aldım.. Doguma kadar artı 3 olur... Zaten dogumda hepsi gider.
8-8.5 kilo aldım sanırım doğuma kadar düz 10 olur
15 kilo aldim su ana kadar
8 aldım sayılır sezeryana aksilik olmazsa böyle giderse 11 gün var şu ara cok kusuyorum daha kilo almam tahminimce
13 kilo aldım canım ne istiyorsa yiyorum valla son zamanlarda. Az kaldı diye
Şu ana kadar 11. Bundan sonra en fazla 2 kilo daha alır 13 le bitiririm olayı diye düşünüyorum. Belki 2 bile almam

Maşallah kızlar hepinize herkes güzel ve sağlıklı kilo almış ben 12 kilo aldım düzenli ve az az aldığım için çatlama da olmadı hiç şükür inşallah çatlamadan anlatırım son 5 haftayı

Hareketleri azaldiysa mutlaka dr ye git derim ben

İnşallah.
Ya benim karnım bazen dalgalı dalgalı pembe görünüyo gözüme inşallah çatlama alameti değildir

Ben az önce kan sukandırıcı iğneyi yaptım.. Aslında ilk oğlum tüp bebek iğne vurmayı biliyorum ama bunda korktum sanırım tam ıcıne sokamadım. Deri altına enjekte ettim. Orası da hafif şişti birşey olur mu.. Elimle ovuyorum ama dağılmıyor da... Yarın koldan yapacagım karnımdan korkuyorum karnım çok gergin

10 günü atlatırsam 0 catlakla cocuk mevzuunu kapatcam

Merhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Bu durumu yasayan oldu mu hic lutfen cevaplarinizi bekliyorum

Onemli olan bebeklerimize saglikla kavusmak. Rahimin yırtılma olasılığı da yuksekmis ki oyle bir durumda bebek 2dk icinde ölüyor dedi.
Maşallah kilosuna boyuna
Doktoruna güven zaten çok net ve açık konuşmuş inşallah 16 ekimde sağlıkla alırsın oğlunu kucağına canım
Hemde cok acik konustu. Guveniyorum ben ona. Bebegi riske atmaz.

Kendisi dağılıyor bende bir süre sonra canım, bazen oluyor.

Dis cekim icin gebe elbisesi bakiyorum ama bulamiyorum. Nerden bulabilirim. İnt olur magaza olur??? Yok hic bir yerde

Trendyol sanırım en iyisi kolay alım ve iade gibi süreçler icin

Kızlar ben 3 gündür bariz adet sancısı yaşıyorum. Doktor demişti zaten en fazla 2 hafta durur gibi diye. Çarşamba kontrol var sancım olsa da gitmicem 37 bitsin en azından

Bu yolla tutamazsın bebeği içinde cnm gece suyun gelse de almayacak mı doktor bebeği. Eğer şüphen varsa git bi görün

Trendyol sanırım en iyisi kolay alım ve iade gibi süreçler icin

Bu yolla tutamazsın bebeği içinde cnm gece suyun gelse de almayacak mı doktor bebeği. Eğer şüphen varsa git bi görün
He kız takip etcem en ufak şüphe de gitcem ama hani adet yeni başlarken tatlı tatlı girip cıkan agrılar gibi saat başı falan oluyor bazen şiddetleniyor. Sürekli wc deyim ve aşırı hateketi arttı 3 gündür. Bakalım artık takipteyim

Onemli olan bebeklerimize saglikla kavusmak. Rahimin yırtılma olasılığı da yuksekmis ki oyle bir durumda bebek 2dk icinde ölüyor dedi.

Hemde cok acik konustu. Guveniyorum ben ona. Bebegi riske atmaz.
Yâni sende atma millet hep konuşurrr hem de boş boş..

10 günü atlatırsam 0 catlakla cocuk mevzuunu kapatcam
Sanırım bünyesel ilk hamileliğinde hiç çatlağın olmamıştı bundada yok ama komik olan doğum sonrası karın aynı bir sönmüş balon gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…