2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Pazara gittim bugun. Her hafta gittigim yer. Oluyorum kasik agrisindan. Uyudum uyandim gecmemis. Ayaga kalkiyorum yuruyemiyorum bile adim atamiyorum. Niye boyle oldu ya
Dün bende öyleydim. Pazara gitmiştim. Akşam erkenden yattım uyudum. Öncesinde duş aldım ama. Acayip rahatlattı

Kizlar dus alirken suyumuz gelirse bunu anlayabiliriz degil mi? Her dus alisimda bunu dusunuyorum Gittikce paranoyak olmaya basladim

Canim anlarsin bence. Sonucta sicak bir su ekstra bacaklardan akinca hissetmemek mumkun degil. Ama genelde su degil de sanciyla dogum basliyor diyorlar. Suyla baslamasi daha az.

Emekleme pozisyonuna geçip belimi yukarı aşağı hareket ettirmemi söyledi canım ama bunuda ne sıklıkla yapacağımı unuttum buaralar çok unutkanım üstüne birde doğum yaklaştıkça onun heyecanıyla herşeyi unutuyorum bundan sonra her kontrolde ses kaydına alıcam doktoru

Canim anlarsin bence. Sonucta sicak bir su ekstra bacaklardan akinca hissetmemek mumkun degil. Ama genelde su degil de sanciyla dogum basliyor diyorlar. Suyla baslamasi daha az.
Haklisin canim, sanci araliklari daha onemli. Ilk dogum olunca beni de korku ve heyecan sardi sanirim

Aslında eğer alerjik bi yapısı olmazsa sorun olmaz ama ne biliyim benim çocukluğumda hep alerjim vardı ,peluş oyuncaklarla bile oynayamadım .
Canm triko battaniye de yüzde yüz pamuk yazanı al hepsinden daha iyi. Polyester hiç bı ürün almadım. İlk bebeğim zaten alerjikti. Bebek hediyesi olarak gelen tüylü polarli olan bütün giysileri etiketini bile ellemeden ihtiyaç sahiplerine verdim. Çünkü ben zaten alerjik bı bünyeye sahibim tahmin ettiğim gibi oglum bana çekti bu konuda.

Haklisin canim, sanci araliklari daha onemli. Ilk dogum olunca beni de korku ve heyecan sardi sanirim
İkincide de insan panik oluyor. Ben bunda tecrübeliyim daha rahat olcam diye beklerken daha panik daha korkak acaip bişey oldum. Bebeğin bakımıyla ilgili bi korkum yok. Ama doğumdan nedense çok korkuyorum. Bugün çok ağlayasm var ameliyathane çok gerio beni . Aslında çok güzel bı doğum ekibi var genel anestezi kesinlikle istemiyorum. Zamani atlatsak da oğlumu kucagima aldığım ana ışınlanmk istiyorum

Aynen zamani gelince hemen doguverseler keske Hepimizde ayni duygular

Aynen canım ben de öyle yapıyorum

T Tam olarak hislerime tercüman olmuşsun. Bir de evde bırakacağın çocuk da olunca insan onu da düşünüp panik oluyor ne yapacak bensiz diye. İlk doğum da iki gün yatırdılar hastane de çok da iyi olmuştu, epey toparlamıştım taburcu olana kadar. Bunda bir gün yeter evde çocuk bekler diye düşünüyorum

Bende sedyeyle ameliyat haneye gitme anı çok düşündürüyor oğlum gorcek beni onu arkamda bırakmak ağır gelio. Aslında iki gün kalmak daha iyi olcak benm için toparlanmış olurum inşallah bı günde eve çıksam büyük oğlum hemen yapışır bana. Şimdi bile o kadar anı hareketleri varki hep karnimi korumaya çalışıyorum hopluyor zıplıyor . Hakkımızda hayırlısı olsun

Off aynen, beni o halde görünce kardeşini suçlar mı diye bile düşünüyorum. Babannesin de kalacak ben hastanedeyken eşim de yanlarında olur. Çok da iyi bakar biliyorum ama yine de ne sever ne sevmez en iyi ben biliyorum

Senin doğum beden bir gün sonra sana tecrübelerimi yazarım

Kizlar naslsnz? Bugun kontrolumuz vardi. 37+3 uz bugun. 50 cm 3200 gram olmus oglumuz. Suyumuz iyiymis. Cati muayenesi oldum normal doguma uygunmuşum ( hicte kolay degilmis cati soylendigi gbi)
Doktor bundan sonraki surec icin gunde 6 tane hurma ye dedi. Sabah aksam 1 er bardak ahududu yapragi cayi ic dedi.
Biran once dogsun istiyorum dedim ozaman bol bol hareket et çömelip kalk yuru merdiven ck dedi.
Artk vaktinin gelmesini bekliyoruz bebegimizin. Kontroller haftada bire düştü. Nasip bakalm nezaman gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…