2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de sürekli yürüyüş yapardım eşim gidince bıraktım çünkü erken gelsin istemiyorum . Nasip olursa 39. Haftada gelicek o zaman uzun uzun yürürüm babamız yanimizdayken gelsin diye

Ben de sürekli yürüyüş yapardım eşim gidince bıraktım çünkü erken gelsin istemiyorum . Nasip olursa 39. Haftada gelicek o zaman uzun uzun yürürüm babamız yanimizdayken gelsin diye
Gorevde demi esin canim. İnsallah hayirlisiyla babasini bekler meleğin Ben 6.ay sonuna kadar yogun calistim yurudum merdiven indim cktm ayaktaydm filan ama son 2 aydir ne yürüyüş ne merdiven evin icinde napiyosam o simdi de yurumek cok zor geliyor cunku kalcamdan kramp giriyor uyusuyor gücüm gidiyor bakalm elimden geldigince yurumeye calscam ins

Canm istersen saglik ocaginda bi kan testi yap bol bol dinlen fazla hareket etme

Sanırım bünyesel ilk hamileliğinde hiç çatlağın olmamıştı bundada yok ama komik olan doğum sonrası karın aynı bir sönmüş balon gibi oluyor
Valla inanmazsın ilkinde doğum yapmamıi gibiydim ama, bunu bilmiyorum nolcak benim catlak gögüslerde malesef harita gibi mübarek

Salı miydi senin doğum hadi bakalım çok az kaldı.

Kızlar dün 36. Hafta kontrolüme gittim. Bebek 3150 gr gayet sağlıklı herşey güzel giderken doktor karnımın gerginliğini görüp ağrın var mı dedi. Yok dedim yani dayanıyor sadece o rahatsız ediyor. Tamam nst yapalım dedi ilk kez nst girdim. Nst deki hemşire doktorununuz bisi dedi mı kaç haftaliksiniz dedi vs sonucu doktora götürdüm meğer yüksek sancılarım varmış. Bunlar 38 39 da olmalı gözlem altına almalıyız seni dedi doktor. Ben şok. Alttan mua etti orda da rahim kısalmış.Gece ağrı yaşamışsın diyip siyah bir çizgi gösterdi ben bunları hiç hissetmedim ya da sancı ne bilmiyorum. 1 gece boyunca poşet poşet serum artı kasılma durdurucu ilaçlar aldım. 1 saat uyudum uyumadım. Sabah muayenede doktor guzel dedi 1 hafta daha bisy olmadan gidermis .Şuan hersey yolunda ama ilerleyen günler ne gösterir bakalım..

Evet salı günü sabah 8 buçuk gibi yatışım yapılacak hastaneye
Ben de Çarşamba sabah yedide yatış dokuzda ameliyat. O iki saat hazırlık için dediler de iki saat napcaz bende bilmiom. İlkinde doğum suyum gelip başladı sancı odasında bi kaç saat sancidan sonra sezryan kararı verince herşey çok hızlı oldu. Planlı gidince neolcak iki saat meraktayim

Tadını çıkart ben malesef 40 gün bile olmadan işe dönmek zorundayım

Benim de ilkinde doktor sezeryan dedi, evden eşyalarımı alıp geldim direk yatışım yapıldı beklemeden operasyona almışlardı. Bunda bende meraktayım. Doktor tam saatte vermedi. Öğle arasında alıyormış genelde

Az once bebek arabasini ve kanguruyu aldik sonunda kizlar aklinizda olsun. Jokerde 200 tl ye 50 tl puan var. 1000 tl icin 250 tl kazaniyorsunuz oyle olunca da baska bir ihtiycinizi 250 tl daha az odeyerek aliyirsunuz.

Hayirli olsun. Sling aldim ama kanguru daha almadim. Dogduktan sonra gerek olursa alayim diyordum.

Bir de sterilizator gerekli mi arkadaslar? Bu gogus pompasi alanlar nasil sterilize ettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…