2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doğum yaptım çok şükür tatlı mı tatlı bi oğlum oldu. Allahım herkesin bebeklerine sağsalim kavusmasını nasip etsin. Çok güzel bir duygu.
Ayyy sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun sizlerde hayırlı ana baba olun ona inşallah çok heyecanlandım birden . Vaktiniz olduğunda böyle uzun uzun anlatsaniza o anı, meleğinizi

Ayyy sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun sizlerde hayırlı ana baba olun ona inşallah çok heyecanlandım birden . Vaktiniz olduğunda böyle uzun uzun anlatsaniza o anı, meleğinizi
Planlı sezeryan olduğu için çok korkuyordm başıma gelceklerden ama hiç korktuğum gibi olmadı cok rahat doğum oldu. Sonrası biraz kötü geçti narkozu vücudum tam atamadığı için aksama kadar su bile içsem kustum. Şimdi iyiyim ama. Sütüm geldi ama oğluşum pek istekli değil emme konusunda memeyi ağzına alıo ölece bakıo ya da uyuyo emmio. Ebeler uğraştı olmadı. Ben de aç kalmasından sa mama verdim. Şimdi uyuyo yanımda

Ağrınız oldu mu çok bende haftaya sezeryan olacağım ve şimdiden uykularım kaçıyor
Birde genel anestezi mi oldu acaba?

Trikolar eskisi gibi degilki. %100 pamuk. Kizimda almıştım hala yepyeni tüylenmedi bile.

Annem bana bu battaniyeden almış,
Arka tarafı penye ve içinde çok hafif elyaf var. Baya hoşuma gitti ama kullanımı nasıl olur bilemedim

Eklentiler

• FD33DC95-1E6E-457B-AB62-079A283F2EF5.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 52
Allah analı babalı büyütsün genel anestezi mi almıştınız

Ağrınız oldu mu çok bende haftaya sezeryan olacağım ve şimdiden uykularım kaçıyor
Ben epidural oldum sakın korkmayın çok rahat geçti. Şu an ayağa kalkarken ağrım oluyor o kadar. Ben de çok korkuyordm hatta girerken ağladm ama çok rahattı dediğim gibi ne zaman başladı bitti anlamıyorsunuz bile

Korkmayim bu kadar cok rahat geciyor ve cekilmez bir agri yasamiyorsunuz. Genel anestezi zor onu tercih etmeyin.
Annem bana bu battaniyeden almış,
Arka tarafı penye ve içinde çok hafif elyaf var. Baya hoşuma gitti ama kullanımı nasıl olur bilemedim
Kalite yonunden nasıl[/QUOTE]

masallah oğluna en basta :) ikincisi kim sana niye normal yap diyor ya iki dogum arasi ancak 2 yil biraz vakit geçse neyse bide yanlış bilmiyorsam ssvd icin gebeliğin başından beri ona hazırlanmak gerek günlük 10bin adım dan bahsediyor yapanlar . su saatten sonra oyle bi karar dogru olmaz bencede hc dinleme kimseyi bakarsın dedigi gbi cok ilerler dogum denenir. hayirlisi diyelm :)

Cevremdeki herkes

[/QUOTE]

Korkmayim bu kadar cok rahat geciyor ve cekilmez bir agri yasamiyorsunuz. Genel anestezi zor onu tercih etmeyin.

Kalite yonunden nasıl
[/QUOTE]

Şimdiye kadar bi kere yıkadım ütüledim herhangi bi tüylenme esneme falan olmadı. Yüzde yüz pamukmuş ama yıkandıkça deforme olur mu bilemiyorum

O şimdi nerde olduğunu anlamaya calisiyodur bi alışsın emer de ki emmese bile Rabbim saglik sıhhat versin yaaa şimdi misler gibi kokuyodur o melek

Bende bugün kontrole gittim doktor ertelemek için elinden geleni yapıyor bir sorun çıkmazsa cuma günü sezeryan dedi ama belli değil her an doğum gerçekleşebilirmiş. Birde kızlar doktor bana eşe yaşlanmış kireçlenmiş doğum yaklaştığının göstergesiymiş bu. Akşam da çok sancım vardı salı günü tekrar gidicez bu sancılarla cuma gününe kadar nasıl dayanacam bilmiyorum

Kızlar ben de kullanıyorum oksapar ı 0.4 ama bu iğne beni de geriyor Doğum öncesi ne zaman denk gelecek normal Doğum olursa özellikle
genelde 36 hafta dan sonra biraktiriyor bi cok doktor . ben ilk gebeligimde 38+2de biraktm nst de duzenli sancilari gorunce bırakırdı doktor bu kez başka doktora gidiyorum bakalm nasil olacak ama bn 37+0dan once bırakmayı kesinlikle istemiyorum perşembe görüşü cem bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…