Planlı sezeryan olduğu için çok korkuyordm başıma gelceklerden ama hiç korktuğum gibi olmadı cok rahat doğum oldu. Sonrası biraz kötü geçti narkozu vücudum tam atamadığı için aksama kadar su bile içsem kustum. Şimdi iyiyim ama. Sütüm geldi ama oğluşum pek istekli değil emme konusunda memeyi ağzına alıo ölece bakıo ya da uyuyo emmio. Ebeler uğraştı olmadı. Ben de aç kalmasından sa mama verdim. Şimdi uyuyo yanımda
Ben epidural oldum sakın korkmayın çok rahat geçti. Şu an ayağa kalkarken ağrım oluyor o kadar. Ben de çok korkuyordm hatta girerken ağladm ama çok rahattı dediğim gibi ne zaman başladı bitti anlamıyorsunuz bile
Ben 11 kilo vermisim.. Ins biraz daha veririm kilolu biriyim zaten.. Hep kilolu oldgm için bu sorunlarla karsilastgmi düşünüyorum kilo ve uzerine de hareketszlik hastalıkları cagiriyor bnce 78 olmusum.. Ins 6ları da görürüm
[/QUOTE]
[[/QUOTE]
Canım spinal olursan hissetmen imkansiz. Belden asagi tamamen uyuşuyor. Hissedenler epudural yapanlar. Ben spinal oldum. Bana igneyi vurdular. Uzandim sonda takıldı. Sonra doktorum bacaklarin uyusmusmu kontrol edelim dedi. Bunu söylerken beni kesmis bile ben kontrol etmesini beklerken bebegimin aglama sesini duydum. Bu anlattığım 3dk içinde gerceklesti. Zaten sonrasini düşünmüyorsun aklin gozun bebeginde oluyor. Beni sıkan tek sey dikis atıldığı süreç. Canım sıkıldı. Elime orgu verseler orecek durumdaydim sen kimseyi dinleme. Ben insanlari gercekten anlamiyorum. Dogumu abartarak anlatarak ellerine ne geciyor. Yahu 1 hafta yatmadim. Eve geldim agri kesici bile icmedim. Oturma odasinda kanepeye carsaf serdim uzandim tv izledim. Calan kapıya kalkip kendim bakiyordum yeri geldiginde. Birde ben kizimi 38 yasinda dunyaya getirdim. Sizin yaslariniz benden genç. Daha hizli iyilesme sureciniz var.
Şimdiye kadar bi kere yıkadım ütüledim herhangi bi tüylenme esneme falan olmadı. Yüzde yüz pamukmuş ama yıkandıkça deforme olur mu bilemiyorum
[/QUOTE]
Sağlıkla kullansın
İki surede benim için çok anlamlı.. Meryem suresi artık bebegim olmasini allaha birakip hırstan arındıran sure.. Tarık suresi de bi sefer meal okurken denk geldim ve anlami cok hoşuma gitti.. Karanlığı delen yıldız sabah yıldızı anlamindaymis.. Eşim dalga geciyordu tarik ismiyle bende dalga gecme anlami karanligi delen yıldız dedim.. Bayıldı isme.. Bir ara eymenin ismi tarikti bizim evde
Ayni durumu yasiyoruz.Benim de bebekler 12 gun gerideler.Su anda karbonhidrata yuklendim bende.Nasip diyorum artik.Sikma canini.Senin daha en az 3 haftan var.Oyle dusun.Illaki alacaktir.Kendi doktorumun kucuk kizi 38+4 te 2500 dogmus,15 gun geriden geliyormus.Aldirsam ben aldirirdim anne karnindayken kendi kizima dedi.Esin de ayri alem.Destek olmali.Bebegini senin kadar kimse dusunmez.
Şu karbonhidratlar inşallah care olur bize.Hayatimda yemedigim tatlıları yükledim bugünden itibaren kendime.İnsallah senin ikizlerinde gönlünce en hayırlı vakitte gelirler,hiçbir desteğe ihtiyaçları kalmadan yanında olurlar.Dua edicem bunun için..
Farkımız artmasin
Şu karbonhidratlar inşallah care olur bize.Hayatimda yemedigim tatlıları yükledim bugünden itibaren kendime.İnsallah senin ikizlerinde gönlünce en hayırlı vakitte gelirler,hiçbir desteğe ihtiyaçları kalmadan yanında olurlar.Dua edicem bunun için..
Farkımız artmasin
Uyuyamıyorum ya midem yanıyor ne yapsam da gecmedi günlerdir zombi gibiyim. Bebeğim de kıpır kıpr içerde. Yanma gecse hareketlerin aşağıya yaptıgı baskıdan dolayı yine uyuyamıyorum
Kızlar dayanin.. Az kaldı.. Ben şu an o yaşadığım bunaltıları kusmaları ameliyat sonrasini hiç hatırlamıyorum bile.. Gerçekten zihin onları unutturuyormuş inanmazdm çok az zamanınız kaldı.. Fighting
Uyku tutmadı... Bana Dr oksaparı sag ayagim ve sag bılegım aşırı şiş dıye verdı. Dolaşımı kolaylaştırmak için.. Bugün tam kendım yapamadım. Yarın arkadas hemşire ona yaptırcam. Kardeşim de sağlıkçı kesinlikle yaptır dıyor. Karnım çok gergin koldan yaptırcam...
Ben 11 kilo vermisim.. Ins biraz daha veririm kilolu biriyim zaten.. Hep kilolu oldgm için bu sorunlarla karsilastgmi düşünüyorum kilo ve uzerine de hareketszlik hastalıkları cagiriyor bnce 78 olmusum.. Ins 6ları da görürüm
Hhappiness87
hayırlı olsun Cnm allah sağlıkla yuvanıza gidişinizi de nasip etsin. Bende ölçümlere uyuyormu bebek onu merak ediyorum. Doktorun dediği gibi mi doğdu? Yoksa az yönde mi çok yönde mi fark oldu