2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hayırlı olsun cnm . Aç kalmasın kuzucuk memeyi tutana kadar mama yesin. Yeterki doysun. Emzircegin zaman göğsünü sık ağzına sütü damlat tadını alınca emmek isticek . Bende Çarşamba kavuşcak inşallah kuzuma

Ayy insallah hepimiz senin gibi rahat atlatiriz hayirli olsun bebegin:)

İlk Doğumda 1 hafta geçmişti tartıldım 8 kilo gitmişti 1 ayda 10 kilo gider yani gerisi artık bizim hangi hızla verebildiğimiz ile alakalı

Ben 11 kilo vermisim.. Ins biraz daha veririm kilolu biriyim zaten.. Hep kilolu oldgm için bu sorunlarla karsilastgmi düşünüyorum kilo ve uzerine de hareketszlik hastalıkları cagiriyor bnce 78 olmusum.. Ins 6ları da görürüm

[/QUOTE]
[[/QUOTE]
Canım spinal olursan hissetmen imkansiz. Belden asagi tamamen uyuşuyor. Hissedenler epudural yapanlar. Ben spinal oldum. Bana igneyi vurdular. Uzandim sonda takıldı. Sonra doktorum bacaklarin uyusmusmu kontrol edelim dedi. Bunu söylerken beni kesmis bile ben kontrol etmesini beklerken bebegimin aglama sesini duydum. Bu anlattığım 3dk içinde gerceklesti. Zaten sonrasini düşünmüyorsun aklin gozun bebeginde oluyor. Beni sıkan tek sey dikis atıldığı süreç. Canım sıkıldı. Elime orgu verseler orecek durumdaydim sen kimseyi dinleme. Ben insanlari gercekten anlamiyorum. Dogumu abartarak anlatarak ellerine ne geciyor. Yahu 1 hafta yatmadim. Eve geldim agri kesici bile icmedim. Oturma odasinda kanepeye carsaf serdim uzandim tv izledim. Calan kapıya kalkip kendim bakiyordum yeri geldiginde. Birde ben kizimi 38 yasinda dunyaya getirdim. Sizin yaslariniz benden genç. Daha hizli iyilesme sureciniz var.

Kizlar dogumun kolay gecmesi icin meryem suresi ve tarik suresini doguma gireceginizde elemnesrahlekeyi okuyun.

İki surede benim için çok anlamlı.. Meryem suresi artık bebegim olmasini allaha birakip hırstan arındıran sure.. Tarık suresi de bi sefer meal okurken denk geldim ve anlami cok hoşuma gitti.. Karanlığı delen yıldız sabah yıldızı anlamindaymis.. Eşim dalga geciyordu tarik ismiyle bende dalga gecme anlami karanligi delen yıldız dedim.. Bayıldı isme.. Bir ara eymenin ismi tarikti bizim evde

Şu karbonhidratlar inşallah care olur bize.Hayatimda yemedigim tatlıları yükledim bugünden itibaren kendime.İnsallah senin ikizlerinde gönlünce en hayırlı vakitte gelirler,hiçbir desteğe ihtiyaçları kalmadan yanında olurlar.Dua edicem bunun için..
Farkımız artmasin

Tahin pekmez,bulgur pilavi,kasar, fıstık ezmesi bunlari tüket . Kilo aldiran seyler canim. Birde kiloya cok takilmayin. Saglikli olsunlar saglikla gelsinler varsin zayif olsunlar.

Sende verirsin cnm hem kilo dediğin ne ki. Bebeklerimiz sağlıklı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…