2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Uyuyamıyorum ya midem yanıyor ne yapsam da gecmedi günlerdir zombi gibiyim. Bebeğim de kıpır kıpr içerde. Yanma gecse hareketlerin aşağıya yaptıgı baskıdan dolayı yine uyuyamıyorum
Bir buçuktan beri otuz kere döndüm yatakta vicdansız vücut yorulmadı uyuyamıyorum
Ben de uyku sorunu yaşıyorum nezle olmuşum burnum tıkalı rahat bi pozisyon bulamadım nezle olmama bağlıyorum ama karnım da artık çok sert tüm gece bacak aramda yastıkla sağa sola dönüyorum.kendj kendime telkin ediyorum az kaldı sabret diyorum.

Evet ilk bebek daha birsey demedi cati muayenesi ile ilgili belki bu hafta gittigimde yapar

Ay ne guzel bi haber evladini kucagina almissin insallah hemen toparlanirsin sende canim

Öyle valla sabır sonu güzel olcak diye diye geçiyor geceler. Ne güzel hava da serinledi tam uyumalık böyle ama olmuyor

Uyuyamıyorum ya midem yanıyor ne yapsam da gecmedi günlerdir zombi gibiyim. Bebeğim de kıpır kıpr içerde. Yanma gecse hareketlerin aşağıya yaptıgı baskıdan dolayı yine uyuyamıyorum
Ya bu yanmalar bende de artti 9 ay boyunca toplasan on kere yasamadm mide yanmasi ama
Bir haftadir uyuyamiyorum resmen mide yanmasindan. Ne yesem olmuyor gecmiyor hep yaniyor hep yaniyor

Evet ilk bebek daha birsey demedi cati muayenesi ile ilgili belki bu hafta gittigimde yapar
Canm benimki son kontrolde soylemisti bidahaki gelmende catiya bakcaz diye. Bence seninkide soylerdi oyle bisey olsa. Bazilari dogum anina kadar hic bakmiyormus çünkü. Doktordan doktora degisiyormus

Doğum yaptım çok şükür tatlı mı tatlı bi oğlum oldu. Allahım herkesin bebeklerine sağsalim kavusmasını nasip etsin. Çok güzel bir duygu.
Gözün aydın sağlıkla anali babalı büyüsün inşallah.
Bundan sonrası tek amacın onu sağlıkla beslenmek , kafani rahatlat kimseyi takma bol dinlen ve emzir . dönüp baktığında ne gereksiz miş diyeceksin herşeye o yüzden sürekli kendini telkin et mutlu ol ki bebeğinde mutlu olsun.

Ya bu yanmalar bende de artti 9 ay boyunca toplasan on kere yasamadm mide yanmasi ama
Bir haftadir uyuyamiyorum resmen mide yanmasindan. Ne yesem olmuyor gecmiyor hep yaniyor hep yaniyor
Aynen iyice artti benim de...maden suyu ve rennie duo surup olmasa napcam bilmem

Günaydın kızlar benim gibi kızına isim bulamayan var mi bulanlar ne koyacak kiz isimlerini acaba ?
Benim ki meleğim erkek biz de bulamadık ailelerimiz akrabalar kimse bulamadı. Dua ediyorum Allah'ım ismi rüyasında görenler var oğlum icin de hayırlı güzel bi isim nasip et diye.

cnm cok guzel bır duygu benımde2incı planlıydı sabah yatısın yapılıyor senı sezaryan ıcın hazırlıyor doktor cagrana kadar odadanda nst baglanıyorsun sonra gelıp alıyorlar hersey 1saat ıcınde oluyor Allah kurtarsın

Tesekkur ederim kilosu ve boyu aynı doktorun dediği gibi çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…