Bende de değişik bı rahatsizlik var hasta desen değilim arada hapsiriyorum günde binkac kere burnum doluo hapşırmak çok problem değilde inşallah oksurk baslamaz
Zaten kan sulandırıcı kullanıyorum bende.Canım ben şimdiden alıp koyayım diye doktoruma sordum, ben önermiyorum dedi. Bizim derslerde de pıhtılaşmaya neden olabileceği anlatılırdı. O yüzden vazgeçtim almaktan.
Hastaneye çok kişi gelecek mi?Kapı süsüm bu hafta geldi. Turkuaz tül aldım. Kapıyı hastane yatagı ın basını süsleyecegıö. Masa ortusu balon standı, mavi gri ve beyaz metalik balon aldım.. Masa üzerine hastane dagıstacahım bebek süsleri ve bebek mu larını koyacağım. Adına özel cıkolata yaptırdım kutuda byebrudesıng kapı susu ve cıkolata ları onda yaptırdım. Çok kaliteli hacıserıfın kapak kutusunu begenmedım. Bebek cıkolata sının Uerındekı resmı sağolsun bana atttı ondan sticker cıkarttırdım ve afis yaptırdım. Masaya ayaklı ısım panosunu koyacağım süsleri, cıkoltayı ayrıca lokum kulakları aldım lokumu koyacağım, anı defteri mızı koyacağım. . Lohusa kadehleri e o sticker den yapsıtorcam. Lohusa serbeti cam musluk gıbı olan sısehı kiraladım.... Benım yatak ve uzerı balonlara suslenecek. Bebege ve bana cıbınlık aldım... Bız hastaneye once gıdıp süsleyecegız..kapı önünde ve masa da balon standları olacak.. Eşim senın valızımden cok süsler var. İkram baklava ve lohusa serbeti.. Kaynanam börek yapayım dedı yok dedım gelen fazla kalmasın baklavası yiyen gıtsın
Doktorum banada onermedi. Kan dolaşımını engelliyor dedi. Sporla düzelir dedi. Karin calis demişti 40 kontrolumde. Birde bir krem verdi dikis izim hic kalmadi.Bana doktorum önermemişti, kasları tembelleştirir zamanla kendiliğinden, bir müddet sonra da sporla toplanması gerektiğini iddia etmişti. Ben ilk zamanlar sallantıdan rahatsız olduğum için şalla çok sarmıştım sadece, hem belimi sabitleyip, sıcak tutmamı sağlamıştı.
Ya ben onu bulamadim link atabiliyormusunBenim de hastane uzak aslind toplu taşıma pek yok o yüzden çok gelen olmaz sanırım o yüzden ben haci şeriften bebek hediye seti aldım . İçinde bebek ismi yazılı lokum küçük kutuda madlen çikolata Antep fıstıkli çikolata mavi ve beyaz badem şekeri draje. Lohusa şekeri kolonyası paket bunlar 90 TL indirimli paket çok gelen olmayacagi için yeterli geldi bakmak istersen hacı serifin sitesinde var cnm
Birde operasyondan çıkınca kafanı yüksekte tutmak ve bol su içmek gerekiyormuş, baş ağrısı olmaması için. Yoksa ilaç başta birikip ağrı yapıyormuş.Canm spinal iğnesi yapılınca seni direk sırt üstü yatiracaklar tamamen uyuşma kadar hiç hareket etmemen laizm. Ben ilk doğumda çok sancım vardı bana da söylemediler kıvranıp durdum. Hareket edince ilaç eşit dagilmiomus o zaman bı tarafta his olabiliyor. Ben ilkinde yaşadım o yüzden bu sefer anestezi uzmanıyla konuştum öyle dedi. Hareket etmezsen ilaç eşit dağılır böylece hissetmezsin dedi. İçim rahatladı. Spinal çok güzel yaa ilk bebeğinin sesini duymak görmek.tabi bebeğin odaya geldiginde babasıyla kardesiyle ilk buluşma anina şahit olmak ben oğluma anlatıyorum bak üç gün kaldı bebegi almaya gitcez diyorum anne fotoğraf çekelim dio zamane çocukları
Parti malzemeleri satan bir yerden gunluğu 25 tlye kiraladım. Onlar getirecek. Ben hastane odasını 25 haftalık len masayı, bebek besıgını ölçtum... Benım iş arkadaslarım ve esimin iş arkadasları gelecek... Kımse gelmese bıle kendım ıcın yaptım.. 1.de hep yattıgı ıcın yapamadım. 2.erken dogdu pijamalarımı dogumdan sonra gwtırebıldıler. Bu ustalık eserim olmalıOooo maşallah, napmışın sen
Lohusa şerbeti için cam musluğu nerden kiraladın?
Benim hastane çok uzak, bikaç kişi ancak gelebilir. Ben de gidip bi hastane odasını görsem iyi olacak aslında.
Çok teşekkür ederim
Canm spinal iğnesi yapılınca seni direk sırt üstü yatiracaklar tamamen uyuşma kadar hiç hareket etmemen laizm. Ben ilk doğumda çok sancım vardı bana da söylemediler kıvranıp durdum. Hareket edince ilaç eşit dagilmiomus o zaman bı tarafta his olabiliyor. Ben ilkinde yaşadım o yüzden bu sefer anestezi uzmanıyla konuştum öyle dedi. Hareket etmezsen ilaç eşit dağılır böylece hissetmezsin dedi. İçim rahatladı. Spinal çok güzel yaa ilk bebeğinin sesini duymak görmek.tabi bebeğin odaya geldiginde babasıyla kardesiyle ilk buluşma anina şahit olmak ben oğluma anlatıyorum bak üç gün kaldı bebegi almaya gitcez diyorum anne fotoğraf çekelim dio zamane çocukları
Birde operasyondan çıkınca kafanı yüksekte tutmak ve bol su içmek gerekiyormuş, baş ağrısı olmaması için. Yoksa ilaç başta birikip ağrı yapıyormuş.
Kuşburnu çayı gebelikte içilir mi bilmiyorum ama öksürük ve soğuk algınlığı na çok iyi gelioBende hafiften öksürükte başladı bildiğin üşütmüşüm. Belimde çok çok ağrıyor ne olcak bilmiyorum
Bende deilk aylarda biraz oldu ama sonra yoktu.1 haftadır başladı. Aç kalınca sorun yok. Bir lokma bişey yesem başlıyor yanma. Karnım iniyor aşağıya midenin rahatlaması gerekirken daha fena olduYa bu yanmalar bende de artti 9 ay boyunca toplasan on kere yasamadm mide yanmasi ama
Bir haftadir uyuyamiyorum resmen mide yanmasindan. Ne yesem olmuyor gecmiyor hep yaniyor hep yaniyor
Hastaneye çok kişi gelecek mi?
Doktorum banada onermedi. Kan dolaşımını engelliyor dedi. Sporla düzelir dedi. Karin calis demişti 40 kontrolumde. Birde bir krem verdi dikis izim hic kalmadi.
Ya ben onu bulamadim link atabiliyormusun
Kahve de onerenler varmı s ama bebeğe zararı olur mu ki gaz falan yapar mı acabaBirde operasyondan çıkınca kafanı yüksekte tutmak ve bol su içmek gerekiyormuş, baş ağrısı olmaması için. Yoksa ilaç başta birikip ağrı yapıyormuş.
Canm yapamadım link atmayıHastaneye çok kişi gelecek mi?
Doktorum banada onermedi. Kan dolaşımını engelliyor dedi. Sporla düzelir dedi. Karin calis demişti 40 kontrolumde. Birde bir krem verdi dikis izim hic kalmadi.
Ya ben onu bulamadim link atabiliyormusun
Ben dogumdan sonra ictim. 2 kere birsey olmadi.Kahve de onerenler varmı s ama bebeğe zararı olur mu ki gaz falan yapar mı acaba
Buldum canim sagolCanm yapamadım link atmayıHacı Şerif sitesine gir sol üst köşede seçenekler var orda bebek secenegine gir bebek hediyesi seçeneği var iki tane alttakii olana gir orda gorceksin
Anestezi uzmanı bana sezeryan dan bir gün önce kafeinli şeyler iç dedi, kahve ve kola. Sezeryandan sonra da su iç dediKahve de onerenler varmı s ama bebeğe zararı olur mu ki gaz falan yapar mı acaba
Ben dogumdan sonra ictim. 2 kere birsey olmadi.
Buldum canim sagol
Neskafe olur dimi türk kahvesi hiç sevmiyorum. Kolaya bayılırım amaAnestezi uzmanı bana sezeryan dan bir gün önce kafeinli şeyler iç dedi, kahve ve kola. Sezeryandan sonra da su iç dedi
Ben de aynı durumdayım ilk bebeğimde hiç olmadı bunlar midemde tasiyodum sanki bebeği. Buda çıktı cikicak gibi acayip baskı var bacaklarimi kapatamiyorumYürürken çok zorlanıyorum. Aşağıya baskı yapıyor acayip derece de
Hangi yakadasin. Ben netten sipariş vermedim. Form İstanbul'da hacı serifin şubesi var Carrefour un tam karşısında oraya gittim gitmiske. Çikolata lokum alıp tatlarına da baktım gerçekten güzeldiKızlar haciseriften kaç gün-de geliyor sipariş verince istanbuldayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?