2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım ben şimdiden alıp koyayım diye doktoruma sordum, ben önermiyorum dedi. Bizim derslerde de pıhtılaşmaya neden olabileceği anlatılırdı. O yüzden vazgeçtim almaktan.
Zaten kan sulandırıcı kullanıyorum bende.
Risk almaya gerek yok, yarın kontrolde doktora da sorarım o halde.
Çok teşekkürler canım

Hastaneye çok kişi gelecek mi?
Doktorum banada onermedi. Kan dolaşımını engelliyor dedi. Sporla düzelir dedi. Karin calis demişti 40 kontrolumde. Birde bir krem verdi dikis izim hic kalmadi.
Ya ben onu bulamadim link atabiliyormusun

Birde operasyondan çıkınca kafanı yüksekte tutmak ve bol su içmek gerekiyormuş, baş ağrısı olmaması için. Yoksa ilaç başta birikip ağrı yapıyormuş.

Parti malzemeleri satan bir yerden gunluğu 25 tlye kiraladım. Onlar getirecek. Ben hastane odasını 25 haftalık len masayı, bebek besıgını ölçtum... Benım iş arkadaslarım ve esimin iş arkadasları gelecek... Kımse gelmese bıle kendım ıcın yaptım.. 1.de hep yattıgı ıcın yapamadım. 2.erken dogdu pijamalarımı dogumdan sonra gwtırebıldıler. Bu ustalık eserim olmalı

Birde operasyondan çıkınca kafanı yüksekte tutmak ve bol su içmek gerekiyormuş, baş ağrısı olmaması için. Yoksa ilaç başta birikip ağrı yapıyormuş.

Teşekkür ederim söylenenleri uygulayacağım inşallah .

Ya bu yanmalar bende de artti 9 ay boyunca toplasan on kere yasamadm mide yanmasi ama
Bir haftadir uyuyamiyorum resmen mide yanmasindan. Ne yesem olmuyor gecmiyor hep yaniyor hep yaniyor
Bende deilk aylarda biraz oldu ama sonra yoktu.1 haftadır başladı. Aç kalınca sorun yok. Bir lokma bişey yesem başlıyor yanma. Karnım iniyor aşağıya midenin rahatlaması gerekirken daha fena oldu

Kahve de onerenler varmı s ama bebeğe zararı olur mu ki gaz falan yapar mı acaba

Canm yapamadım link atmayı Hacı Şerif sitesine gir sol üst köşede seçenekler var orda bebek secenegine gir bebek hediyesi seçeneği var iki tane alttakii olana gir orda gorceksin

Kahve de onerenler varmı s ama bebeğe zararı olur mu ki gaz falan yapar mı acaba
Ben dogumdan sonra ictim. 2 kere birsey olmadi.
Canm yapamadım link atmayı Hacı Şerif sitesine gir sol üst köşede seçenekler var orda bebek secenegine gir bebek hediyesi seçeneği var iki tane alttakii olana gir orda gorceksin
Buldum canim sagol

Kızlar haciseriften kaç gün-de geliyor sipariş verince istanbuldayım ben
Hangi yakadasin. Ben netten sipariş vermedim. Form İstanbul'da hacı serifin şubesi var Carrefour un tam karşısında oraya gittim gitmiske. Çikolata lokum alıp tatlarına da baktım gerçekten güzeldi sipariş verdim iki gün sonra gidip aynı yerden teslim aldım. Benm doğuma az var diye elden almak istedim. Kargoyla ne zaman gelir gecikir mi falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…