2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar doğum sonrası korselerinii aldınız mı?
Hangi marka öneriyorsunuz ve faydası var mı gerçekten?
Ben aldim. Hamile ivir zivirlari satan bir dukkandan emzirme atletiyle birlikte verdiler. Deneme imkanim olmadi ama ise yarar dururyor. Biraz denerim olmazsa yamuna ya da vedette bakarim.

Siz asagiya baskiyi bir de bana sorun.Tutarak yuruyorum karnimi.Alt karnim taş.Cok afedersiniz en fazla baskiyi çişimi yaparken hissediyorum artik bacaklarimi kapatip yapiyorum isimi Hemen kalkiveriyorum tuvaletten.Korkuyorum cikivericekler diye.Ama karnim asagida degil neden bilmiyorum.Dogumu yakin olan,baskiyi cok hissedenler sizlerin karni asagida mi?

Canımmmm nasılsın? uzun zamandır konuşamadık bebeğin nasıl kilosu boyu?

Benim karnım aşağıya indi. Ama senin ikiz ağırlığı çok hissetmen normal bence. Bende tuvalette aynı sıkıntıyı yaşıyorum

Kayınvalidemden öyle çok destek gördüm de eşim olacak anlayışsız, gunumu mahvetti en beter kayınvalideden daha beter kayınvalidelik yapıyor bana canım..az da değil 11 kilo aldım.daha ne yapabilirim..
Tahin pekmez,bulgur pilavi,kasar, fıstık ezmesi bunlari tüket . Kilo aldiran seyler canim. Birde kiloya cok takilmayin. Saglikli olsunlar saglikla gelsinler varsin zayif olsunlar.
Bulgur çok şişiriyor beni diye yemiyordum ama onerine uyucam bu hafta canım..çok teşekkür ederim Diğerlerini önceden de tüketiyordum ama ağırlık vererek yicem,ne zor iş bebek beklemek dünden beri psikolojim bozuldu.yedikce istifra etme pahasına ağzım boş durmuyor bana kalırsa da en önce sağlık, ve sukredebilmek..eşim gibi sukursuzluk yapmamak,kiloyu sağlıkla bir tutmamak..

Canımmmm nasılsın? uzun zamandır konuşamadık bebeğin nasıl kilosu boyu?
Yazılarınızı hep okuyorum canım..Yazma kısmında geri kalıyordum.Senin doğum yakın inşallah,hayırla saglikla kavus evladına
Boy 45 ,kilo 2200 35+0'da.20 günde sadece 400 gram alabilmiş..fazlasıyla bozuldum bu duruma.esim de sağolsun destek yerine köstek olunca..doktor tahmini 2700 doğar dedi,o da beyefendiye az geliyor..

Ooo sen baya baya hazirlik yapmissin ne guzel fotograf atarsin burayada Allah kucagimiza almayi nasip etsin saglikla

Sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler onemli olan o

Kuzum bana da 15 günde 300 gram almış 2500 gr boyuda 45 cm demişti bende çok üzüldüm kilo alımı durmuş diye ödüm koptu bir hafta sonra gittiğim de 3200 gr 52cm olmuş doktor bizim ölçümlerde azalma yada artış olabilirmiş dedi. Sakın üzme kendini emin ol 3000 ni geçer bebeğin eşin belki endişe ediyordur ilk olduğu için korkuyordur. Zaten önemli olan sağlıklı olması eltimin 2150 doğdu 1 ayda kendini tamamen toparladı çocuk. Üstelik ciğerinde leke bile var ona rağmen kendini toparladı

Valla karnım baya asagıda duruyor kasıklarım ve vajinanın hemen üstü de tas gibi sanırım oraya kafayı dayadı iyice. Yürürken de bacaklarıma iğneler saplanır gibi sızı giriyor gerçi benim Nst baya muhteşem çıktı full sancı 60 80 ler hep sadece düzenli değil

Eklentiler

• B3F473B0-F83E-4803-8972-7ED6A52B9D3B.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 71

Sanci denilen seyi ill defa hissetmeye basladim bu hafta sanirim.Tas gibi oluyo karnim,toplaniyolar ve yaklasik 30-40 saniye suruyor agri.Sanci dedikleri bu degil mi ?

Sanci denilen seyi ill defa hissetmeye basladim bu hafta sanirim.Tas gibi oluyo karnim,toplaniyolar ve yaklasik 30-40 saniye suruyor agri.Sanci dedikleri bu degil mi ?

Aynen cnm karnın komple tas gibi oluyor kasılıp kalıyor. Ama düzenli olmadıkça Doğum başlamış kabul edilmiyor

Kizlar 1.5 saattir 15-20 dakikada giren sancilarim var ozellikle sanki bobreklerim agriyor gbi arkadan belimden geliyor, kasklarmda karnmda regl agrisi var. Bebegin hareketleri hic olmadığı kadar arttı. Sicak dusa girdim simdi biraz daha iyiyim gecti sanki. Dogum sancısı bu mu? Ay cok korktum valla

Benim duyduğum doğum sancıları 10 dk içinde 3 kere gelen düzenli sancılarmış. Belki kasılmalar falan olduğu için bebek hareketlenmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…