Ben aldim. Hamile ivir zivirlari satan bir dukkandan emzirme atletiyle birlikte verdiler. Deneme imkanim olmadi ama ise yarar dururyor. Biraz denerim olmazsa yamuna ya da vedette bakarim.Kızlar doğum sonrası korselerinii aldınız mı?
Hangi marka öneriyorsunuz ve faydası var mı gerçekten?
Kızlar doğum sonrası korselerinii aldınız mı?
Hangi marka öneriyorsunuz ve faydası var mı gerçekten?
Doktor erkene vardi tarihi diye düşünüyordum. Salıya kadar dursa diyorum şimdiBen de aynı durumdayım ilk bebeğimde hiç olmadı bunlar midemde tasiyodum sanki bebeği. Buda çıktı cikicak gibi acayip baskı var bacaklarimi kapatamiyorum
Kuşburnu çayı gebelikte içilir mi bilmiyorum ama öksürük ve soğuk algınlığı na çok iyi gelio
Teşekkür ederim onerin icin bende bilmiyorum ama gebelikte içilir mi
Canımmmm nasılsın? uzun zamandır konuşamadık bebeğin nasıl kilosu boyu?Şu karbonhidratlar inşallah care olur bize.Hayatimda yemedigim tatlıları yükledim bugünden itibaren kendime.İnsallah senin ikizlerinde gönlünce en hayırlı vakitte gelirler,hiçbir desteğe ihtiyaçları kalmadan yanında olurlar.Dua edicem bunun için..
Farkımız artmasin
Ne kadar kaldı ki doğuma ben daha hamile olmadan önce ilk ismine karar vermiştim nasip olursa inşallah ASEL NİSA olucakGünaydın kızlar benim gibi kızına isim bulamayan var mi bulanlar ne koyacak kiz isimlerini acaba ?
Benim karnım aşağıya indi. Ama senin ikiz ağırlığı çok hissetmen normal bence. Bende tuvalette aynı sıkıntıyı yaşıyorumSiz asagiya baskiyi bir de bana sorun.Tutarak yuruyorum karnimi.Alt karnim taş.Cok afedersiniz en fazla baskiyi çişimi yaparken hissediyorum artik bacaklarimi kapatip yapiyorum isimiHemen kalkiveriyorum tuvaletten.Korkuyorum cikivericekler diye.Ama karnim asagida degil neden bilmiyorum.Dogumu yakin olan,baskiyi cok hissedenler sizlerin karni asagida mi?
Kayınvalidemden öyle çok destek gördüm de eşim olacak anlayışsız, gunumu mahvettiHiç umursama bana da karnın küçük az kilo aldın ondan senin kız ufak olur diyorlar. Hiç alakası yok oysa oğlumda 20 kilo aldımda noldu 2700 dogduyemeyle falan cidden alakasız canını sıkma cahil cahil konuşyorlar
Bulgur çok şişiriyor beni diye yemiyordum ama onerine uyucam bu hafta canım..çok teşekkür ederimTahin pekmez,bulgur pilavi,kasar, fıstık ezmesi bunlari tüket . Kilo aldiran seyler canim. Birde kiloya cok takilmayin. Saglikli olsunlar saglikla gelsinler varsin zayif olsunlar.
Yazılarınızı hep okuyorum canım..Yazma kısmında geri kalıyordum.Senin doğum yakın inşallah,hayırla saglikla kavus evladınaCanımmmm nasılsın? uzun zamandır konuşamadık bebeğin nasıl kilosu boyu?
Dun hafiften bogazim aciyo gibi hissettim.Baya korktum.Gece esime su kaynattirip icine bal ve limon koydurdum.Ise yaradi.Hemen toparliyor vucudu.Dene istersen bir .
Ooo sen baya baya hazirlik yapmissin ne guzel fotograf atarsin burayada Allah kucagimiza almayi nasip etsin sagliklaKapı süsüm bu hafta geldi. Turkuaz tül aldım. Kapıyı hastane yatagı ın basını süsleyecegıö. Masa ortusu balon standı, mavi gri ve beyaz metalik balon aldım.. Masa üzerine hastane dagıstacahım bebek süsleri ve bebek mu larını koyacağım. Adına özel cıkolata yaptırdım kutuda byebrudesıng kapı susu ve cıkolata ları onda yaptırdım. Çok kaliteli hacıserıfın kapak kutusunu begenmedım. Bebek cıkolata sının Uerındekı resmı sağolsun bana atttı ondan sticker cıkarttırdım ve afis yaptırdım. Masaya ayaklı ısım panosunu koyacağım süsleri, cıkoltayı ayrıca lokum kulakları aldım lokumu koyacağım, anı defteri mızı koyacağım. . Lohusa kadehleri e o sticker den yapsıtorcam. Lohusa serbeti cam musluk gıbı olan sısehı kiraladım.... Benım yatak ve uzerı balonlara suslenecek. Bebege ve bana cıbınlık aldım... Bız hastaneye once gıdıp süsleyecegız..kapı önünde ve masa da balon standları olacak.. Eşim senın valızımden cok süsler var. İkram baklava ve lohusa serbeti.. Kaynanam börek yapayım dedı yok dedım gelen fazla kalmasın baklavası yiyen gıtsın
Sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler onemli olan oKayınvalidemden öyle çok destek gördüm de eşim olacak anlayışsız, gunumu mahvettien beter kayınvalideden daha beter kayınvalidelik yapıyor bana canım..az da değil 11 kilo aldım.daha ne yapabilirim..
Bulgur çok şişiriyor beni diye yemiyordum ama onerine uyucam bu hafta canım..çok teşekkür ederimDiğerlerini önceden de tüketiyordum ama ağırlık vererek yicem,ne zor iş bebek beklemek dünden beri psikolojim bozuldu.yedikce istifra etme pahasına ağzım boş durmuyor bana kalırsa da en önce sağlık, ve sukredebilmek..eşim gibi sukursuzluk yapmamak,kiloyu sağlıkla bir tutmamak..
Kuzum bana da 15 günde 300 gram almış 2500 gr boyuda 45 cm demişti bende çok üzüldüm kilo alımı durmuş diye ödüm koptu bir hafta sonra gittiğim de 3200 gr 52cm olmuş doktor bizim ölçümlerde azalma yada artış olabilirmiş dedi. Sakın üzme kendini emin ol 3000 ni geçer bebeğin eşin belki endişe ediyordur ilk olduğu için korkuyordur. Zaten önemli olan sağlıklı olması eltimin 2150 doğdu 1 ayda kendini tamamen toparladı çocuk. Üstelik ciğerinde leke bile var ona rağmen kendini toparladıYazılarınızı hep okuyorum canım..Yazma kısmında geri kalıyordum.Senin doğum yakın inşallah,hayırla saglikla kavus evladına
Boy 45 ,kilo 2200 35+0'da.20 günde sadece 400 gram alabilmiş..fazlasıyla bozuldum bu duruma.esim de sağolsun destek yerine köstek olunca..doktor tahmini 2700 doğar dedi,o da beyefendiye az geliyor..
Siz asagiya baskiyi bir de bana sorun.Tutarak yuruyorum karnimi.Alt karnim taş.Cok afedersiniz en fazla baskiyi çişimi yaparken hissediyorum artik bacaklarimi kapatip yapiyorum isimiHemen kalkiveriyorum tuvaletten.Korkuyorum cikivericekler diye.Ama karnim asagida degil neden bilmiyorum.Dogumu yakin olan,baskiyi cok hissedenler sizlerin karni asagida mi?
Valla karnım baya asagıda duruyor kasıklarım ve vajinanın hemen üstü de tas gibi sanırım oraya kafayı dayadı iyice. Yürürken de bacaklarıma iğneler saplanır gibi sızı giriyor gerçi benim Nst baya muhteşem çıktı full sancı 60 80 ler hep sadece düzenli değil
Sanci denilen seyi ill defa hissetmeye basladim bu hafta sanirim.Tas gibi oluyo karnim,toplaniyolar ve yaklasik 30-40 saniye suruyor agri.Sanci dedikleri bu degil mi ?
Benim duyduğum doğum sancıları 10 dk içinde 3 kere gelen düzenli sancılarmış. Belki kasılmalar falan olduğu için bebek hareketlenmiştirKizlar 1.5 saattir 15-20 dakikada giren sancilarim var ozellikle sanki bobreklerim agriyor gbi arkadan belimden geliyor, kasklarmda karnmda regl agrisi var. Bebegin hareketleri hic olmadığı kadar arttı. Sicak dusa girdim simdi biraz daha iyiyim gecti sanki. Dogum sancısı bu mu? Ay cok korktum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?