2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
sicak duşa girdiğinde azaldıysa yalanci sancidir . şiddeti arttıysa yalandı sancıların dogumda yakındır canim bence :)

Umut oldun bana ben de sabırsızlıkla önümüzdeki pazartesiyi bekliyorum.yeter ki sağlık olsun..sende heyecan durumları nasıl? Çok az kaldı yaa

saglıklı olsun cnm hıc uzulme ben doguma gıderken gırdım 3000kılo dedı bır dogdu 3460grdı yanılma payı oluyor genelde

Umut oldun bana ♥ ben de sabırsızlıkla önümüzdeki pazartesiyi bekliyorum.yeter ki sağlık olsun..sende heyecan durumları nasıl? Çok az kaldı yaa
Heyecandan kalbim duracak önümüzdeki hafta bugünlerde doğmuş olucak inşallah Düşüncesi bile çok güzel yaaa❤ Sakın sende umutsuz olma daha zamanın var haftalık 300 gr dan fazla alabiliyorlar inşallah alacakta bebeğin

Arkadaşlar günaydın, mutlu Pazarlar
Tecrübeli annelere sormak istiyorum, sezaryen sonrası korse kullandınız mı?
Hemen kullanılmıyordur değil mi?
Bir de önerebileceğiniz bir korse var mı?
ben kullandım yurumeye basladım takdım hemen yoksa karnım cok sallanıyor ve acıyordu eskı sıstem korseler var yaslılar kullanıyor belı usumesın dıye ondan almısdım

Ben de hacışeriften, isim yazılı külahta şeker ve lokum aldım. Odalar tek kişilikmiş, o yüzden biraz süsleme yapsam mı diye düşündüm. Teşekkürler

saglıklı olsun cnm hıc uzulme ben doguma gıderken gırdım 3000kılo dedı bır dogdu 3460grdı yanılma payı oluyor genelde
Çok teşekkür ederim güzel örneğin için İnşallah, her doktor kontrolümüz güzel ve tebessümle geçsin.Bir sürü soru hazırlamıştım doktora,moral bozukluguyla hiçbir şey öğrenemeden çıktım.
Yaa cok guzell maşallah canim
Sonunda hasret bitip kavusmalar baslayacak..gözlerim doldu,seni diğer sayfadan da tanıyıp bildiğim için sürecimiz heyecanımız film şeridi gidi geçip gidiyor şuan

Avrupa yakası canım yarın gidip bakayım bende

Dimi dua paylaşmıştık ilk testlerimiz kalp atışları cinsiyetler her anı paylaşmışız İnşallah kucağımıza aldığımızda yaşadığımız heyecanı da paylaşacaz Bak benide duygulandırdın zaten ağlamak için bahane arıyorum

Her gören karnın çok aşağı inmiş bi kaç günün var diyor vajinamda ağrı oluşmaya başladı baskı 1 haftafir var ama hic sancim falan cikmadi nst de

Her gören karnın çok aşağı inmiş bi kaç günün var diyor vajinamda ağrı oluşmaya başladı baskı 1 haftafir var ama hic sancim falan cikmadi nst de
Bunlari belirti olarak görme . Kizimda banada oyle diyorlardı. Sıfır sancı ile 38+4 fe dogum yaptım ve kizimda vajinamda hic agri olmadi. Bunda 3 aydir vajinam agriyor. Bu aralar artti

Bunlari belirti olarak görme . Kizimda banada oyle diyorlardı. Sıfır sancı ile 38+4 fe dogum yaptım ve kizimda vajinamda hic agri olmadi. Bunda 3 aydir vajinam agriyor. Bu aralar artti
Her gebelik kendine ozel sanirim canım bana da doğum ağrıları gibi gelmiyor

Hayırlı olsun. Rabbim analı babalı büyütsün

Bugün annem geldi halıları koltukları sildi evi kaldırdı ayağa sağolsun temizledi ben bi tek sonrasında süpürdüm belim mahvoldu topallayatak yürüyorum bu yorgunluğa yine iki saat sonunda uyandığım için kendime bir alkış

Kayınvalidem de şöyle hediyelik hazırlamış içinde çakıl çiko var, nasıl duruyo sizce??

Eklentiler

• 861CCBA1-BA03-4FF0-A90A-04F4B1019BEF.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 92
Azaldi cok sukur :) hazir hissetmiyorum kendimi oturdum agladm korkudan ama ara ara yine giriyor sanci
bu sabah bnm de sancim oldu gozlerim dolmustu korkudan acaba dogum mu.dedm de gecti sonra . ama cok şiddetliydi ayni boyle dizilerdeki gbi birden bi sanci girdi bağırdım esim geldi faln 1 2 saat kasilma.ve sanci devam etti gecti ilginc bisi yasadm

Hala isim oturmadi kafamizda. Elif Sare dusunduk 7 yasinda kizim ve ben. Babamiz Asiye ya da Meryem istiyor ilk ismini ama israrci degil bende ezip gecmek istemiyorum. 2 isim olacak. Biri Elife kaderi guzel olmuyor Eliflerin dedi, biri kucucuk bebege Meryem mi denir diyor. İnsanlari dinlememek lazim ama uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…