2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canm elif Sare uyumlu güzel isim kızım olsaydı üç isim vardı aklımda Sare Serra Mekselina . İçine sineni koy cnm. İnsanları asla memnun edemezsin . Meryem koyarsan da zaten Kur'an'ı Kerim'de Meryem suresi var biliosundur. Meryem ismini koyarken Hz Meryem gibi ahlaklı iffetli güzel huylu olsun niyetiyle koyarsan hem Allah bunu mükafat olarak yazıyor. Hem de gerçekten ismin karakteri diye bı gerck var sirayet ediyor. İlk oğlum iki ismi var. İlk isminin anlamin meyve veren ağaç. Bereketli olsun ömrü uzun olsun olsun Allah darda bırakmasın diye düşündük ilk isimini gercekten ili oğlumuz dogunca bizim rizkimiz arttı Rabbim herkese geçim bolluğu versin. İkinci isminin anlamı sonsuz deniz okyanus. Evet bı okyanus kadar coşkun hareketli ve heycanli eşin Meryem istiosa Meryem Sare güzel olabilir adıyla büyüsün hayırlı evlat olsun. İlerde pişman olacagin bı isim koyma sakın

Bende bikac gundur acayip sancilar cekiyorum ama düzensiz ben çözdüm olayı bu hafta kabızlık problemi yasiyorum kabizlik sancı yapio bebek te kasılıyor iyice deli gibi kayısı yiyorum sezeryanda sıkıntı olmasın diye. Wc sorunu halledince sancım azalio

Çok güzel olmuş hediyelikler. Hamileliğin başlarında son zamanlarda bu kadar zorlanacagimiz hiç aklımıza gelmiodu dimi yürüyemez olduk resmen. Benm bebiş o kadar aşağıda baskı yapio ki. Doktor sezeryan olcam evden çıkmayi dahi yasakladı bebek kanala girmeye calisio diye hayır yani illk oğlumda hiç böyle bı caba yoktu inmicem diye tutturdu ki normal doğum beklioduk ilkinde. Bu da tam tersi ben inicem de incem diyo dışarı çıkıp son gezmek istiyorum ama ödüm kopuyo sokakt sancm olur suyum gelir falan

@happiness87 gözünüz aydın maşallah
Berikko bildiğimiz üçüncü bebiş oldu, birincimiz sen❤ Eymenikko nasıl?

Bende size sabah sabah güzel haber vermek için girdim.. Haftasonu hastanedeydik eymen paşayla.. Kilo aldı şükür.. Şu an odadayız.. Doktorun vizitini bekliyoruz.. Bakalim ne dicek.. Sabirsizlaniyorum

Ama uzuldugum bi konu var.. Iyice biberona alışmış.. Memeyi çok zor veriyorum.. Yarim saat ilk çekişi için uğraşıyorum.. Ağzına alıyor bırakıyor.. Bu gece bi sefer ugrastm meme vermeye almadi kilitliyor ceneyi.. Biberon verdim mecburen.. Eve gidince büyük bir uğraş bekliyor beni.. Yardimlarinizi onerilerinizi bekliyorum tabi bugun doktorumuz taburcu ederse

Hadi gozunaydin canim.
Biberondan ziyade şırıngayla vermeyi dene.Azcik azcik siringayla.Biberon onun icin rahatlik tabi vay kerata,anaciginin mis gibi memesi var,hele bir tadini alsin birakmicak hic

Çok hoş olmuş hediyelikleriniz güle güle dağıtın ağız tatlılıgınız olsun. Oh ev işleri de bitmiş icin rahat etmiştir. Mis gibi temiz temiz oturun

Oy oy ne güzel havadislere uyandık. Çok sevindim canım evinize çıkınca emzirme kampına girersiniz cözersiniz üzme kendini olmuyorsa da sağıp verirsin yine anne sütü alır üzme kendini.

Aynen cnm karnın komple tas gibi oluyor kasılıp kalıyor. Ama düzenli olmadıkça Doğum başlamış kabul edilmiyor
yaaa Ben bunu normal birşey zannediyordum. Kontrolde NST de çıkınca sancı olduğunu öğrendim onda da geçen gün yatışa alıp ilaçlarla durdurdular

Oyle tabi allahtan biberondan besleniyor.. Hiç icmese filan nasil üzülürdüm.. Allaha şükür yinede.. Ama pes etmicem.. Kuvvetlendikce rahat emcek bence.. Useniyor gibi geliyor çekmeye.. Cekince bir nefes alışı var sanki cardio yapmış gibi yavrum.. Kilosu arttikca da kuvvetlenir insallah.. Bakalim neler yasayacagim

Hadi gozunaydin canim.
Biberondan ziyade şırıngayla vermeyi dene.Azcik azcik siringayla.Biberon onun icin rahatlik tabi vay kerata,anaciginin mis gibi memesi var,hele bir tadini alsin birakmicak hic

Emzirirken diyorum oğlum bak bunu bulamiyorlar bile.. Sukret em diyorum çene kilitli.. Ama gunduz yine emiyor arada keyfi esince.. Gece imkansiz meme vermek

Günaydın kızlar
Bu ağrılar beni maf etti. Bu gece uyuyamadım hiç. Sağdan sola dönemiyorum. Geçer diye beklerken her gecen gun sanki artıyor. Bir insanin vajinasi bu kadar mı ağrır. Baskı çok. Bebek hareket ettikce karnımın eti acıyor sanki. ağrılarım yüzünden kızıma dörtdörtlük bakamıyorum ona üzülüyorum. tek ben mi böyleyim

Emzirirken diyorum oğlum bak bunu bulamiyorlar bile.. Sukret em diyorum çene kilitli.. Ama gunduz yine emiyor arada keyfi esince.. Gece imkansiz meme vermek

Alisicak Allahin izniyle insallah.Su silikon meme uclari da varmis.Gogus ucuna takiliyormus.Biberon sanip cekiyolarmis.Cene kaslari biraz daha guclensin cekicek memeyi de

Valla Benimde durum senin gibi gece tuvalete kalkınca yürüyemiyorum bile kasıklarım tas gibi Nasıl acıyor. Arada iğneler saplanmış gibi sızlıyor bacaklarıma vuruyor. Artık gerçekten doğsun zamanı geldiyse demeye başladım.

Daha 20 gun var benim. Hareket edemiyorum. Yardim edecek kimsem yok. Dün kızıma banyo yaptıramadım. Cocugun duzenini bozuyorum. Sabretmeye calisiyorum.

Alisicak Allahin izniyle insallah.Su silikon meme uclari da varmis.Gogus ucuna takiliyormus.Biberon sanip cekiyolarmis.Cene kaslari biraz daha guclensin cekicek memeyi de

Evde var.. Almışım toplu alisveris yaparken ebebekten.. Gidince onu da deniycem.. Hemsireler de dedi.. Ama öz be öz memeyi alsın istiyorum ağzına

Evde var.. Almışım toplu alisveris yaparken ebebekten.. Gidince onu da deniycem.. Hemsireler de dedi.. Ama öz be öz memeyi alsın istiyorum ağzına
Canım çok sevindim, bugün taburcu olursunuz o zaman. Emzirme den önce sütünü sıkıp göğüs ucuna sür. Ağzına alınca tadını alsın. Birde emerken eldivenini çıkar eliyle göğsüne dokunsun. Bebeklerin acayip hoşuna gidiyor bu

38. Haftadaymm ama hamile olmadığım dönemler gibiyimm bende
Ağrı sızı sancı baskı falan yok, acaba geç mi gelecek bebek? 40 dan sonra gelmezse sezeryana alıyorlarmış
Var mı benim gibi olan?
Ne guzel iste agrin yok. Rahat bir hamilelik geciriyorsun. Vakti gelince dogum sancin tutar dogumunu yaparsin. Buna uzulme sevin bence

Daha 20 gun var benim. Hareket edemiyorum. Yardim edecek kimsem yok. Dün kızıma banyo yaptıramadım. Cocugun duzenini bozuyorum. Sabretmeye calisiyorum.

Benimde Eşim yıkıyor 1 aydın eğilip bacaklarını falan yıkayamıyorum. Bi yerde şey okumuştum bebek kaşıklara ilk hamileliklerde daha zor iniyormuş 3 hafta sürebiliyormus ama ikinci hamilelikte kaslar daha önceden deforme olduğu icin daha hızlı inebiliyormuş acaba bizim bebekler kasları gevşek bulup kaşıklara yuva mı yaptı

38. Haftadaymm ama hamile olmadığım dönemler gibiyimm bende
Ağrı sızı sancı baskı falan yok, acaba geç mi gelecek bebek? 40 dan sonra gelmezse sezeryana alıyorlarmış
Var mı benim gibi olan?

Canım stres yapma kimisi hiç agrısı olmadan bi anda sancısı başlayıp gidiyor Doğuma ben 3 aydır sancı halindeydim zaten kişiye Doğuma göre değişiyor galiba

Cok guzel olmus massallah kayinvalidene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…