2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
38. Haftadaymm ama hamile olmadığım dönemler gibiyimm bende
Ağrı sızı sancı baskı falan yok, acaba geç mi gelecek bebek? 40 dan sonra gelmezse sezeryana alıyorlarmış
Var mı benim gibi olan?
Benim de çok yorulmadığım sürece ağrım yok aynen. Uykusuzluk, baskı vs. de yaşamadım pek.

Ayni ayni bende de öyle oldu valla ahhh uhhh çığlık çığlığa eşim kostu geldi napcagimi bilemiyorum böyle olunca Anneni çağıralım ben korkuyorm diyo yazk. Dusa girince gecti ama cok sukur:)

Günaydın cnm benimde aynı yalnız değilsin özellikle gündüz yorulunca gece daha şiddetli oluyor .

Ben de hacışeriften, isim yazılı külahta şeker ve lokum aldım. Odalar tek kişilikmiş, o yüzden biraz süsleme yapsam mı diye düşündüm. Teşekkürler
Canım dün bende hacı şeriften madlen çikolata lokum sipariş ettim kampanya varmış 70 çikolata +50 lokum. Denizci magnetlerden yaptım birde kapı süsü yaptım. Parti süsü satılan yerdende ayaklı balon standı var söküp takabiliyorsun daha sonra tekrar kullanılabiliyor köşeye yada sehpanın üzerine magnetlerle çikolatanın yanına koyarım diye aldım. bir de simli harflerden ve hoşgeldin bebeğim yazılı flama ve balon aldım hastanede astırıyorlarmı bilmiyorum. Yanımda götürücem baktım diğer odalarda var hemen 5 dk hazırlanır. Basit abartısız küçük dokunuşla hareketlensin oda istersen yapabilirsin

38. Haftadaymm ama hamile olmadığım dönemler gibiyimm bende
Ağrı sızı sancı baskı falan yok, acaba geç mi gelecek bebek? 40 dan sonra gelmezse sezeryana alıyorlarmış
Var mı benim gibi olan?
Ben ilkinde senin gibiydim doktor kırk hafta için sezeryan günü verdi. Üç gün kala kırk haftamin dolmasına suyum ve nisanim geldi sancm başladı. Hastaneye giderken o kadar inanmıyorum ki doğum yapacağıma dedimki neden bebek çantası alıyoruz yanımıza belki doğum olmucak benm sonum sesryan oldu. Yani başlar cnm bı anda. İkinci gebeligimse iki aydır erken doğum olmasın kırk takla attik resmen. Hep ağrı sancı kasılma. Çarşamba 38 haftamız bitiyo sabah dokuzda doğum inşallah

Benm hastanede sadece kapı süsü ve yatak ucu suslemesine izin verdiler. Benm de fazlasına niyetim yoktu zaten. Duvar suslemesine izin vermeyen hastaneler var her hastane farklı tabi olmazsa bebek mevlutunde evde falan kullanırsın

Valla oyle galiba. Ekimim 5 gibi annem gelecek ya sabir diyorum

Benm hastanede sadece kapı süsü ve yatak ucu suslemesine izin verdiler. Benm de fazlasına niyetim yoktu zaten. Duvar suslemesine izin vermeyen hastaneler var her hastane farklı tabi olmazsa bebek mevlutunde evde falan kullanırsın
Mevlüt gelmedi aklıma da doğum günlerinde kulanılabilir diye düşündüm.

Mevlüt gelmedi aklıma da doğum günlerinde kulanılabilir diye düşündüm.
Nereye istersen kapı süsü ve takı yastığı yaptirdim ben. Rüyamda takı yastığının üstünde bı tane çeyrek vardı ilk oğlumda 18 tane çeyrek gelmişti bu da heralde hiç gelmez düğün yapanların vay haline çok pahalandi altın

Bende dün çekmeceleri düzenliyordum yatak odasında çantaya terlikle taçlarımı, sabahlığın kuşağını koymamışım. Oluyor mutlaka eksik birşey daha neler unuttum acaba

Aynen cnm şartlar çok zorlaştı. Herkesin alım gücü düştü. Bu yüzden takı yastığı yapmadım ben

Gözün aydın canım inşallah daha fazla kilo alır Biraz toparlansın yavaş yavaş biberonu kesersin tabi çok meşakatli bir süreç olucak ama kuvvatlenince inşallah halledersin

Bende de ayni şikayetler var ilki sezaryen diye mi acaba bebek hareket edince bu kadar aci cekiyoruz kafasi aşağıda oldugu icin inanılmaz baski hissediyorum bazen cikiverecek gibi geliyor ben 2015 de dogum yapmistim senin arasi daha az demi?

Canım senin sezeryan yarın mı? Hastaneye ne zaman gideceksin? Ayyy bende heyecan yaptım şimdi
Saat 8. 30 da orda olacağım, yatış işlemlerini yapacaklar. Doktor net saat veremedi operasyon için başka acil doğum gelirse diye. Genel de öğle arasında yapıyormuş.

Bende dün çekmeceleri düzenliyordum yatak odasında çantaya terlikle taçlarımı, sabahlığın kuşağını koymamışım. Oluyor mutlaka eksik birşey daha neler unuttum acaba
Tarak almadım ben. Kapaliyim ama taç aldım beyaz aldım . İlk doğumda çok sancı çektim yüzüm gözüm şişti. Sacimi taramak aklıma dahi gelmedi. Bu planlı olcak ya fotolarda güzel çıkmak istiyorum fırsatım olursa önceki akşam bı fon cektircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…