Çok heyecanlı ne hissediyorsun heyecan var mı yoksa o doğum sakinliği varmı? Spinal olucak dimiSaat 8. 30 da orda olacağım, yatış işlemlerini yapacaklar. Doktor net saat veremedi operasyon için başka acil doğum gelirse diye. Genel de öğle arasında yapıyormuş.
Ben yaptım para takan olur belkiAynen cnm şartlar çok zorlaştı. Herkesin alım gücü düştü. Bu yüzden takı yastığı yapmadım ben
Ben makyaj malzemesine kadar herşeyi yanıma aldımTarak almadım ben. Kapaliyim ama taç aldım beyaz aldım . İlk doğumda çok sancı çektim yüzüm gözüm şişti. Sacimi taramak aklıma dahi gelmedi. Bu planlı olcak ya fotolarda güzel çıkmak istiyorumfırsatım olursa önceki akşam bı fon cektircem
Makyaj yapmayı çok sevmiorum alerjim var zaten en iyi markalar bile kalem rimel sürünce gözüm deli gibi yasariyor. Fön cekersem süper olcak ama saçlarıma hamile kalmadan hemen önce rofle yaptırmıştım şimdi uzadı saçlar ombre olduBen makyaj malzemesine kadar herşeyi yanıma aldımyüzüm solgun olmasın fotolarda güzel çıkayım diyorum lohusa tacı aldım bende
Bende günlük hayatta dışarı çıktığımda genelde güneş kremi ve ruj kullanıyorum ama doğumda insanın yüzü solgun oluyor resim çekicez sonuçta güzel olalım dimi amaMakyaj yapmayı çok sevmiorum alerjim var zaten en iyi markalar bile kalem rimel sürünce gözüm deli gibi yasariyor. Fön cekersem süper olcak ama saçlarıma hamile kalmadan hemen önce rofle yaptırmıştım şimdi uzadı saçlar ombre oldu
Benimde ekim 2017 canim. Sanırım bebek büyüdükçe ic dikisler geriliyor. Ama bu kadar ağrı yaparmıBende de ayni şikayetler var ilki sezaryen diye mi acaba bebek hareket edince bu kadar aci cekiyoruz kafasi aşağıda oldugu icin inanılmaz baski hissediyorum bazen cikiverecek gibi geliyor ben 2015 de dogum yapmistim senin arasi daha az demi?
Saçlarım dalgalı benim o yüzden masaya para vermek icimi acıtioBende günlük hayatta dışarı çıktığımda genelde güneş kremi ve ruj kullanıyorum ama doğumda insanın yüzü solgun oluyor resim çekicez sonuçta güzel olalım dimi amaAlerji çok kötü yaaa geçmiş olsun canım. Bende hatta yılbaşı gecesi yeni yıl değişiklik olsun diye saçımı boyamıştım ben direk ombre yapmıştım çok şükür akmadı daha Zamanın varsa fön yaptır taçla güzel olur. Bende maşa yaptırmak isterim ama tutmıyacağı için bende düz saçla idare edicem
Ne şanslısın saçların dalgalıSaçlarım dalgalı benim o yüzden masaya para vermek icimi acıtiosaçlarım elektiriklenme olmasa iyi de fön kolay is hemen yaptiririm beş dakka
Ben varım hala gelmeye niyeti yok benimkinin son 10 gün38. Haftadaymm ama hamile olmadığım dönemler gibiyimm bende
Ağrı sızı sancı baskı falan yok, acaba geç mi gelecek bebek? 40 dan sonra gelmezse sezeryana alıyorlarmış
Var mı benim gibi olan?
tam.tersi 2 hafta içinde 3 kere ishal oldum hemen geçiyor 1 günde ama kabız kesinlikle degilim . bugün daha da asagi indi bebek yürüyüşüm bile değişti geliyor anasının kuzusuBende bikac gundur acayip sancilar cekiyorum ama düzensiz ben çözdüm olayı bu hafta kabızlık problemi yasiyorum kabizlik sancı yapio bebek te kasılıyor iyice deli gibi kayısı yiyorum sezeryanda sıkıntı olmasın diye. Wc sorunu halledince sancım azalio
panik biriyse annenin gelmesi cok iyi olur senin icin . seni sakinlestirecek birine ihtiyacın olacak :)Ayni ayni bende de öyle oldu valla ahhh uhhh çığlık çığlığa eşim kostu geldi napcagimi bilemiyorum böyle olunca Anneni çağıralım ben korkuyorm diyo yazk. Dusa girince gecti ama cok sukur:)
İnsanoğlu hep kendinde olamyani ariyo nedenseNe şanslısın saçların dalgalıBenimde tam aksine çok düz ve hiç şekil almaz Banada fön çektirmek çok anlamsız geliyor
Ay çok güzel Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin gözün aydın canım benimDoğum yaptım çok şükür tatlı mı tatlı bi oğlum oldu. Allahım herkesin bebeklerine sağsalim kavusmasını nasip etsin. Çok güzel bir duygu.
Cok panik degildir aslnda eşim ama korkuyor tabi oda benim gibi. İlk bebek olduğu için bizi ne bekliyor tam bilmiyoruz. Benim hamileligim yalnz gecti esim 8 ay boyunca yanmda yoktu evde yalnz yaşadım. Su son zamanlarda her anımda eşim yanmda olsun istiyorum. Hastanemde ebeyle filan konustuk oda sanci aninda dogum oncesinde ve dogum aninda yanınızda sadece eşinizin olmasını tercih ediyoruz dedi. Cok mutlu oldum ebe öyle diyince :)
Ayyy hiç sorma zaten hele o ağda işine yatırdığım parayla bir sürü birikim yapardımİnsanoğlu hep kendinde olamyani ariyo nedensesayemizde kuaförler para kazanio
Al benden de o kadar yatarken sorun yok ama ayağa kalktıgımda vajinal çok ağrıyorGünaydın kızlar
Bu ağrılar beni maf etti. Bu gece uyuyamadım hiç. Sağdan sola dönemiyorum. Geçer diye beklerken her gecen gun sanki artıyor. Bir insanin vajinasi bu kadar mı ağrır. Baskı çok. Bebek hareket ettikce karnımın eti acıyor sanki.ağrılarım yüzünden kızıma dörtdörtlük bakamıyorum ona üzülüyorum. tek ben mi böyleyim
Kızlar dün 36. Hafta kontrolüme gittim. Bebek 3150 gr gayet sağlıklı herşey güzel giderken doktor karnımın gerginliğini görüp ağrın var mı dedi. Yok dedim yani dayanıyor sadece o rahatsız ediyor. Tamam nst yapalım dedi ilk kez nst girdim. Nst deki hemşire doktorununuz bisi dedi mı kaç haftaliksiniz dedi vs sonucu doktora götürdüm meğer yüksek sancılarım varmış. Bunlar 38 39 da olmalı gözlem altına almalıyız seni dedi doktor. Ben şok. Alttan mua etti orda da rahim kısalmış.Gece ağrı yaşamışsın diyip siyah bir çizgi gösterdi ben bunları hiç hissetmedim ya da sancı ne bilmiyorum. 1 gece boyunca poşet poşet serum artı kasılma durdurucu ilaçlar aldım. 1 saat uyudum uyumadım. Sabah muayenede doktor guzel dedi 1 hafta daha bisy olmadan gidermis .Şuan hersey yolunda ama ilerleyen günler ne gösterir bakalım..
Doğum yaptım çok şükür tatlı mı tatlı bi oğlum oldu. Allahım herkesin bebeklerine sağsalim kavusmasını nasip etsin. Çok güzel bir duygu.
Kizlar 1.5 saattir 15-20 dakikada giren sancilarim var ozellikle sanki bobreklerim agriyor gbi arkadan belimden geliyor, kasklarmda karnmda regl agrisi var. Bebegin hareketleri hic olmadığı kadar arttı. Sicak dusa girdim simdi biraz daha iyiyim gecti sanki. Dogum sancısı bu mu? Ay cok korktum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?