2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Saat 8. 30 da orda olacağım, yatış işlemlerini yapacaklar. Doktor net saat veremedi operasyon için başka acil doğum gelirse diye. Genel de öğle arasında yapıyormuş.
Çok heyecanlı ne hissediyorsun heyecan var mı yoksa o doğum sakinliği varmı? Spinal olucak dimi

Ben makyaj malzemesine kadar herşeyi yanıma aldım yüzüm solgun olmasın fotolarda güzel çıkayım diyorum lohusa tacı aldım bende

Ben makyaj malzemesine kadar herşeyi yanıma aldım yüzüm solgun olmasın fotolarda güzel çıkayım diyorum lohusa tacı aldım bende
Makyaj yapmayı çok sevmiorum alerjim var zaten en iyi markalar bile kalem rimel sürünce gözüm deli gibi yasariyor. Fön cekersem süper olcak ama saçlarıma hamile kalmadan hemen önce rofle yaptırmıştım şimdi uzadı saçlar ombre oldu

Bende günlük hayatta dışarı çıktığımda genelde güneş kremi ve ruj kullanıyorum ama doğumda insanın yüzü solgun oluyor resim çekicez sonuçta güzel olalım dimi ama Alerji çok kötü yaaa geçmiş olsun canım. Bende hatta yılbaşı gecesi yeni yıl değişiklik olsun diye saçımı boyamıştım ben direk ombre yapmıştım çok şükür akmadı daha Zamanın varsa fön yaptır taçla güzel olur. Bende maşa yaptırmak isterim ama tutmıyacağı için bende düz saçla idare edicem

Benimde ekim 2017 canim. Sanırım bebek büyüdükçe ic dikisler geriliyor. Ama bu kadar ağrı yaparmı

Saçlarım dalgalı benim o yüzden masaya para vermek icimi acıtio saçlarım elektiriklenme olmasa iyi de fön kolay is hemen yaptiririm beş dakka

Saçlarım dalgalı benim o yüzden masaya para vermek icimi acıtio saçlarım elektiriklenme olmasa iyi de fön kolay is hemen yaptiririm beş dakka
Ne şanslısın saçların dalgalı Benimde tam aksine çok düz ve hiç şekil almaz Banada fön çektirmek çok anlamsız geliyor

tam.tersi 2 hafta içinde 3 kere ishal oldum hemen geçiyor 1 günde ama kabız kesinlikle degilim . bugün daha da asagi indi bebek yürüyüşüm bile değişti geliyor anasının kuzusu dogum sinyallerini gösteriyor yavaş yavaş 2 3 haftaya dogurury
Ayni ayni bende de öyle oldu valla ahhh uhhh çığlık çığlığa eşim kostu geldi napcagimi bilemiyorum böyle olunca Anneni çağıralım ben korkuyorm diyo yazk. Dusa girince gecti ama cok sukur:)
panik biriyse annenin gelmesi cok iyi olur senin icin . seni sakinlestirecek birine ihtiyacın olacak :)

Doğum yaptım çok şükür tatlı mı tatlı bi oğlum oldu. Allahım herkesin bebeklerine sağsalim kavusmasını nasip etsin. Çok güzel bir duygu.
Ay çok güzel Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin gözün aydın canım benim darısı bizim başımıza inşallah

Cok panik degildir aslnda eşim ama korkuyor tabi oda benim gibi. İlk bebek olduğu için bizi ne bekliyor tam bilmiyoruz. Benim hamileligim yalnz gecti esim 8 ay boyunca yanmda yoktu evde yalnz yaşadım. Su son zamanlarda her anımda eşim yanmda olsun istiyorum. Hastanemde ebeyle filan konustuk oda sanci aninda dogum oncesinde ve dogum aninda yanınızda sadece eşinizin olmasını tercih ediyoruz dedi. Cok mutlu oldum ebe öyle diyince :)
Ben biraz tuhaf duygular içindeyim nedense bebegimden bahsetmeye hamileligimle ilgili dogumla ilgili annemle dahi konusmaya cekiniyorum. Hatta bebegimin adını söylediklerinde bile annemler çekiniyorum konuyu değiştiriyorum. Aşamadım bu durumu malesef dogum sonrasında tabiki annem yanmda olsun istiyorum kv gelecegine ama doguma kadar olan süreçte esimden baskasini istemiyorum.

İnsanoğlu hep kendinde olamyani ariyo nedense sayemizde kuaförler para kazanio
Ayyy hiç sorma zaten hele o ağda işine yatırdığım parayla bir sürü birikim yapardım Eşim ya diyo iki kıl için o kadar paramı verilir ben akşama kadar çalışıyorum onlar kadar kazanmıyorum diyor Tabi erkek olduğu için kuaförlerin önemini anlamıyor çok şükür ki varlar

Al benden de o kadar yatarken sorun yok ama ayağa kalktıgımda vajinal çok ağrıyor
Kızın için üzülme sen elinden geleni yapıyorsun

Ben de 35+ da ayni seyi yasadim. Duzensiz ama yuksek sancilarim vardi. Bir gece yattim hastanede ciger gelistirici igne yaptilar serum taktilar. Simdi o kadar yüksek sanci cikmiyir. 37+1 olduk.

Doğum yaptım çok şükür tatlı mı tatlı bi oğlum oldu. Allahım herkesin bebeklerine sağsalim kavusmasını nasip etsin. Çok güzel bir duygu.

Allah bagislasin canim. Bir ara uzun uzun anlat dogum hikayeni

Bana o kadar cok oldy ki... 33. Haftadan beri yaşıyorum. Her seferinde doguruyorum sandim korktum ama simdi alistim.
Vücut doguma hazirliyor diye düşünüyorum. En azindan neyle karşılaşacağımı biliyorum. Hic agri sanci cekmden direkt dogum baslasa korkardim gerilirdim ama simdi rahatim ruhsal anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…