2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bir kaç arkadaş da yazmış ben de aynı şekilde inanılmaz vajinamda ağrıyla karışık acı var sanki kırıldı kemiklerim. Oturup kalkmak baya zorlaştı hele yatarken dönmek mahvediyo beni, az kaldı diye kendimi teselli edyorum ama bir de bende mide bulantısı var kızlar, sizde de var mıiştahım açık çok şükür yiyorum yedikten doyduktan sonra mide bulantım başlıyor istifra yok çok şükür

Ben acayip mide bulantısı ve yanması yaşıyorum bebek aşağıda ama midem daha kötü oldu

panik değilse en iyisi esin canm en çok onunla rahat olursun cunku . o süreci eşinin de görecek olması cok guzel :) . bizimki görmüyor bile evde olan sadece bu kez suyum once den gelmezse insallah sancıyı evde çekeceğim sadece o anlarda yanimda olabilr

Canım bizim de düşündüğümüz her isim aşırı eleştiriye maruz kalıyo diye artık insanlarla fikirlerimizi paylasmkyoruz , direkt henüz karar vermedik öneriniz var mı diyoruz onlarda da yok ama eleştiriye gelince hepsinin maşallahı var.
Canım hiç üzülme caninida sıkma Eymen beyle sen neler neler atlattiniz . Ayrıca internette görmüştüm şırınga çok incecik bi hortum takıyorlar memeyle birlikte bebeğin ağzına veriyolar. Bebek emiyo memeye gam teması var o sütün veya mamanın memeden geldiğini düşünüyo ama şırıngadan alıyo. Sonra yavaş yavaş siringayi bırakırsınız.

38. Haftadaymm ama hamile olmadığım dönemler gibiyimm bende
Ağrı sızı sancı baskı falan yok, acaba geç mi gelecek bebek? 40 dan sonra gelmezse sezeryana alıyorlarmış
Var mı benim gibi olan?
Canım benim de ağrım sancım çok çok azaldı gayet iyiyim gücüm kuvvetim yerinde. Biz de 37 haftamizdayiz. Ben melegimin gecikmesinden korkmuyorum . Bizde kadınlar genelde 40 ve üstünde doğuruyor. Açıkçası önceden daha çok yürüyüş yapardım şimdi içimde dursun diye yürümüyorum eşim yanımızda değil o gelinceye kadar acele etmesin
Ayni ayni bende de öyle oldu valla ahhh uhhh çığlık çığlığa eşim kostu geldi napcagimi bilemiyorum böyle olunca Anneni çağıralım ben korkuyorm diyo yazk. Dusa girince gecti ama cok sukur:)
Kendi eşimi düşündüm bi an benim eşim de napcani şaşırır . Şuan yanımızda değil ama yanimizdayken en ufak bişey de hemen böyle eli ayağı dolaşırdı. Ne güzel anılar ya meleğiniz büyüyünce anlatırsınız
Gram da olur bence yani

Hepinize teşekkürler, siz de beğenince hediyelikler iyice içime sindi
Az önce doktordan geldik, 36+3te 2760 gram 48,5cm olmuş bebelak, çatı muayenesi için pandiklendim çok rahat geçti eli hafifcecikmiş doktorun şükür hissetmedim bile, kemikler uygun dedi normale bakalım. İlk defa nstye de girdim üç beş düzensiz sancı çıktı hazırlık bunlar iyi dedi.. yaklaşıyor vakit

D dgdln ay sorma hepsi birbirinden güzel anılar gerçekten hatta bikere eşim yazk gece görevden gelmisti bizden bilmem kac km uzaklıkta. O gece bebegim naptysam hareket etmedi evde yalnzm gece 2.30 filan saatlerdir bebegimden ses yok. Esime mesaj attm uyuyomus uyanmis aradi hemen ben aglyorum hüngür hüngür dedi hoparlöre al telefonu karnina yaklaştır :) tamam dedim başladı konuşmaya oglum hadi anneni korkutma bak bende yokum yanınızda filan bi 5 dakika böyle konustu Rabbiminnmucizesi melegim o an hareket etmeye başladı ay ben nasl aglyorum :) sonra hareket etti dedm adam on saniye gecmedi tamam ben uyuyorm dedi kapatti :)
Simdi de yanmzda geceleri beni uykumdan uyandrp iyi misin diye soruyo yahu zor uyuyorum zaten niye uyandryosun be adam bisey demiyorum tabi korkuyo oda. Rabbim hayirla saglikla eslerimizle ailelerimizle bebeklerimizle mutlu huzurlu ömürler nasip etsin hepimize de insallah

Ağrı sızı sancı baskı falan yok, acaba geç mi gelecek bebek? 40 dan sonra gelmezse sezeryana alıyorlarmış
Var mı benim gibi olan?
Ben öyleyim canım 36 haftalarda vardı bilirtiler ame kayboldu birden hiç bi belirtim yok sadece ateş basması oluyor ama araştırdım biraz doğum sancısı bianda oluyomuş sabah bişeyim yoktu akşama doğurdum diyen çok kişi var

Hepsi kabulumdur

Yanma geceleri oluyor bende de ama bu bulantı gıcık bişey ya, günümüz de aynıymış :))
Öyleymiş senin doğum ne zaman normal mi olcak sezryan mi. Benm ikinci sezeryan Çarşamba dokuzda. O kadar heycanliyim ki defalarca herkese yazdım Çarşamba doğum yapiom diye her gece rüyamda doguruom hiç canm acimio ne kadar kolay oldu diyorum emziriom süt falan firkisirio

Beni uykudan uyandıracak adam anasinin karnından doğmadı daha gün sayiyoz zaten ağrı sancı vs zor uyuyoruz. Bende bebek hareket ederken elini köy diom ödü patlio yaa ellemeye bebeği minciklama rahat bırak diyip duruo ezcem diye korkuo . Ben biraz hareketlenmezse hemen bebeği ordan burdan itiyorum bacagin poposunu falan durtuyorum çok kizio eşim bı rahat vermedin diye napiyim hareket etmedigi an aklm cikioo

Var mı benim gibi olan?

Ağrı sızı var sancı yok. Bebek makat geliş. 40 ı görücez bakalım..

Doğum belli değil benim ilk doğum olacak bakalım normal görünüyo ama kanala girmedik daha beklemedeyiz :), ooyy valla senin bitmiş canım inşallah rüyalarındaki gibi kopkolay olur her şey güzel haberlerinş bekliyorum bu arada bebiş kaç kilo boyu nasıl

Ben eşime diyodum biraz konuş bebek babasının sesini duysun . Doğunca konuşurum diyo. Utanıyo biraz da
Ben de gece robokop gibi dönüyorum yatakta eşim de uyuyo oralarda iyi misin diyo iyiyim diyorum o devam ediyo
Benim eşim de aynı karnımı seviyorum rahat bırak çocuğu rahatsız ediyosun diyo. Sarılırken bile geri duruyo

Maşallah canım yapılı bir bebek olacak vitaminli az kilo aldıracak şeylere yönelirsin sende Korkma iğne bir çok kişi vuruluyor önlem alıyor işte ne güzel
Aynen canım şekeri alır bebek anneden bir de ekmek yeme dayanamıyorsan kahvaltıda sadece 1-2 dilim çavdar ye ara ara bulgur pilavından bir şey olmaz ama tatlının hiç bir faydası yok
Sen yeme düzenine bence devam et canım protein ve kalsiyum bebeğe kilo aldıracak şeyler illa karbonhidrat istiyorsan buldur pilavı kaşar tahin pekmez fıstık ezmesi şeyleri alabilirsin
Gece uykum kaçınca bende yapamadıklarımı yapıyorum geçen kalktım fasulye ayıkladım soğanı domatesi de doğradım sonraki akşam pişirmek üzere dolaba kaldırdım
Gayet güzel besleniyorsun canım genetik yapısal bir şey direk annenin yediklerinden almıyor bebek kendini suçlama lütfen her anne bebeği sağlıcakla kilo alsın ister önemli olan sağlıklı olması gelişimi yerinde olduğunda dooğunca hemen toparlıyorlar merak etmeKarbonhidrat alacaksan sağlıklı ürünlerden al canım pilav makarna türevleri ya da tatlılar kilo aldırmaz anneyi şişmanlatır sadece çok kilo alan kadınların genelde bebekleri de zayıf olabiliyor yani anneyle hiç alakası yok bebeğin kilosunun
Kızlar kaç kilo aldınız
11 kg aldım canım 1 haftadır duruyor yerinde bakalım nasipse son ayda alacak mıyım yoksa bazı istisnalar gibi verecek miyim
Kizlar triko bebek battaniyesi onerisi olan var mi
Kitikate aldım canım %100 organik pamuk harika bir malzemesi var
Hayırlısıyla sağlıcakla alırsın kucağına inşallah canım bazı haftalarda yoklayabiliyor minnaklar devam etmemiş ya çok şükür
Dayanır canım Allahın izniyle az kaldı
Kızlar bana da 7 ekime gun verdiler 38+6 oluyor umarim bekler o zamana kadar bebegim
Çok az kalmış canım hayırlısıyla gelsin inşallah
Canım tatlı yeme sadece zarar veriyorsun bence kendine bir vitamini yok tatlının canın tatlı isterse tahin pekmez fıstık ezmesi falan ye bebeğe kilo aldırır ayrıca bulgur pilavı kaşar muz bunlar da çok faydalıdır
Tesekkur ederim kilosu ve boyu aynı doktorun dediği gibi çıktı.
Gözünüzaydın canım Allah analı babalı büyütsün
Ben spinal sezeryan olmaya karar verdim çok korkuyordum ama 2.cocugum birdaha düşünmüyoruz da bi cesaret geldi spinale karar verdim anı yaşamak istiyorsum , kizimla karsilasmalarini görmek istiyorum.
Kız kardeşim oldu canım korkulacak hiç bir şey yok
Bebek icin magnetlerim geldi
Çok şekerler canım
Arkadaşlar günaydın, mutlu Pazarlar
Tecrübeli annelere sormak istiyorum, sezaryen sonrası korse kullandınız mı?
Hemen kullanılmıyordur değil mi?
Bir de önerebileceğiniz bir korse var mı?
Kız kardeşim doktor kontrolünü oldu dikişlerin düzelmeye başlamış kullanabilirsin dedi 5.günden itibaren günde 4-6 saat arası takıyor canım
Kapı süsü yine kapının yanına koyulacak ayaklı balon standı bir de içeriye balon zincirine istediğim soft renkli balonları takmak istiyorum bebek yatağını ve kendi yatağımı da süslerim sanırım nasipse
Kahve de onerenler varmı s ama bebeğe zararı olur mu ki gaz falan yapar mı acaba
Günde 1 kere içebilirsin canım gündüz içmeye çalış zaten bir iki güne toparlıyor insan
Kızlar doğum sonrası korselerinii aldınız mı?
Hangi marka öneriyorsunuz ve faydası var mı gerçekten?
Aldım yamuna korse canım çok memnun kullananlar kız kardeşimde 2 haftadır kullanıyor gayet işe yarıyor
Çok şeker canım afieytle yesinler
Gözünaydın canım inşallah doktor izin verir evinize de çıkarsınız rahat edersin Bebekler ilk başta yapabiliyorlar biz kardeşimde ayağın altına tıklatırdık çenesinin altına hareket yapardık açsın diye pes etme alacaktır tadına varınca da bırakmayacaktır
Bende gece bir ara uyandığımda lavaboya sıkıştıysam acayip vajinada baskı ağrı oluyor
Benim de bu akşam annem geliyor. Yarında sezeryana gidicem. Acayip heyecan var içimde. İkinci olmasına rağmen ne alsam neyi almasam modundaydım
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah canım
Maşallah canım sağlıcakla gelsin minnak her şeyin güzel geçmesine sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…