Kontrolumuzu olduk bugün. Yaklaşık 2800 gr boyu 49 cm haftasıyla uyumlu dedi doktor. Makat geliş ama dönebilir zaman var dedi. Ama dönmezse sezeryanin ihtimalinden bahsetti. artık haftada 1 gidicez bakalım.
Sormak istediğim bisey var kızlar çalışamaz raporu en geç ne zaman alınıyor?
Kontrolumuzu olduk bugün. Yaklaşık 2800 gr boyu 49 cm haftasıyla uyumlu dedi doktor. Makat geliş ama dönebilir zaman var dedi. Ama dönmezse sezeryanin ihtimalinden bahsetti. artık haftada 1 gidicez bakalım.
Ben eşime diyodum biraz konuş bebek babasının sesini duysun . Doğunca konuşurum diyo. Utanıyo biraz da
Ben de gece robokop gibi dönüyorum yatakta eşim de uyuyo oralarda iyi misin diyo iyiyim diyorum o devam ediyo
Benim eşim de aynı karnımı seviyorum rahat bırak çocuğu rahatsız ediyosun diyo. Sarılırken bile geri duruyo
Eslerimiz ayniymis benimki de doktor filan muayenede sagdan soldan ittirince gözleri kocaman oluyo bisey de diyemiyo. Cknca basliyo konusmaya bi rahat birakmadi cocugu orasina burasina elliyo hadi bisey olursa diye :) geceleri de uyandrp soruyo artk krmadan soyledim zaten iyi olmasam uyuyamam zor uyuyorm uyandrma beni diye :) tamam denerim diyo da bakalm basarabilecek mi
bu sabah bnm de sancim oldu gozlerim dolmustu korkudan acaba dogum mu.dedm de gecti sonra . ama cok şiddetliydi ayni boyle dizilerdeki gbi birden bi sanci girdi bağırdım esim geldi faln 1 2 saat kasilma.ve sanci devam etti gecti ilginc bisi yasadm
Bugün annem geldi halıları koltukları sildi evi kaldırdı ayağa sağolsun temizledi ben bi tek sonrasında süpürdüm belim mahvoldu topallayatak yürüyorum bu yorgunluğa yine iki saat sonunda uyandığım için kendime bir alkış
Kayınvalidem de şöyle hediyelik hazırlamış içinde çakıl çiko var, nasıl duruyo sizce??
Eslerimiz ayniymis benimki de doktor filan muayenede sagdan soldan ittirince gözleri kocaman oluyo bisey de diyemiyo. Cknca basliyo konusmaya bi rahat birakmadi cocugu orasina burasina elliyo hadi bisey olursa diye :) geceleri de uyandrp soruyo artk krmadan soyledim zaten iyi olmasam uyuyamam zor uyuyorm uyandrma beni diye :) tamam denerim diyo da bakalm basarabilecek mi
Gece uyandirmiyodu ama o da son zamanlar artık hamile gibi uyuyodu benim kendim için koyduğum yastıklar bi bakıyorum birine satılmış birini bacak arasına almış yatağa yayılmış
Maşallah canım çok güzel Döner inşallah normal istiyorsan ama dönmezse de yapacak bir şey yok sağlıcakla gelsinler de Bana 37 de çalışamaz almana gerek yok dediler ama bilemedim bir doktoruma soracağım yine sonuçta işten ayrılma tarihim 32 de yazıyor
Doğum belli değil benim ilk doğum olacak bakalım normal görünüyo ama kanala girmedik daha beklemedeyiz :), ooyy valla senin bitmiş canım inşallah rüyalarındaki gibi kopkolay olur her şey güzel haberlerinş bekliyorum bu arada bebiş kaç kilo boyu nasıl
Ben eşime diyodum biraz konuş bebek babasının sesini duysun . Doğunca konuşurum diyo. Utanıyo biraz da
Ben de gece robokop gibi dönüyorum yatakta eşim de uyuyo oralarda iyi misin diyo iyiyim diyorum o devam ediyo
Benim eşim de aynı karnımı seviyorum rahat bırak çocuğu rahatsız ediyosun diyo. Sarılırken bile geri duruyo
Kızlar benimde bebek kafası aşağıdaymış sanki acele etmiş aşağı inmek için doktorsorun olmaz dedi ama emin olamadım kilosunuda 3 kg civarı belki biraz gecer doğar dedi şimdiki kilosunu söylemedi ama normal inşallah ideal heralde o kilo sağlıklı olsun da hayırlısıyla bende aşağıda baskı hissediyorum zaten ama yüzünü gözünü göremedim tabi çünkü doktor 2 saniye bakti ultrason kagidada yok bakalım.hayirlisi artık doğunca
boyle durumlarda takip en önemlisi cunku yalanci sancılarsa gidiyor bi süre sonra ama gerçekte artıyor gittikçe. bnm bile 2.dogum olmasına rağmen kestiremiyorum tam öncekiler degilde dunkunu bi an gerçek dogum sandm şiddeti oyleydi cunku . amann doğursaydık bi ya vala sabırsızlanıyorum artk dahada var benm
boyle durumlarda takip en önemlisi cunku yalanci sancılarsa gidiyor bi süre sonra ama gerçekte artıyor gittikçe. bnm bile 2.dogum olmasına rağmen kestiremiyorum tam öncekiler degilde dunkunu bi an gerçek dogum sandm şiddeti oyleydi cunku . amann doğursaydık bi ya vala sabırsızlanıyorum artk dahada var benm
meraba ovitrelle iğnesi yaptik biz 3 boyu da ilişkiye girmemizi söyledi doktor dedi bugün 6 gün oldu sabahları kalkinca gün boyunca mide bulantısı oluyo ama ara ara gidiyo geri geliyo baş ağrısı oluyor ve akinti cok oluyo hamile olabilir miyim? yardimci olursaniz seviniirm
meraba ovitrelle iğnesi yaptik biz 3 boyu da ilişkiye girmemizi söyledi doktor dedi bugün 6 gün oldu sabahları kalkinca gün boyunca mide bulantısı oluyo ve akinti cok oluyo hamile olabilir miyim? yardimci olursaniz sevinirim
Kızlar benimde bebek kafası aşağıdaymış sanki acele etmiş aşağı inmek için doktorsorun olmaz dedi ama emin olamadım kilosunuda 3 kg civarı belki biraz gecer doğar dedi şimdiki kilosunu söylemedi ama normal inşallah ideal heralde o kilo sağlıklı olsun da hayırlısıyla bende aşağıda baskı hissediyorum zaten ama yüzünü gözünü göremedim tabi çünkü doktor 2 saniye bakti ultrason kagidada yok bakalım.hayirlisi artık doğunca
Banada gecen aşağıya iniyor artk dedi canm normal sanirm. bizim günümüz de aynıymış suan farkettim. :) 3 kilo cok normal bu arada ideal bence bnmki en som 2250 idi anca 3 yda 3250 faln olur diye düşünüyorum. ya bide sana ve diğer bebegi aşağı inmeye başlamış kişilere soruyorum bunu :) geçenlerde gene kasiklarimda asiri baskı vardi taş gibiydi vajina kemiğinin üzeri ve ağrımda oluyordu sümüğümsü bi akıntı gelmişti . dun den beri gene aynı cok aşağıda artk kaşık etlerim ağrıyor yürüyüşüm de tuhafları ve gene geldi o akıntıdan degisik bisi şeffaf mi desem beyaz mi desem ama kahve veya pembelik yok kesinlikle sizdede varmi boyle akintilar
meraba ovitrelle iğnesi yaptik biz 3 boyu da ilişkiye girmemizi söyledi doktor dedi bugün 6 gün oldu sabahları kalkinca gün boyunca mide bulantısı oluyo ve akinti cok oluyo hamile olabilir miyim? yardimci olursaniz sevinirim
Mrb. psikolojik olabilir canm cok erken daha bulanti icin en erken adete yakin veya adet gününde baslar bence :) yanlış bilmiyorsam ovitrelle igne olduktan yaklaşık 36 saat sonra çatlıyor yumurta ondan sonra gebe kalmis olsan bile daha yenice döllenme sürecindedir beta hcg yükselmeye başlamamıştır fikrimce . ama inşallah tutmuştur vegebe kalırsın Allah isteyen her kuluna nasip etsn