Ay evet canım beyaz alıntı bendede var koyukıvam som zamanlarda arttı baya bende bacaklarım ayrikyamula.yamula yürüyorum bazen anlık sancibatma gibibisey oluyor o bölgede ama saniyelik dayaniliyoraynı gün olmak heyecanli bakalım.hangimiz önce davrancak:)Banada gecen aşağıya iniyor artk dedi canm normal sanirm. bizim günümüz de aynıymış suan farkettim. :) 3 kilo cok normal bu arada ideal bence bnmki en som 2250 idi anca 3 yda 3250 faln olur diye düşünüyorum. ya bide sana ve diğer bebegi aşağı inmeye başlamış kişilere soruyorum bunu :) geçenlerde gene kasiklarimda asiri baskı vardi taş gibiydi vajina kemiğinin üzeri ve ağrımda oluyordu sümüğümsü bi akıntı gelmişti . dun den beri gene aynı cok aşağıda artk kaşık etlerim ağrıyor yürüyüşüm de tuhafları ve gene geldi o akıntıdandegisik bisi şeffaf mi desem beyaz mi desem ama kahve veya pembelik yok kesinlikle sizdede varmi boyle akintilar
Belkiigneyi ilk defa olduysanız o bulantı yapmıştır bende ilk kaldiramamiatim.igneyi felc kaldi gibi alt taraf uyuamustu biraz daha bekleyin daha erken iğneden 15 gün sonra test yapınmeraba ovitrelle iğnesi yaptik biz 3 boyu da ilişkiye girmemizi söyledi doktor dedi bugün 6 gün oldu sabahları kalkinca gün boyunca mide bulantısı oluyo ve akinti cok oluyo hamile olabilir miyim? yardimci olursaniz sevinirim
Doktor yürüyebilesin erken gelmez dedi hatta yürümezsen bazı damarlar çalışmaz bu kötü olur dedi sende hafif yürü en azından canmBenim de bebeğim baş aşağı 37 haftalık. Ben yuruyodum kolay doğum olsun diye ama eşim göreve gidince bıraktım erken gelmesin diye
Canım merhaba bendede o bahsettigin akıntıdan geldi jöle gibi peltek şeffaf afedersin sümük gibi ilk defa gördüm tedirgin oldumBanada gecen aşağıya iniyor artk dedi canm normal sanirm. bizim günümüz de aynıymış suan farkettim. :) 3 kilo cok normal bu arada ideal bence bnmki en som 2250 idi anca 3 yda 3250 faln olur diye düşünüyorum. ya bide sana ve diğer bebegi aşağı inmeye başlamış kişilere soruyorum bunu :) geçenlerde gene kasiklarimda asiri baskı vardi taş gibiydi vajina kemiğinin üzeri ve ağrımda oluyordu sümüğümsü bi akıntı gelmişti . dun den beri gene aynı cok aşağıda artk kaşık etlerim ağrıyor yürüyüşüm de tuhafları ve gene geldi o akıntıdandegisik bisi şeffaf mi desem beyaz mi desem ama kahve veya pembelik yok kesinlikle sizdede varmi boyle akintilar
Aynen bakalm hangisi once gelcek:) . ayni seyleri yaşıyoruz dayanilmicak degil ama anı ağrılar var kasilmalar var . akıntıda fazla genede bn doktora dicen bi kokulu bi akıntı degil ama çok koyu ya . kizimda daha boyle su gbi olurduAy evet canım beyaz alıntı bendede var koyukıvam som zamanlarda arttı baya bende bacaklarım ayrikyamula.yamula yürüyorum bazen anlık sancibatma gibibisey oluyor o bölgede ama saniyelik dayaniliyoraynı gün olmak heyecanli bakalım.hangimiz önce davrancak:)
nisan degil bencede ama neden oluyor onu da anlamadm. zaten bnde ikinci kezoluyor bnde nisan bi kere gelen bisi sonuctaCanım merhaba bendede o bahsettigin akıntıdan geldi jöle gibi peltek şeffaf afedersin sümük gibi ilk defa gördüm tedirgin oldum
Bende soracaktımvarmı bu şekild e olup doğuma giden tecrübeli ve nişan da olabilirmiş kanlı değildi ama
İnşallah canımMaşallah canım yapılı bir bebek olacak vitaminli az kilo aldıracak şeylere yönelirsin sendeKorkma iğne bir çok kişi vuruluyor önlem alıyor işte ne güzel
Aynen canım şekeri alır bebek anneden bir de ekmek yeme dayanamıyorsan kahvaltıda sadece 1-2 dilim çavdar ye ara ara bulgur pilavından bir şey olmaz ama tatlının hiç bir faydası yok
Sen yeme düzenine bence devam et canım protein ve kalsiyum bebeğe kilo aldıracak şeyler illa karbonhidrat istiyorsan buldur pilavı kaşar tahin pekmez fıstık ezmesi şeyleri alabilirsin
Gece uykum kaçınca bende yapamadıklarımı yapıyorum geçen kalktım fasulye ayıkladım soğanı domatesi de doğradım sonraki akşam pişirmek üzere dolaba kaldırdım
Gayet güzel besleniyorsun canım genetik yapısal bir şey direk annenin yediklerinden almıyor bebek kendini suçlama lütfen her anne bebeği sağlıcakla kilo alsın ister önemli olan sağlıklı olması gelişimi yerinde olduğunda dooğunca hemen toparlıyorlar merak etmeKarbonhidrat alacaksan sağlıklı ürünlerden al canım pilav makarna türevleri ya da tatlılar kilo aldırmaz anneyi şişmanlatır sadece çok kilo alan kadınların genelde bebekleri de zayıf olabiliyor yani anneyle hiç alakası yok bebeğin kilosunun
11 kg aldım canım 1 haftadır duruyor yerinde bakalım nasipse son ayda alacak mıyım yoksa bazı istisnalar gibi verecek miyim
Kitikate aldım canım %100 organik pamuk harika bir malzemesi var
Hayırlısıyla sağlıcakla alırsın kucağına inşallah canım bazı haftalarda yoklayabiliyor minnaklar devam etmemiş ya çok şükür
Dayanır canım Allahın izniyle az kaldı
Çok az kalmış canım hayırlısıyla gelsin inşallah
Canım tatlı yeme sadece zarar veriyorsun bence kendine bir vitamini yok tatlının canın tatlı isterse tahin pekmez fıstık ezmesi falan ye bebeğe kilo aldırır ayrıca bulgur pilavı kaşar muz bunlar da çok faydalıdır
Gözünüzaydın canım Allah analı babalı büyütsün
Kız kardeşim oldu canım korkulacak hiç bir şey yok
Çok şekerler canım
Kız kardeşim doktor kontrolünü oldu dikişlerin düzelmeye başlamış kullanabilirsin dedi 5.günden itibaren günde 4-6 saat arası takıyor canım
Kapı süsü yine kapının yanına koyulacak ayaklı balon standı bir de içeriye balon zincirine istediğim soft renkli balonları takmak istiyorum bebek yatağını ve kendi yatağımı da süslerim sanırım nasipse
Günde 1 kere içebilirsin canım gündüz içmeye çalış zaten bir iki güne toparlıyor insan
Aldım yamuna korse canım çok memnun kullananlar kız kardeşimde 2 haftadır kullanıyor gayet işe yarıyor
Çok şeker canım afieytle yesinler
Gözünaydın canım inşallah doktor izin verir evinize de çıkarsınız rahat edersinBebekler ilk başta yapabiliyorlar biz kardeşimde ayağın altına tıklatırdık çenesinin altına hareket yapardık açsın diye pes etme alacaktır tadına varınca da bırakmayacaktır
Bende gece bir ara uyandığımda lavaboya sıkıştıysam acayip vajinada baskı ağrı oluyor
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah canım
Maşallah canım sağlıcakla gelsin minnak her şeyin güzel geçmesine sevindim
Ben sormadım ya normaldir diye sen sor benide etiketle canım benim.bida randevum yokmuş ekime bu randevu olacakmış burda nar falanda yok ayda bi kezdi randevular bittiAynen bakalm hangisi once gelcek:) . ayni seyleri yaşıyoruz dayanilmicak degil ama anı ağrılar var kasilmalar var . akıntıda fazla genede bn doktora dicen bi kokulu bi akıntı degil ama çok koyu ya . kizimda daha boyle su gbi olurdu
Tam 32de çalışabilir, tam 37 olduğun gün çalışamaz alınıyor.
37+0 da Alman gerekiyor cnm
Maşallah canım çok güzelDöner inşallah normal istiyorsan ama dönmezse de yapacak bir şey yok sağlıcakla gelsinler de Bana 37 de çalışamaz almana gerek yok dediler ama bilemedim bir doktoruma soracağım yine sonuçta işten ayrılma tarihim 32 de yazıyor
Canım yürüyünce baskı çok oluyo zaten yürümek açılmayı kolaylaştiriyomuş. Ben bir hafta daha yürüyüşe ara vericem eşimin gelmesine bir hafta kala yeniden başlicam.suan 36+5 haftaligiz 38 haftalık olunca yeniden sabah akşam yuricem eşim de Allah nasip ederse inşallah 39 haftalıkken gelicek.Doktor yürüyebilesin erken gelmez dedi hatta yürümezsen bazı damarlar çalışmaz bu kötü olur dedi sende hafif yürü en azından canm
Dayanır dayanır bak bugün bitti bile kaldı 3 günİnşallah canımCumaya kadar dayansa yeter benim için
Tam 37 de alıp ileteceğiz o zaman canımTeşekkür ederim. Ilki normal olmuştu bunu da normal isterim tabii ki öncelikle sağlıkla. Ama ben sezeryandan korkuyorum
Ben illaki almak gerekiyor diye biliyorum ama en geç ne zaman onu bilmiyorum
sorayim bi valla merk ettm. etiketlerim seni perşembe gitcem :)Ben sormadım ya normaldir diye sen sor benide etiketle canım benim.bida randevum yokmuş ekime bu randevu olacakmış burda nar falanda yok ayda bi kezdi randevular bitti
Eşim de ben de kimyageriz deney tüpü kolay bi seçim olduNasıl becerikliymis kv den tebrik ederim hoş olmus
Bu geçenli kontrolde bebeğin bir kilo olduğunu iddia eden doktor mu gıcık, azcık baksa nolur yani havası kimeKızlar benimde bebek kafası aşağıdaymış sanki acele etmiş aşağı inmek için doktorsorun olmaz dedi ama emin olamadım kilosunuda 3 kg civarı belki biraz gecer doğar dedi şimdiki kilosunu söylemedi ama normal inşallah ideal heralde o kilo sağlıklı olsun da hayırlısıyla bende aşağıda baskı hissediyorum zaten ama yüzünü gözünü göremedim tabi çünkü doktor 2 saniye bakti ultrason kagidada yok bakalım.hayirlisi artık doğunca
Dayanır dayanır bak bugün bitti bile kaldı 3 gün
Tam 37 de alıp ileteceğiz o zaman canım
Mukoza tıkaç görevi görüyormuş onun olması sanırım doğum belirtisiymiş illa kanlı olayabiliyormus bakalım osekilde okudum ama 38.haftadayiz bebiş bayağı aşağıda ayrık ayrık oturuyorum bende hayırlısı ile gelsinde ama çarşambaya kadar beklesin lütfennisan degil bencede ama neden oluyor onu da anlamadm. zaten bnde ikinci kezoluyor bnde nisan bi kere gelen bisi sonucta
Benimde kafasi asagida ve cok baski yapiyor canim aciyorBanada gecen aşağıya iniyor artk dedi canm normal sanirm. bizim günümüz de aynıymış suan farkettim. :) 3 kilo cok normal bu arada ideal bence bnmki en som 2250 idi anca 3 yda 3250 faln olur diye düşünüyorum. ya bide sana ve diğer bebegi aşağı inmeye başlamış kişilere soruyorum bunu :) geçenlerde gene kasiklarimda asiri baskı vardi taş gibiydi vajina kemiğinin üzeri ve ağrımda oluyordu sümüğümsü bi akıntı gelmişti . dun den beri gene aynı cok aşağıda artk kaşık etlerim ağrıyor yürüyüşüm de tuhafları ve gene geldi o akıntıdandegisik bisi şeffaf mi desem beyaz mi desem ama kahve veya pembelik yok kesinlikle sizdede varmi boyle akintilar
Mukus tikaci diye biliyorum anlattigin akintiyi dogumlar yakin artik gelmesi normal benceCanım merhaba bendede o bahsettigin akıntıdan geldi jöle gibi peltek şeffaf afedersin sümük gibi ilk defa gördüm tedirgin oldum
Bende soracaktımvarmı bu şekild e olup doğuma giden tecrübeli ve nişan da olabilirmiş kanlı değildi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?