2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay evet canım beyaz alıntı bendede var koyukıvam som zamanlarda arttı baya bende bacaklarım ayrikyamula.yamula yürüyorum bazen anlık sancibatma gibibisey oluyor o bölgede ama saniyelik dayaniliyoraynı gün olmak heyecanli bakalım.hangimiz önce davrancak:)

Belkiigneyi ilk defa olduysanız o bulantı yapmıştır bende ilk kaldiramamiatim.igneyi felc kaldi gibi alt taraf uyuamustu biraz daha bekleyin daha erken iğneden 15 gün sonra test yapın

Canım merhaba bendede o bahsettigin akıntıdan geldi jöle gibi peltek şeffaf afedersin sümük gibi ilk defa gördüm tedirgin oldum
Bende soracaktım varmı bu şekild e olup doğuma giden tecrübeli ve nişan da olabilirmiş kanlı değildi ama

Aynen bakalm hangisi once gelcek:) . ayni seyleri yaşıyoruz dayanilmicak degil ama anı ağrılar var kasilmalar var . akıntıda fazla genede bn doktora dicen bi kokulu bi akıntı degil ama çok koyu ya . kizimda daha boyle su gbi olurdu

nisan degil bencede ama neden oluyor onu da anlamadm. zaten bnde ikinci kezoluyor bnde nisan bi kere gelen bisi sonucta

İnşallah canım Cumaya kadar dayansa yeter benim için

Ben sormadım ya normaldir diye sen sor benide etiketle canım benim.bida randevum yokmuş ekime bu randevu olacakmış burda nar falanda yok ayda bi kezdi randevular bitti

Teşekkür ederim. Ilki normal olmuştu bunu da normal isterim tabii ki öncelikle sağlıkla. Ama ben sezeryandan korkuyorum
Ben illaki almak gerekiyor diye biliyorum ama en geç ne zaman onu bilmiyorum

Doktor yürüyebilesin erken gelmez dedi hatta yürümezsen bazı damarlar çalışmaz bu kötü olur dedi sende hafif yürü en azından canm
Canım yürüyünce baskı çok oluyo zaten yürümek açılmayı kolaylaştiriyomuş. Ben bir hafta daha yürüyüşe ara vericem eşimin gelmesine bir hafta kala yeniden başlicam.suan 36+5 haftaligiz 38 haftalık olunca yeniden sabah akşam yuricem eşim de Allah nasip ederse inşallah 39 haftalıkken gelicek.

İnşallah canım Cumaya kadar dayansa yeter benim için
Dayanır dayanır bak bugün bitti bile kaldı 3 gün
Teşekkür ederim. Ilki normal olmuştu bunu da normal isterim tabii ki öncelikle sağlıkla. Ama ben sezeryandan korkuyorum
Ben illaki almak gerekiyor diye biliyorum ama en geç ne zaman onu bilmiyorum
Tam 37 de alıp ileteceğiz o zaman canım

Bu geçenli kontrolde bebeğin bir kilo olduğunu iddia eden doktor mu gıcık, azcık baksa nolur yani havası kime

nisan degil bencede ama neden oluyor onu da anlamadm. zaten bnde ikinci kezoluyor bnde nisan bi kere gelen bisi sonucta
Mukoza tıkaç görevi görüyormuş onun olması sanırım doğum belirtisiymiş illa kanlı olayabiliyormus bakalım osekilde okudum ama 38.haftadayiz bebiş bayağı aşağıda ayrık ayrık oturuyorum bende hayırlısı ile gelsinde ama çarşambaya kadar beklesin lütfen bir ufak ağda daha vardı tiplerdeyim zaten bu mesele beni cook geriyor
Birde bir öksürük olmuşum dün gece kasılmadan oksurukten öldüm resmen inşallah atlatırım sprey ve surup yazdırdım

Benimde kafasi asagida ve cok baski yapiyor canim aciyor
Akintin jöle gibi mi?

Mukus tikaci diye biliyorum anlattigin akintiyi dogumlar yakin artik gelmesi normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…