2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok şükr ikinizde iyisiniz canm . gule gule büyüt bebeğini:) şekerde düzelir en kısa zamanda umarim :)

Kizimin dogumunda taktiklarinda cok canim yanmisti o yuzden sordum canim...uyusturup takarlar insallah bu kez...sorcam bakalim...30 eylul benim sezeryan gunum...5 gun var korku heyecan hepsi mevcut bende:)))
Odaya hemşire takmaya geldi bende dogumhanede iğneden sonra takalim dedim tamam dedi ve sirtimdan igne vurulduktan sonra takıldı. Ozeldeyse sende soyle oyle yaparlar.

Kizlar, Molfix yenidogan mi yoksa prima premium yenidogan mi ? Sleepynin pisik yaptigini yazilmisti.O yuzden o onu eleyelim mi ?
Prima cok iyi yalniz parfum icerigi cok yogun.

Molfixjn son cikardigi saf su beyaz paketli bezinden bir cok kisi memnun kalmis.

Sleepy aldim bende ama molfixe donebilirim. Sleepy de zararli tek sey tutkal(mor paket)

Primanin icindekilerinin yazmamasi ve parfumlu olmasi bizi uzak tuttu. İcindekileri gorup almak icimizi daha cok rahatlatti acikcasi.

Kizlar, Molfix yenidogan mi yoksa prima premium yenidogan mi ? Sleepynin pisik yaptigini yazilmisti.O yuzden o onu eleyelim mi ?

6 sene önce prizma Premium care kullandım nice bezler denemiştim hiç birinden prima gibi memnun kalmamıştım. Şimdi kızım icin de prima aldım umarım yarar sıkıntı olmaz

Bu parfum olayini bilmiyodum.1 paket molfix alayim ben ozaman.Deneme amacli cok ta almayayim da.

Kızlar bugün doktora gittim nst de sancı falan çıkmadı 3-4 gösterdi. Ultrasondan bakmadı aşırı hayal kırıklığına uğradım meleğimi göremeyince.
Ayrıca çatı muayenesi oldum başta yeni bi personel vardı o canımı çok yaktı ama sonra eğitimdeki ebelerimden geldi hiç canım yanmadı gerçekten o yaparken. Ayrıca rahim ağzı çok yukardaydı baya zorladılar demekki ebe olabilmek için bence uzun parmaklı olmak lazım
Doğru düzgün bakamadilar pek içime sinmedi üst kemik hafif basık dedi ama bebek çok kilolu değil sorun olmaz dedi. Sanırım kemigimin basık olmasını da sindiremedim . Haftaya tekrar çağırdı inşallah o zaman meleğimi görücem.

Kızlar, doktor bana yatış verdi:////
Açıklık 1 cm imiş, sancıda çıktı:/ duruma göre alabilirim bebeği dedi
Canım allah yardımcın olsun ama hiç belli olmuyor geçen hastanede bir bayanla karşılaştım 41 haftadaymış doğum için gelmişti. 38 geldim sancıyla doğum diye dedi hastanede yatış yaptılar ameliyat hazırlığı yaptılar bebek pozisyonunu değiştirdi herşey normale döndü eve gittim tekrar dedi.

Kızlar, doktor bana yatış verdi:////
Açıklık 1 cm imiş, sancıda çıktı:/ duruma göre alabilirim bebeği dedi
Sağlıkla gelsin İnşallah kasilma sanci geçerse evde takip için gönderebilirde.
Ne güzel haberler.mama versinler şu 1haftayi atlattiktan sonra mamayi kesersin sende toparlanmış olursun.
Ben kizimda da hep prima kullanmistim 1kere Molfix denedim pişirdi sonrada birdaha hiç değiştirmedim.simdide prima ile başlayacağız inşallah.

Bu parfum olayini bilmiyodum.1 paket molfix alayim ben ozaman.Deneme amacli cok ta almayayim da.
Ben prima premium care aldım ama parfüm falan yok bunda. Bi tane açtım baktım meraktan içi de yumuşak gibi ( ilk bebek dünyadan haberim yok) şimdi bi bakayım bununla eğer benimkinin totosu hassas çıkmazsa daha uygun bir şeylerle bi kaç deneme yanılma yapacağım. Hassas çıkarsa mecbur devam

Premium care ozel seri. Yesil paketler fen parfumlu molfixinde beyaz olmayan pakedi fena. Sleepy de mor pakettetutkal var beyazi iyi onunda. Hepsi donuyor su anda ama prima icerigini aciklamadigi icin gozumden dustu

takılma canm dogum başladığında hormonların etkisiyle bebegin aşağı inmesiyle çatı biraz daha genişleyecektir. Ben aslinda bu çatı muayenesini doğru bulmuyorum ya bebegin bası kanalda bile değil nasil anlıyorlar kafayla çatının uyumunu daha bu haftalarda o yüzden canını hic sıkma bildiğim kadarıyla sen vaji al dogumu cok istiyrdun. motivasyonunu düşürme

Canım benım buyuk oğlan 40 hafta dogmadına ragmen ilk 3 ay memeyi oyuncak gıbı tuttu cekmedı. Ben bırak geceyi gece gunduz her anan sagıp biberonla verdım. Tam bir ıskence steril yap temizle Bı eronu sagmak ayrı dert. Ama her seferinde once meme verdım cek ese bıle. 3 ay hep biberonla buyurdu ne zaman cene guclendı nasıl emdi. Asla memeyi unutturma ve hep biberonla beslekı ac kalıp hasta olmasın... Şiringayka bu iş olmaz mecbur bıberon ama sen memeye hep tut unutmasın... 2 ya da 3 aylık olunca kendi nasıl cok cok emecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…