2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
resmen ilk 4 aya dondum migdem bulanıyor halsizim tadım tuzum yok. ağzım da acı bi tad
Aynı ben de öyle ilk aylar yaşadığım bulantılarım geri geldi sanki. Her leyden tiksinmeye başladım ve mide bulantım çok fena, inşallah istifra etmem yine

Aynı ben de öyle ilk aylar yaşadığım bulantılarım geri geldi sanki. Her leyden tiksinmeye başladım ve mide bulantım çok fena, inşallah istifra etmem yine
dun sabah ac karna dakikalarca öğürdm suandada kussam raahtlicam sanki

Sen normal doğum mu bekliyorsun canım? Sağlıkla kucağına al inşallah
Evet normal bekliyorum
Benim ikisinden de geliyor gelmesin diye krem bile süremiyorum
Kuzular dünden beri ishalim var. Yediğim birseyin de dokunacağını düşünmüyorum ama hayırdır insallah. Şimdi bi duş alıp son kez ağdaya gideceğim. İnsallah varis sebebiyle çok şişmez.
Inşallah canım ishal doğumun belirtisi diyorlar

Gittigidiyordan prima premium 94 lu 65 liraya siparis verdim bakalim.Bitince 1 kucuk paket te molfix alirim.Bisey olmazsa pisik misik olmazsa biraz daha hesaplisina gecicem.Malum gunde 10×2 den 5 gun anca dayanicak.
Çevrem bana hep ucuz bezle başla dedi prima aldırmadı bebişin poposu neye alışırsa onu kullanabiliyormussun prima belli bir süre sonra bütçeyi zorluyormus

Kizlar, Molfix yenidogan mi yoksa prima premium yenidogan mi ? Sleepynin pisik yaptigini yazilmisti.O yuzden o onu eleyelim mi ?
Prima care aldim. Parfüm yok iceriginde.
Primanin icerigi yaziyor. Marketlerdeki primaya bak. Toplu alinanlarda yazmıyor. Ben okudum icerigini.
Premium care ozel seri. Yesil paketler fen parfumlu molfixinde beyaz olmayan pakedi fena. Sleepy de mor pakettetutkal var beyazi iyi onunda. Hepsi donuyor su anda ama prima icerigini aciklamadigi icin gozumden dustu
Prima carenin yerini hic biri tutmuyor ama.

Ya inşallah geceleride alışır annesi her okuduğum kitapta sakın pes etmeyin yaziyor ebe de bana dedi mecbur emecek pes etmesabredeceksin diye maşallah eymene kilo almıştır vermemiştir artık yanında en azından şükür

Banyodan bende korkuyorum ama böyle desem eşim hemen annem yıkar diyo bende caktirmiyorum

Beyaz paketi kızıma kullandim pişik o kadar çabuk yayildi ki yaraya döndü. Kortizonlu kremle iyi oldu. Evet bez gercekten organik. Ama bebegin cildi hava almadığı icin aninda pisik yapiyor.
Evet normal bekliyorum

Benim ikisinden de geliyor gelmesin diye krem bile süremiyorum

Inşallah canım ishal doğumun belirtisi diyorlar
Seninki kendiliginden geliyor. Burada gelmedigi icin tedirgim olan ve masajl getirmeye calisanlar var o yuzden yazdim canim.
Çevrem bana hep ucuz bezle başla dedi prima aldırmadı bebişin poposu neye alışırsa onu kullanabiliyormussun prima belli bir süre sonra bütçeyi zorluyormus
Cevre anca konuşsun. Oyle birşey yok. Bez hava aliyorsa hava kanallari varsa pisik yapmiyor. Markasinin onemi yok. Evb baby güzel mesela tavsiye ederim oda pisik yapmiyor. Birde herkes primaya pahali diyo ama misal primayi 4 saat degisme birsey olmuyor. Primayi 4 saatte 1 tane degisiyorsan diger bezleri 4 saatte 2 yada 3 degisiyorsun. O zaman fiyat ayni oluyor.

Kizlar, Molfix yenidogan mi yoksa prima premium yenidogan mi ? Sleepynin pisik yaptigini yazilmisti.O yuzden o onu eleyelim mi ?
Molfix yeni doğan almıştım. Şu anda gayet iyi görünüyor. İlk oğlum da prima parfüm fazlaydı ve pişik yapmıştı. Molfixe geçmiştim o yüzden onda da

kizimda prima da dahil bi kac marka kullandm . kimisi pişik yaptı prima da sızdırıyor hep belinden cikardi.
butce olayına katılıyorum kesinlikle hera01 'e smdi alıyorsun prima pakette 100 tane var atıyorum 40 lira sonra 1 yaşadı numara büyüyor fiyat artıyor bez sayısı azalıyor. 3 4 aylıkken tamam 4 saatte anca doldu 1 yaşayınca hangi bez olursa olsun 1 kere yapınca degistimrede göreyim

Bez konusunda icerige bakiyoruz elbette ama bezi daha cok bebek seciyor gibi. Bir bebekte pisik yapan digerinde yapmiyor.
kesinlikle bebek seçiyor katılıyorum baby&me molfix prima suan aklımda değil kötü bi marka onu bile denedm sonuç en son sleepy de kaldik uzun zaman .

Evet canım çok istiyorum normal doğumu . Evde kalabalığa tahammül edemiyorum şimdiden, önden misafir ağırlamayı severdim şimdi kendi annem babam geldi . sanırım aşırı kontrolcuyum annem bana yardım etmeye çalışıyor ama tüm düzenim bozuluyo mutfakta bile aradığımı bulamayınca sinirleniyorum. Doğumdan bir hafta sonra kimse olsun istemiyorum yanımda.
Valla zaten bu çatı muayenesi pek içime sinmedi yani madem yukarda oraya yukarda olduğunu yaz net kontrol edilemediğini yaz .ben razıyım sonraki hafta tekrar çatı muayenesine . Ne biliyim yine de çok takılıyorum ilk saatler beni biraz gerdi ama şimdi diyorum kendime sen meleğinle ne zorluklar atlattın , ne doktorlardan felaket senaryoları duydun hepsi geçti bi çatı muayenesi mi senin morelini bozacak catim darsa ben sezaryene de razıyım yeterki meleğim de ben de sağlıklı olalım

Kontrolden geldim kızlar son hafta artık hala bas aşağı sıkıntı yok ama açılmaya baktı parmak ici kadar açılma var yeterli degil dedi nst dede bi kac kez 70 75 buldu rahim kasılmaları var ama bunlarda yetersiz dedi. Ayın 4une gun verdi o zamana kadar normal olmazsa sabahtan gel suni sanci deniyelim dedi dua edin banada normal olsun o zmana kadar

kesinlikle yeterki saglik olsun sezaryen normal ne fark eder . catina doğuma gittiginde bile bakilablir . takilma hicte :) . kalabalik konusunda katılıyorum bi an once normal hayata dönüp adepte olmali insan. bn kalmak isteyecek olacağını pek sanmıyorum annem dışında onuda yollarım bi kac günde başının çaresine bakmalıyım

insalah kendiliğinden gelir canim bebegin :) stres olma daha var baya günün önünde bence gelecek sancin var sen yürüyüşlere faln devam et . ya bide ilişki mi deneseniz gun aşırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…