2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hakkinda hayırlısı olsun. Normal dogum olsun diye kendini yıpratma canim. Sancin gelirse suyun gelirse acilman olursa normal yap ama hicbir sanci yokken suni verdirmeni tavsiye etmem. Genelde suni sanci alanlarin cogu sezeryanla bitiyor yada cok dikisli oluyor. Cektigin eziyet sana kalıyor. Hemde iyilesme surecin sezeryandan daha uzun oluyor. Hakkında hayirlisi olsun

Benimde bulantim veri geldi ya:/ bu neden acaba çok.mutsuz yapıyor bulanti
ah bi anlasam basim ağrıyor migdem asuri bulaniyo dogru düzgün bisi yiyemedim. nefes almada güçlük zaten var bayadır son aya bomba gbi girdim . ne uyku var ne yeme ölü gbi

ah bi anlasam basim ağrıyor migdem asuri bulaniyo dogru düzgün bisi yiyemedim. nefes almada güçlük zaten var bayadır son aya bomba gbi girdim . ne uyku var ne yeme ölü gbi
Ben zaten bayadır ölü gibi duruyorum esmerdim bulantılardan kusmalardan göz altlarım morardı rengim gitti soluk dudaklar renksiz ben yorgun hayırlısıyla inşallah doğumdan sonra enerji gelir

Allah yardımcınız olsun inşallah normal olur ben de çok istiyorum. Haftaya 40 haftalık oluyorsunuz gelmedi diye herşey normalse çatı da uygunsa 41- 42 de beklenebilir diye düşünüyorum ben. Abimin eşi ilk coxugu 42 haftayı doldurup doğurdu ikincisi 41+3 de geldi. O yüzden tedirgin olmayın Allah ikinize de sağlık sıhhat versin. Bol yürüyüş, bol su için , bazı hareketler var onları yapın eğer normal geleceği varsa süreci biraz hızlandırmış olursunuz

Doktorum normalde beklemeyi düşünüyordu ama suyum sınırda o yüzden beklemek şuan mantikli gelmiyor dedi. Hem kaka yapma ihtimali var hemde su sinirda 2 risk varken beklemek mantıklı degil dedi

Doktorum normalde beklemeyi düşünüyordu ama suyum sınırda o yüzden beklemek şuan mantikli gelmiyor dedi. Hem kaka yapma ihtimali var hemde su sinirda 2 risk varken beklemek mantıklı degil dedi
Tabiki bu şartlarda beklemek mantıklı olmaz Allah yardımcınız olsun hem meleginizin hem de sizin.

Ben zaten bayadır ölü gibi duruyorum esmerdim bulantılardan kusmalardan göz altlarım morardı rengim gitti soluk dudaklar renksiz ben yorgun hayırlısıyla inşallah doğumdan sonra enerji gelir
36.haftayı bitirdikten sonra doğuranakadr yürüme gbi deli planlarmvar ya tamam iyi guzl içerde geciridkleri 1 gun bile değerli de cok zor be kardeşim su son ay

Benim de 30 eylül diye konuştuk suyu sınırda çıkınca 27 eylüle aldık doktor riske atmayalım dedi. Çokta normal diye ısrar edip bebeğin hayatını tehlikeye atmak mantıklı değil bence

Şükürler olsun sağlıcakla evinize dönüş yapin

Inşallah kendiliğinden gelir bebisin suni sancı olayı beni tedirgin ediyor sağlıkla kucağına al canım

Canım ilk zamanlar diğer bezler pieşik problemi oluyomuş en azından 3 ay falan prima al sonna diğer bezleri denersin bide ikiz bebeklerin maliyetide düşünmek gerekiyo

Prima premium 96 li aldim canim.Bi 6 ay boyle gitsin de olmadi sonra denerim.
Bu arada migrosun minies'i prima yapiyormus.Kuzenim oyle soyledi.

İnşallah gününe kadar gelir merdiven çıkıp yürüyüş falan yapsan. Ananas hurma yesen belki işe yarar. Doktor tavsiyede bulundu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…