2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Işte acemilik olunca kim ne derse tamam diyorum nr yazık ki
dimi ama
Strese girme hiç canım gevşe stres de geciktiriyormus doğumu
36.haftayı bitirdikten sonra doğuranakadr yürüme gbi deli planlarmvar ya tamam iyi guzl içerde geciridkleri 1 gun bile değerli de cok zor be kardeşim su son ay
Evet ya bir an önce gelsin modundayim bende
İnşallah gününe kadar gelir merdiven çıkıp yürüyüş falan yapsan. Ananas hurma yesen belki işe yarar. Doktor tavsiyede bulundu mu?
Bugün bi yerde de tarcın suyu okudum deneyenler başladı yazmışlar ama bilemedim

hic sorma bide hamilelik zor geçti bu kez gunler hafta gbi geliyor . etraf hep dogsun sen bide oyle gor iki çocuk bakmak kolay mi diyor herzamanki gbi kadin kadının düşmanı gbi ama şu açıyı hic düşünmüyorlar ya bi insan yiyemiyor yatamıyor hali yok is yapamıyor evde cocuk var bazen ac bekliyor yavru annesi bi çorba kaynatsın diye . e iki olsun cocuk insan iyi olunca kolay yorulmaz belki is bitmez ama en azindan onları yapacak hali olur .

Prima premium 96 li aldim canim.Bi 6 ay boyle gitsin de olmadi sonra denerim.
Bu arada migrosun minies'i prima yapiyormus.Kuzenim oyle soyledi.
Minies i arkadaş çocuğuna kullanıyor çokta memnun bende ilk 1 ayi prima ile gecirip denemek istiyorum.poh parasina çalışacağız ama bebek 1 kere pişik olsa gözün para pul görmüyor o yüzden bez denemesinde çok sık kontrol ve gözlem ile geçiş yapmak lazım.

İyi akşamlar kızlar size birsey sorucam benim aniden sol ayağımda ve sol elimde inanılmaz bir şişkinlik oluştu sizde de oldu mu yaa
Benim de sağ ayagim ve sag ayak bılegım de asırı şiş oldu gecen hafta Dr octopar kan sulandırıcı ıgne baslattı şükür şişlik indi... 2 ayakta ve bılekte olsa hamılelık ödemi denirdi ama tek tarafta olunca dolasım sorunu dedı. Eger ıgneyle şiş ınmesse morarma kızarma ve acı olursa bebegı rıske atmam alırım dedi. İğne geçirdi Allahtan

Bebek icin ozel saglik sigortasi dusunuyorum tamamlayici olarak. Siz hic arastirdiniz mi ya da bilgisiolan var mi?

Kesinlikle yaptıracağım bizim eş olarak yıllardır vardı ama oğlum 28 Ekim doğumlu Doğunca yılbaşında bizimki ile yenilenir yapılır dedik demez olaydık oğlum 1 aylıkken hastane de yatmaya başladı ve 17 Aralık’ta ameliyat oldu yoğun bakımlar vs uzun süren tedaviler keşke daha önce yaptırsaymısız diye bin pişman olduk. Şimdi bu bebekte hemen yaptıracağız kısmetse

Kızlar yarın çatı muayenesi olucam . Şu ultrason jelinden surduklerinde acı olmuyomuş. Çatı muayenesi olanlar böyle bi uygulama yaptı mı ebeniz veya doktorunuz

Ben pazartesi günü oldum ama jel felan sürmedi, pek de hissetmedim.
Çok sağolun hepiniz Allah razı olsun 38 hafta 2 günlük doğdu 3600 kilosu ama ciğerde enfeksiyon varmış makinayla nefes alıyor ilaca tepki veriyomuş inşallah iyi olurda evimize gitmek kısmet olur

İnşallah bir an önce iyileşir

Değil mi canım ya , herşeyin bir zamanı var O gelen ilk süt bebek için çok önemli.

Selamün aleyküm arkadaşlar ancak yazabildim. Sabah saat 09.17 de oğlumuz spinal sezeryanla dünyaya geldi. İlk doğumum gibi ameliyat i hissetmedim. Sadece ameliyat sirasinda çok bulantı oldu iğne yaptılar tansiyonum düştü nefes alamadim sanırım panik yaptım önce maskeyle hava verdiler sonra burnuma hortum takip öyle hava verdiler cesaret iğnesi yaptılar rahatladım bebekte solunum sıkıntısı olmuş ilk saatler biraz müşahede altında kaldı. Sonra hemşire getirdi kanguru bakimi yaptık bebek ve ve çıplak olarak koyun koyuna yatırdılar ve solunum u düzeldi çok şükür. Emmek için ugrasioz biraz nazlı çıktı oğlum yorgunmus . Çok şükür Rabbime . Darısı bekleyenlerin başına hepinizi öpüyorum

Gozunuz aydin darisi basimiza. Allah kolaylik ve bol bol saglik versin. Mis gibi kokar simdi o. Tadini cikarin.

Cok sevindim canim Allah anali babali buyutsun. ❤

İnşallah emmesi de zamanla düzelecek annesi çook geçmiş olsun

Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…