Işte acemilik olunca kim ne derse tamam diyorum nr yazık kiBeyaz paketi kızıma kullandim pişik o kadar çabuk yayildi ki yaraya döndü. Kortizonlu kremle iyi oldu. Evet bez gercekten organik. Ama bebegin cildi hava almadığı icin aninda pisik yapiyor.
Seninki kendiliginden geliyor. Burada gelmedigi icin tedirgim olan ve masajl getirmeye calisanlar var o yuzden yazdim canim.
Cevre anca konuşsun. Oyle birşey yok. Bez hava aliyorsa hava kanallari varsa pisik yapmiyor. Markasinin onemi yok. Evb baby güzel mesela tavsiye ederim oda pisik yapmiyor. Birde herkes primaya pahali diyo ama misal primayi 4 saat degisme birsey olmuyor. Primayi 4 saatte 1 tane degisiyorsan diger bezleri 4 saatte 2 yada 3 degisiyorsun. O zaman fiyat ayni oluyor.
kizimda prima da dahil bi kac marka kullandm . kimisi pişik yaptı prima da sızdırıyor hep belinden cikardi.
butce olayına katılıyorum kesinliklehera01 'e smdi alıyorsun prima pakette 100 tane var atıyorum 40 lira sonra 1 yaşadı numara büyüyor fiyat artıyor bez sayısı azalıyor. 3 4 aylıkken tamam 4 saatte anca doldu 1 yaşayınca hangi bez olursa olsun 1 kere yapınca degistimrede göreyim
Strese girme hiç canım gevşe stres de geciktiriyormus doğumuKontrolden geldim kızlar son hafta artık hala bas aşağı sıkıntı yok ama açılmaya baktı parmak ici kadar açılma var yeterli degil dedi nst dede bi kac kez 70 75 buldu rahim kasılmaları var ama bunlarda yetersiz dedi. Ayın 4une gun verdi o zamana kadar normal olmazsa sabahtan gel suni sanci deniyelim dedi dua edin banada normal olsun o zmana kadar
Evet ya bir an önce gelsin modundayim bende36.haftayı bitirdikten sonra doğuranakadr yürüme gbi deli planlarmvarya tamam iyi guzl içerde geciridkleri 1 gun bile değerli de cok zor be kardeşim su son ay
Bugün bi yerde de tarcın suyu okudum deneyenler başladı yazmışlar ama bilemedimİnşallah gününe kadar gelir merdiven çıkıp yürüyüş falan yapsan. Ananas hurma yesen belki işe yarar. Doktor tavsiyede bulundu mu?
Bol yürüyüş tepij toron tep dediİnşallah gününe kadar gelir merdiven çıkıp yürüyüş falan yapsan. Ananas hurma yesen belki işe yarar. Doktor tavsiyede bulundu mu?
hic sorma bide hamilelik zor geçti bu kez gunler hafta gbi geliyor . etraf hep dogsun sen bide oyle gor iki çocuk bakmak kolay mi diyor herzamanki gbi kadin kadının düşmanı gbiIşte acemilik olunca kim ne derse tamam diyorum nr yazık ki
dimi ama
Strese girme hiç canım gevşe stres de geciktiriyormus doğumu
Evet ya bir an önce gelsin modundayim bende
Bugün bi yerde de tarcın suyu okudum deneyenler başladı yazmışlar ama bilemedim
Minies i arkadaş çocuğuna kullanıyor çokta memnun bende ilk 1 ayi prima ile gecirip denemek istiyorum.poh parasina çalışacağız ama bebek 1 kere pişik olsa gözün para pul görmüyor o yüzden bez denemesinde çok sık kontrol ve gözlem ile geçiş yapmak lazım.Prima premium 96 li aldim canim.Bi 6 ay boyle gitsin de olmadi sonra denerim.
Bu arada migrosun minies'i prima yapiyormus.Kuzenim oyle soyledi.
İyi yapmışsın canım ilk zamanlar pişik olmasın yavrucaklar not edeyim canım zamanı gelince bui araştırayımPrima premium 96 li aldim canim.Bi 6 ay boyle gitsin de olmadi sonra denerim.
Bu arada migrosun minies'i prima yapiyormus.Kuzenim oyle soyledi.
Tansiyonunu olc.İyi akşamlar kızlar size birsey sorucam benim aniden sol ayağımda ve sol elimde inanılmaz bir şişkinlik oluştu sizde de oldu mu yaa
Bugün bi yerde de tarcın suyu okudum deneyenler başladı yazmışlar ama bilemedim
Bol yürüyüş tepij toron tep dedi
Benim de sağ ayagim ve sag ayak bılegım de asırı şiş oldu gecen hafta Dr octopar kan sulandırıcı ıgne baslattı şükür şişlik indi... 2 ayakta ve bılekte olsa hamılelık ödemi denirdi ama tek tarafta olunca dolasım sorunu dedı. Eger ıgneyle şiş ınmesse morarma kızarma ve acı olursa bebegı rıske atmam alırım dedi. İğne geçirdi Allahtanİyi akşamlar kızlar size birsey sorucam benim aniden sol ayağımda ve sol elimde inanılmaz bir şişkinlik oluştu sizde de oldu mu yaa
Bebek icin ozel saglik sigortasi dusunuyorum tamamlayici olarak. Siz hic arastirdiniz mi ya da bilgisiolan var mi?
Kızlar yarın çatı muayenesi olucam . Şu ultrason jelinden surduklerinde acı olmuyomuş. Çatı muayenesi olanlar böyle bi uygulama yaptı mı ebeniz veya doktorunuz
Çok sağolun hepiniz Allah razı olsun 38 hafta 2 günlük doğdu 3600 kilosu ama ciğerde enfeksiyon varmış makinayla nefes alıyor ilaca tepki veriyomuş inşallah iyi olurda evimize gitmek kısmet olur
Değil mi canım ya , herşeyin bir zamanı var O gelen ilk süt bebek için çok önemli.Kızlar niye sütünüzü getirmeye çalışıyorsunuz. Doğumdan sonra damla damla geliyor. Eve cikip banyonu yaparken sicak suyun etkisi ile hep süt geliyor. Vucudumuz makine gibi herseyin vakti var. O ilk süt cok onemli bebek için. Bence goguslerinizle oynamayin. Dogumda sonra gelecek sutunuz ve gelen o ilk sut bebek ic8n şifa degerinde.
Gozunuz aydin darisi basimiza. Allah kolaylik ve bol bol saglik versin. Mis gibi kokar simdi o. Tadini cikarin.Selamün aleyküm arkadaşlar ancak yazabildim. Sabah saat 09.17 de oğlumuz spinal sezeryanla dünyaya geldi. İlk doğumum gibi ameliyat i hissetmedim. Sadece ameliyat sirasinda çok bulantı oldu iğne yaptılar tansiyonum düştü nefes alamadim sanırım panik yaptım önce maskeyle hava verdiler sonra burnuma hortum takip öyle hava verdiler cesaret iğnesi yaptılar rahatladım bebekte solunum sıkıntısı olmuş ilk saatler biraz müşahede altında kaldı. Sonra hemşire getirdi kanguru bakimi yaptık bebek ve ve çıplak olarak koyun koyuna yatırdılar ve solunum u düzeldi çok şükür. Emmek için ugrasioz biraz nazlı çıktı oğlum yorgunmus . Çok şükür Rabbime . Darısı bekleyenlerin başına hepinizi öpüyorum
Selamün aleyküm arkadaşlar ancak yazabildim. Sabah saat 09.17 de oğlumuz spinal sezeryanla dünyaya geldi. İlk doğumum gibi ameliyat i hissetmedim. Sadece ameliyat sirasinda çok bulantı oldu iğne yaptılar tansiyonum düştü nefes alamadim sanırım panik yaptım önce maskeyle hava verdiler sonra burnuma hortum takip öyle hava verdiler cesaret iğnesi yaptılar rahatladım bebekte solunum sıkıntısı olmuş ilk saatler biraz müşahede altında kaldı. Sonra hemşire getirdi kanguru bakimi yaptık bebek ve ve çıplak olarak koyun koyuna yatırdılar ve solunum u düzeldi çok şükür. Emmek için ugrasioz biraz nazlı çıktı oğlum yorgunmus . Çok şükür Rabbime . Darısı bekleyenlerin başına hepinizi öpüyorum
İnşallah emmesi de zamanla düzelecek annesi çook geçmiş olsunSelamün aleyküm arkadaşlar ancak yazabildim. Sabah saat 09.17 de oğlumuz spinal sezeryanla dünyaya geldi. İlk doğumum gibi ameliyat i hissetmedim. Sadece ameliyat sirasinda çok bulantı oldu iğne yaptılar tansiyonum düştü nefes alamadim sanırım panik yaptım önce maskeyle hava verdiler sonra burnuma hortum takip öyle hava verdiler cesaret iğnesi yaptılar rahatladım bebekte solunum sıkıntısı olmuş ilk saatler biraz müşahede altında kaldı. Sonra hemşire getirdi kanguru bakimi yaptık bebek ve ve çıplak olarak koyun koyuna yatırdılar ve solunum u düzeldi çok şükür. Emmek için ugrasioz biraz nazlı çıktı oğlum yorgunmus . Çok şükür Rabbime . Darısı bekleyenlerin başına hepinizi öpüyorum
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı başımızaSelamün aleyküm arkadaşlar ancak yazabildim. Sabah saat 09.17 de oğlumuz spinal sezeryanla dünyaya geldi. İlk doğumum gibi ameliyat i hissetmedim. Sadece ameliyat sirasinda çok bulantı oldu iğne yaptılar tansiyonum düştü nefes alamadim sanırım panik yaptım önce maskeyle hava verdiler sonra burnuma hortum takip öyle hava verdiler cesaret iğnesi yaptılar rahatladım bebekte solunum sıkıntısı olmuş ilk saatler biraz müşahede altında kaldı. Sonra hemşire getirdi kanguru bakimi yaptık bebek ve ve çıplak olarak koyun koyuna yatırdılar ve solunum u düzeldi çok şükür. Emmek için ugrasioz biraz nazlı çıktı oğlum yorgunmus . Çok şükür Rabbime . Darısı bekleyenlerin başına hepinizi öpüyorum
Bende nobetteyimuyursam uyanamam.. Öyle bir uykum var ki anlatamam bir saat sonra beslemem lazim eymeni tabi o zmna uyuyakalmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?