2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Aleyküm selam arkadasım biraz zorlamış seni Doğum nefes panik ama geçip gitti şükür oğlun da gelmiş yanına artık yavaş usul eme eme toplanır güçlenir. Allah analı babalı büyütsün insallah

Ben pazartesi günü oldum ama jel felan sürmedi, pek de hissetmedim.
Valla ilk muayene eden kişi benim canımı çok yaktı sonra başka bi ebeyi çağırdı onda hiç canım yanmadı ama başta gözümden yaşlar geldi . Kadın gelince noldu sana dedi tabi biraz da gerildim onun da etkisi vardı. Şükür atlattık ama içime pek sinmedi. Çok yukarda dedi uğraştı uğraştı sonra baktım kağıda simfiz hafif basık yazmış morelim bozuldu niye yukarda vs gibi bişey yazmadı diye

hera01 eğer bu gece dogurursam sebebi sen
Tarçın kaynattım evde 2 tane varmış 2 büyük kupa çıktı 1 bardağı içtim şimdi 2. İcicem kısmetse
Ben tarçını yoğurtla fala yiyorum , bildiğim etkisi kan sulandırma ve kan şekerini dengeliyo . Erken doğumla ilgili de bir etkisi mi varmış

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün yavrucak
hera01 eğer bu gece dogurursam sebebi sen
Tarçın kaynattım evde 2 tane varmış 2 büyük kupa çıktı 1 bardağı içtim şimdi 2. İcicem kısmetse
Bende kaynatıp içtim daha bi etki yok bakalım
Tarçın ne işe yarıyor
Doğumu başlatıyormus Canım
Ben tarçını yoğurtla fala yiyorum , bildiğim etkisi kan sulandırma ve kan şekerini dengeliyo . Erken doğumla ilgili de bir etkisi mi varmış
Evet öyle yazmışlar denedim ben bise olursa haber veririm

Tarçın ne işe yarıyor

Hurma gibi sanırım etkisi okuduğum yerlerden öyle anladım. hera01 yazmış ondan görüp araştırıp denedim

Çubuk tarçını kaynatıp suyunu içmek yazıyordu ama baya kaynatıp rengi kahverengi olana kadar diyordu

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün yavrucak

Bende kaynatıp içtim daha bi etki yok bakalım

Doğumu başlatıyormus Canım

Evet öyle yazmışlar denedim ben bise olursa haber veririm

Kimisi hemen olmuş yazmış kimisi kaç haftadan beri içiyorum olmadı yazmış sanırım olacağı varsa oluyor ama ya kısmet

gozun aydin canm Allah analı babalı büyütsün . bebekler gelmeye başladı bir bir :)

Gözünaydın canım.. Sağlıkla almışsın kucağına şükür
Emmeside düzene girer zamanla inşallah sezeryan bebekleri öyle olabiliyor bazen.. İnşallah çabuk atlatırsınız bu durumu ama şimdi mamalarda çok iyi kan şekeri düşmesinde beslensin de oğlun, pes etme sakın emzirmek için diren

Korkma ya dolmasa nolacak kocaman oldu bebişin 60 sancı hiç bişey bende de cıkıyor doktor hiç dikkate bile almadı

Bugün bizimde nst vardı.
Sancı çıktı düzenli doktor ve ebem durdurmak için 2 serum 1 ciğer geliştirici 4 tane de kasılma önleyici ilaç verdiler. Sonra tekrar girdiğimde sancı yoktu yatış yapmadılar o yüzden.. Evde ağzından olan ilaca devam ediyorum 3 saatte 1 içiyorum yarın sabah yine nst var bi tane daha iğne vurulucam ciğer için inşallah çıkmaz sancım yoksa açıklık muayenesi yapılacak 2 3 hafta daha durur inşallah kızım

Geçen hafta beni öyle yatırdılar işte 36. Hafta. Ama iğne yapmadılar bol bol serum bide turuncu bi ilaç sabaha kadar .öyle durdurdular

Benimde sancı çıktı 34+6yım daha.. Serumla iğneyle ilaçla durdurdular şimdilik benimde 60laara çıktı senin haftan daha önde inşallah 38i bitirir tabii ki ama gelicekse de eğer sağlıkla gelsinler inşallah

Inşallah canım hepimizinki sağlıkla zamanında gelsin ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…