2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allah analı babalı büyütsün. Benim ki nin emmesi yeni yeni başladı canım. Başta beceremiyordu tam. Yarına öğrenir o da. İlk gün yorgun oluyorlar ilk gün mama vermeye başladık şekeri takip edildi. Düştüğü görülünce başladık biz

Evet şuan aldık o turuncu ilaçtan içiyorum 3 saatte 1 sabah yine bakıcaklar sancıya
Ne güzel sen evine gitmişsin. O gece bana kabustu gelip gidip nst bağlıyorlar. Hemşire bide sabahın 5inde demezmi bebeğin hareketleri yavaş şekerli şeyler yiyin..... Sabırçeke çeke bi hal oldum

inşallah canım

Ne güzel sen evine gitmişsin. O gece bana kabustu gelip gidip nst bağlıyorlar. Hemşire bide sabahın 5inde demezmi bebeğin hareketleri yavaş şekerli şeyler yiyin..... Sabırçeke çeke bi hal oldum
Ama durdu sancım serumlardan ilaçlardan sonra. Yoksa doktor yatış verdi bana da.. 1 saatte 4 tane o turuncu ilaçtan içtim sabah 9.30da gidicem yine nstye

Valla benim öğrendiğim iyi oldu ben erken gelsin istemiyorum. Eşim görevden gelince başladım ben tarcinlara, hurmalara, squatlara...

Benimde sol ayak oldu Bizde karar verdik cumadan perşembeye aldık doğumu

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Oh gozun aydin Rabbim sağlık sıhhat versin gecmis olsun

Gözünüz aydın. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤

Ama durdu sancım serumlardan ilaçlardan sonra. Yoksa doktor yatış verdi bana da.. 1 saatte 4 tane o turuncu ilaçtan içtim sabah 9.30da gidicem yine nstye
geçmiş olsun canm. kontrolde mi cikti bu sancilar yoksa sen hissettin hastaneye mi gittin? kasilma önleyiciler nasil bisiler bilmiyorm ama bu saatten sonra progestan ilaçları kullanmanı istemem . rahim ağzını sıkıştırıyor bu ilaçlar. bn diger gebelikte 34 e kadr kullandm ve bana gore 26dan sonrası gereksizdi bosu boşuna kullandırdı doktor sonuç dogumda rahim ağzı silikligi cok az dediler yumuşama bi türlü olamadı 35 haftaligiz artk cok şükür 1 2 hafta daha dayansınlar sonra istedikleri zaman doğsunlar bn oğlumu tembihliyorum cok gec kalma diye

Kızlar benim de doğum yaklaşık 8 saat sonra olucak kısmet olursa çok tuhaf duygular içindeyim inşallah hayırlısıyla sağlıklı birşekilde atlatırız
Amin canım...
Benim de yatışım yapıldı bugün.
Nasipse yarın 08:30 da sezaryen olacağım...

Yok canım normal olağan nstye başladık bugün.. Her hafta gidicektim şiödi 3 4 gün her gün gidicem.. Ağrım sızım yoktu normaldim sancı çıktığında ama karnım sertti. İlla ağrı olmasına gerek yok yani. Serum fizyolojik yerim 1er lt.. İlaçta 1 saat içinde 4 tane alıyorsun ağızdan progestan değil nidicard adı 10mg bi ilaç.. Bi de ciğer geliştirici iğne vuruldum 1 doz yarında 1 doz olucak her ihtimale karşı yapıldı.. 3 4 saat sonra tekrar nstye girdim kasılma durunca yatış yapmadılar. Bu arada açıklık muayanesi yapmadı kuzen ben korktum yarın tekrar girdiğimde nstye kasılma çıkarsa bakıcaz.. İnşallah çıkmaz da erkenden tanışmam evet çokta erken değil gelselerde ama 1 gün bile kar anne karnında kalırlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…