2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
iyi cok şükür canim iyiki durmuş. dahada olmaz inslh oyle şiddetli kasilmalar . cigar geliştiriciler cok iyi olmus ne olur ne olmaz genede açıklık muayenesindende korkma valla bi kac sanıye bisi sürüyor. agri kesinlikle olmuyor . çatı muayenesinde kemiklerin arası ile bebegn bas uyumuna bakıldığından az zorluyorlar ondan agri yasayanlar oluyor :)

Kızlar benim de doğum yaklaşık 8 saat sonra olucak kısmet olursa çok tuhaf duygular içindeyim inşallah hayırlısıyla sağlıklı birşekilde atlatırız
Çok heyecanlı umarım ağrısız sancısız geçer
Geçmiş olsun canım neyse ki çabuk fark edilmiş

Sezeryan olacaklarin 38+ larda aliyor doktorlar, nedenini soylediler mi? bana da 38+3 de aliriz dedi, 1 hafta daha beklesin istiyorum bugun kontrole gidince konusacagiz tekrar
38+4 de 9 ay doluyor. 38 de gelisim tamamlandığı icin sezeryan olacaklari bekletip riske atmiyor doktorlar. Sizin kesin sezeryan mı?

Kızlar benim de doğum yaklaşık 8 saat sonra olucak kısmet olursa çok tuhaf duygular içindeyim inşallah hayırlısıyla sağlıklı birşekilde atlatırız
Sağlıkla kucağına al inşallah .
Amin canım...
Benim de yatışım yapıldı bugün.
Nasipse yarın 08:30 da sezaryen olacağım...
Saglikla kucağına al inşallah.
Siz yırttıniz sira bizde.
Sezeryan olacaklarin 38+ larda aliyor doktorlar, nedenini soylediler mi? bana da 38+3 de aliriz dedi, 1 hafta daha beklesin istiyorum bugun kontrole gidince konusacagiz tekrar

Hem içerden bir önceki dikişler açılmasın diye hemde gelişimleri 1 gün bile olsa anne karninda tamamlansin diye.banada 38+3 gibi alırım demişti dün 39+0 a karar verdik.

38+4 de 9 ay doluyor. 38 de gelisim tamamlandığı icin sezeryan olacaklari bekletip riske atmiyor doktorlar. Sizin kesin sezeryan mı?
Benim 38+5 e gün verdiler sezaryan icin nasipse 2. cocugum olacak. Devlet hastanelerinde 38+5 dolmadan acil bir durum olmadikca müdahale edilmesine izin verilmiyormuş. Doktorum bu şekilde söyledi. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

Amin

Bugün taburcu oluyoruz çok şükür. Gayet iyiyim. Dik yürüyebiliyorum. Dikiş. Ağrım hiç kalmadı gibi birşey. İlk gün bugün bitmez diyordum, ama ertesi. Güne çok rahatlamış. Olarak uyandımsezeryan olacaklara cesaret olsun.
İlk sezeryanımdan bile daha rahatım şükür

Ay maşallah, çok çok daha iyi olun

Çok sevindim. Birde ikinci sezeryan zor derler.

İnşallah çıkmaz bugün de kasılma ilaç etki etmiştir de gerek kalmaz muayaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…