2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok şükür evinize gidiyorsunuz sağsalim

normal cnm benım kızımda 2ıncıydı ozelde39 .1vermısdı

Hayırlı olsun Rabbim göz Aydınlığı eylesin inşallah. Çok geçmiş olsun

Tekrardan kiralamayi dusunmuyor musun canim?Memnun kalmadin mi kiralanandan medelaydi sanirim.

Ya bir aylik 230tl vermia eşim.. Olmak paraya satin alabilirdik ama o an dusunulemedi tabi kosturmaktan.. Memnunum medeladan ama 1 yillik kirası ne kadar bilmiyorm bi de eşim kiralarken kağıt imzalamis birsey olursa makineye 6.5milyar vercekmisiz.. Bu risk yerine ev tipi bisey satin alirim daha iyi diye düşündüm

Sen yine de ağrı yok diye eve gittiğinde abartma, bol bol dinlen. Şimdi heyecandan, mutluluktan bir enerji falan gelmiş olabilir bebişine harca hepsini.

Annem de pes etme diyor.. Ama memeyi almayinca insanin morali bozuluyor biberondan önce ilk memeye tutuyorum bir ihtimal emerse diye

En zoru uykusuzluk diyorlar, anne olduktan sonra senden de yorum alalım nasıl geçiyor günler

Evet gerçekten uykusuzluk.. Hani ilk odaya çıkmıştım eymenle kilo kaybettigi için taburcu olamamıştı.. O kaldığım zmn onunla tecrubesizligi geçtim çok yorgundum.. Uykusuzdum.. Ondan da eymene odaklanamadm.. Bu kaldigimda uykumu almış ve dinlenmis olarak baktim eymene masallah 100gr birden aldı hatta uyku çok etkiliyor.. Bu ara gündüz 1 saat gece eşim gelince de 1 saat uyursam dinç hissediyorum eymen uyumayan bir bebek bile değil düşünün.. Öyle olsa o zmn napardm bilmiyorum

Günler eymenimle öyle güzel geciyor ki.. Uyuyunca özlüyorum oglumu hemen uyansa diyorum.. O kadar birakmak istemiyorum ki kucağa alıştı eymen bnm kucagima alissin da baska kucaklara gitmesin yeter.. Dün kulağına ezan okundu.. Aglicaktm.. Ilerde muruvetini gorunce nasil olcam acaba kıyafetlerim hep süt oluyor.. Süt kokuyorum.. Duşa uzun uzun giremiyorum.. Geçenlerde afedersnz kabizdim.. Tuvalette yarim saat geciyodu.. Gidemiyordm tuvalete.. Biri olunca gidiyordum.. Simdi tuvalette gecirdfm süre azaldi göbek atiyorum valla ama kendimde his olarak hissetgm en büyük şey.. Bütün dunyayi sirtlayabilirim hissi.. Sanki süper guçlerle donandim.. Herseyi yapabilirim eymen için.. Eskiden tembellige alışkın götum bile simdilerde şaşırıyor.. Koltuk yüzü görmüyorum.. Ama niyeyse mutluyum.. Annelerin süper guçleri oluyor diyordum.. Doğruymuş

Ekim anneleri eylul anneleri oldu valla
Gozun aydin. Bol bol dinlen

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

nobahari Allah analı babalı büyütsün, hoşgeldi:)
~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah

Ne guzel canim yaninda olmasi. Allah hicbir sıkıntı vermesin. Tebrik ederim

Gunaydin hanimlar

Dün normal haftalik kontrole gittim nstde sanci cikti duzenli ve yüksek
Aha bu sefèr doguruyorum
Ama yok serum taktilar tekrar nstye soktular sanci yok tekrar nstye girene kadar kivraniyordum halbuki. Dogumhaneye girince zınk diye kesildi
Açıklık var mi diye alttan muayene ettiler o da yok.
Bosu boşuna hastanede bütün günüm gitti yine
Bir daha serum yatış ilac bilmem ne verirlrrse eve gelicem direkt biktirdilar. Yalanci sanci cekiyoruz iste olmusuz 37+4 icerde tutmaya calismanin da anlami yok

Çok güzel... 2.icin zor diyorlardı ya içimi rahatlattin valla.

Sağlıkla güle güle büyüt canim.
Niye erken geldi Sumcu'cuk acelesi neymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…