Bugün taburcu oluyoruz çok şükür. Gayet iyiyim. Dik yürüyebiliyorum. Dikiş. Ağrım hiç kalmadı gibi birşey. İlk gün bugün bitmez diyordum, ama ertesi. Güne çok rahatlamış. Olarak uyandımsezeryan olacaklara cesaret olsun.
İlk sezeryanımdan bile daha rahatım şükür
Benim 38+5 e gün verdiler sezaryan icin nasipse 2. cocugum olacak. Devlet hastanelerinde 38+5 dolmadan acil bir durum olmadikca müdahale edilmesine izin verilmiyormuş. Doktorum bu şekilde söyledi. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
Selamün aleyküm arkadaşlar ancak yazabildim. Sabah saat 09.17 de oğlumuz spinal sezeryanla dünyaya geldi. İlk doğumum gibi ameliyat i hissetmedim. Sadece ameliyat sirasinda çok bulantı oldu iğne yaptılar tansiyonum düştü nefes alamadim sanırım panik yaptım önce maskeyle hava verdiler sonra burnuma hortum takip öyle hava verdiler cesaret iğnesi yaptılar rahatladım bebekte solunum sıkıntısı olmuş ilk saatler biraz müşahede altında kaldı. Sonra hemşire getirdi kanguru bakimi yaptık bebek ve ve çıplak olarak koyun koyuna yatırdılar ve solunum u düzeldi çok şükür. Emmek için ugrasioz biraz nazlı çıktı oğlum yorgunmus . Çok şükür Rabbime . Darısı bekleyenlerin başına hepinizi öpüyorum
Ya bir aylik 230tl vermia eşim.. Olmak paraya satin alabilirdik ama o an dusunulemedi tabi kosturmaktan.. Memnunum medeladan ama 1 yillik kirası ne kadar bilmiyorm bi de eşim kiralarken kağıt imzalamis birsey olursa makineye 6.5milyar vercekmisiz.. Bu risk yerine ev tipi bisey satin alirim daha iyi diye düşündüm
Bugün taburcu oluyoruz çok şükür. Gayet iyiyim. Dik yürüyebiliyorum. Dikiş. Ağrım hiç kalmadı gibi birşey. İlk gün bugün bitmez diyordum, ama ertesi. Güne çok rahatlamış. Olarak uyandımsezeryan olacaklara cesaret olsun.
Sen yine de ağrı yok diye eve gittiğinde abartma, bol bol dinlen. Şimdi heyecandan, mutluluktan bir enerji falan gelmiş olabilir bebişine harca hepsini.
Canım benım buyuk oğlan 40 hafta dogmadına ragmen ilk 3 ay memeyi oyuncak gıbı tuttu cekmedı. Ben bırak geceyi gece gunduz her anan sagıp biberonla verdım. Tam bir ıskence steril yap temizle Bı eronu sagmak ayrı dert. Ama her seferinde once meme verdım cek ese bıle. 3 ay hep biberonla buyurdu ne zaman cene guclendı nasıl emdi. Asla memeyi unutturma ve hep biberonla beslekı ac kalıp hasta olmasın... Şiringayka bu iş olmaz mecbur bıberon ama sen memeye hep tut unutmasın... 2 ya da 3 aylık olunca kendi nasıl cok cok emecek
Evet gerçekten uykusuzluk.. Hani ilk odaya çıkmıştım eymenle kilo kaybettigi için taburcu olamamıştı.. O kaldığım zmn onunla tecrubesizligi geçtim çok yorgundum.. Uykusuzdum.. Ondan da eymene odaklanamadm.. Bu kaldigimda uykumu almış ve dinlenmis olarak baktim eymene masallah 100gr birden aldı hatta uyku çok etkiliyor.. Bu ara gündüz 1 saat gece eşim gelince de 1 saat uyursam dinç hissediyorum eymen uyumayan bir bebek bile değil düşünün.. Öyle olsa o zmn napardm bilmiyorum
Günler eymenimle öyle güzel geciyor ki.. Uyuyunca özlüyorum oglumu hemen uyansa diyorum.. O kadar birakmak istemiyorum ki kucağa alıştı eymen bnm kucagima alissin da baska kucaklara gitmesin yeter.. Dün kulağına ezan okundu.. Aglicaktm.. Ilerde muruvetini gorunce nasil olcam acaba kıyafetlerim hep süt oluyor.. Süt kokuyorum.. Duşa uzun uzun giremiyorum.. Geçenlerde afedersnz kabizdim.. Tuvalette yarim saat geciyodu.. Gidemiyordm tuvalete.. Biri olunca gidiyordum.. Simdi tuvalette gecirdfm süre azaldi göbek atiyorum valla ama kendimde his olarak hissetgm en büyük şey.. Bütün dunyayi sirtlayabilirim hissi.. Sanki süper guçlerle donandim.. Herseyi yapabilirim eymen için.. Eskiden tembellige alışkın götum bile simdilerde şaşırıyor.. Koltuk yüzü görmüyorum.. Ama niyeyse mutluyum.. Annelerin süper guçleri oluyor diyordum.. Doğruymuş
Kızlar, dün akşam Sumru kuşum zorunlu olarak dünyaya getirildi. 35+4’te. Şu an yanımda, çok şükür bir sıkıntısı yokmuş. Emzirme telaşındayız biz artık. Zzeraseba
gözün aydın senin de
Kızlar, dün akşam Sumru kuşum zorunlu olarak dünyaya getirildi. 35+4’te. Şu an yanımda, çok şükür bir sıkıntısı yokmuş. Emzirme telaşındayız biz artık. Zzeraseba
gözün aydın senin de
Selamün aleyküm arkadaşlar ancak yazabildim. Sabah saat 09.17 de oğlumuz spinal sezeryanla dünyaya geldi. İlk doğumum gibi ameliyat i hissetmedim. Sadece ameliyat sirasinda çok bulantı oldu iğne yaptılar tansiyonum düştü nefes alamadim sanırım panik yaptım önce maskeyle hava verdiler sonra burnuma hortum takip öyle hava verdiler cesaret iğnesi yaptılar rahatladım bebekte solunum sıkıntısı olmuş ilk saatler biraz müşahede altında kaldı. Sonra hemşire getirdi kanguru bakimi yaptık bebek ve ve çıplak olarak koyun koyuna yatırdılar ve solunum u düzeldi çok şükür. Emmek için ugrasioz biraz nazlı çıktı oğlum yorgunmus . Çok şükür Rabbime . Darısı bekleyenlerin başına hepinizi öpüyorum
gözün aydın senin de
gözün aydın senin de
gözün aydın senin de
Dün normal haftalik kontrole gittim nstde sanci cikti duzenli ve yüksek
Aha bu sefèr doguruyorum
Ama yok serum taktilar tekrar nstye soktular sanci yok tekrar nstye girene kadar kivraniyordum halbuki. Dogumhaneye girince zınk diye kesildi
Açıklık var mi diye alttan muayene ettiler o da yok.
Bosu boşuna hastanede bütün günüm gitti yine
Bir daha serum yatış ilac bilmem ne verirlrrse eve gelicem direkt biktirdilar. Yalanci sanci cekiyoruz iste olmusuz 37+4 icerde tutmaya calismanin da anlami yok
gözün aydın senin de