2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
gozun aydin canm Allah ana'li babalı büyütsün. :) bol emzirmelerin olsun :)

Thelittleprince de bugun dogurcakti.

Aaa hayırdır inşallah neden erken geldi minik kuş. Kızlar daha doğuma 1 ay var falan diyorum da sizi gördükçe ciddi ciddi zaman geldi.

Gözünüz aydın canım. Çok şükür sağlıkla almışsın sumru kuşunu kucağına..

seruma ilaç koyuyorlar mi acaba ? cok mantıksız geldi olmuşsun 37 38 haftalik daha neyi durduruyorlar dogarsa dogsun:)

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün insallah. Neden erken alındı. Suyunuz mu geldi

Kızlar bişey sorcam benim bebeğimin gelişim geriledi. 35+5 te 2330kg ydu 5 haftada sace 300gr aldı. Sizin 36.haftada kilosu kaçtı

Önceden 2 hafta ileride iken dün kontrolde 1 hafta geriye gitti.
35+2 de 2700 du
37+0 da 2970

Hep ilerde olmuyor ama bebekler yerleri daraldikca haftalarina dönüyorlar.

Dün bende bütün günümü hastane de geçirdim sancı çıktı düzenli olarak..
Ama benn 34+6ydım sen 37 olmuşsun niye durdurdular ki kasılıp açılma başlasaydı sanki sezeryan mı olucak o yüzden mi durdurdular

Kızlar bişey sorcam benim bebeğimin gelişim geriledi. 35+5 te 2330kg ydu 5 haftada sace 300gr aldı. Sizin 36.haftada kilosu kaçtı

Önceden 2 hafta ileride iken dün kontrolde 1 hafta geriye gitti.
Kilosu mı geride sadece yoksa ölçümleri de geri mi geliyor
Kiloysa olabilir her zaman aynı kiloyu almazlar bazı haftalar duruyor kilo alımı..doktorun ne dedi acaba

Hastane tipi makine ile ev tipi ayni güçte cekmiyor canim eger sütün hastaneninkiyle zor geliyorsa hic ev tipiyle ugrasma derim ben

Yaaaaaaa işte tüm bu güzellikler uykusuzluğu da unutturur.
Çok çok az kaldı heyecanla bekliyorum bende

Allah analı babalı büyütsün canım. Zeraseba seni de tebrik ederim canım. Bizimkisi iyice yukarıya cıktı. Hareketsizlik etkiliyor zaten ben bu koca bebegı normal imkansız dogurur um çatlarım alıştırdım seAryana kendımı

Gecmis olsun canim sana katılıyorum sancin varsa ve haftanda iyi ise ne diye serum vs ile durdurmaya calisiyorlar anlamiyorum ben.
2-3 hafta once bende de kasilma ve agri vardi nts de kasilma fazla cikti ama hicbir sekilde ilac serum verilmedi suyun kanaman gelirse acilen geri gel dediler

kizlar bnmde kontrol vardi bugün bebek 2300 gram gecen hafta da 2250 falandı ya hic almamış yada ultrason yanılgıcı. yiyormuyum ki cock kilo alsin . ay iyice psikolojim bozuldu herlde moral sıfır hüngür hüngür aglayasm var agliyorumda arada bn mi abartıyorum ya herkes mi boyle çaresiz mutsuz hissediyor?

2500 kilo doğan bebekler var gayet sağlıklı neden moralini bozuyorsun ki kiloya takılma sağlıklı olsun.

2500 kilo doğan bebekler var gayet sağlıklı neden moralini bozuyorsun ki kiloya takılma sağlıklı olsun.
yok kiloya takmıyorum sağlıklı dogsundayeter kilo herturlu olur :) ruh halim oyle yani hic bisi hasta gibiyim buda zoruma gidiyor isimi yapamıyorum cocugumla yeterince ilgilenemiyorum .

Kendini üzme canım, ultrasonda +-300 gr. yanılma payı olabileceğini doktorum kendisi söylemişti. Bir de hafta ilerledikçe de azalıyor bence. Sağlıklı beslenmeye çalıştıktan sonra üzüntü ve stres belki de daha zararlı. Benim de en son haftada 150 gr kadar ancak almış görünüyordu.

yok kiloya takmıyorum sağlıklı dogsundayeter kilo herturlu olur :) ruh halim oyle yani hic bisi hasta gibiyim buda zoruma gidiyor isimi yapamıyorum cocugumla yeterince ilgilenemiyorum .

Olur o kadar artık hamilesin bende de oluyor bazen moralim Bi anda bozuluyor her iş bana kalıyor kimse yardımcı olmuyor gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…