- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
nobahari Allah analı babalı büyütsün, hoşgeldi:)
~Ağustos Bebişlerimiz~
1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)
~Eylül Bebişlerimiz~
1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
Aaa hayırdır inşallah neden erken geldi minik kuş. Kızlar daha doğuma 1 ay var falan diyorum da sizi gördükçe ciddi ciddi zaman geldi.
seruma ilaç koyuyorlar mi acaba ? cok mantıksız geldi olmuşsun 37 38 haftalik daha neyi durduruyorlar dogarsa dogsun:)Gunaydin hanimlar
Dün normal haftalik kontrole gittim nstde sanci cikti duzenli ve yüksek
Aha bu sefèr doguruyorum
Ama yok serum taktilar tekrar nstye soktular sanci yoktekrar nstye girene kadar kivraniyordum halbuki. Dogumhaneye girince zınk diye kesildi
Açıklık var mi diye alttan muayene ettiler o da yok.
Bosu boşuna hastanede bütün günüm gitti yine
Bir daha serum yatış ilac bilmem ne verirlrrse eve gelicem direkt biktirdilar. Yalanci sanci cekiyoruz iste olmusuz 37+4 icerde tutmaya calismanin da anlami yok
35+2 de 2700 duKızlar bişey sorcam benim bebeğimin gelişim geriledi. 35+5 te 2330kg ydu 5 haftada sace 300gr aldı. Sizin 36.haftada kilosu kaçtı
Önceden 2 hafta ileride iken dün kontrolde 1 hafta geriye gitti.
Dün bende bütün günümü hastane de geçirdim sancı çıktı düzenli olarak..Gunaydin hanimlar
Aha bu sefèr doguruyorum
Ama yok serum taktilar tekrar nstye soktular sanci yoktekrar nstye girene kadar kivraniyordum halbuki. Dogumhaneye girince zınk diye kesildi
Bir daha serum yatış ilac bilmem ne verirlrrse eve gelicem direkt biktirdilar. Yalanci sanci cekiyoruz iste olmusuz 37+4 icerde tutmaya calismanin da anlami yok
Kilosu mı geride sadece yoksa ölçümleri de geri mi geliyorKızlar bişey sorcam benim bebeğimin gelişim geriledi. 35+5 te 2330kg ydu 5 haftada sace 300gr aldı. Sizin 36.haftada kilosu kaçtı
Önceden 2 hafta ileride iken dün kontrolde 1 hafta geriye gitti.
Hastane tipi makine ile ev tipi ayni güçte cekmiyor canim eger sütün hastaneninkiyle zor geliyorsa hic ev tipiyle ugrasma derim benYa bir aylik 230tl vermia eşim.. Olmak paraya satin alabilirdik ama o an dusunulemedi tabi kosturmaktan.. Memnunum medeladan ama 1 yillik kirası ne kadar bilmiyormbi de eşim kiralarken kağıt imzalamis birsey olursa makineye 6.5milyar vercekmisiz.. Bu risk yerine ev tipi bisey satin alirim daha iyi diye düşündüm
Evet gerçekten uykusuzluk.. Hani ilk odaya çıkmıştım eymenle kilo kaybettigi için taburcu olamamıştı.. O kaldığım zmn onunla tecrubesizligi geçtim çok yorgundum.. Uykusuzdum.. Ondan da eymene odaklanamadm.. Bu kaldigimda uykumu almış ve dinlenmis olarak baktim eymene masallah 100gr birden aldı hattauyku çok etkiliyor.. Bu ara gündüz 1 saat gece eşim gelince de 1 saat uyursam dinç hissediyorum eymen uyumayan bir bebek bile değil düşünün.. Öyle olsa o zmn napardm bilmiyorum
Günler eymenimle öyle güzel geciyor ki.. Uyuyunca özlüyorum oglumuhemen uyansa diyorum.. O kadar birakmak istemiyorum ki kucağa alıştı eymen bnm kucagima alissin da baska kucaklara gitmesin yeter.. Dün kulağına ezan okundu.. Aglicaktm.. Ilerde muruvetini gorunce nasil olcam acaba kıyafetlerim hep süt oluyor.. Süt kokuyorum.. Duşa uzun uzun giremiyorum.. Geçenlerde afedersnz kabizdim.. Tuvalette yarim saat geciyodu.. Gidemiyordm tuvalete.. Biri olunca gidiyordum.. Simdi tuvalette gecirdfm süre azaldi göbek atiyorum valla ama kendimde his olarak hissetgm en büyük şey.. Bütün dunyayi sirtlayabilirim hissi.. Sanki süper guçlerle donandim.. Herseyi yapabilirim eymen için.. Eskiden tembellige alışkın götum bile simdilerde şaşırıyor.. Koltuk yüzü görmüyorum.. Ama niyeyse mutluyum.. Annelerin süper guçleri oluyor diyordum.. Doğruymuş
Allah analı babalı büyütsün canım. Zeraseba seni de tebrik ederim canım. Bizimkisi iyice yukarıya cıktı. Hareketsizlik etkiliyor zaten ben bu koca bebegı normal imkansız dogurur um çatlarım alıştırdım seAryana kendımı
Gecmis olsun canim sana katılıyorum sancin varsa ve haftanda iyi ise ne diye serum vs ile durdurmaya calisiyorlar anlamiyorum ben.Gunaydin hanimlar
Aha bu sefèr doguruyorum
kizlar bnmde kontrol vardi bugün bebek 2300 gram gecen hafta da 2250 falandı ya hic almamış yada ultrason yanılgıcı. yiyormuyum ki cock kilo alsin . ay iyice psikolojim bozuldu herlde moral sıfır hüngür hüngür aglayasm var agliyorumda aradabn mi abartıyorum ya herkes mi boyle çaresiz mutsuz hissediyor?
yok kiloya takmıyorum sağlıklı dogsundayeter kilo herturlu olur :) ruh halim oyle yani hic bisi hasta gibiyim buda zoruma gidiyor isimi yapamıyorum cocugumla yeterince ilgilenemiyorum .2500 kilo doğan bebekler var gayet sağlıklı neden moralini bozuyorsun ki kiloya takılma sağlıklı olsun.
Kendini üzme canım, ultrasonda +-300 gr. yanılma payı olabileceğini doktorum kendisi söylemişti. Bir de hafta ilerledikçe de azalıyor bence. Sağlıklı beslenmeye çalıştıktan sonra üzüntü ve stres belki de daha zararlı. Benim de en son haftada 150 gr kadar ancak almış görünüyordu.kizlar bnmde kontrol vardi bugün bebek 2300 gram gecen hafta da 2250 falandı ya hic almamış yada ultrason yanılgıcı. yiyormuyum ki cock kilo alsin . ay iyice psikolojim bozuldu herlde moral sıfır hüngür hüngür aglayasm var agliyorumda aradabn mi abartıyorum ya herkes mi boyle çaresiz mutsuz hissediyor?
yok kiloya takmıyorum sağlıklı dogsundayeter kilo herturlu olur :) ruh halim oyle yani hic bisi hasta gibiyim buda zoruma gidiyor isimi yapamıyorum cocugumla yeterince ilgilenemiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?