2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün
Canım cihaz her zaman doğru ölçemiyor

Bende bugün kontrole gittim haftaya çatı muayenesi yapacakmış 3200 olmuşuz geceleri sancidan kivranirken doktora gidince az çıkıyor 25 cıktı ara ara o kadar
Bu arada çatı muayenesini geç yapmasının sebebi bebegin kilosu ile ilgiliymiş öncesinde yaparsam ve bebek daha iri doğarsa durum değişir dedi 3000 ile 3500 aynı değil birine catin uygundur diğerine değildir dedi gayet mantıklı geldi

Maşallah bebişe Sağlıkla gelir inşallah

6 bucuk milyar mi olur da bisey olursa resmen servet odeniyor hele ki su masraflarin tavan yaptigi zamanda.Ben de bir dusuneyim bunu.

Hayırlı olsun cbm allah bağışladın spinalden memnun kaldın mı bende devlette ameliyat olacam çarşamba spinalmiş bi sorayım dedim

yerleri kalmiyo iki büklüm ölçüm ancak boyle oluyor iste canm. dedigim gbi benm moral bozuklu yetemiyorum düşüncesi ne karnimdakine ne yanımdakine yetemiyorum diye cok üzgünüm evi saymiyormm bile .

kesinlikle oyle mumkun oldugunca son haftada yapilmali belki bebe 40 haftada dogucak 2 3 hafta önceki kilosuyla bir olmuyo sonucta . yalanci sancilar iste bi bak artıyor bi bak düzelmişsin

Zaman yaklaştıkça bi duygu selleri oluyor kuzum takma kilosunu bebeğinde sağlıklı olsun inşallah mühim olan belki de son haftalar atağa geçer geçmezse de doğduktan sonra çabuk alıyorlar kilo

Selam kızlar,bu grubun temelini atmıştım zamanında martta malesef kalbi durmuştu bebeğimin,dün test yaptım ve tekrardan pozitifi gördüm beni hatırlayan vardır illa ki,ilk sizlerle paylaşacağımı söylemiştimSizler doğum için hazırlanıyorsunuz,kiminiz doğum yaptı bile,sağlıcakla kucağınıza alın

Canımmmm çok sevindimm bu haberi bekliyordum inanki. Hatta takip ettim seni yazdığın konulardan. Ben zuzuuuuu bu Arada kullanıcı adı değiştirdim. Oley diyorum sağlıkla al kucağına inşallah

Aaa hayırdır inşallah neden erken geldi minik kuş. Kızlar daha doğuma 1 ay var falan diyorum da sizi gördükçe ciddi ciddi zaman geldi.
Bende korkmaya basladim. Haftaya cuma annem gelecek o zamana kadar dogmasin diyorum
yerleri kalmiyo iki büklüm ölçüm ancak boyle oluyor iste canm. dedigim gbi benm moral bozuklu yetemiyorum düşüncesi ne karnimdakine ne yanımdakine yetemiyorum diye cok üzgünüm evi saymiyormm bile .
Seninle ayni durumdayim. Çırpınıyorum herseye yetmek için. Ama yetemiyorum ve oturup ağlıyorum.

Canımmmm çok sevindimm bu haberi bekliyordum inanki. Hatta takip ettim seni yazdığın konulardan. Ben zuzuuuuu bu Arada kullanıcı adı değiştirdim. Oley diyorum sağlıkla al kucağına inşallah
Ayyy kuzum sorma ya,fsh hormonu yükselince zor oldu ilaç kullandım ilk ay kaldım Allahtan,yetiştim size ay farkıyla

Allah senin de saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin

Bende bugun çatı için gittim ama doktorum gerek görmedi boyun uzun kilon iyi gerek yok çatıya doğum zamanı zaten gevşicek kasların gerek yok dedi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…