Kızlar, dün akşam Sumru kuşum zorunlu olarak dünyaya getirildi. 35+4’te. Şu an yanımda, çok şükür bir sıkıntısı yokmuş. Emzirme telaşındayız biz artık. @zeraseba gözün aydın senin de
kizlar bnmde kontrol vardi bugün bebek 2300 gram gecen hafta da 2250 falandı ya hic almamış yada ultrason yanılgıcı. yiyormuyum ki cock kilo alsin . ay iyice psikolojim bozuldu herlde moral sıfır hüngür hüngür aglayasm var agliyorumda arada bn mi abartıyorum ya herkes mi boyle çaresiz mutsuz hissediyor?
Bende bugün kontrole gittim haftaya çatı muayenesi yapacakmış 3200 olmuşuz geceleri sancidan kivranirken doktora gidince az çıkıyor 25 cıktı ara ara o kadar
Bu arada çatı muayenesini geç yapmasının sebebi bebegin kilosu ile ilgiliymiş öncesinde yaparsam ve bebek daha iri doğarsa durum değişir dedi 3000 ile 3500 aynı değil birine catin uygundur diğerine değildir dedi gayet mantıklı geldi
Bende bugün kontrole gittim haftaya çatı muayenesi yapacakmış 3200 olmuşuz geceleri sancidan kivranirken doktora gidince az çıkıyor 25 cıktı ara ara o kadar
Bu arada çatı muayenesini geç yapmasının sebebi bebegin kilosu ile ilgiliymiş öncesinde yaparsam ve bebek daha iri doğarsa durum değişir dedi 3000 ile 3500 aynı değil birine catin uygundur diğerine değildir dedi gayet mantıklı geldi
Ya bir aylik 230tl vermia eşim.. Olmak paraya satin alabilirdik ama o an dusunulemedi tabi kosturmaktan.. Memnunum medeladan ama 1 yillik kirası ne kadar bilmiyorm bi de eşim kiralarken kağıt imzalamis birsey olursa makineye 6.5milyar vercekmisiz.. Bu risk yerine ev tipi bisey satin alirim daha iyi diye düşündüm
Kızlar merhaba. Doğum yaptım. Spinal oldum on kırk gibi girdim. Bebiş hemn çıktı. Dikme kısmı uzun sürdü biraz. Korktuğum gibii olmadı ameliyathane de çok rahatlattı lar beni. Bebek odaya geldi. Beni biraz gözetim altında tutup öyle aldılar odaya. Emzirdim yanımda yatıyor şimdi çok şükür
Kendini üzme canım, ultrasonda +-300 gr. yanılma payı olabileceğini doktorum kendisi söylemişti. Bir de hafta ilerledikçe de azalıyor bence. Sağlıklı beslenmeye çalıştıktan sonra üzüntü ve stres belki de daha zararlı. Benim de en son haftada 150 gr kadar ancak almış görünüyordu.
yerleri kalmiyo iki büklüm ölçüm ancak boyle oluyor iste canm. dedigim gbi benm moral bozuklu yetemiyorum düşüncesi ne karnimdakine ne yanımdakine yetemiyorum diye cok üzgünüm evi saymiyormm bile .
kesinlikle oyle mumkun oldugunca son haftada yapilmali belki bebe 40 haftada dogucak 2 3 hafta önceki kilosuyla bir olmuyo sonucta . yalanci sancilar iste bi bak artıyor bi bak düzelmişsin
kizlar bnmde kontrol vardi bugün bebek 2300 gram gecen hafta da 2250 falandı ya hic almamış yada ultrason yanılgıcı. yiyormuyum ki cock kilo alsin . ay iyice psikolojim bozuldu herlde moral sıfır hüngür hüngür aglayasm var agliyorumda arada bn mi abartıyorum ya herkes mi boyle çaresiz mutsuz hissediyor?
Zaman yaklaştıkça bi duygu selleri oluyor kuzum takma kilosunu bebeğinde sağlıklı olsun inşallah mühim olan belki de son haftalar atağa geçer geçmezse de doğduktan sonra çabuk alıyorlar kilo
Selam kızlar,bu grubun temelini atmıştım zamanında martta malesef kalbi durmuştu bebeğimin,dün test yaptım ve tekrardan pozitifi gördüm beni hatırlayan vardır illa ki,ilk sizlerle paylaşacağımı söylemiştimSizler doğum için hazırlanıyorsunuz,kiminiz doğum yaptı bile,sağlıcakla kucağınıza alın
Selam kızlar,bu grubun temelini atmıştım zamanında martta malesef kalbi durmuştu bebeğimin,dün test yaptım ve tekrardan pozitifi gördüm beni hatırlayan vardır illa ki,ilk sizlerle paylaşacağımı söylemiştimSizler doğum için hazırlanıyorsunuz,kiminiz doğum yaptı bile,sağlıcakla kucağınıza alın
Canımmmm çok sevindimm bu haberi bekliyordum inanki. Hatta takip ettim seni yazdığın konulardan. Ben zuzuuuuu bu Arada kullanıcı adı değiştirdim. Oley diyorum sağlıkla al kucağına inşallah
yerleri kalmiyo iki büklüm ölçüm ancak boyle oluyor iste canm. dedigim gbi benm moral bozuklu yetemiyorum düşüncesi ne karnimdakine ne yanımdakine yetemiyorum diye cok üzgünüm evi saymiyormm bile .
Canımmmm çok sevindimm bu haberi bekliyordum inanki. Hatta takip ettim seni yazdığın konulardan. Ben zuzuuuuu bu Arada kullanıcı adı değiştirdim. Oley diyorum sağlıkla al kucağına inşallah
Valla ilk muayene eden kişi benim canımı çok yaktı sonra başka bi ebeyi çağırdı onda hiç canım yanmadı ama başta gözümden yaşlar geldi . Kadın gelince noldu sana dedi tabi biraz da gerildim onun da etkisi vardı. Şükür atlattık ama içime pek sinmedi. Çok yukarda dedi uğraştı uğraştı sonra baktım kağıda simfiz hafif basık yazmış morelim bozuldu niye yukarda vs gibi bişey yazmadı diye
Bende bugun çatı için gittim ama doktorum gerek görmedi boyun uzun kilon iyi gerek yok çatıya doğum zamanı zaten gevşicek kasların gerek yok dedi benim