Evet gerçekten uykusuzluk.. Hani ilk odaya çıkmıştım eymenle kilo kaybettigi için taburcu olamamıştı.. O kaldığım zmn onunla tecrubesizligi geçtim çok yorgundum.. Uykusuzdum.. Ondan da eymene odaklanamadm.. Bu kaldigimda uykumu almış ve dinlenmis olarak baktim eymene masallah 100gr birden aldı hatta
uyku çok etkiliyor.. Bu ara gündüz 1 saat gece eşim gelince de 1 saat uyursam dinç hissediyorum
eymen uyumayan bir bebek bile değil düşünün.. Öyle olsa o zmn napardm bilmiyorum
Günler eymenimle öyle güzel geciyor ki.. Uyuyunca özlüyorum oglumu
hemen uyansa diyorum.. O kadar birakmak istemiyorum ki kucağa alıştı eymen
bnm kucagima alissin da baska kucaklara gitmesin yeter.. Dün kulağına ezan okundu.. Aglicaktm.. Ilerde muruvetini gorunce nasil olcam acaba
kıyafetlerim hep süt oluyor.. Süt kokuyorum.. Duşa uzun uzun giremiyorum.. Geçenlerde afedersnz kabizdim.. Tuvalette yarim saat geciyodu.. Gidemiyordm tuvalete.. Biri olunca gidiyordum.. Simdi tuvalette gecirdfm süre azaldi göbek atiyorum valla
ama kendimde his olarak hissetgm en büyük şey.. Bütün dunyayi sirtlayabilirim hissi.. Sanki süper guçlerle donandim.. Herseyi yapabilirim eymen için.. Eskiden tembellige alışkın götum bile simdilerde şaşırıyor.. Koltuk yüzü görmüyorum.. Ama niyeyse mutluyum.. Annelerin süper guçleri oluyor diyordum.. Doğruymuş