2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Maşallah canım daha daha iyi olun ❣

Alır insalah ilk defa nstgirdim 0 sanci esim diyor ki bu herlde 40dan sonra gelir baksana hic sanci yok kizimda bu haftada sanci çıkardı hepte. bnde belli olmaz o bakarsın birden gelesi gelir dedm :)
Zaman yaklaştıkça bi duygu selleri oluyor kuzum takma kilosunu bebeğinde sağlıklı olsun inşallah mühim olan belki de son haftalar atağa geçer geçmezse de doğduktan sonra çabuk alıyorlar kilo

Hayırlı olsun canım benim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ❣

hayırlı olsun canım tebrik ederim. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşl.

Ya berikkocum çok tatlısın Rabbim huzurlu günlerimizi daim etsin
Nobahari canım sanada hayırlı olsun gözün aydın bebisle bol emzirmeli gunlerin olsun

Ben de yalnızdım evde baya bi korktum eşim hemen işten çıkmış geldi, Allah beterinden korusun hepimize geçmiş olsun
Çok korkutucuydu bitsin isterken kendimi nasıl sıktıysam baldırımı hala arada kramp giriyor. Son birkaç gündür sancılarım oluyordu gece saatlerinde bu depremden sonra daha sık kasılmalarım başladı Geçmiş olsun herkese inşallah bir daha bu kadar sallayan deprem olmaz

Hayırlı olsun canım benim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ❣
Amin çok sağolun kızlrsizede hayırlı doğumlar inşallah,İstanbullu arkadaşlara da çok geçmiş olsun

seruma ilaç koyuyorlar mi acaba ? cok mantıksız geldi olmuşsun 37 38 haftalik daha neyi durduruyorlar dogarsa dogsun:)

Açıklık 0
Dogum başlamamış
Yalancı sancı çekiyorum işte
Doktor anlamiyor mu ne
Gercek digum sancilari 3 dkda bir gelir rahatsiz eder dinlenince gecmez anlamaman mumkun degil dedi. E o zaman niye seruma yolluyorsun beni

Serumun icinde de ne var bilmiyorum icine sonradan bir sey katmiyorlar
Serum takan kisiye sordum besleyici bir seyler dedi kanamali hastalara da bundan takıyoruz dedi. Cok da aciklayamadi icinde ne oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…