Cok sallandimi. Gecenlerde de burada 6.5 şiddetinde oldu. Korktuk Bayagi. Rabbim afetlerden korusun.Şu depremde de korkudan doğurmadıysam artıkhepimize geçmiş olsun
Bende devlette oldum. Spinal den çok çekiniyordum. Ama ameliyat ekibi çok iyiydi.adım adım öncesinde ne hissedeceğimi söylediler bana, şimdi şu olacak korkma diye. Ameliyata girerken başta korktum. Midem bulandı, tansiyonum yükseldi. Bir iğne verdiler damar yolundan sakinleştim anında.Hayırlı olsun cbm allah bağışladın spinalden memnun kaldın mı bende devlette ameliyat olacam çarşamba spinalmiş bi sorayım dedim
Cok sallandimi. Gecenlerde de burada 6.5 şiddetinde oldu. Korktuk Bayagi. Rabbim afetlerden korusun.
Evet gurup baya hareketlendi. Ben de doğum haberleri geldikçe heycanlaniyorumAy doğuran doğurana beni heyecan bastırabbim hepimize kolaylık versin inşallah
Bebekler çatıya yerleşiyorlar muhtemelen başını kanala yerleştirmeden almak istiyorlar tabi ki bu tek neden değil bir de 38 de artık 9 ayı doldurmuş oluyoruz.Sezeryan olacaklarin 38+ larda aliyor doktorlar, nedenini soylediler mi? bana da 38+3 de aliriz dedi, 1 hafta daha beklesin istiyorum bugun kontrole gidince konusacagiz tekrar
Benim de boyum uzun şuana kadar 8.5-9 kilo almışım kilolu değilim sadece karnımda top var gibi öyle . Fazla kilolu olmayanlar daha rahat doğum yapiyomus prof. Bir yakinimiz soylemisti. İnşallah kolay doğumlar yapalım hepimizBende bugun çatı için gittim ama doktorum gerek görmedi boyun uzun kilon iyi gerek yok çatıya doğum zamanı zaten gevşicek kasların gerek yok dedi benim
susuz kaldığını düşünüp verdiriyor olabilr belkide besleyici serum denilen şeyin fizyolojik serum olduğunu düşündüm suan. . kasilmalar susuzluktanda cok olurmus cunku . ama genede belki bisiler vardir isteme gene verirlerse. dogarsa dogar erken sayılmaz artk :)Açıklık 0
Dogum başlamamış
Yalancı sancı çekiyorum işte
Doktor anlamiyor mu ne
Gercek digum sancilari 3 dkda bir gelir rahatsiz eder dinlenince gecmez anlamaman mumkun degil dedi. E o zaman niye seruma yolluyorsun beni
Serumun icinde de ne var bilmiyorum icine sonradan bir sey katmiyorlar
Serum takan kisiye sordum besleyici bir seyler dedi kanamali hastalara da bundan takıyoruz dedi. Cok da aciklayamadi icinde ne oldugunu
Aminn canım ☺Evet gurup baya hareketlendi. Ben de doğum haberleri geldikçe heycanlaniyorum
Bebekler çatıya yerleşiyorlar muhtemelen başını kanala yerleştirmeden almak istiyorlar tabi ki bu tek neden değil bir de 38 de artık 9 ayı doldurmuş oluyoruz.
Benim de boyum uzun şuana kadar 8.5-9 kilo almışım kilolu değilim sadece karnımda top var gibi öyle . Fazla kilolu olmayanlar daha rahat doğum yapiyomus prof. Bir yakinimiz soylemisti. İnşallah kolay doğumlar yapalım hepimiz
Aynen ben de sıkmışım kendimi sırtıma ağrı girdi baya, bir daha olmasın inşallahÇok korkutucuydu bitsin isterken kendimi nasıl sıktıysam baldırımı hala arada kramp giriyor. Son birkaç gündür sancılarım oluyordu gece saatlerinde bu depremden sonra daha sık kasılmalarım başladıGeçmiş olsun herkese inşallah bir daha bu kadar sallayan deprem olmaz
Çok sağolun kızlar , epey kasildim belim sırtım fena ağrıyor. İyi hissettikIstanbul da deprem olmus gecmis olsun kizlar
Benim karnım.harita gibi oldu resmen heryereydi yırtıldı hiç krem falanda sürmedim çok çirkin duruyor ama mutsuz olmuyorum yinede:)Mide yanmasini bu kadar kotu yasamamistim. Resmen terler akittim fenalasacagim sandim bir an...
Bir de gobek az bir sey yag krem surmeyeyim kasinip duruyor. Resmen 1 gun surmesem catlayacagim firsat vermemeye calisiyorum
Olsun canım ikiniz de sağlıklı sıhhatli olun da . Catlamasa daha iyi tabi ama onlara baktıkça bebeğinizin içinizdeki hali aklınıza gelirBenim karnım.harita gibi oldu resmen heryereydi yırtıldı hiç krem falanda sürmedim çok çirkin duruyor ama mutsuz olmuyorum yinede:)
Bir de mevsim değişikliği zamanı tam, cilt zaten kuruyor, benim de öyle hem kaşınıyor hem hemen ufak derilerim soyulup uçuşuyor güreşçi gibi bol yağlanmak lazım :))Mide yanmasini bu kadar kotu yasamamistim. Resmen terler akittim fenalasacagim sandim bir an...
Bir de gobek az bir sey yag krem surmeyeyim kasinip duruyor. Resmen 1 gun surmesem catlayacagim firsat vermemeye calisiyorum
Benim karnım.harita gibi oldu resmen heryereydi yırtıldı hiç krem falanda sürmedim çok çirkin duruyor ama mutsuz olmuyorum yinede:)
Bir de mevsim değişikliği zamanı tam, cilt zaten kuruyor, benim de öyle hem kaşınıyor hem hemen ufak derilerim soyulup uçuşuyor güreşçi gibi bol yağlanmak lazım :))
Grip oldum, burnum akıyor öksürük var. Drum gögus hastalıklarına yolladı... Dr hıtıltı var dedi, film çekemiyorum ama bariz hıtıltı var dedi. Sezaryan kadar öksurugı kesmek lazım yoksa perişan olursunuz dedı. Ilac verdı emin olamadım kullanmaya. Ama gece cok öksuruyorum.. Bebek 4 kg olmuş zaten nefesim kesılıyordu öksurukle daha beter oldum. Ben 1 hafta bırsey yiyemedim nasıl alıyor dedım de senden cekıyo demekki dedı... Dr normal imkansız artık dedı bebek cok yukarıda ve bu saatten sonra da inmez dedi.. Zaten ben 4 kg ve uzerı lerı asla normal ile riske atmam dedı... Ama öksurugı kesmek lazım yoksa sezaryan yerinde sıkıntı olur dedı.. Zaten artık ben tasıyamıyorum kendimi yakalayarak yuruyorum. Karnım alta dogru çekıyor beni...
Doğumdan sonra neden acaba ilk defa duyuyorumCanim genetik biraz da sursen de catlayabilirdin. Elbette mutsuz olma bosuna catlamadin ya :)
Sorma canim simdi suruyorum 20 dk ya kuruyor cilt :) ben basindan beri krem yag suruyorum. Ilk zamanlar gunde 2 seferdi simdi 3 sefer hatta bazen baktim kasinmaya basliyorum gece lavabo ziyaretlerimde yaglanip oyle yataga donuyorumkac krem kac yag aldim sayamadim. Bir de dogumdan sonra da devam etmek gerekmis.
Doğumdan sonra neden acaba ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?