2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Grip oldum, burnum akıyor öksürük var. Drum gögus hastalıklarına yolladı... Dr hıtıltı var dedi, film çekemiyorum ama bariz hıtıltı var dedi. Sezaryan kadar öksurugı kesmek lazım yoksa perişan olursunuz dedı. Ilac verdı emin olamadım kullanmaya. Ama gece cok öksuruyorum.. Bebek 4 kg olmuş zaten nefesim kesılıyordu öksurukle daha beter oldum. Ben 1 hafta bırsey yiyemedim nasıl alıyor dedım de senden cekıyo demekki dedı... Dr normal imkansız artık dedı bebek cok yukarıda ve bu saatten sonra da inmez dedi.. Zaten ben 4 kg ve uzerı lerı asla normal ile riske atmam dedı... Ama öksurugı kesmek lazım yoksa sezaryan yerinde sıkıntı olur dedı.. Zaten artık ben tasıyamıyorum kendimi yakalayarak yuruyorum. Karnım alta dogru çekıyor beni...

Hayırlı olsun cbm allah bağışladın spinalden memnun kaldın mı bende devlette ameliyat olacam çarşamba spinalmiş bi sorayım dedim
Bende devlette oldum. Spinal den çok çekiniyordum. Ama ameliyat ekibi çok iyiydi.adım adım öncesinde ne hissedeceğimi söylediler bana, şimdi şu olacak korkma diye. Ameliyata girerken başta korktum. Midem bulandı, tansiyonum yükseldi. Bir iğne verdiler damar yolundan sakinleştim anında.

Bebek doğunca anestezi uzmanı bebeğime şarkı bile açtı iyi ki doğdun Yağız diye üstünü giydirip yanıma getirdiler. Yüzüme yüzü değince ağlamayı kesti, çok güzel bir andı

Cok sallandimi. Gecenlerde de burada 6.5 şiddetinde oldu. Korktuk Bayagi. Rabbim afetlerden korusun.

Baya salladı ve uzun sürdü evden çıkmak istedim çıkalım hadiii dedim ama deprem durmadı Allah daha beterinden korusun yarabbim son zamanlarda bu endişe korku inanılmaz kasıldım.

Ay doğuran doğurana beni heyecan bastı rabbim hepimize kolaylık versin inşallah
Evet gurup baya hareketlendi. Ben de doğum haberleri geldikçe heycanlaniyorum
Sezeryan olacaklarin 38+ larda aliyor doktorlar, nedenini soylediler mi? bana da 38+3 de aliriz dedi, 1 hafta daha beklesin istiyorum bugun kontrole gidince konusacagiz tekrar
Bebekler çatıya yerleşiyorlar muhtemelen başını kanala yerleştirmeden almak istiyorlar tabi ki bu tek neden değil bir de 38 de artık 9 ayı doldurmuş oluyoruz.
Bende bugun çatı için gittim ama doktorum gerek görmedi boyun uzun kilon iyi gerek yok çatıya doğum zamanı zaten gevşicek kasların gerek yok dedi benim
Benim de boyum uzun şuana kadar 8.5-9 kilo almışım kilolu değilim sadece karnımda top var gibi öyle . Fazla kilolu olmayanlar daha rahat doğum yapiyomus prof. Bir yakinimiz soylemisti. İnşallah kolay doğumlar yapalım hepimiz

susuz kaldığını düşünüp verdiriyor olabilr belkide besleyici serum denilen şeyin fizyolojik serum olduğunu düşündüm suan. . kasilmalar susuzluktanda cok olurmus cunku . ama genede belki bisiler vardir isteme gene verirlerse. dogarsa dogar erken sayılmaz artk :)

Aminn canım ☺

Aynen ben de sıkmışım kendimi sırtıma ağrı girdi baya, bir daha olmasın inşallah

Mide yanmasini bu kadar kotu yasamamistim. Resmen terler akittim fenalasacagim sandim bir an...

Bir de gobek az bir sey yag krem surmeyeyim kasinip duruyor. Resmen 1 gun surmesem catlayacagim firsat vermemeye calisiyorum
Benim karnım.harita gibi oldu resmen heryereydi yırtıldı hiç krem falanda sürmedim çok çirkin duruyor ama mutsuz olmuyorum yinede:)

Benim karnım.harita gibi oldu resmen heryereydi yırtıldı hiç krem falanda sürmedim çok çirkin duruyor ama mutsuz olmuyorum yinede:)
Olsun canım ikiniz de sağlıklı sıhhatli olun da . Catlamasa daha iyi tabi ama onlara baktıkça bebeğinizin içinizdeki hali aklınıza gelir öyle düşünün. Rabbim başka sağlık sorunu vermesin hem meleğiniz hem size

Hayırlı akşamlar kızlar bugün kontrol vardı 38+1 olduk bebek baş aşağı ama hala doğum kanalına girmedi. 3.300 olmuş doktor vitaminleri falan kesti kilosu iyi dedi. Acaba kanala ne zaman girer kanala girdikten ne kadar sonra doğum olur acaba doktor hiçbişey söylemiyo bebek belirleyecek diyo bol yürüyüş bol ilişki dedi. Ben de biraz stres oldum açıkçası bebek hala kanalda değil kilo almaya da devam ediyor normal doğumu çok istiyorum doktorum da en fazla 40+5e kadar bekleriz daha fazla beklemeyiz dedi

Mide yanmasini bu kadar kotu yasamamistim. Resmen terler akittim fenalasacagim sandim bir an...

Bir de gobek az bir sey yag krem surmeyeyim kasinip duruyor. Resmen 1 gun surmesem catlayacagim firsat vermemeye calisiyorum
Bir de mevsim değişikliği zamanı tam, cilt zaten kuruyor, benim de öyle hem kaşınıyor hem hemen ufak derilerim soyulup uçuşuyor güreşçi gibi bol yağlanmak lazım :))

Canim genetik biraz da sursen de catlayabilirdin. Elbette mutsuz olma bosuna catlamadin ya :)

Bir de mevsim değişikliği zamanı tam, cilt zaten kuruyor, benim de öyle hem kaşınıyor hem hemen ufak derilerim soyulup uçuşuyor güreşçi gibi bol yağlanmak lazım :))

Sorma canim simdi suruyorum 20 dk ya kuruyor cilt :) ben basindan beri krem yag suruyorum. Ilk zamanlar gunde 2 seferdi simdi 3 sefer hatta bazen baktim kasinmaya basliyorum gece lavabo ziyaretlerimde yaglanip oyle yataga donuyorum kac krem kac yag aldim sayamadim. Bir de dogumdan sonra da devam etmek gerekmis.

Dün ben kontroldeyken dr a telefon geldi .bogaz ağrısı ve öksürük varmış.
Sirkeli su ile gargara yap
Strepsil pastili 3-4 tane kullanabilirsin
İhlamur iç ama adaçayı sakın içme dedi.agri olursa da minoset al dinken dedi.hava değişimi olunca herkes dökülüyor.
Geçmiş olsun.

Doğumdan sonra neden acaba ilk defa duyuyorum

Doğumdan sonra neden acaba ilk defa duyuyorum

Canim sadece kilo aliminda degil kisa surede ani kilo verimlerinde de catlaklar olusuyor cunku. Cogu kisi de dogumdan sonra aldigi kilolarin bircogunu kisa surede verdigi icin hamilelik boyunca hic catlagi olusmayan birinin bile sonrasinda catlagi olabiliyor. Kadin olmak zor. Onlem olarak ilk 3 4 ay kullanmaya devam edecegim ben dogumdan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…