kasıntı sadece göbekteki başka yerlerdede mi var? bndede kasıntı var kollar ve karnim en ck sonra da göğüslerim . netten baktm da son haftalar icin normal diyor. ve ayrıca bn cok kötü çatlamışım berbat yani ama bisi sürmedim doğru düzgün.Mide yanmasini bu kadar kotu yasamamistim. Resmen terler akittim fenalasacagim sandim bir an...
Bir de gobek az bir sey yag krem surmeyeyim kasinip duruyor. Resmen 1 gun surmesem catlayacagim firsat vermemeye calisiyorum
kasıntı sadece göbekteki başka yerlerdede mi var? bndede kasıntı var kollar ve karnim en ck sonra da göğüslerim . netten baktm da son haftalar icin normal diyor. ve ayrıca bn cok kötü çatlamışım berbat yani ama bisi sürmedim doğru düzgün.
hayirli aksamlar kanala girdikten sonra cok surmuyor sanirim canim ya aslinda daha onceden girmeye basladimi bilmiyorum ama bn bi sabah uyandm markete gittim ve yuruyemedigimi farkettim resmen bacak arama top koymuslardi ondan sonra cok surmedi maksimum 4 5 gun olmustur sonra dogmustur . stres bebegin gelmesini geciktirirmis sadece bugun gebe okulunda doktor bi masajdan bahsetti lavanta yagi bebe yagi ve yasemin yagi ucunu karıştırıp masaj yapmalıymış esin seni gevsetirmis . dogum sancin geldigindede deneyebilirmişsin. cok guzl şeyler öğrendik bugün. isteyen varsa paylaşabilirim bilgileri:)Hayırlı akşamlar kızlar bugün kontrol vardı 38+1 olduk bebek baş aşağı ama hala doğum kanalına girmedi. 3.300 olmuş doktor vitaminleri falan kesti kilosu iyi dedi. Acaba kanala ne zaman girer kanala girdikten ne kadar sonra doğum olur acaba doktor hiçbişey söylemiyo bebek belirleyecek diyo bol yürüyüş bol ilişki dedi. Ben de biraz stres oldum açıkçası bebek hala kanalda değil kilo almaya da devam ediyor normal doğumu çok istiyorum doktorum da en fazla 40+5e kadar bekleriz daha fazla beklemeyiz dedi
beyazlayinca daha iyi duruyor geneSadece karin bolgesinde var canim. Kurumaya baslayinca kasinti basliyor su son gunlerde. Nemlendirmenin onemi artti o yuzden. Senin de saglik olsun canim gobek gidince gorunumu de azalir insallah.
Doğumu başlatıyor diyorlar canım denedim bol sancılı bir gecenin sonunda sabah doktora gittiğimde 25 e kadar olan sancıyı gördüm sadeceTarcin suyu ne yapiyormus canim
Bende arıyorum canım bulursan haber ver sancılardan kurtulmak istiyorum artık her defasında bu defa geliyor dediğim hiç birinde gelmediHayırlı akşamlar kızlar bugün kontrol vardı 38+1 olduk bebek baş aşağı ama hala doğum kanalına girmedi. 3.300 olmuş doktor vitaminleri falan kesti kilosu iyi dedi. Acaba kanala ne zaman girer kanala girdikten ne kadar sonra doğum olur acaba doktor hiçbişey söylemiyo bebek belirleyecek diyo bol yürüyüş bol ilişki dedi. Ben de biraz stres oldum açıkçası bebek hala kanalda değil kilo almaya da devam ediyor normal doğumu çok istiyorum doktorum da en fazla 40+5e kadar bekleriz daha fazla beklemeyiz dedi
Kızlar, dün akşam Sumru kuşum zorunlu olarak dünyaya getirildi. 35+4’te. Şu an yanımda, çok şükür bir sıkıntısı yokmuş. Emzirme telaşındayız biz artık.
@zeraseba gözün aydın senin de
Doğumu başlatıyor diyorlar canım denedim bol sancılı bir gecenin sonunda sabah doktora gittiğimde 25 e kadar olan sancıyı gördüm sadecebilemedim bende ise yaramadı gibi görünüyor belki sen de yarar
Bende arıyorum canım bulursan haber ver sancılardan kurtulmak istiyorum artık her defasında bu defa geliyor dediğim hiç birinde gelmedi
Amin canım inşallah sağlıkla dünyaya gelsinlerdeartık o çatlaklar bile cici duracak:)Olsun canım ikiniz de sağlıklı sıhhatli olun da . Catlamasa daha iyi tabi ama onlara baktıkça bebeğinizin içinizdeki hali aklınıza geliröyle düşünün. Rabbim başka sağlık sorunu vermesin hem meleğiniz hem size
Paylaş paylaş canım mutlakahayirli aksamlar kanala girdikten sonra cok surmuyor sanirim canim ya aslinda daha onceden girmeye basladimi bilmiyorum ama bn bi sabah uyandm markete gittim ve yuruyemedigimi farkettim resmen bacak arama top koymuslardi ondan sonra cok surmedi maksimum 4 5 gun olmustur sonra dogmustur . stres bebegin gelmesini geciktirirmis sadece bugun gebe okulunda doktor bi masajdan bahsetti lavanta yagi bebe yagi ve yasemin yagi ucunu karıştırıp masaj yapmalıymış esin seni gevsetirmis . dogum sancin geldigindede deneyebilirmişsin. cok guzl şeyler öğrendik bugün. isteyen varsa paylaşabilirim bilgileri:)
Biraz internete bakındım da pilates topunda 8 çizme falan iyi geliyormuş kanala girmesi içinDoğumu başlatıyor diyorlar canım denedim bol sancılı bir gecenin sonunda sabah doktora gittiğimde 25 e kadar olan sancıyı gördüm sadecebilemedim bende ise yaramadı gibi görünüyor belki sen de yarar
Bende arıyorum canım bulursan haber ver sancılardan kurtulmak istiyorum artık her defasında bu defa geliyor dediğim hiç birinde gelmedi
Canim korku sadece yolu uzatırmış dogum esnasında ve dogumdan once ki surectede stres sadece doğumun gerçekleşmesini uzatırmış. meryem ana otunu ebe de söyledi muhakkak koyun suya dedi . kegel egzersizlerini muhakkak deneyin kizlar hem dogum sonrası icin hem dogum icin o bölgeyi calstirmaliymisiz ve perine masajı hakiki zeytin yağıyla haftada 3 kere 36. haftadan sonra yaplmaliymis erkenden dogurmayalm sonra dogumu tetikleyp diyenler oldu ve ebe dedi ki dogumu başlatan hormonlardır vajinaya yapılan masaj asla başlatmaz dogumu dedi. güvenle yapablirsiniz videolardan izleyipPaylaş paylaş canım mutlaka
Ya peki kegel egzersizi kaçıncı haftada başlanacak çok teşekkürler canim.guzel bilgiler paylaştınAnanas ve hurma yiyin dedi. ya bide şu dogum öncesi gelen enerjinizle ev temizlyp ikramlık hazırlayacağınız dinlenin o enerjiye ihtiyacınz var dedi bu mümkün olurmu bilmiyorum bizim.turk kadını enerji bulunca ev kirklar
haftasını demedi onun da . kegel sanirm hep yapılabiliyor ya zor bisi değil . tuvaletini yaptığını bir anda kapının açıldığını düşün anında tutarsın ya çişini once 3 4 saniye tutup yavaşça bırakıyorsun sonra süreyi gittikçe artırıyorsun 5 saniye 6 saniye . bn bunu yapıyordum bi kac haftadr idrar kaçırdığım icin ve kaçırmıyorum bi haftadir ise yaradı. ya egzersizleri de yapsak aksatmadan onları da netten bakabilirsin canim hocanın gösterdikleri hep nettede var.Ya peki kegel egzersizi kaçıncı haftada başlanacak çok teşekkürler canim.guzel bilgiler paylaştın
Evet sezeryan kesin bugun kontrolm vardi sansima dr un kongresi cikti 39+ da alacak durabildigi kadar dursun istiyorum ben38+4 de 9 ay doluyor. 38 de gelisim tamamlandığı icin sezeryan olacaklari bekletip riske atmiyor doktorlar. Sizin kesin sezeryan mı?
Annem de pes etme diyor.. Ama memeyi almayinca insanin morali bozuluyorbiberondan önce ilk memeye tutuyorum bir ihtimal emerse diye
Paylaştığın tüm bilgiler çok güzel . Tüm gebeler , gebelik eğitimine gitmeli valla ben rastladigim her gebeye söylüyorumAnanas ve hurma yiyin dedi. ya bide şu dogum öncesi gelen enerjinizle ev temizlyp ikramlık hazırlayacağınız dinlenin o enerjiye ihtiyacınz var dedi bu mümkün olurmu bilmiyorum bizim.turk kadını enerji bulunca ev kirklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?