2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet sezeryan kesin bugun kontrolm vardi sansima dr un kongresi cikti 39+ da alacak durabildigi kadar dursun istiyorum ben
Sezeryan kesinse neden durmasini istiyorsun. Kilosu iyi gelisimi tamamlanmış. Allah korusun kanala falan girse daha cok sıkıntı yaşarsın. Normal dogumu bekliyorum desen tamam.

Bana da doktorum doğuma kimseyi getirme dedi. Özellikle anneleri. Doğumdan sonra gelsinler dedi. Konsantrasyonunuzu çok bozuyor bu sefer de bebek de sıkıntıya giriyor kalp atışı bile değişiyor dedi son anda sezeryana aldığımız çok oldu dedi. Sadece eşin olsun dedi zaten doğum çok mahrem birşey eşin yeter dedi. Ben de öyle düşünüyorum kendi anneme söyledim evde nasıl durcam bari hastaneye gelym fln dedi ama öyle de olmaz aklım sende kalır dedim kabul etti, kynnma söylersem kesin küsecek -.-

Alır insalah ilk defa nstgirdim 0 sanci esim diyor ki bu herlde 40dan sonra gelir baksana hic sanci yok kizimda bu haftada sanci çıkardı hepte. bnde belli olmaz o bakarsın birden gelesi gelir dedm :)
Eevt canım hiç belli olmaz o kimisi aylarca sancı çeker gelmez kimisi anlamaz sancıyı açıkla gider. En hayırlı zaman ne zamansa o zman olsun biz erken başladık kızımla sancılara ama durdu şükür

valla canm ilk gebelikte gormedm cok bilgisizlik vardi tamam suan ikinci dogum olmasının verdiği bi bilgi birikimi olsada su eğitim bana cok sey kattı onumuzdeki hafta son ıkınma öğrenicez ve emzirme ve belgemizi alcaz tamam . pilates devam ediyor ama girmicem kizima bakan yok evde kendim yapcam artk bi kere daha gitsem daha iyiydi ama bakalm bi fırsat bulurum belki :) . enerji kısmında gerçek oyle bugün bnde hergune gore iyiym bebegi gordum geldim dogum faln konuştuk ya bi heyecanla geldim eve :) o yüzden de enerji gelince biz hazırlık icinde oluruz o kesin.

cok şükür canm.yalanci sancilar iyidir doguma hazırlar:) ama şiddetli olunca sorun . dedigin gbibi bakmışsın aniden baslar sanci

Kendimiz yapabilirmiyiz

Kızlar yeni girebildim hepimize çok teşekkür ederim Çok şükür gerçekleşti doğumum Spinal oldum çokta zor değil di banada cesaret iğnesi yaptılar tavsiye ederim insana cesaret geliyor Çok şükür kızım 3600 dogdu ikimizde iyiyizDarısı hepimize inşallah Süttüm doğumdan önce hiç yoktu şimdi akmaya başladı

Bol ilişki derken ilişki son dönem yasak olmuyomuydu ya

kimseye söylememek en iyisi canim. Ben bi kac anlayışlı arkadaşa söylerim mesela cok yakınım var diyor haber ver giderken meryem süresi okuyalım sana faln diyor onlara derim belki :). bn ilk dogum dada arama dedm eşime de esim bn kontrol edilirken bütün aileyi aramış yarim saat geçmedi telefon telefona geliyor bu kez sıkı tembihledim bakalm aramaz insalah

B Biravucmutluluk yaa çok güzel söylediklerin, teşekkür ederiz❤
inşalalh ise yarar kizlar guzel dogumlarimiz olsun. ama ebe hem guzl dogum yapmak icin hic birşey yapmayıp hemde guzel bi dogum bekleyemezsin ve sonra dogumda sorun yaşanınca doktora ebeye kızamazsınız. onlar aracı doğuracak olan sizsiniz kendiniz icin uğraşın dedi :) çalışalım vakti geldi :)

Yazdiklarin cok iyi geldi. Gebe egitimi bulamadkm ben burada. O sebeple bazi seyelri bilsem bile katkisi da cok oldu yazdiklarinin

Kendimiz yapabilirmiyiz
perine masajı biraz zor bn yapamamıştım ilk gebelikte esimde beceremedi ama onda karnim cok asiri aşağıdaydı bu kez daha denemedm1 hafta sonra denicem ama yaparsanda anca ayna karşısında yapabilirsin sanirm .

Yazdiklarin cok iyi geldi. Gebe egitimi bulamadkm ben burada. O sebeple bazi seyelri bilsem bile katkisi da cok oldu yazdiklarinin
aynen bi çoğunu duyduk biliyoruz zaten. ama önemini anlamak başkaymış . ne kadr da anlatmaya çalışsam tam bilgi verememişimdir sizler bakim internetten onemli noktalar bunlarmis:) aslinda bi müzikten bahsetti sancincekerken dinleyin dedi ama unuttum ismini sorar size de söylerim. gebeleri rahatlattigi ve doğumun ilerleyişini güzelleştirdiği kanıtlanmış :)

masallah canim.gozun aydin :)

cok şükür canm.yalanci sancilar iyidir doguma hazırlar:) ama şiddetli olunca sorun . dedigin gbibi bakmışsın aniden baslar sanci
Oğluşun belirleyecek zananını daha erken zaten sancılara 15 gün daha dursunlar durdukları yerde
Bu arada paylaştığın bilgiler çok güzel teşekkür ederiz
Annemle kayınvalide ye haber vermemeyi düşünüyorum bende dünden sonra ikiside sancı çıktı deyince panikle geldiler kiminin kalbi kiminin midesi tuttu. Ay kendimle mi uğraşıcammmm onlarla mı sancı anımda

Gözünaydın canım sağlıkla almışsın kızını kucağına çok şükür
Darısı başımıza artık

Hayırlı olsun cnm çok şükür hersey yolunda gitmiş bundan sonrası da öyle olur umarım. Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…