2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gözünüz aydın canim. Hayırlı olsun

Masallah.. Subhanallah.. Ne güzel.. Dikislerine mumkun mertebe dikkat et.. Ben geçen yordum kendimi bisey oldu sanki.. Pzt kontrol var onu bekliyorum.. Yada usudum.. Acayip karnim ağrıyor.. Sen kendini iyi hissetmezsen bu süreçte bebeğinle ilgilenemezsn.. Ben önce kendimi toparlamaya odakladm ki eymene dikkatimi vereyim diye.. Sirtini sicak tut.. Yelek giy.. Ayaklarina iki cift corap giy.. Eger karin agrim soğuk almaktansa bu ağrı öyle böyle bi ağrı değil yani.. Benden demesi

tecrübe de etmişsin artk valla aynen oyle kendi kendine doğur bi foto patlat watsap durumdan millet şok bide küserler neyse doğurunca ararsın yada esin arar :)

Kizlar iyi geceler. Aksam 6 dan beri devam eden 5 dakikada bir gelen sancilarim var. Dusa girdim bana misin demedi. Sancilar beni yerimde durdurmayacak gbi de degil. Sonra dr umu aradm hastaneye cagirdi. 2 cm acklik var nst de sancim 55-60 larda ckti. Dr ister eve git ister yatış yapalm dedi. Bende evime gelmeyi tercih ettim. Suan 38+1 iz. Suyun gelirse sancin artarSa siddetlenirse gece ara dedi hastaneye geri gel dedi. Buarada nisanda gelmis nezaman gelmis nasl gelmis onuda anlamadm. Bebegin yerlesimi cok iyi cok guzel baski yapiyo ama rahim agzi cok yukarda oyuzden muayeneler çanını acitabilir dedi. Simdi evdeyim sancilarm hala devam ediyor ama siddeti stabil

Yaaah yerim o yorgunluğu yaa konuyu bebiş kokuları sarıyor eymenle odada kalirken kusmuştu kusmuk kokusunu bile sevmistim

iyi geceler canim. cok iyi etmişsin eve gelmekle sıcak duşunu alir rahat rahat takılırsın:) kolayca doguruver insalah bir avazda.

Amin canım...
Benim de yatışım yapıldı bugün.
Nasipse yarın 08:30 da sezaryen olacağım...

Sende mi anam saglikla kucagina alırsın insallah canim.. Cektigin sıkıntıların ödülünü alicaksin insallah.. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Allah kolaylık versin hem melegine hem sana inşallah sabah güzel haberlerini alırız sağlıkla gelir
Yaaah yerim o yorgunluğu yaa konuyu bebiş kokuları sarıyor eymenle odada kalirken kusmuştu kusmuk kokusunu bile sevmistim
Yaa zaten mis gibi kokuyolar ya onların her şeyleri mis.

Kucaga koklayinca hic birakmak istemeyeceksin.. Şu an uyuyo uyandirmamak için zor tutuyorm kendimi
Ben de kendi kendime dusunuyorum. Kucagimda uyusun besige koymam diye cok manyak bir anne olacakmisim hissiyatindayim ki normalde tanisaniz gamsiz, umursamaz ve mantigiyla hareket eden duygularini bastiran bir tipim evlat cok baska oluyormus gercekten.

Gecmis olsun insallah bir avazda dogurursun canim, sancilarla acilmanda olur hastane yakin demi?

Ardnlina hayırlı olsun hoş geldi kızın
~Ağustos Bebişlerimiz~

1-Berikko-Erkek sezaryen(33+1,30 Ağu)
2-Ayşe Erdi-Kız sezaryen(35+4,31 Ağu)

~Eylül Bebişlerimiz~

1-Happiness87-Erkek sezaryen(38+0,21 Eyl)
2-Parolaben-Erkek sezaryen(38+0,24 Eyl)
3-Elmer30-Kız(38+2)
4-Zeraseba-Erkek sezaryen(38+0, 25 Eyl)
5-Nobahari-Kız sezaryen(35+4,25 Eyl)
6-Ardnlina-Kız sezaryen(38+6,26 Eyl)

Bir nefeste dogurursun insallah canim. Bizlere de dua et kolay dogumlar icin. Insallah sen de su gibi bir dogum yasarsin

Bol ilişki derken ilişki son dönem yasak olmuyomuydu ya
Herkesin doktoru farklı söylüyor canım bizimki bol ilişki dedi. Bir hastasının bebeği kanala girmemiş pzt kontrolde kanalda değildi dedi bol ilişki ve bol yürü demiş 3 gün sonra doğum yapmış
erkekler hep böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…