Gözünüz aydın canim. Hayırlı olsunKızlar yeni girebildim hepimize çok teşekkür ederimÇok şükür gerçekleşti doğumum Spinal oldum çokta zor değil di banada cesaret iğnesi yaptılar tavsiye ederim insana cesaret geliyor Çok şükür kızım 3600 dogdu ikimizde iyiyiz Darısı hepimize inşallah Süttüm doğumdan önce hiç yoktu şimdi akmaya başladı
Kızlar, doktor bana yatış verdi:////
Açıklık 1 cm imiş, sancıda çıktı:/ duruma göre alabilirim bebeği dedi
Merhaba arkadaşlar. Herkese çok teşekkür ederim. Bugun de hastanedeyim. 48saat yatırıyorlarmış. Dikiş yerim bugün daha iyi şükür.
Bugün kanında ki oksijen miktarına baktılar. Şekerini kontrol ediyorlar sürekli.
Oğlumun da şekeri düşmüş biraz. Mama takviyesinr de başladık. Çocuk doktoru geldi kontrole. Şükür şeker haricinde sıkıntı yok gibi
Liste kalabaliklasiyor, ah ah darisi bizlere.Ozlem duyuyorum. Ozlem bile yeterli degil. Burnumda tutuyor hic koklamadigim bebegim.
Oğluşun belirleyecek zananınıdaha erken zaten sancılara 15 gün daha dursunlar durdukları yerde
Bu arada paylaştığın bilgiler çok güzel teşekkür ederiz
Annemle kayınvalide ye haber vermemeyi düşünüyorum bende dünden sonraikiside sancı çıktı deyince panikle geldiler kiminin kalbi kiminin midesi tuttu. Ay kendimle mi uğraşıcammmm onlarla mı sancı anımda
Selamün aleyküm arkadaşlar ancak yazabildim. Sabah saat 09.17 de oğlumuz spinal sezeryanla dünyaya geldi. İlk doğumum gibi ameliyat i hissetmedim. Sadece ameliyat sirasinda çok bulantı oldu iğne yaptılar tansiyonum düştü nefes alamadim sanırım panik yaptım önce maskeyle hava verdiler sonra burnuma hortum takip öyle hava verdiler cesaret iğnesi yaptılar rahatladım bebekte solunum sıkıntısı olmuş ilk saatler biraz müşahede altında kaldı. Sonra hemşire getirdi kanguru bakimi yaptık bebek ve ve çıplak olarak koyun koyuna yatırdılar ve solunum u düzeldi çok şükür. Emmek için ugrasioz biraz nazlı çıktı oğlum yorgunmus . Çok şükür Rabbime . Darısı bekleyenlerin başına hepinizi öpüyorum
iyi geceler canim. cok iyi etmişsin eve gelmekle sıcak duşunu alir rahat rahat takılırsın:) kolayca doguruver insalah bir avazda.Kizlar iyi geceler. Aksam 6 dan beri devam eden 5 dakikada bir gelen sancilarim var. Dusa girdim bana misin demedi. Sancilar beni yerimde durdurmayacak gbi de degil. Sonra dr umu aradm hastaneye cagirdi. 2 cm acklik var nst de sancim 55-60 larda ckti. Dr ister eve git ister yatış yapalm dedi. Bende evime gelmeyi tercih ettim. Suan 38+1 iz. Suyun gelirse sancin artarSa siddetlenirse gece ara dedi hastaneye geri gel dedi. Buarada nisanda gelmis nezaman gelmis nasl gelmis onuda anlamadm. Bebegin yerlesimi cok iyi cok guzel baski yapiyo ama rahim agzi cok yukarda oyuzden muayeneler çanını acitabilir dedi. Simdi evdeyim sancilarm hala devam ediyor ama siddeti stabil
Kızlar benim de doğum yaklaşık 8 saat sonra olucak kısmet olursa çok tuhaf duygular içindeyim inşallah hayırlısıyla sağlıklı birşekilde atlatırız
Amin canım...
Benim de yatışım yapıldı bugün.
Nasipse yarın 08:30 da sezaryen olacağım...
Allah kolaylık versin hem melegine hem sana inşallah sabah güzel haberlerini alırız sağlıkla gelirKizlar iyi geceler. Aksam 6 dan beri devam eden 5 dakikada bir gelen sancilarim var. Dusa girdim bana misin demedi. Sancilar beni yerimde durdurmayacak gbi de degil. Sonra dr umu aradm hastaneye cagirdi. 2 cm acklik var nst de sancim 55-60 larda ckti. Dr ister eve git ister yatış yapalm dedi. Bende evime gelmeyi tercih ettim. Suan 38+1 iz. Suyun gelirse sancin artarSa siddetlenirse gece ara dedi hastaneye geri gel dedi. Buarada nisanda gelmis nezaman gelmis nasl gelmis onuda anlamadm. Bebegin yerlesimi cok iyi cok guzel baski yapiyo ama rahim agzi cok yukarda oyuzden muayeneler çanını acitabilir dedi. Simdi evdeyim sancilarm hala devam ediyor ama siddeti stabil
Yaa zaten mis gibi kokuyolar ya onların her şeyleri mis.Yaaah yerim o yorgunluğuyaa konuyu bebiş kokuları sarıyor eymenle odada kalirken kusmuştu kusmuk kokusunu bile sevmistim
Ben de kendi kendime dusunuyorum. Kucagimda uyusun besige koymam diyeKucaga koklayinca hic birakmak istemeyeceksin.. Şu an uyuyo uyandirmamak için zor tutuyorm kendimi
Kızlar, dün akşam Sumru kuşum zorunlu olarak dünyaya getirildi. 35+4’te. Şu an yanımda, çok şükür bir sıkıntısı yokmuş. Emzirme telaşındayız biz artık.
@zeraseba gözün aydın senin de
Gecmis olsun insallah bir avazda dogurursun canim, sancilarla acilmanda olur hastane yakin demi?Kizlar iyi geceler. Aksam 6 dan beri devam eden 5 dakikada bir gelen sancilarim var. Dusa girdim bana misin demedi. Sancilar beni yerimde durdurmayacak gbi de degil. Sonra dr umu aradm hastaneye cagirdi. 2 cm acklik var nst de sancim 55-60 larda ckti. Dr ister eve git ister yatış yapalm dedi. Bende evime gelmeyi tercih ettim. Suan 38+1 iz. Suyun gelirse sancin artarSa siddetlenirse gece ara dedi hastaneye geri gel dedi. Buarada nisanda gelmis nezaman gelmis nasl gelmis onuda anlamadm. Bebegin yerlesimi cok iyi cok guzel baski yapiyo ama rahim agzi cok yukarda oyuzden muayeneler çanını acitabilir dedi. Simdi evdeyim sancilarm hala devam ediyor ama siddeti stabil
Berikkocum şok üstüne şokAnaaaaaaahayırlı olsun.. Anali babali büyüsün
Kizlar iyi geceler. Aksam 6 dan beri devam eden 5 dakikada bir gelen sancilarim var. Dusa girdim bana misin demedi. Sancilar beni yerimde durdurmayacak gbi de degil. Sonra dr umu aradm hastaneye cagirdi. 2 cm acklik var nst de sancim 55-60 larda ckti. Dr ister eve git ister yatış yapalm dedi. Bende evime gelmeyi tercih ettim. Suan 38+1 iz. Suyun gelirse sancin artarSa siddetlenirse gece ara dedi hastaneye geri gel dedi. Buarada nisanda gelmis nezaman gelmis nasl gelmis onuda anlamadm. Bebegin yerlesimi cok iyi cok guzel baski yapiyo ama rahim agzi cok yukarda oyuzden muayeneler çanını acitabilir dedi. Simdi evdeyim sancilarm hala devam ediyor ama siddeti stabil
Herkesin doktoru farklı söylüyor canım bizimki bol ilişki dedi. Bir hastasının bebeği kanala girmemiş pzt kontrolde kanalda değildi dedi bol ilişki ve bol yürü demiş 3 gün sonra doğum yapmışBol ilişki derkenilişki son dönem yasak olmuyomuydu ya
erkekler hep böylekimseye söylememek en iyisi canim. Ben bi kac anlayışlı arkadaşa söylerim mesela cok yakınım var diyor haber ver giderken meryem süresi okuyalım sana faln diyor onlara derim belki :). bn ilk dogum dada arama dedm eşime de esim bn kontrol edilirken bütün aileyi aramış yarim saat geçmedi telefon telefona geliyorbu kez sıkı tembihledim bakalm aramaz insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?