Ben benimki kasima kalicak diyecokkorkuyorumAllahtan cogumuz ekim ayinda dogurucaz gibi dedim biraz daha dogurursak ekim anasi kalmayacakdayanin ekim anneleri 4 gun kaldi
Ben benimki kasima kalicak diyecokkorkuyorumyalniz kalcak misim gibi hissediyorum. Hic dogum emaresi yok. Yalanci kasilma 1 kez oldu. Ne sancim var ne biseyim aksine bir enerji bir hyat istegi bir temizlik yapma sevdasi geldi.
Grip oldum, burnum akıyor öksürük var. Drum gögus hastalıklarına yolladı... Dr hıtıltı var dedi, film çekemiyorum ama bariz hıtıltı var dedi. Sezaryan kadar öksurugı kesmek lazım yoksa perişan olursunuz dedı. Ilac verdı emin olamadım kullanmaya. Ama gece cok öksuruyorum.. Bebek 4 kg olmuş zaten nefesim kesılıyordu öksurukle daha beter oldum. Ben 1 hafta bırsey yiyemedim nasıl alıyor dedım de senden cekıyo demekki dedı... Dr normal imkansız artık dedı bebek cok yukarıda ve bu saatten sonra da inmez dedi.. Zaten ben 4 kg ve uzerı lerı asla normal ile riske atmam dedı... Ama öksurugı kesmek lazım yoksa sezaryan yerinde sıkıntı olur dedı.. Zaten artık ben tasıyamıyorum kendimi yakalayarak yuruyorum. Karnım alta dogru çekıyor beni...
Kizlar iyi geceler. Aksam 6 dan beri devam eden 5 dakikada bir gelen sancilarim var. Dusa girdim bana misin demedi. Sancilar beni yerimde durdurmayacak gbi de degil. Sonra dr umu aradm hastaneye cagirdi. 2 cm acklik var nst de sancim 55-60 larda ckti. Dr ister eve git ister yatış yapalm dedi. Bende evime gelmeyi tercih ettim. Suan 38+1 iz. Suyun gelirse sancin artarSa siddetlenirse gece ara dedi hastaneye geri gel dedi. Buarada nisanda gelmis nezaman gelmis nasl gelmis onuda anlamadm. Bebegin yerlesimi cok iyi cok guzel baski yapiyo ama rahim agzi cok yukarda oyuzden muayeneler çanını acitabilir dedi. Simdi evdeyim sancilarm hala devam ediyor ama siddeti stabil
Kızlar yeni girebildim hepimize çok teşekkür ederimÇok şükür gerçekleşti doğumum Spinal oldum çokta zor değil di banada cesaret iğnesi yaptılar tavsiye ederim insana cesaret geliyor Çok şükür kızım 3600 dogdu ikimizde iyiyiz Darısı hepimize inşallah Süttüm doğumdan önce hiç yoktu şimdi akmaya başladı
Ben annem ile kayinvalideme gelmeyin evde bekleyin konstantrem bozulabilir diyeceğimi hayal bile edemiyorum 3. Dünya harbiBana da doktorum doğuma kimseyi getirme dedi. Özellikle anneleri. Doğumdan sonra gelsinler dedi. Konsantrasyonunuzu çok bozuyor bu sefer de bebek de sıkıntıya giriyor kalp atışı bile değişiyor dedi son anda sezeryana aldığımız çok oldu dedi. Sadece eşin olsun dedi zaten doğum çok mahrem birşey eşin yeter dedi. Ben de öyle düşünüyorum kendi anneme söyledim evde nasıl durcam bari hastaneye gelym fln dedi ama öyle de olmaz aklım sende kalır dedim kabul etti, kynnma söylersem kesin küsecek -.-
Ben geceyi esim ve bebegimle geciricem siz olmazsiniz dedim tamam biz asagida bekleriz dedilerBen annem ile kayinvalideme gelmeyin evde bekleyin konstantrem bozulabilir diyeceğimi hayal bile edemiyorum 3. Dünya harbi
Benim doğum yapacağım devlet hastanesinde (yurtdışındayım) babadan başka kimseyi 3 gün boyunca almıyorlar. Baba olmasın dersen tek bir kişi hakkın var genel olarak. Öyle Çiçek çikolata, selaaaaam biz geldik vs yasak. 3 günde taburcu oluyorsun normal doğumda bile. Sonra evine çıkınca beş gün boyunca hemşire geliyor eve. Emzirme, bez değiştirme, göbek bağı bakımı vs. öğretiyor bir de sarılık takibi yapıyor.Ben annem ile kayinvalideme gelmeyin evde bekleyin konstantrem bozulabilir diyeceğimi hayal bile edemiyorum 3. Dünya harbi
Ahahhhhah Allah iyiliğini versin çok güldüm canımAllahtan cogumuz ekim ayinda dogurucaz gibi dedim biraz daha dogurursak ekim anasi kalmayacakdayanin ekim anneleri 4 gun kaldi
Benimde annemle eşim yarışıyor kv de arkadan geliyo bebek bana kalacak mı çok merak ediyorum veya ilk günden hepsi kacicak mı görücezBen geceyi esim ve bebegimle geciricem siz olmazsiniz dedim tamam biz asagida bekleriz dedilerannem daha israrci. Esim bebegi giydiremezmis, bebege bakamazmisiz falan gelmeyin diyemem dedigimde ne olur bilmiyorum
Ben de kendi kendime dusunuyorum. Kucagimda uyusun besige koymam diyecok manyak bir anne olacakmisim hissiyatindayim ki normalde tanisaniz gamsiz, umursamaz ve mantigiyla hareket eden duygularini bastiran bir tipim evlat cok baska oluyormus gercekten.
Berikkocum şok üstüne şok
Devletin ilgisi çok güzelmiş özellikle benim gibide tecrübesiz anneler için.Benim doğum yapacağım devlet hastanesinde (yurtdışındayım) babadan başka kimseyi 3 gün boyunca almıyorlar. Baba olmasın dersen tek bir kişi hakkın var genel olarak. Öyle Çiçek çikolata, selaaaaam biz geldik vs yasak. 3 günde taburcu oluyorsun normal doğumda bile. Sonra evine çıkınca beş gün boyunca hemşire geliyor eve. Emzirme, bez değiştirme, göbek bağı bakımı vs. öğretiyor bir de sarılık takibi yapıyor.
Benim kayın validem şimdiden bezin üstüne bişi bağlanırmış da kalçasına iyi gelirmiş de ne dediğini de anlamıyorum yani hayatımda ilk defa öyle bir şey duydum. Hemşire ne derse o deyip sıyrılmayı düşünüyorum işin içinden.
Ahahhhhah Allah iyiliğini versin çok güldüm canım38+1 oldum ben du bakalım ne zaman gelicek bebiş bakıcaz nst 16 civarı falan çıkıyo
Aynen canım yaa ilk gebelik olunca böyle tecrübesiz tecrübesiz kurbanlık dana gibi bekliyozAz daha dayan canim sen denormal dogumu beklemek belirsizlik hele de ilk kez dogum yapacaklar icin (ben). Insallah hepimiz hafif dalgalanmalar hissederiz sadece. Sonra bir hastaneye gideriz ki 6 7 cm falan olmus acilma
Aynen canım yaa ilk gebelik olunca böyle tecrübesiz tecrübesiz kurbanlık dana gibi bekliyozsenin nst kaç çıkıyo doktorun ne dedi en son gittiğinde canım
Ay bu kasılma olayını tam anlamıyorum nasıl bişey nasıl bi his ya?Benim nstler temiz gibi canim. Sanci cikmiyor pek. Kendim evde kasilmalari hissediyorum ara ara tabi. Hele bugun deprem korkusuna baya kasildim durdum. Zamaninda gelir insallah.
Ay bu kasılma olayını tam anlamıyorum nasıl bişey nasıl bi his ya?
Öylemiymiş ya kasılma o bildiğin davul göbek halleriKarnin kaskati oluyor bir sure. Bebek bir yere toplanabiliyor. Sonra duzeliyor. Rahatsizlik verici bir his anlarsin sen de. Dogumun agrisiz evresi boyle baslaniyor deniyor. Duzenli olunca tabi.
Teşekkür ederim berikko, amin:)Anaaaaaaahayırlı olsun.. Anali babali büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?