2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allahtan cogumuz ekim ayinda dogurucaz gibi dedim biraz daha dogurursak ekim anasi kalmayacak dayanin ekim anneleri 4 gun kaldi
Ben benimki kasima kalicak diyecokkorkuyorum yalniz kalcak misim gibi hissediyorum. Hic dogum emaresi yok. Yalanci kasilma 1 kez oldu. Ne sancim var ne biseyim aksine bir enerji bir hyat istegi bir temizlik yapma sevdasi geldi.

Ben benimki kasima kalicak diyecokkorkuyorum yalniz kalcak misim gibi hissediyorum. Hic dogum emaresi yok. Yalanci kasilma 1 kez oldu. Ne sancim var ne biseyim aksine bir enerji bir hyat istegi bir temizlik yapma sevdasi geldi.

Tam vaktinde gelir insallah. Daha erken senin icin de zaten simdi gelmesin

Sezeryandan sonra bende de öksürük oldu.. Anesteziden dolayiymis.. Dikislerimi tuta tuta azicik azicik oksuruyodum.. Rahatlayamiodum bi türlü.. Gecmezse kbbye gitcektim.. Ama gecti allahtan hamileyken de nefesim yetmedgnde de oksururdum.. Öksürük zor ya

ayyyyy çok heyecanlı haber ver bize müsait oldukça. Ne güzel doğal doğal ilerliyor.

Ayyy masallah.. Allah bağışlasın

Ben annem ile kayinvalideme gelmeyin evde bekleyin konstantrem bozulabilir diyeceğimi hayal bile edemiyorum 3. Dünya harbi

Ben annem ile kayinvalideme gelmeyin evde bekleyin konstantrem bozulabilir diyeceğimi hayal bile edemiyorum 3. Dünya harbi
Ben geceyi esim ve bebegimle geciricem siz olmazsiniz dedim tamam biz asagida bekleriz dediler annem daha israrci. Esim bebegi giydiremezmis, bebege bakamazmisiz falan gelmeyin diyemem dedigimde ne olur bilmiyorum

Benim doğum yapacağım devlet hastanesinde (yurtdışındayım) babadan başka kimseyi 3 gün boyunca almıyorlar. Baba olmasın dersen tek bir kişi hakkın var genel olarak. Öyle Çiçek çikolata, selaaaaam biz geldik vs yasak. 3 günde taburcu oluyorsun normal doğumda bile. Sonra evine çıkınca beş gün boyunca hemşire geliyor eve. Emzirme, bez değiştirme, göbek bağı bakımı vs. öğretiyor bir de sarılık takibi yapıyor.

Benim kayın validem şimdiden bezin üstüne bişi bağlanırmış da kalçasına iyi gelirmiş de ne dediğini de anlamıyorum yani hayatımda ilk defa öyle bir şey duydum. Hemşire ne derse o deyip sıyrılmayı düşünüyorum işin içinden.

Ben geceyi esim ve bebegimle geciricem siz olmazsiniz dedim tamam biz asagida bekleriz dediler annem daha israrci. Esim bebegi giydiremezmis, bebege bakamazmisiz falan gelmeyin diyemem dedigimde ne olur bilmiyorum
Benimde annemle eşim yarışıyor kv de arkadan geliyo bebek bana kalacak mı çok merak ediyorum veya ilk günden hepsi kacicak mı görücez

Uyursa da gozumun onunde uyusun istiyorum.. Şu an kucagmda uyuyor.. Birakasim gelmiyo

Devletin ilgisi çok güzelmiş özellikle benim gibide tecrübesiz anneler için.

Ahahhhhah Allah iyiliğini versin çok güldüm canım 38+1 oldum ben du bakalım ne zaman gelicek bebiş bakıcaz nst 16 civarı falan çıkıyo

Az daha dayan canim sen de normal dogumu beklemek belirsizlik hele de ilk kez dogum yapacaklar icin (ben). Insallah hepimiz hafif dalgalanmalar hissederiz sadece. Sonra bir hastaneye gideriz ki 6 7 cm falan olmus acilma

Az daha dayan canim sen de normal dogumu beklemek belirsizlik hele de ilk kez dogum yapacaklar icin (ben). Insallah hepimiz hafif dalgalanmalar hissederiz sadece. Sonra bir hastaneye gideriz ki 6 7 cm falan olmus acilma
Aynen canım yaa ilk gebelik olunca böyle tecrübesiz tecrübesiz kurbanlık dana gibi bekliyoz senin nst kaç çıkıyo doktorun ne dedi en son gittiğinde canım

Aynen canım yaa ilk gebelik olunca böyle tecrübesiz tecrübesiz kurbanlık dana gibi bekliyoz senin nst kaç çıkıyo doktorun ne dedi en son gittiğinde canım

Benim nstler temiz gibi canim. Sanci cikmiyor pek. Kendim evde kasilmalari hissediyorum ara ara tabi. Hele bugun deprem korkusuna baya kasildim durdum. Zamaninda gelir insallah.

Ay bu kasılma olayını tam anlamıyorum nasıl bişey nasıl bi his ya?

Karnin kaskati oluyor bir sure. Bebek bir yere toplanabiliyor. Sonra duzeliyor. Rahatsizlik verici bir his anlarsin sen de. Dogumun agrisiz evresi boyle baslaniyor deniyor. Duzenli olunca tabi.

Karnin kaskati oluyor bir sure. Bebek bir yere toplanabiliyor. Sonra duzeliyor. Rahatsizlik verici bir his anlarsin sen de. Dogumun agrisiz evresi boyle baslaniyor deniyor. Duzenli olunca tabi.
Öylemiymiş ya kasılma o bildiğin davul göbek halleri Geçen ay fena oluyodu bende bu aralar o kadar yok sırtım kaburgam çok ağrıyo yahu

Anaaaaaaa hayırlı olsun.. Anali babali büyüsün
Teşekkür ederim berikko, amin:)
Riskli gebelik bölümünde yatıyoruz, seni hatırladım ben de. O kadar çok 32.haftada dünyaya gelen bebek var ki, odadaki diğer annenin bebeği 860 gr dünyaya gelmiş..
Maşallah siz bayağı yol katettiniz Eymen le

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…