2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Biz kimiz ?
- hamileleriiiiz
Biz ne istiyoruz
- anlayııış

Resmen ergen modundayız kimse bizi anlamıyo

Ben doğum sonrasını merak ediyorum.
Bebek görmeye gelen akrabalar evden çıkmaz herkes kucağına almak ister, o gelir bu gider o gelir bu gider.... Ayyyyy tahammül edemiyorum düşününce, zaten doğum çok zor bir süreç bıraksınlar biraz yalnız kalalım, ailem olsun yeter.
Zaten herkes benden heyecanlı gibi görünüyor yok gelmedi mi hala ay Bi gelse hadi bekliyoruz gel de sevelim seni bilmem ne...
Bunlar bile uyuz ediyor şimdiden beni..
Lohusalıkla daha zor olur bunlar.

Beni de bu düşünceler şimdiden sinir ediyor. Bir an önce ayaklanıp kimseyi görmek istemiyorum yanımda. Annemi bile.

Maalesef cok kalabalik aileler bizde. Bir de kayinvalidem simdiden lohusa 1 ay 40 gun yalniz birakilmaz deyip duruyor. kisaca kendi kendimize kalamayacagiz hunileri hazirlamayi unutmayayim hastane cantasina

Maalesef cok kalabalik aileler bizde. Bir de kayinvalidem simdiden lohusa 1 ay 40 gun yalniz birakilmaz deyip duruyor. kisaca kendi kendimize kalamayacagiz hunileri hazirlamayi unutmayayim hastane cantasina

Anlamıyorum ya şimdiden gelip karnımı sevmeler falan ay ay ay falan sizene yaaa bide bunu yapan anam babam değil.
Daha sinir oluyorum. Sanki doğunca bebeğim benim dışımda herkesin kucağında olacak gibi hissediyorum. Ama gelip yakın temas dokunup öpmeye kalkan olursa direk sölicemm, öpmüyoruz lütfen falan derim artık eşimin de sülalesi çok hepsi de yakın oturuyor her gün bizde biri olacak
Benden çok sahipleniyorlar zaten evi ocağı, bebek gelince iyice sinir olurum bunlara..

Sorma o gobege dokunulmaya ben de cok huylaniyorum. Herkes ne kadar yakin goruyor kendini. ben opmuyoruz diyebilir miyim bilmiyorum. Desem olay falan olabilir sanirim insallah minicik bebegin bu hastaligin kol gezdigi mevsim gecisinde opulmeyecegini herkes bilir ve uygular. Dusunuyorum da ben bile kiyip opemem minigimi insanlar ne kadar bencil...

Ay resmen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Bugün kv aradı ne zaman doğum diye sonra kp aradı sonra teyzemler aradı ,eşimin akrabalari benim akrabalarım : doğum ne zaman , kaç kilo aldın , emzir muhakak , normal mi sezaryen mi , ay biz de çok heyecanlıyız ..... İçimden diyorum bi bitmediniz yaa. Çoğu zaman net bi şekilde kırkım çıkmadan gelmeyin diyorum ama anlayan yine yok . Hepsi benden heycanliymis öyle söylüyorlar

Sadece öpmek değil ki herkes kucağına da alamaz ben çok net bir şekilde söylicem. Geçen gün de eşime söyledim herkes kucağına alsa nefesinden falan mikrop bulaşır onun canı ne ki falan dedim...
Yok artık herkes de almaz kucağına dedi. İnşallah akrabalar gelince de bu fikri değişmez. Bazılarına gıcığım zaten, gereksiz samimiyet gösterileri falan....
Evin içinde bi gecelikle pijamayla rahat edemicez ya her dk gerilim olurum ben.

Ben kesinlikle söylerim hatta şimdiden ara ara söylüyorum ellerinizi yıkamadan dokunmayın sakın , sakın yüzünden ve ellerinden opmeyin, bebeğim uyurken gidip bakayım demeyin vs vs tam bi on kaplan gücünde anne modundayim . Biri benim söylediklerim dışında hareket ederse hemen meleğimi alırım ellerinden ne dersler desinler anayım ben ana

Valla geçen gece aklıma geldi bebeğimi dişini fircalamayan insanlara vermek istemiyorum ağız sağlığı önemli

Cidden yakin aile disindakiler mevlutte vs gorseler ne eksilir bilmiyorum. %90 i merak kesinlikle. Ben de annemi gorevlendirecegim ben soyleyemesem de o soylesin cocugu almasinlar. Yok ya en guvenlisi icimizde tutmak dogurmaktan vazgectim.

Valla geçen gece aklıma geldi bebeğimi dişini fircalamayan insanlara vermek istemiyorum ağız sağlığı önemli

Ben de elimden gelse eve girecekleri dusa falan sokasim var sonra da maske takip oyle bebegin yanina gelseler tamam belki biz fazla hassasiz ama haksiz miyiz simdi. Yok ya fazla hassas degiliz tam olmasi gereken kivam

Bugun esimlekavga ettik. Agladim cok. Bana surekli benim gereksiz trip attigimi neden boyle yaptigimi falan sordu durdu bende surekli beni dinlemiyorsun diye bagirip agladim neden boyle bir sey yasadigimi neden konunun oraya vardigini bilmiyorum. Basim agriyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…